×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Intieme hygiëne en scheerbeurten

Artikelen 33 tot 64 van 95 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Angry Beards Antistick Original Sport Lubricant for your Sack 10g

    Zit uw zak in de knie? Antistick maakt deel uit van Angry Beard's Calm Balls intieme productlijn en dat is precies wat het biedt: kalme ballen. Het is bedoeld voor sporters, wandelaars, obers, gewoon iedereen die onderweg is. Laat de geschaafde dijen en de zak die blijven plakken je niet naar beneden halen.

    € 4,59

    € 3,79

    +

    -

    Voorradig

  • Angry Beards Antirub Move It Lubrication for Thighs and Underboobs 10g

    We hebben er lang op gewacht, zijn allebei op de jongens en hebben schaamteloos gestolen. Zelfs de balletjes op de verpakking konden ons niet tegenhouden. Maar pas op, meiden, dit is een recept speciaal voor ons! De damesversie van de opmerkelijke Antistick, die je beschermt tegen geschaafde en lastige onderborsten. Want als het schuurt, is het nooit goed. En je wilt zeker niet kijken als het ultieme treinwrak dat in je favoriete rok op date gaat en je idool benadert met een eendenwandeling.

    € 4,59

    € 3,79

    +

    -

    Voorradig

  • Saloos Bio Natural Deodorant Grep Mint 60g

    Droge en frisse oksels dankzij stevige Bio deodorant zonder frisdrank met gepatenteerd mineraalbestanddeel CareMagTM D.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Angry Beards Freshfella Ball Wipes 5pcs

    Een glanzende machine is de basis van een gelukkig leven. En als je klaar bent met de fiets, zorg dan voor je balspel. Naast een condoom in de portemonnee is de intieme ontvetter voor onderdeks van Freshfella een must-have voor elke padvinder. Als er onderweg een onverwachte romantische ontmoeting plaatsvindt, haal je gewoon het handige doekje tevoorschijn. Poets je ballen, krijt je keu en, gehuld in een lichtgewicht mintkleurig gewaad, ben je klaar om op te laden!

    € 5,90

    € 4,90

    +

    -

    Voorradig

  • Veet Minima Hair Removal Cream Sensitive Skin 400ml

    Ervaar een zijdezachte en geurige huid met Veet Ontharingscrème voor de Gevoelige Huid. Het werkt dicht bij de wortel, zelfs op kort haar, waardoor het tot een week lang blij blijft.

    € 26,90

    € 15,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mae B IntimateHealth Dual-sided Electric Trimmer

    Dubbelzijdige elektrische trimmer - De dubbelzijdige elektrische trimmer van Mae B. is een discreet schoonheidshulpmiddel waarmee u onderweg of thuis zelfs de fijnste lichaams- en gezichtshaartjes snel en gemakkelijk kunt verwijderen. Wordt geleverd met 2 verschillende mesjes voor extra precisie. Hypoallergeen, duurzaam, roestvrijstalen messen, waardoor het lichaamsveilig en huidvriendelijk is.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Boners Hair Trimmer Shaver

    Dit scheerapparaat is een handig hulpmiddel voor een gladde scheerbeurt van al uw intieme zones. Het resultaat is prachtig glad en door de scherp afgeronde scheermesjes houd je het resultaat langer vol en heb je minder kans op scheerbrand. Het scheerapparaat wordt geleverd met 2 meegeleverde opzetstukken. Dankzij de handige draaiknop stel je eenvoudig de gewenste haarlengte in. Na gebruik maak je de opzetstukken eenvoudig schoon met het meegeleverde borsteltje. Berg alles op in de handige opbergtas, zodat je nooit meer hoeft te zoeken naar dat ene onderdeel.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Angry Beards Antirub Move It Lubrication for Thighs and Underboobs 35g

    We hebben er lang op gewacht, zijn jaloers op de jongens en hebben schaamteloos gestolen. Zelfs de balletjes op de verpakking konden ons niet tegenhouden. Maar pas op, meiden, dit is een traktatie speciaal voor ons! De damesversie van de legendarische Antistick, die je beschermt tegen geschaafde dijen en geïrriteerde onderborsten. Want als het schuurt, is het nooit goed. En je wilt er zeker niet uitzien als het ultieme treinwrak dat in je favoriete rok op date gaat en je idool benadert met een eendenwandeling.

    € 8,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Saloos Bio Natural Deodorant Litsea Cubeba 60g

    Droge en frisse oksels dankzij stevige Bio deodorant zonder frisdrank met gepatenteerd mineraalbestanddeel CareMagTM D.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots S-Line Pussy Soap

    Je zult natter zijn dan ooit met deze gedetailleerde vagina-nieuwigheidszeep. Word tegelijkertijd vies en schoon terwijl je jezelf in een schuim wrijft. Misschien wel het zoetst ruikende poesje dat je ooit in handen zult krijgen, dus ga door, wrijf het eens goed! Het is het perfecte cadeau voor vrijgezellenfeesten, gevangenen of iedereen met een vuile geest!

    € 18,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lactacyd Intimate Cleansing Wipes Fresh 15pcs

    Lactacyd frisse intieme hygiënedoekjes verzorgen en verfrissen de intieme zones op milde wijze. Bedoeld voor dagelijks gebruik. In hun schaal bevatten ze natuurlijk L-melkzuur en Deo Active™-complex dat zorgt voor een langdurig gevoel van frisheid in de intieme gebieden. De doekjes zijn 100% biologisch afbreekbaar.

    € 7,90

    € 4,59

    +

    -

    Voorradig

  • Mae B IntimateHealth IPL Hair Removal Device

    IPL ontharingsapparaat - Het IPL ontharingsapparaat van Mae B. zorgt voor een zijdezachte huid en vermindert de haargroei van gezicht en lichaam. Dit apparaat maakt gebruik van IPL-technologie die zacht en effectief is en voor de meeste huidtinten kan worden gebruikt. Het beschikt over 5 instelbare lichtenergiemodi om een effectieve behandeling te garanderen. Beschikt over een huidskleursensor en een veiligheidsbril. Dit IPL-ontharingsapparaat is perfect voor permanente vermindering van de haargroei. U hoeft geen uitstapjes naar een salon te plannen, dit apparaat is zachtaardig, veilig en eenvoudig thuis te gebruiken.

    € 339

    € 209

    +

    -

    Voorradig

  • Veet Cold Wax Strips for Sensitive Skin 40 pcs

    Veet waxstrips voor lichaam en benen zijn dermatologisch getest en speciaal samengesteld met amandelolie en vitamine E voor de gevoelige huid. Een speciaal, gebruiksklaar lipje met gemakkelijke grip helpt u bij het ontwikkelen van een deskundige techniek om haar in één eenvoudige beweging vanaf de wortels te verwijderen. Bij herhaald gebruik zorgen de Veet waxstrips voor lichaam en benen ervoor dat er minder, fijnere en zachtere haartjes teruggroeien. Geniet van het aangename aroma en de aparte geltextuur op je huid. Geschikt als beenwax en het verwijderen van haar van armen, oksels en bikinilijn.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lactacyd Intimate Cleansing Wipes Femina 15pcs

    Lactacyd femina intieme hygiënedoekjes verzorgen en beschermen de hele dag tegen ongemak. Ze bevatten natuurlijk L-melkzuur, dat helpt de pH-balans van intieme gebieden te behouden, en allantoïne, bekend om zijn verzachtende eigenschappen. Ze hebben een handige verpakking. Ze zijn 100% biologisch afbreekbaar.

    € 7,90

    € 4,59

    +

    -

    Voorradig

  • Lactacyd Intimate Wash Travel 50ml

    Lactacyd Wasemulsie is een klassiek Lactacyd-product dat in elke levensfase in harmonie met uw lichaam werkt. Nu in een handig klein reisvriendelijk pakketje!

    € 3,79

    € 2,99

    +

    -

    Voorradig

  • Lactacyd Precious Oil 200ml

    Lactacyd®Precious Oil Intimate Hygiene Wash Gel biedt tot 8 uur hydratatie.

    € 8,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Saloos Bio Natural Deodorant Lavender 60g

    Romantische lavendel geeft een gevoel van rust in de dagelijkse drukte. Geniet van droge en frisse oksels dankzij de vaste frisdrankvrije Bio deodorant met het gepatenteerde minerale bestanddeel CareMagTM D.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Veet Minima Hypoallergenic Wax Strips Bikini and Underarm 16 pcs

    Veet bikini- en okselwasstrips zijn speciaal ontworpen voor gebruik op gevoelige plekken zoals de bikinilijn en onderarmen. Deze wax is klein van formaat en kan je helpen deze moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken – om je mooi en blij te maken, met langdurige en pijnlijke resultaten.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Veet Minima Hair removal Cream Dry Skin 400ml

    Wist u dat ontharen zonder scheermes pijnloos en gemakkelijk kan zijn? deze ontharingscrème van Veet Minima die al het haar Probeer in slechts een paar minuten behandeld en uw huid zijdezacht gehydrateerd achterlaat. Geniet van de aangename geur en het onmiddellijke effect!

    € 26,90

    € 15,90

    +

    -

    Voorradig

  • Veet Minima Hair Removal Cream Normal Skin 100ml

    Veet Ontharingscrème voor Normale Huid is ontwikkeld voor een gemakkelijke en comfortabele manier om ongewenst haar te verwijderen. De crème lost het haar op in plaats van het af te snijden, waardoor het vanaf de wortel wordt verwijderd, waardoor het veel langer duurt voordat het terugkomt. Zo heb je langer een zachte, gladde en soepele huid. Het wordt ook geleverd met een spatel voor eenvoudig aanbrengen.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lactacyd Intimate Wash Sensitive 200ml

    Lactacyd Sensitive is een extra milde waslotion voor een zeer zachte reiniging van uw intieme zones. Het wordt aanbevolen voor vrouwen met een gevoelige huid of met een parfumgevoeligheid. Deze zachte waslotion is geschikt voor dagelijks gebruik.

    € 8,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Angry Beards Antiperspirant Urban Twofinger 150ml

    Een must-have in de cosmeticaset van elke man. Een magische doos die taart als dessert bewaart en niet onder je armen tijdens het werk. Zorg ervoor dat onze meest bezwete stinkdieren hun uiterste best hebben gedaan om dit anti-transpirant te maken. Daarom kunnen we met trots zeggen dat dit een van de weinige deo's is die daadwerkelijk is ontworpen en getest door de meest gekwalificeerde mensen. Een compromisloos effectieve formule met een vleugje Urban Twofinger-geur.

    € 9,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Veet EasyWax Electrical Roll-On Refill 50ml

    Vervangingscartridge voor Veet's Easy Wax elektrische set. Het vervangen van uw oude gaat snel en eenvoudig en u kunt weer genieten van effectief waxen. In de verpakking zitten onder andere stoffen strips en doekjes voor het verwijderen van was.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lactacyd Intimate Wash Fresh 200ml

    Lactacyd Fresh is een intieme wasgel die zorgt voor langdurige frisheid en ongewenste geurtjes helpt voorkomen. Het wordt aanbevolen voor gebruik tijdens de menstruatie en na activiteiten zoals sporten, zwemmen of saunabezoek. Deze wasgel is geschikt voor dagelijks gebruik.

    € 8,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lactacyd Pharma Prebiotic Plus 250ml

    Lactacyd® Pharma Prebiotic Plus Wasemulsie is ontworpen om de natuurlijke microflora van uw intieme gebieden te versterken.

    € 13,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Veet Cold Wax Strips with Argan Oil 12 pcs

    Droom jij van langdurig gladde benen? Probeer Veet-waxstrips verrijkt met dennenhars, inclusief doekjes met natuurlijke arganolie voor hydraterende effecten. Doordat je ook de haartjes bij de wortels verwijdert, blijven je benen heel lang glad. Geniet van het gevoel en de aangename geur!

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Veet Minima Hair Removal Cream Dry Skin 100ml

    Wist u dat ontharen zonder scheermes pijnloos en gemakkelijk kan zijn? Probeer deze ontharingscrème van Veet Minima die al het haar in slechts een paar minuten verwijdert en uw huid zijdezacht gehydrateerd achterlaat. Geniet van de aangename geur en het onmiddellijke effect!

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Veet Gen Z Wax Strips Nectarine 10 pcs

    Veet Nectarine geurende geltextuurwasstrips. In tegenstelling tot epileren met scheermessen verwijderen de koude waxstrips van Veet het haar effectief vanaf de wortel. De tapes vangen zelfs zeer korte haartjes op, zodat u niet langer hoeft te wachten tot ze de gewenste lengte hebben bereikt.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Veet Cold Wax Strips Bikini and Armpit 16 pcs

    Veet bikini- en okselwasstrips zijn speciaal ontworpen voor gebruik op gevoelige plekken zoals de bikinilijn en onderarmen. Deze wax is klein van formaat en kan je helpen deze moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken – om je mooi en glad te maken, met langdurige en bevredigende resultaten.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lactacyd Pharma Antibacterial 250ml

    Lactacyd Pharma Antibacterial is een intieme waslotion met antibacteriële eigenschappen die het ongemak bij bacteriële infecties helpt verlichten*. Deze waslotion wordt aanbevolen voor gebruik tijdens de menstruatie, zwangerschap en na de bevalling, maar ook wanneer er een verhoogd infectierisico bestaat (strakke kleding, zwemmen, sporten,...)

    € 13,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Saloos Bio Natural Deodorant Rose 60g

    Romantische roos geeft een gevoel van rust in de dagelijkse drukte. Geniet van droge en frisse oksels dankzij de vaste frisdrankvrije Bio deodorant met het gepatenteerde minerale bestanddeel CareMagTM D.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 33 tot 64 van 95 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.