×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Geschenken voor vrouwen

Artikelen 33 tot 64 van 98 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Satisfyer Pro Plus Vibration

    Geniet je van de drukgolven van je Satisfyer, maar mis je de sensuele vibraties van een klassieke oplegvibrator? De nieuwe Satisfyer Pro Plus Vibration combineert de felbegeerde, stimulerende drukgolven met sensuele trillingen, waardoor u een onvergelijkbare plezierervaring krijgt!

    € 86,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • HiSmith WDA003-M Wildolo Amor Vibrating Monster Dildo Wireless App Suction Cup 8.4" Purple-Pink

    Wildolo is een professioneel bedrijf op het gebied van seksspeeltjes. Wij adviseren ons op het inspirerende van de nieuwste intieme-leuke ontwerpideeën en het brengen van de meest populaire en geliefde speelgoedjes voor consumenten.

    € 139

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Sizzling Simon eStim Vibrator Black

    De eerste in zijn soort: Sizzling Simon is ongekend, want de E-Stim Vibes zijn het eerste en enige speelgoed waarmee je tegelijkertijd van trillingen en elektrische stimulatie kunt genieten – en daarvoor heb je niet eens een zenuwstimulatorset nodig.

    € 149

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Saloos Bio Coconut Oil 125ml

    De samenstelling van bio-kokosolie is geweldig voor massages, omdat het delicate exotische aroma de ontspannende ervaring zal versterken.

    € 7,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Womanizer Premium 2 Bordeaux

    Womanizer PREMIUM 2 met de originele Pleasure Air-technologie is onze meest luxueuze creatie tot nu toe – echt het Prada onder de seksspeeltjes, het ultieme speeltje voor vrouwen die op zoek zijn naar meer dan alleen maar een apparaat om mee te spelen. Met meer veilige niveaus dan ooit tevoren en een verbeterde Autopilot-functie om mee te nemen op nieuwe, onvoorspelbare avonturen, is PREMIUM 2 het puurste geno van de hoogste kwaliteit.

    € 229

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Kiiroo OhMiBod Esca 2 Purple

    Esca2™ is de volgende generatie Esca™; een veelzijdige draagbare stimulator met een ingebouwde LED-indicator. Bluetooth®-compatibel voor app-gestuurd spelen, zodat je vanaf de andere kant van de kamer of over de hele wereld met je geliefde kunt communiceren. Sluit uw Esca2™ aan op een ander KIIROO®-product en laat uw partner plezierige sensaties beleven voor een echt interactieve ervaring. De oplichtende LED-lampjes synchroniseren met de trillingen en geven visuele feedback aan uw partner.

    € 219

    € 129

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Pro Traveler

    Of je nu een globetrotter bent of thuis gelukkig bent: de praktische dop heeft een magnetische sluiting, waardoor je pleziervriendje een discrete en hygiënische metgezel wordt. Dankzij het compacte formaat past de Satisfyer Pro Traveller snel in uw tas. Dankzij het elegante ontwerp en de adembenemende interne technologie is het een lifestyleproduct dat in geen enkele speelgoedcollectie mag ontbreken.

    € 76,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lovense Gravity Thrusting Dildo

    App-gestuurde, automatische stotende en vibrerende dildo Maak kennis met Gravity - onze nieuwe stotende en vibrerende dildo met afstandsbediening.

    € 309

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • F-Machine Pro 4 Fuck Machine Black

    Het beste is nu nog beter geworden... is dat überhaupt mogelijk??? De F-Machine Pro3 heeft zojuist een 'fucky-doodle-dandy'-upgrade gekregen en is nu de geheel nieuwe F-Machine Pro4!

    € 1.539

    € 849

    +

    -

    Voorradig

  • MotorBunny Original Sex Machine + Link Bluetooth Bundle

    Deze bundel bevat alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met Motorbunny en Motorbunny LINK! Inclusief onze Motorbunny

    € 1.349

    € 1.149

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Wearable Panty 3-in-1 G-Spot & Tapping Vibrator with Remote Control Pink

    Deze draagbare vibrator heeft een vlindervormige basis en heeft bovendien een perfect gevormde vorm en vormt zich door zijn ergonomische ontwerp naar jouw rondingen, waarbij de nagebootste textuur duidelijk zichtbaar is. Comfortabel siliconenmateriaal zorgt voor een betere ervaring. En het inzetstukontwerp houdt hem op zijn plaats in uw slipje.

    € 49,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Womanizer Golden Moments

    2 hoogwaardige, premium speelgoed voor een geweldige prijs! Deze twee best verkochte speeltjes zullen zeker populair zijn – vooral vanwege de geweldige prijs. De allround plezierset voor heet solo- of koppelplezier.

    € 489

    € 309

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Triple Stimulation Beaded Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator Pink

    De Thrusting-vibrator heeft een stuwmechanisme, roterende kralen en een trileenheid met konijnen. De telescopische lengte is ongeveer 1,2 inch. Ergonomisch ontworpen om beter bij uw lichaam te passen en u de ultieme seksuele ervaring te geven.

    € 76,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • HiSmith HSD32 Tornado Dildo 25.7cm Pink-Purple

    Ben je de realistische dildo's beu en ben je op zoek naar iets anders? Deze dildo met een ongebruikelijke gedraaide vorm is gemaakt van hoogwaardige siliconen, heeft een luxueuze textuur en bovendien een aangenaam zacht oppervlak. Geniet ermee van je reis van plezier en gebruik aan het einde de zuignap.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • NMC Louisiana Lounger

    De Lousiana Lounger biedt krachtig genot wanneer u daar behoefte aan heeft. De opblaasbare en anatomisch gevormde bank is voorzien van een opblaasbaar onderdeel voor diepgaande streling, wanneer je een van de drie meegeleverde vibrators met multi-speed vibraties bevestigt.

    € 229

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • HiSmith 4.0 Sex Machine HS03-App Modular Design with KlicLok, App & Wire Control for Thrusting Action & Enhanced Experience

    Verlang je naar een automatisch meesterwerk en liefde op het eerste gezicht? HiSmith is een merk gespecialiseerd in neukmachines en deze nieuwe toevoeging aan hun assortiment bevat een nog krachtigere motor en beschikt ook over een digitaal display op de controller. De 4.0 Sex Machine is gebouwd om multifunctioneel, creatief, krachtig en stil te zijn. Laat je fantasieën tot leven komen en installeer een app op je mobiele telefoon waarmee je de machine vanaf de andere kant van de wereld kunt besturen!

    € 1.169

    € 729

    +

    -

    Voorradig

  • Womanizer Wave Chrome

    Womanizer Wave is de eerste gecombineerde douchekop en clitorisstimulator met watermassage, de expertise van badkamerexperts Hansgrohe en plezierleiders Womanizer verenigt om een werkelijk voortreffelijke crossover te creëren: de plezierdouchekop.

    € 199

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Hismith HS19 Mini Capsule Sex Machine

    Hismith is een ontwerp, ontwikkeling en productie van een geïntegreerd bedrijf. we richten ons op het ontwerp en de productie van hoogwaardige seksmachines. Ons doel is om onze klanten te helpen ultiem plezier in het privéleven na te streven. Onze bedrijfsfilosofie is symbiose en win-win met andere merken.

    € 369

    € 269

    +

    -

    Voorradig

  • HiSmith WDA025-M Wildolo Silicone Vibrating Monster Dildo with App 24cm Blue-Purple

    Droom je van monsterlijk seksueel genot? Zorg voor eeuwige tevredenheid met de premium Hismith Vibrating Monster-dildo, die ook bediening via een smartphone-app mogelijk maakt. Het is een handig designstuk dat naar uw wensen luistert en deze vervult, laten we er meer over leren!

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson x MotorBunny Buck with Vac-U-Lock

    Doc Johnson is een partnerschap aangegaan met Motorbunny om 's werelds eerste en enige hybride zadelvibrator- en boegschroefmachine, Motorbunny Buck, naar een hoger niveau te tillen om een versie te creëren die compatibel is met Doc Johnson's gepatenteerde Vac-U-Lock-technologie. De Doc Johnson x Motorbunny - Buck met Vac-U-Lock toont de kenmerkende "all-the-way-to-11" vibratiekracht van Motorbunny en heeft twee afzonderlijke stuwbewegingen.

    € 2.689

    € 1.919

    +

    -

    Voorradig

  • Magnetifico Pheromone Allure pro Women 2ml

    De unieke samenstelling van de MAGNETIFICO Power of Feromonen-serie voor vrouwen is geformuleerd om de seksuele aantrekkingskracht van vrouwen vanuit het gezichtspunt van mannen dramatisch te vergroten.

    € 7,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Hug Me Pink

    Laat je verleiden door de dubbele stimulatie van deze charmante Satisfyer. De buitenste gebogen schouder rust op je clitoris en geeft deze een opwindende vibratiemassage. De tweede motor zorgt voor de binnenkant van de vagina en als je wilt, kun je Hug Me verbinden met een applicatie op je telefoon en deze laten we op het ritme van je favoriete muziek van net zo intens als je partner aan de andere kant van de vagina. de wereld bepaalt.

    € 76,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

    Nieuw
  • Lovense Sex Machine

    Onze Lovense Sex Machine is ontworpen voor solospel, controle op korte afstand en lange afstand. Eenvoudig montageproces, stabiele en stevige structuur, stil tijdens gebruik maakt Lovense Sex Machine een perfecte metgezel voor degenen die van stevig spel houden.

    € 1.539

    € 959

    +

    -

    Voorradig

  • We-Vibe Chorus Cosmic Pink

    De meest intuïtieve vibrator voor koppels van We-Vibe® ooit - met een verstelbare pasvorm, aanraakgevoelige bedieningselementen en handsfree trillingen die seks naar een geheel nieuw niveau tillen.

    € 309

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    De exclusieve Satisfyer Luxury Haute Couture is gemaakt van ultrazachte vloeibare siliconen en perfect gedetailleerd met echt leer en edelmetaal. Trakteer uzelf op het beste, simpelweg omdat u het waard bent! Zijn luxe designs, de beste materialen en glamour iets voor jou? Dan is dit verfijnde juweeltje uit de nieuwe Satisfyer Luxury Collection met extra spannende vibratiestand het perfecte hoogtepunt voor jouw speelgoedcollectie.

    € 119

    € 54,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    De veilige magnetische dop zorgt ervoor dat het speeltje blijft zitten tijdens gebruik en stimuleert je clitoris terwijl je loopt, zit, danst of ligt. Een geweldige keuze voor plagen of volledige orgasmes, ongeacht in welke omgeving je je bevindt!

    € 179

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator with Rotating Beads & Licking Tongue Pink

    Gemengde climaxen - Alles-in-één vibrator voldoet aan al uw gevoelige punten - Een gemengde climax betekent dat meer dan één erogene zone tegelijkertijd wordt gestimuleerd. MHYNNR G-spot vibrator, met zijn stuwende en vibrerende schacht, flexibele liktong en innovatieve 360° roterende kralen, kan je hele vagina stimuleren --- G-spot, A-spot, vaginale opening. Ondertussen bieden de 3 lagen tongen aan het uiteinde van het konijn, niet alleen op de clitoris, de beste externe stimulatie in de vulva en schaamlippen.

    € 76,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Womanizer DUO 2 Bordeaux

    DUO 2 is een uniek premium konijnenspeeltje – een Pleasure Air clitorisstimulator en krachtige G-Spot vibrator gecombineerd om meerdere, gemengde orgasmes te creëren.

    € 229

    € 209

    +

    -

    Voorradig

  • HiSmith HSD01 Curved Giant Silicone Purple Starry Animal Dildo Suction Cup 8" Purple-Pink

    Zachte en veilige siliconendildo: je hoeft niet bang te zijn dat deze seksspeeltjes je lichaam bezeren. Hismith-dildo maakt gebruik van medische siliconen, ftalaatvrij en lichaamsveilig. In tegenstelling tot PVC/TPE-materiaal is het siliconenmateriaal zacht, barstbestendig, bestand tegen hoge temperaturen en microporeus, waardoor het gemakkelijk schoon te maken en op te bergen is. Je kunt er onbezorgd van genieten.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doxy Die Cast Wand Massager

    Een zeer speciale editie van de Doxy Massager gemaakt van een gepolijste aluminium/titanium legering. Sterker dan originele Doxy.

    € 229

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • LoveBoxxx I Love Pink Gift Box

    Verras je partner met deze luxe cadeauset gevuld met leuk speelgoed. Deze 6-delige set heeft een roze thema, waardoor al het speelgoed een prachtige roze kleur heeft. De set is geschikt voor beginners en bevat speelgoed voor vrouwen en voor koppels. De set bestaat uit metalen handboeien met sleutels, liefdesballen met contragewichten, een vingervibrator, een konijnenvibrator, een oogmasker en een kieteler.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • We-Vibe Sync O Purple

    Sync O is een nieuw soort C-Shape vibrator voor genotzoekers die op zoek zijn naar de perfecte pasvorm. De buitenste arm rust tegen de clitoris, terwijl de flexibele O-vormige binnenarm comfortabel in de vagina past, zodat de vibraties precies daar blijven waar je ze wilt hebben. De unieke C-vormige innovatie van We-Vibe zorgt voor moeiteloze, handsfree stimulatie die veilige, heerlijke vibraties biedt waar beide partners van kunnen genieten.

    € 249

    € 149

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 33 tot 64 van 98 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.