×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Dorcel

Artikelen 33 tot 59 van 59 in totaal

  1. 1
  2. 2
  • Dorcel Love Balls Vibrating Kegel Balls with Remote Control Plum

    Dorcel's Love Balls versterkt uw vaginale spiertraining en zorgt voor een sterkere vaginale bekkenbodem. Een magnetische kraal, gelegen in de kegelbal, onmogelijk een automatische "magnetic tech" beweging, waardoor je een krachtig orgasme krijgt. Dankzij het ophaalkoord zijn de Love Balls gemakkelijk te verwijderen.

    € 149

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Megawand Wand Vibrator Silver

    Megawand is een oplaadbare externe stimulator die eindeloze orgastische combinaties biedt. Met 20 vibratiestanden en 8 intensiteitsstanden biedt de Megawand 160 verschillende mogelijkheden. De flexibele siliconen kop zorgt voor een zachte stimulatie van de clitoris en van alle erogene zones van het lichaam.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Adjustable Mask 6071915 Black

    Voeg een mysterieus tintje toe aan uw rollenspel... Het Masker Dorcel® in zwart imitatieleer is perfect om uw verkleedfeesten en carnavals een boost te geven. Verstelbaar elastiek.

    € 41,90

    € 24,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Deep Blow Extrem Sleeve for Masturbator Transparent

    De masturbator Deep Blow is ook compatibel met deze 3 extra mouwen, die afneembaar en uitwisselbaar zijn met de masturbator. Ze kunnen met of zonder de Deep Blow-koffer worden gebruikt om je masturbatie-ervaring te vermenigvuldigen. Elke hoes is transparant, zodat de gebruiker geen enkel visueel genot zal missen.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Plum

    Infinite Joy is ontworpen met twee 360° flexibele armen die talloze pleziertjes mogelijk maken. Het activeert alle soorten genot en zorgt voor interne en externe stimulatie. Door zijn veelzijdigheid kan Infinite Joy een externe stimulator worden voor de clitoris van tepels, een vibrator om de g-spot te stimuleren of kan hij dienen als masturbator voor mannen. Infinite Joy is uitgerust met drie motoren: motor 1 + 2 bieden samen 9 vibratiemodi, motor 3 biedt verschillende 9 vibratiemodi. Elke arm van de vibrator is 9 cm.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    Dorcel's Flexi Fabbit is het nieuwste ultraflexibele speeltje dat tegelijkertijd de clitoris en de g-spot stimuleert. De krachtige trillingen en het gestructureerde oppervlak zullen de gebruiker momenten van intens genot bezorgen.

    € 149

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Deep Stormer Vibrating Plug with Remote Control Black

    Deep Stormer is uitgerust met speciale auto-thrusting-technologie die 3 op-en-neer bewegingen mogelijk maakt. Intensiveer de sensaties met 10 vibratiemodi. De afstandsbediening zorgt voor eindeloos veel plezier. De USB-oplaadkabel zorgt voor onbeperkt speelplezier!

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Cup Tight

    Op zoek naar nieuwe sensaties? Ervaar DORCEL CUP, drie goedkope masturbators en toch van hoge kwaliteit! Deze masturbatorhoezen zijn gemaakt van ultrazachte, elastische materialen die zich aanpassen aan alle lichaamstypes voor perfect comfort en genot. Ze zijn volledig flexibel en zorgen ervoor dat u de druk die u uitoefent, kunt aanpassen om aan al uw wensen te voldoen.

    € 26,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel So Dildo Magenta

    Dildo Perfect gebogen om je G-spot te stimuleren 100% siliconen.

    € 49,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Deep Blow Multi Sensation Sleeve for Masturbator Transparent

    De masturbator Deep Blow is ook compatibel met deze 3 extra mouwen, die afneembaar en uitwisselbaar zijn met de masturbator. Ze kunnen met of zonder de Deep Blow-koffer worden gebruikt om je masturbatie-ervaring te vermenigvuldigen. Elke hoes is transparant, zodat de gebruiker geen enkel visueel geno zal missen.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Fit Ring Adjustable Cockring Black

    Dorcel's Fit Ring is een verstelbare cockring die zorgt voor langere en grotere erecties zonder een strak gevoel. Hij moet aan de basis van de schacht worden gedragen en personaliseert de cockring door de slide-to-fit-aanpassingen te verschuiven. De twee siliconenlagen in de ring zorgen voor comfort bij de erectie.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Stronger Ring Cockring Black

    Deze cockring is gemaakt van supergladde siliconen en past in alle maten. De drie verborgen metalen stukken in de cockring verhogen op slimme wijze de bloedstroom, wat zorgt voor een langere erectie en tegelijkertijd een plezierige stimulatie van de testikels.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Black

    Infinite Joy is ontworpen met twee 360° flexibele armen die talloze pleziertjes mogelijk maken. Het activeert alle soorten genot en zorgt voor interne en externe stimulatie. Door zijn veelzijdigheid kan Infinite Joy een externe stimulator worden voor de clitoris of tepels, een vibrator om de g-spot te stimuleren of kan hij dienen als masturbator voor mannen. Infinite Joy is uitgerust met drie motoren: motor 1 + 2 bieden samen 9 vibratiemodi, motor 3 biedt afzonderlijk 9 vibratiemodi. Elke arm van de vibrator is 9 cm.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Cup Exotic

    Op zoek naar nieuwe sensaties? Ervaar DORCEL CUP, drie betaalbare masturbators en toch van hoge kwaliteit! Deze masturbatorhoezen zijn gemaakt van ultrazachte, elastische materialen die zich aanpassen aan alle lichaamstypes voor perfect comfort en genot. Ze zijn volledig flexibel en zorgen ervoor dat u de druk die u uitoefent, kunt aanpassen om aan al uw wensen te voldoen.

    € 26,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Silver Star 2.0

    Silver Star 2.0 is een bullet vibrator die chic en moderniteit combineert. Deze oplaadbare vibrator heeft een krachtige motor die 10 vibratiestanden biedt. De bullet vibrator heeft een taps toelopende punt die zorgt voor een comfortabele plaatsing. De oplaadbare batterij produceert minder afval, wat betekent dat uw plezier beter is voor het milieu.

    € 41,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Spiral Plug Butt Plug Black

    Spiral Plug zorgt bij elke beweging voor een wervelwind van plezier. Met een taps toelopende punt en een gebogen basis is een moeiteloze en veilige plaatsing gegarandeerd. Deze buttplug is perfect voor zowel beginners als ervaren gebruikers.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Love Balls Vibrating Kegel Balls with Remote Control Black

    Dorcel's Love Balls verlengen moeiteloos uw vaginale spiertraining en zorgen voor een sterkere vaginale bekkenbodem. Een magnetische kraal, gelegen in de kegelbal, creëert een automatische "magnetic tech" beweging, waardoor je een krachtig orgasme krijgt. Dankzij het ophaalkoord zijn de Love Balls gemakkelijk te verwijderen.

    € 149

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Diamond Plug Size L Black

    Diamond Plug is een metalen buttplug die de ronde vorm gemakkelijk in te brengen is. De buttplug zorgt voor een veilige penetratie dankzij de platte basis. Het materiaal van de aluminiumlegering reageert op temperatuur, waardoor gebruikers kunnen experimenteren met temperatuurspel.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Deep Blow Masturbator with Sleeve White

    Deze handmatige masturbator heeft een gladde en anatomische behuizing die perfect in je hand past. De ultra-elastische en zachte mouwen passen zich aan uw maat aan en bieden u perfect comfort. Deep Blow White heeft een hoes met afwisselend smalle en brede kanalen, getextureerd met kralen. Gebruik met het hoesje om het gevoel te versterken door middel van de innerlijke texturen. Gebruik het zonder hoesje, zodat de hoes knijpbaar is voor aanpasbaar plezier.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Wavy Plug Butt Plug Black

    Wavy Plug veroorzaakt bij elke penetratie golven van genot dankzij de golvende vorm en gladde textuur. Met een taps toelopende punt en een gebogen basis is een moeiteloze en veilige plaatsing gegarandeerd. Deze buttplug is perfect voor zowel beginners als ervaren gebruikers.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Deep Blow Masturbator with Sleeve Black

    Deze handmatige masturbator heeft een gladde en anatomische behuizing die perfect in je hand past. De ultra-elastische en zachte mouwen passen zich aan uw maat aan en bieden u perfect comfort. Deep Blow Black bevat een hoes met kralen, een spiraal en spikes voor een gevarieerde ervaring. Gebruik met het hoesje om het gevoel te versterken door middel van de innerlijke texturen. Gebruik het zonder hoesje, zodat de hoes knijpbaar is voor aanpasbaar plezier.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Spin Plug Black

    Ontdek Dorcel's Spin Plug, ontworpen voor persoonlijk plezier, met zijn 360 graden roterende kralen en vibrerend spiraalvormig deel. De Spin Plug van Dorcel is eenvoudig te bedienen met zeven vibratie- en rotatiemodi met behulp van de meegeleverde afstandsbedieningen, en uw klanten kunnen genieten van het waterdichte ontwerp voor ervaringen in het water.

    € 149

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel G-Stormer Rechargeable Rabbit Black

    G-STORMER®, het konijn is niet zoals de anderen. Dit product heeft een specifiek lineair motorontwerp dat u een ongelooflijke ervaring biedt met zijn 7 snelheden op en neer bewegingen. De speciaal ontworpen gebogen vorm biedt een ultieme G-spot stimulatie en brengt je snel naar de zevende hemel! De clitorisstimulator heeft 10 trillingen. Het naar binnen gebogen handvat zorgt voor een ergonomische handgreep.

    € 179

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Cup Regular

    Op zoek naar nieuwe sensaties? Ervaar DORCEL CUP, drie goedkope masturbators en toch van hoge kwaliteit! Deze masturbatorhoezen zijn gemaakt van ultrazachte, elastische materialen die zich aanpassen aan alle lichaamstypes voor perfect comfort en genot. Ze zijn volledig flexibel en zorgen ervoor dat u de druk die u uitoefent, kunt aanpassen om aan al uw wensen te voldoen.

    € 26,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Real Pleasure XL Vanilla

    Kies voor deze thermo-reactieve siliconendildo met geheugenvorm voor genot op maat. Flexibel of stevig, afhankelijk van de temperatuur, speel met de sensaties!

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Black Muse 2.0

    Black Muse 2.0 biedt je mysterieuze nachten... Deze oplaadbare vibrator heeft een krachtige motor die 10 vibratiestanden biedt. De bullet vibrator heeft een taps toelopende punt die zorgt voor een comfortabele plaatsing. De oplaadbare batterij produceert minder afval, wat betekent dat uw plezier beter is voor het milieu.

    € 41,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Deep Thrust Thrusting Vibrator with Remote Control

    Deep Thrust is uitgerust met een magnetische stuwkrachttechnologie die een stillere op en neer gaande beweging mogelijk maakt in vergelijking met klassieke modellen, waardoor authentieke sensaties met discretie worden geboden. Of u nu de voorkeur geeft aan vaginale of anale stimulatie, de afgeronde, bolvormige punt van Deep Thrust zorgt voor een gemakkelijke en progressieve inbrenging. Deep Thrust heeft 10 vibratiemodi en 3 intensiteitsmodi.

    € 169

    € 61,90

    Niet in voorraad

    Korting

Artikelen 33 tot 59 van 59 in totaal

  1. 1
  2. 2
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.