×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

NIEUWE PRODUCTEN draadloos

Artikelen 33 tot 64 van 134 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Paloqueth Vibrating Double Fucker & Clitoris Stimulator with Remote Purple

    De multifunctionele vibrator was goed om de P-spot of G-spot te bereiken. het kan zowel de anus als haar clitoris bevredigen tijdens seks, terwijl de dubbele ring zijn penis sterker maakt. Of steek de kop van de dildo in haar anus en de dubbele ring omhult zijn penis en testikels zodat het koppel ermee kan spelen. Voel de drievoudige stimulatie van de clitoris, G-spot en prostaat, waardoor u tussen uw benen bibbert en beeft.

    € 49,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Realistic Dildo Fuck Machine with Vibrations & Remote Control Skin

    Een krachtig erotisch hulpmiddel dat je laat kreunen van gelukzaligheid! Paloqueth wordt geleverd met een unieke neukmachine die je zal verbazen met zijn functies en adembenemend realistische prestaties. Geef je over aan de sensuele stoten en trillingen en pas de dildo aan om je zo comfortabel mogelijk te maken. Het zuignapuiteinde op de basis houdt hem zonder zorgen op zijn plaats!

    € 87,90

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Essentials Triple Pleasure Vibe Pink

    De Essentials Triple Pleasure Vibe is de toegangspoort tot drievoudige extase! Deze drievoudige vibrator kan een wereld van plezier ontketenen - een drievoudige traktatie ontworpen om ongeëvenaarde voldoening te bieden. Dit verleidelijke apparaat is zorgvuldig vervaardigd om tegemoet te komen aan de diepste verlangens van mensen en om een drietal sensaties te leveren als nooit tevoren.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Essentials Panty Vibe Pink

    De Essentials Panty Vibe betekent discreet genot en sensuele vrijheid met verstelbare bandjes.

    € 45,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Evolved Full Monty 9 Inch Light

    Deze heerlijk realistische vibrerende dildo is robuust en multifunctioneel met 7-speed draaien en draaien in de bovenste helft van de schacht en intense 8-speed vibraties overal. Een krachtige zuignapbasis hecht prachtig op elk hard oppervlak, terwijl u met de afstandsbediening met een bereik van 25 voet beide motoren onafhankelijk kunt bedienen. Dit grote, levensechte speelgoed is zo gemaakt dat het er net echt uitziet - compleet met getextureerde ballen en kroonpunt - en is magnetisch oplaadbaar, spatwaterdicht en gemakkelijk schoon te maken.

    € 149

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Evolved Full Monty 9 Inch Dark

    Deze heerlijk realistisch vibrerende dildo is robuust en multifunctioneel met 7-speed draaien en draaien in de overwegend helft van de schacht en intense 8-speed vibraties overal. Een krachtige zuignapbasis hecht prachtig op elk hard oppervlak, terwijl u met de afstandsbediening met een bereik van 25 beide voetmotoren onafhankelijk kunt bedienen. Dit grote, levensechte speelgoed is zo gemaakt dat het er net echt uitziet - compleet met getextureerde ballen en kroonpunt - en is magnetisch oplaadbaar, spatwaterdicht en gemakkelijk schoon te maken.

    € 149

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Evolved Twirl Jam 9.25 Inch Light Flesh

    Heeft u ooit ronddraaiende trillingen ervaren? Het is een heerlijk, duizelingwekkend gevoel van puur genot dat ervoor zorgt dat je blijft terugkomen voor meer van deze heerlijk levensechte dong! Bedien de onafhankelijke functies op afstand vanaf meer dan 5 meter afstand - 3 rotatiesnelheden beginnend bij de centrale as en 8 snelheden en trillingspatronen in het realistische hoofd. Volledig oplaadbaar, onderdompelbaar in water en handsfree met een krachtige zuignapbasis.

    € 149

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Evolved Twirl Jam 9.25 Inch Dark Flesh

    Heeft u ooit rondgedraaide trillingen ervaren? Het is een heerlijk, duizelingwekkend gevoel van puur geno dat ervoor zorgt dat je blijft terugkomen voor meer van deze heerlijke levensechte dong! Bedien de onafhankelijke functies op afstand vanaf meer dan 5 meter afstand - 3 rotatiesnelheden beginnend bij de centrale als en 8 snelheden en trillingspatronen in het realistische hoofd. Volledig oplaadbaar, onderdompelbaar in water en handsfree met een krachtige zuignapbasis.

    € 149

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Gender X The Wrangler Black

    De Wrangler is innovatief 3-delig speelgoed met twee krachtige motoren die onafhankelijk van elkaar werken via de afstandsbediening. Het vibrerende middenstuk en de naar buiten gerichte getextureerde ovale schacht zijn verbonden met een dunne, flexibele nek, terwijl twee elastische lussen vanaf het andere uiteinde naar buiten buigen, waardoor meerdere mogelijkheden ontstaan.

    € 99,90

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • We-Vibe Sync Go Light Purple

    Sync Go is een lichtgewicht koppelvibrator voor koppels die de wereld willen verkennen – en elkaar. In het handige reisetui kunt u met Sync Go handsfree trillingen delen, waar u ook bent.

    € 169

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • We-Vibe Sync Go Turquoise

    Sync Go is een lichtgewicht koppelvibrator voor koppels die de wereld willen verkennen – en elkaar. In het handige reisetui kunt u met Sync Go handsfree trillingen delen, waar u ook bent.

    € 169

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Mission Control Blue

    3,2,1 – ontsteking: ervaar kosmische climaxen met de Satisfyer Mission Control en onze aanraakvrije Air Pulse-technologie! Deze kleine Double Air Pulse-vibrator is perfect voor beginners dankzij het speelse, compacte ontwerp en geweldige functies.

    € 49,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Wearable Panty 3-in-1 G-Spot & Suction Vibrator with Remote Control Pink

    Deze geweldige 3-in-1 draagbare vibrator beroert je stoutste dromen!

    € 76,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

    Nieuw
  • Rocks-Off The-Vibe 2 Prostate Vibrator with Remote Control

    Ontdek The Vibe 2, een cockring en prostaatstimulator in één! De Vibe 2 is ideaal voor een solo-avontuur of met je partner. Plaats eenvoudig de rekbare siliconen ring over het scrotum en de penis en geniet van 10 heerlijke trillingen rond het perineum, terwijl de vibrator tegelijkertijd voor anale stimulatie zorgt. Deze veelzijdige vibrator wordt geleverd met een draadloze afstandsbediening, zodat jij of je partner de leiding kan nemen.

    € 99,90

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Adrien Lastic Smart Dream III + App Purple

    Maak kennis met Smart Dream 3 + AppHet U-vormige vibrerende ei dat je totale controle geeft via zijn coole app! Stel je een speeltje voor dat niet alleen een supercomfortabel ontwerp heeft, maar ook een dubbele dosis plezier biedt: één intern voor de G-spot en één extern voor de clitoris.

    € 72,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Adrien Lastic Temptation + App Pink

    Ontdek de plezierrevolutie met TemptationDe clitorisstimulator die in alle maten past, de evolutie van vibrerende slipjes. Gemakkelijk te gebruiken: trek gewoon je slipje omhoog en pas de krachtige magneet door je kleding aan voor een ervaring die comfort en discretie opnieuw definieert.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Svakom Ava Neo Interactive Thrusting Vibrator Blue

    Laat Ava Neo jouw plezier in de schijnwerpers zetten. Deze app-compatibele stuwende vibrator maakt deel uit van de Connexion-serie van SVAKOM en biedt aanpasbare vaginale stimulatie die u van dichtbij of op grote afstand kunt regelen. Breng uw sessies naar een hoger niveau door interactie met video's voor volwassenen en webcamplatforms.

    € 99,90

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Svakom Erica Wearable Vibrator with App Control Dusty Blue

    Geniet onderweg van plezier. Erica beschikt over twee krachtige motoren voor interne en externe stimulatie. Met volledige APP-controle kunt u de SVAKOM APP gebruiken om tevredenheid te creëren, waar u ook bent – of de controle over te dragen.

    € 91,90

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lovense Solace App-Controlled Automatic Thrusting Masturbator

    App-gestuurde automatisch stotende mannelijke masturbator

    € 329

    € 249

    +

    -

    Voorradig

  • Arcwave Double the Fun Set Voy + We-Vibe Sync 2 Black

    Waar passie voldoening ontmoet. Arcwave Voy handmatige stroker met Tightness Adjustment System en We-Vibe Sync 2 verstelbare koppelvibrator met app-connectiviteit.

    € 269

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • We-Vibe 15 Year Anniversary Collection Sync 2 + Tango X Black

    Ontgrendel de ultieme genotservaring met de We-Vibe Limited Anniversary Edition. De limited edition-set viert 15 jaar innovatie en bevat onze twee bestsellers, de koppelvibrator Sync 2 en de bullet-vibrator Tango X, in één verzameldoos.

    € 299

    € 209

    +

    -

    Voorradig

  • We-Vibe Ditto+ Satin Black

    Ditto+ is de ultieme anaalplug, een kleine maar krachtige vibrator met een gladde, taps toelopende kop en een flexibele basis voor eenvoudig gebruik en gericht genot. Gecoat met zachte siliconen, waterdicht en oplaadbaar, doet Ditto+ alles wat je nodig hebt – en voegt een extra laag genot toe voor elk lichaamstype.

    € 159

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • We-Vibe Ditto+ Cosmic Pink

    Ditto+ is de ultieme anaalplug, een kleine maar krachtige vibrator met een blije, taps toelopende kop en een flexibele basis voor eenvoudig gebruik en gericht geno. Gecoat met zachte siliconen, waterdicht en oplaadbaar, doet Ditto+ alles wat je nodig hebt – en veroorzaakt een extra laag genot toe voor elk lichaamstype.

    € 159

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Strap U Evoke Rechargeable Vibrating Silicone Strapless Strap On Black

    Zorg voor de tevredenheid van zowel jou als je geliefde met een elegante strapless strap-on die vibreert! Dit oplaadbare pleziergereedschap is voorzien van dubbele motoren met onafhankelijke bediening, zodat u elk een keuze kunt maken uit de 3 snelheden en 5 functies voor krachtig intern getrommel.

    € 149

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Strap U Slim Rider Ribbed Vibrating Silicone Strapless Strap On Black

    Een slanke schacht, subtiele texturen en 9 ongelooflijke vibratiemodi onderscheiden deze prachtige strapless strap-on! Dit oplaadbare pleziergereedschap is voorzien van dubbele motoren om u te voorzien van 3 snelheden en 6 krachtige interne patronen.

    € 119

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • Strap U Evoke Rechargeable Vibrating Silicone Strapless Strap On Pink

    Zorg voor de tevredenheid van zowel jou als je geliefde met een elegante strapless strap-on die vibreert! Dit oplaadbare pleziergereedschap is voorzien van dubbele motoren met onafhankelijke bediening, zodat u elk een keuze kunt maken uit de 3 snelheden en 5 functies voor krachtige interne getrommel.

    € 149

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Alpha-Pro 7X P-THUMP Tapping Prostate Stimulator Black

    Ervaar 3 tiksnelheden en 7 trillingsmodi, ontworpen voor maximaal prostaatplezier. De geavanceerde tiktechnologie op het puntje van deze prostaatvibe zal zowel beginners als veteranen van prostaatspel zeker plezieren - vind de perfecte combinatie van tikken en vibratie voor een buitengewoon orgasme dat alleen kan worden bereikt met prostaatspel! De krachtige vibratiemotoren zijn zowel in de schacht als in het perineumgedeelte geplaatst voor tandemplezier binnen en buiten.

    € 119

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zeus Electrosex 64X Pro-Shocker Vibrating & E-Stim Prostate Plug Black

    Shock en vibe je prostaat met deze Pro-Shocker! De Pro-Shocker is gevormd om de prostaat met autoriteit te stimuleren en zit boordevol elektrische kracht om je hele anale gebied te shockeren en te tintelen - perfect voor degenen die iets meer willen dan alleen een normaal vibrerend anaal speeltje. De taps toelopende vorm, de gebogen schacht en de flexibele basis maken deze prostaatplug comfortabel en vervullend, en openen de deuren voor e-stim-spel voor de meeste anale vaardigheidsniveaus.

    € 119

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Guilty Toys Dustin Electro Stimulator Anal Lock Black

    Waarom Dustin? Met een conische, klassieke vorm van een anaalplug, bedekt met zachte siliconen en 4 e-stim contactpunten stimuleert de Dustin prostaatstimulator je van binnen en van buiten voor fantastische orgasmes. Hoogspanning, zonder gevaar!

    € 61,90

    € 45,90

    Niet in voorraad

  • Guilty Toys Red Rose Silicone Gag

    Maak je klaar om het ultieme zintuiglijke genot te ervaren met de Rose Ball Gag Silicon Red. Dit hoogwaardige bondageaccessoire is de perfecte aanvulling op elke BDSM-collectie en biedt elke keer dat het wordt gebruikt een unieke en opwindende ervaring.

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Little Whirlwind Thrusting Realistic Dildo with Remote 22cm Skin

    Wat echt indrukwekkend is, is hoe het stoten bijna identiek aanvoelde als het echte ding, de 7-vibratie is sterk en gecombineerd met de 5-stoten-functie, wat het leuker maakt en elke ervaring unieker. Het is ook erg goed voor het oefenen van deepthroat en werkt goed als praktisch pegging dong/solo speeltje voor volwassenen.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Little Hurricane Thrusting Realistic Dildo with Remote 19cm Skin

    Geniet van het levensechte, doordringende gevoel van seks met de diepstuwende actie van de Thrusting-dildo. Het materiaal is gemaakt van vloeibare siliconen en bootst de zachtheid en het gevoel van een echte huid na - het is zo natuurlijk als maar kan!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 33 tot 64 van 134 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.