Aanmeldformulier
Registratie
Profielinformatie
Aanmeldgegevens
of aanmelden
Gegevens
Hoog percentage - 65% - melkchocolade, bereid uit cacaobonen geteeld in de Filippijnen, biedt een scala aan bedwelmende aroma's. De cacaobomen van deze plantage zouden bijna 500 jaar geleden aan boord van Spaanse schepen vanuit Mexico zijn aangekomen.
Deze melkchocolade is in het begin van de proeverij heel onderscheidend, maar glijdt dan zachtjes over in zoete bloemige aroma's die je op magische wijze vervoeren tussen twee continenten die elkaar aanvullen.
Ingrediënten: cacaobonen en cacaoboter (min. 65%), suiker, melkpoeder.
Uitzonderlijke kwaliteit van de ingrediënten: Stéphane Bonnat geeft om de kwaliteit van de ingrediënten. De kwaliteit van de chocolade is gebaseerd op de kwaliteit van de ingrediënten:
cacaobonen en pure cacaoboter zonder toegevoegde plantaardige vetten,
rietsuiker in plaats van bietsuiker.
Er worden nooit sojalecithine, vanilline of kunstmatige smaakstoffen gebruikt. Alle producten zijn 100% vrij van genetisch gemodificeerde organismen.
Gewicht en afmeting: 100 g, 153×75×10 mm
De door een familie gerunde chocoladefabriek Bonnat produceert sinds 1884 uitzonderlijke chocolade. Gelegen in de stad Voiron in Frankrijk.
Extra informatie
Merk | Bonnat |
---|---|
Categorieën | Melkchocolade, Bonnat |