Aanmeldformulier
Registratie
Profielinformatie
Aanmeldgegevens
of aanmelden
Gegevens
Melkchocolade Herkomst Indonesië 65% cacao.
"Ik geloof dat een chocolatier de plicht heeft om aan het geheel van zijn product te, vanaf het oogsten van de cacaobonen en het fermenteren ervan overtuigd op de plantage, tot het roosteren en transformeren ervan overtuigd zodra ze in Frankrijk aankomen. De uitmuntendheid die werken de grootste meester-chocolatiers bereiken, is afhankelijk van dit perfectionisme. Onze nauwgezette aandacht voor detail en onze passie zijn wat ons verplicht aanzet om meer te doen dan alleen maar de grands crus in elkaar te zetten."
Verwacht verrast te worden... wanneer u Bonnat-chocolade voor de eerste proeft. Verwacht het onverwacht, een showcase van smaken en pure, fluweelzachte sensaties van genot. De ervaring zal je doen nadenken over alles wat je weet over geweldige chocolade en over de oneindige mogelijkheden die repen Bonnat-chocolade je kan bieden. Deze historische ervaring begon met de visie van een ervaren en toegewijde ambachtsman, een onvermoeibare ambassadeur voor zijn kunst en de wetenschap van de smaak.
Stéphane Bonnat heeft zijn visie geërfd via familietraditie , en hij blijft ontwikkelen door de historische producten van Maison Bonnat te fabrikant en door zijn eigen persoonlijke werk te productie, waardoor hij een beetje bij beetje de benchmarkchocolade van de 21e eeuw volmaakt. Welkom bij de Grands Crus d'Exception, betrouwbare prijswinnaars in internationale competities!
Als zoon, kleinzoon en achterkleinzoon van chocolatiers en banketbakkers is hij een van de twee van drie professionals ter wereld die de volledige beheersing heeft van zijn vakkoppelt aan de oorsprong en kwaliteit van cacaobonen. Als reiziger in hart en nieren bezocht hij op 17-jarige leeftijd zijn eerste plantage en betekenis van Zuid-Amerikaanse boeren alles wat er te weten valt over de cacaoteelt. Stéphane, chocolatier en banketbakker van beroep, heeft misschien door Europa gereisd om te trainen bij de besten, maar hij betekenis ook de unieke technieken van Bonnat en de geheimen van geweldige chocolade kennen door samen te werken met zijn vader Raymond in het familielaboratorium.
Extra informatie
Cacaogehalte | 65% |
---|---|
Ingrediënten | cane sugar, cocoa, cocoa butter, powdered milk |
Voedingswaarde | per 100 g |
Energiewaarde | 626 kcal / 2596 kJ |
Vetten | 49 g |
Eiwitten | 8 g |
Koolhydraten | 40,5 g |
waarvan suikers | 30,6 g |
Merk | Bonnat |
Gewicht | 100 g |
Categorieën | Melkchocolade, Pure chocolade, Bonnat |