Aanmeldformulier
Registratie
Profielinformatie
Aanmeldgegevens
of aanmelden
Gegevens
Hoog percentage - 65% - melkchocolade bereid uit cacaobonen geteeld in Haïti. De smaak van deze chocolade doet denken aan Caribisch fruit en komt in geleidelijke golven, zoals de zee die de plantage beschermt en wast. Als je aan het einde van de proeverij een vleugje zout ruikt, is dat een herinnering die de zee zelf heeft achtergelaten.
Ingrediënten: cacaobonen en cacaoboter (min. 65%), suiker, melkpoeder.
Uitzonderlijke kwaliteit van de ingrediënten: Stéphane Bonnat geeft om de kwaliteit van de ingrediënten. De kwaliteit van de chocolade is gebaseerd op de kwaliteit van de ingrediënten:
- cacaobonen en pure cacaoboter zonder toegevoegde plantaardige vetten, rietsuiker in plaats van bietsuiker.
Er worden nooit sojalecithine, vanilline of kunstmatige smaakstoffen gebruikt. Alle producten zijn 100% vrij van genetisch gemodificeerde organismen.
Gewicht en afmeting: 100 g, 153×75×10 mm
De door een familie gerunde chocoladefabriek Bonnat produceert sinds 1884 uitzonderlijke chocolade.
Extra informatie
Merk | Bonnat |
---|---|
Categorieën | Melkchocolade, Bonnat |