×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Doc Johnson

Artikelen 97 tot 128 van 285 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Doc Johnson Kink Ultimate Rim Job Silicone Prostate Massager with Rotating Ridges

    Breng prostaatspel naar een ander niveau. Ontworpen om de ultieme anale vibe voor mannen te bieden, dringt deze toevoeging aan de Kink by Doc Johnson®-collectie diep door om meerdere gebieden te stimuleren met slanke premium siliconen, anatomische contouren, sterke rommelende trillingen en krachtige draaiende ribbels, perfect geplaatst voor extreme kont-rimming actie . Afzonderlijke bedieningselementen met geïndividualiseerde modi voor elk stimulatiepunt – de vibrerende schacht met 10 functies, de vibrerende perineumstimulator met 10 functies en de in meerdere richtingen roterende ribbels met 3 snelheden – personaliseer uw ervaring elke keer weer.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Slim 7 Inch ULTRASKYN Skin

    De Realistic D, een van de meest levensechte pikken in de lijn, voegt een uitzonderlijk assortiment toe aan de D-collectie met opties in slanke en normale breedtes. ULTRASKYN™ met dubbele dichtheid voelt warm aan en is ontworpen met een zachte buitenkant en stevige kern om het gevoel van een echte penis na te bootsen.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Ryan Bones 7 Inch Cock

    Deze lul is rechtstreeks gevormd door Men.com stud Ryan Bones en stelt zeker niet teleur. De authentieke details en het levensechte materiaal van deze forse replica-dildo voelen zo echt aan dat het lijkt alsof je echt wordt opgevuld door het dikke uitpuilende gereedschap van de ster. Handgemaakt in levensecht ULTRASKYN dat echt aanvoelt en warm aanvoelt, is Ryan's 18 cm lange lul hier om je pornosterfantasie waar te maken.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Master D 7.5 inch ULTRASKYN Skin

    De Master D, een dikke, levensechte pik met ballen, is handgemaakt om in beide materiaalopties tevreden te stellen. ULTRASKYN™ met dubbele dichtheid voelt warm aan en is ontworpen met een zachte buitenkant en stevige kern om het gevoel van een echte penis na te bootsen, terwijl de FIRMSKYN™-optie een steviger gevoel biedt in een klassiek genotsproductmateriaal.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson The Realistic Cock ULTRASKYN 6" 15 cm Vanilla

    Laat u niet misleiden door imitaties! Gemaakt van ULTRASKYN™ met dubbele aansluitingen, deze Realistic® Cock is zacht aan de buitenkant en perfect hard aan de binnenkant, waardoor het de meest realistische lul ooit is gemaakt! Deze Vac-U-Lock-compatibele Realistic® Cock is voorzien van handgemaakte details en een verwijderbare zuignapbasis voor een soepele rit. Ftalaatvrij en lichaamsveilig. verkrijgbaar in wit, zwart en bruin. Gebouwd in Amerika.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Vac-U-Lock ULTRASKYN Cock 8" Vanilla

    Laat u niet misleiden door imitaties! Gemaakt van ULTRASKYN™ met dubbele dichtheid, deze Realistic® Cock is zacht aan de buitenkant en perfect hard aan de binnenkant, waardoor het de meest realistische lul ooit gemaakt is! Deze Vac-U-Lock-compatibele Realistic® Cock is voorzien van handgemaakte details en een verwijderbare zuignapbasis voor een soepele rit. Ftalaatvrij en lichaamsveilig.

    € 72,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Platinum Edition Supreme Harness with Vac-U-Lock Plug Black

    Het Supreme Harness is gebouwd voor comfort en rigoureus spel. Het biedt sexy ondersteuning en is gemakkelijk verstelbaar tot 69”, met aantrekbare bandjes, open kruis en achterkant, en een drukknoopsluiting aan de voorkant om hulpstukken te verwisselen. Het Supreme harnas is gemaakt van glad zwart neopreen en werkt met alle Vac-U-Lock-hulpstukken en met strap-on-compatibel speelgoed. Inclusief twee O-ringen. Ontworpen voor gebruik door vrouwen en mannen. Wasbaar.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson The Naturals Double Penetrator

    Deze Dubbele Penetrator biedt dubbel vaginaal en anaal spel, gemaakt van rubber met een realistisch gevoel! De vaginale dong is 15 cm lang en heeft een omtrek van 15 cm. De anale dong is 15 cm lang en heeft een omtrek van 3,5 cm. Deze 'Naturals' dong heeft een realistische stijl en is dik geaderd voor extra genot.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson The Manhandler Black

    De ultieme seksstaf! Doc Johnson's 14,5" PVC the Man handler is een klassieke pik met een geaderde schacht en een extra handvat in de vorm van een politiestokje voor gemakkelijke grip. De Man handler is gemaakt van ftalaatvrij lichaamsveilig materiaal en verkrijgbaar in wit en zwart.

    € 41,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Bloom Intimate Body Pump Red

    De Red Bloom Limited Edition 14-functie oplaadbare automatische vibrerende intieme lichaamspomp, 4-delige set, heeft 7 vibratiepatronen en 7 zuigfuncties die 49 unieke sensaties mogelijk maken, die met slechts één druk op de knop werken en handsfree kunnen worden genoten zodra de optimale afdichting wordt gevormd. Extra functies, waaronder een knop voor onmiddellijke ontluchting, stroomvergrendeling en opladen via USB, zorgen ervoor dat uw pompspel altijd veilig en zorgeloos is.

    € 199

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Signature Strokers @viking.barbie ULTRASKYN Pocket Pussy

    Wees Instagram-favoriet @viking.barbie's volgende partner met deze Signature Stroker die rechtstreeks naar haar lichaam is gegoten. De Signature Stroker van @viking.barbie is handgemaakt van levensecht ULTRASKYN en heeft een strakke, gestructureerde binnenkant die warm aanvoelt en aanvoelt als een echt exemplaar.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Spectra Gels Anal Stuffer Tool

    Doc Johnson's 15 cm Anale Stuffer is een veelzijdige sonde voor speels genot in de slaapkamer. De gegradueerde bubbels en de zuignapbasis zorgen voor een stabiele en leuke rit! De Anal Tool is gemaakt van niet-ftalaat lichaamsveilig materiaal, waaronder Doc's antibacteriële Sil -A-Gel-formule Met trots gemaakt in Amerika.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson The D Uncut D ULTRASKYN 9" with Balls Vanilla

    Iedereen wil het! De Uncut D is handgemaakt door ULTRASKYN om aan uw vraag naar een ongesneden lul te voldoen en heeft een levensecht gevoel en proporties die zijn gebouwd om te voldoen. De onbewerkte vorm, realistische aderen en het ontwerp met dubbele aantrekkelijkheid bieden de meest authentieke uitstraling en sensatie die je je maar kunt voorstellen, met een zachte, zachte buitenkant en stevige kern die net echt inspireren.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Goodhead Vibrating Helping Head Pro Frost

    De nieuwe GoodHead Vibrating Helping Head Pro van Doc Johnson is een 3-inch mini-stroker en bullet-vibe die speciaal is ontworpen voor gebruik in de hand om de sensaties en het plezier tijdens fellatio te vergroten. Zacht aan de buitenkant en met stimulerende massageparels aan de binnenkant, deze uniek gevormde rekbare stroker is gemaakt van ons heldere, ultrarealistische ULTRASKYN, en de vibrator past er precies in om een intenser gevoel te geven. Verander GoodHead vanavond in een geweldig hoofd!

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Round Butt Plug Small

    Deze ronde plug van 3,5 inch is een meer afgeronde buttplug en heeft een uniforme bolvormige kop die je effectief uitrekt, je volledig vult en al je favoriete plekjes raakt.

    € 18,90

    € 11,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson American Bombshell Shellshock Small Gun Metal

    Tien Hut! Ultrarond en super breed, de Shellshock in maat Small is 15 cm hoog en heeft een flinke omtrek van 9,11 inch. Deze American Bombshell biedt een platte basis voor zware actie, perfect voor rigoureus solospel of met je favoriete soldaat! Dit speelgoed is gemaakt van prachtig Gun Metal PVC, ftalaatvrij en lichaamsveilig.

    € 64,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson The Realistic Cock ULTRASKYN 8" 20 cm Vanilla

    Laat u niet misleiden door imitaties! Gemaakt van ULTRASKYN™ met dubbele dichtheid, deze Realistic® Cock is zacht aan de buitenkant en perfect hard aan de binnenkant, waardoor het de meest realistische lul ooit gemaakt is! Deze Vac-U-Lock-compatibele Realistic® Cock is voorzien van handgemaakte details en een verwijderbare zuignapbasis voor een soepele rit. Ftalaatvrij en lichaamsveilig. Verkrijgbaar in wit, zwart en bruin. Gebouwd in Amerika.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Tendril Thruster Mini Fuck Machine Red-Black

    Bij de Tendril Thruster draait het allemaal om de heen en weer gaande slag om het gevoel te geven van een hard beukende getextureerde top. Met een slag van iets minder dan 5 cm komt de Tendril Thruster bijna overeen met de slag van grote neukmachines. De supercharged motoren van de Tendril Thruster leveren het vermogen om diep te rijden. We hebben ervoor gezorgd dat het sterk genoeg is om in de strakste gaten te dringen.

    € 269

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson American Bombshell Little Boy Gun Metal

    De Little Boy-stekker heeft jouw zes! Deze indrukwekkende plug heeft een grote, taps toelopende, eivormige kop voor eenvoudig inbrengen.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Mood Naughty 1 Trainer Set Black

    Hoe ondeugend wil je het hebben? De Mood Naughty 1 Trainer Set van premium siliconen bevat onze bestverkochte originele Mood Naughty buttplug in drie maten. Deze set is 9, 10 en 17 cm groot en heeft de perfecte vorm en afmetingen om backdoor-beginners te helpen de grenzen van hun anale ervaring voorzichtig te verleggen. De klassieke taps toelopende punt van Mood Naughty glijdt er meteen in, en het stevige maar toch flexibele materiaal en de gebogen rockerbasis maken deze pluggen comfortabel en veilig voor langdurig dragen.

    € 41,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Spectragels Anal Tool Purple

    Doc Johnson's 7" Anal Tool is een veelzijdige sonde voor speels genot in de slaapkamer. De gegradueerde bubbels zijn flexibel en doen dienst als anale kralen, terwijl de zuignapbasis zorgt voor een stabiele rit! De Anal Tool is gemaakt van ftalaatvrij lichaamsveilig materiaal .

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson American Bombshell Fat Man Gun Metal

    Tien-Hut! De goede Doc rolt zijn nieuwe artillerielijn uit. Klaar voor de missie en compatibel met O-ringharnassen!

    € 45,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Main Squeeze Bridgette B ULTRASKYN Stroker Pussy Vanilla

    Bridgette B, de sexy Spaanse ster voegt zich bij de Main Squeeze-serie met een hard-case stroker met variabele druk die rechtstreeks naar haar lichaam is gevormd. Bridgette's Main Squeeze is handgemaakt van levensecht ULTRASKYN en heeft een strakke, gestructureerde binnenkant die warm aanvoelt en aanvoelt als een echt exemplaar.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Spread Eagle Sally

    Geniet van draagbaar plezier met het compacte Spread Eagle Sally-neukspeeltje. Gemaakt van ons eigen UltraSKYN™, het meest levensechte materiaal ter wereld. Sally heeft zowel kut- als kontopeningen, met zachte dijen voor grip – waardoor deze vlezige masturbator meteen een favoriet is voor jongens die iets anders willen. Ftalaatvrij, lichaamsveilig TPE-materiaal. Met trots gemaakt in Amerika.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Signature Cocks Owen Gray Realistic UltraSKYN Dildo 22cm

    Fan-favoriete pornoster Owen Gray kan nu van jou zijn. Deze exclusieve replica-haan is handgemaakt in ULTRASKYN, voor het ultieme gevoel, en legt perfect elk detail van Owen's 9-inch pik vast. Het wordt geleverd met een verwijderbare Vac-U-Lock-zuignap voor handsfree spelen en is compatibel met O-ringen.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Smooth Vibrating Pleasure Set Black

    Alleen maar goede vibes. De Smooth Vibrating Pleasure Set bevat alles wat je nodig hebt voor een stimulerende, bevredigende strap-on-ervaring. Een via USB oplaadbare vibrerende Vac-U-stekker met een ingebouwde vibrator met 7 functies en een draadloze afstandsbediening past perfect in het harnas en verandert elk hulpstuk in een krachtige vibrator.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Intimate Enhancements Plump 56g

    Geformuleerd om mannen te helpen er op hun best uit te zien, is Plump een versterkende gel die de bloedtoevoer naar de penis helpt verhogen, wat zorgt voor een dikker, groter uiterlijk en gevoel. Om gebruik te maken van deze geurloze, smaakloze gel met natuurlijke ingrediënten, smeert u een royale hoeveelheid op de penis en wrijft u deze grondig in het weefsel.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson The Realistic Cock ULTRASKYN 6 Inch Brown

    Laat u niet misleiden door imitaties! Gemaakt van ULTRASKYN™ met dubbele dichtheid, deze Realistic® Cock is zacht aan de buitenkant en perfect hard aan de binnenkant, waardoor het de meest realistische lul ooit gemaakt is! Deze Vac-U-Lock-compatibele Realistic® Cock is voorzien van handgemaakte details en een verwijderbare zuignapbasis voor een soepele rit. Ftalaatvrij en lichaamsveilig.

    € 91,90

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Signature Cocks Lena Moon Dildo with Penetrable Ass Transgirls

    De eerste in zijn soort: Lena Moon's pik en kont zijn rechtstreeks naar haar lichaam gevormd voor een alles-in-één product dat zowel naar boven als naar beneden kan. Gemaakt van ULTRASKYN, voor het ultieme gevoel, heeft Lena's kenmerkende lul met doordringbare kont een strak, gestructureerd interieur dat warm aanvoelt en volledig lichaamsveilig en ftalaatvrij is.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson 360° Swivel Suction Cup Plug

    Deze supersterke zuignap met de gepatenteerde Vac-U Plug op een roterend kogelgewricht past op elk opzetstuk uit de Vac-U-Lock collectie en hecht krachtig op elk glad, niet-poreus oppervlak.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Mainsqueeze Waterbased Masturbator Lube 100ml

    Houd een flesje van dit glijmiddel op waterbasis bij de hand, zodat je Main Squeeze overal op voorbereid is. Het precisiemondstuk is speciaal ontworpen om de binnenkant van uw Main Squeeze-stroker te smeren en is ook perfect voor het plaatselijk aanbrengen van glijmiddel op het lichaam of ander doordringbaar speelgoed. Dit glijmiddel is samengesteld zonder parabenen, glycerine of kleurstoffen, waardoor het veilig is voor je lichaam en al je favoriete speelgoed.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Geef uw seksleven een boost! De OptiMALE oplaadbare vibrerende C-ring beschikt over 7 krachtige instellingen en meerdere ontwerpfuncties om uw spel in de slaapkamer te optimaliseren en naar een hoger niveau te tillen.

    € 109

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 97 tot 128 van 285 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.