×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Dream Toys vibrerend

Artikelen 33 tot 64 van 117 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Dream Toys Vibes of Love Classic Vibrator Purple

    Liefhebbers van G-spot stimulatie zullen dol zijn op deze spatwaterdichte vibrator van Purrfect Silicone. Door de gebogen vorm is het gemakkelijk om de peniskop deze bijzondere hotspot te laten raken, terwijl de siliconen schacht met aderen de vagina stimuleert. De vibrator heeft zeven verschillende functies: 3 pulsaties, 1 escalerende modus en 3 trillingen. De diameter van de schacht wordt breder nabij de basis van de vibrator.

    € 30,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Glam Dual Wand Vibe Blue

    Maak kennis met het toppunt van glamour en plezier: de magnifieke Glam Dual Wand Vibe! Ontketen de kracht van veelzijdigheid met twee bruikbare uiteinden, elk ontworpen om ongeëvenaarde tevredenheid te bieden. Aan de ene kant kun je genieten van de zachte streling van de kop van de toverstok, die op een flexibele nek zit die naar jouw wensen buigt. Aan de andere kant kun je de diepten van plezier verkennen met de gebogen G-spot vibrator, gemaakt om je meest intieme gebieden met precisie en genot te bereiken. Beide zijden kunnen onafhankelijk van elkaar worden aangepast.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Red Revolution Pandora

    Stimulator voor koppels met 12 vibratieritmes en een draadloze afstandsbediening. Ze zijn gemaakt van lichaamsveilige siliconen en ABS. Beide zijn oplaadbaar met de meegeleverde magnetische USB-kabel. Met het kleine uiteinde van Pandora in de vagina gestoken, is er ruimte voor de penis om binnen te dringen en zal het grote deel de clitoris stimuleren.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Blowtech Auto Stroker Machine Black

    Voeg wat innovatie toe aan je solo- of koppelspel met deze geautomatiseerde stroker met krachtige vibratie- en strijkmodi.

    € 149

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    Nana is een wandstimulator gemaakt van zacht stevig siliconen en ABS met PU-coating. Het is lichaamsveilig, latexvrij en ftalatenvrij. Met 3 vibratiesnelheden en 7 ritmes biedt Nana ieders favoriete vibratiestand.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Essentials Flexible Wearable Vibrating Egg Purple

    Maak kennis met het Essentials Flexibel Draagbaar Vibrerend Ei - de ultieme genotsgenoot voor discreet en veelzijdig genot! Dit vibrerende ei is ontworpen om vagina-eigenaren spannende sensaties te bieden waar en wanneer ze maar willen.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Essentials Dual G-Spot Vibe Pink

    Een symfonie van plezier in één luxueus apparaat: de Essentials Dual G-Spot Vibe. Intieme momenten worden naar nieuwe hoogten getild met deze Dual G-spot vibrator. Het flexibele en innovatieve speelgoed is zorgvuldig ontworpen om aan elke wens te voldoen en onvergetelijke sensaties te beloven.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Blowtech Deep Throat Sucking Machine Black

    Voeg wat innovatie toe aan je solo- of koppelspel met deze automatische stroker met krachtige vibratie- en strijkmodi.

    € 109

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Vibes of Love Naughty Baroness Pink

    De Naughty Baroness is een elegante vibrator met een siliconen buitenkant die aangenaam zacht aanvoelt en is voorzien van stimulerende ribbels op de schacht. De krachtige motor biedt 9 vibratiepatronen, die te bedienen zijn met 1 knop aan de onderkant van de vibrator.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Cheeky Love Prostate Hero

    De Prostate Hero is ontworpen voor anale en prostaatstimulatie. Met het langste uiteinde in de mannelijke 'buit' zal het kortste uiteinde het perineum stimuleren.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Star Trooper Venus Rotating Anal Plug with Remote Blue

    Venus zal je heerlijk genot bezorgen dankzij de roterende kralen die voor buitengewone anale sensaties zorgen! Deze anaalplug met roterende kralen uit het Startroopers assortiment wordt geleverd met een afstandsbediening voor eenvoudige bediening van de 7 rotatieritmes en 3 snelheden met 2 knoppen. Je kunt ook de enkele knop op de stekker gebruiken.

    € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Glam Flexible G-Spot Vibe Blue

    Ontsteek je innerlijke verlangens en ontgrendel een wereld van verleidelijke betovering met onze voortreffelijke flexibele G-Spot-vibrator. Ga op een reis die het gewone overstijgt en het stof van het dagelijks leven transformeert in een boeiende gouden waas van passie en plezier.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Mr Pleasure Warming Vibrating Stroker

    Vibrerende masturbator met warmtefunctie. Deze masturbator heeft 7 vibratieritmes en 3 snelheden om de penis te stimuleren, en 7 pulsatiefuncties en 3 snelheden in de top om de peniskop te stimuleren.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Double Dipper

    DROOM SPEELGOED DUBBELE DIPPER

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Vivre Duo Vibe Coco Pink

    Coco is een duovibrator gemaakt van zachte stevige siliconen en ABS met een licht flexibel, gebogen lichaam en een flexibele clitorisstimulator. De duo vibe is lichaamsveilig, latexvrij en ftalatenvrij. Het beschikt over 2 motoren die sterke en diepe trillingen bieden, met 3 snelheden en 7 ritmes, zodat ieders favoriete stimulatie-instelling beschikbaar is.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Blowtech Tight Grip Stroking Machine Black

    Ervaar het verbazingwekkende kloppen en de strakke prikkeling van diepe penetratie met een intern verwarmend gevoel.

    € 179

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Dark Desires Maxima Curved Vibrator Black

    Maxima is een geribbelde vibrator met een glijdende kraal om te plagen en te plezieren, terwijl de gebogen vorm op zoek gaat naar de G-spot.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Romance Daisy Red

    Sinds de introductie van de Romance collectie van Dream Toys hebben wij genoten van een brede belangstelling voor het speelgoedassortiment van onze klanten en hun klanten, de gebruikers. De Romance collectie kenmerkt zich door een bordeauxrode kleur met goudkleurige accenten die het speelgoed een stijlvolle uitstraling geven.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Ramrod Heating Squeezable Vibrating Stroker Black

    De knijpbare masturbator is gemaakt van gladde siliconen en biedt 6 vibratieritmes met 3 snelheden. Het is zacht en knijpbaar, zodat gebruikers het zo strak of los kunnen houden als ze willen en de druk zelf kunnen aanpassen. De opwarmfunctie maakt het allemaal nog gebruiksvriendelijker, want de masturbator zal met zijn aangename lichaamstemperatuur zo lekker warm aanvoelen dat het een genot wordt om te penetreren.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Royal Fantasies Panacea Purple

    De Panacea vibrator uit de Royal Fantasies collectie van Dream Toys is een paarse vibrator met een stijlvol roségoudkleurig accent aan de basis en een transparante ring voor verlichting door rode en blauwe LED-lampjes. De Panacea is stoer en stevig, met 2 krachtige motoren die 7 trilpatronen en 3 snelheden bieden.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Double Dipper

    Deze krachtige duovibrator is geschikt voor koppels en solospel. De Double Dipper is flexibel. Het korte uiteinde kan in een hoek van 120 graden bewegen. Het kan worden gebruikt als strapless strap-on.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Dinky Curved Wand Jacky 0. Purple

    Deze robuuste wandmassager van het Dinky label heet Jacky O. Hij heeft een stevige kop op een flexibele nek om al haar hotspots te bereiken.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Glamour Glass Remote Vibe Beaded Plug

    Glazen pluggen zijn geweldig. Trillende pluggen zijn opwindend. Combineer deze eigenschappen dus niet in een vibrerende glazen plug voor nog meer genot!

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Essentials Triple Pleasure Vibe Pink

    De Essentials Triple Pleasure Vibe is de toegangspoort tot drievoudige extase! Deze drievoudige vibrator kan een wereld van plezier ontketenen - een drievoudige traktatie ontworpen om ongeëvenaarde voldoening te bieden. Dit verleidelijke apparaat is zorgvuldig vervaardigd om tegemoet te komen aan de diepste verlangens van mensen en om een drietal sensaties te leveren als nooit tevoren.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Glam Rabbit Vibe Purple

    Ervaar het ultieme genot en breng je sensuele avonturen naar een hoger niveau met de voortreffelijke flexibele Rabbit Vibrator van Glam. Dit luxe plezierspeeltje is ontworpen om je diepste verlangens te vervullen.

    € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Ramrod Rabbit Vibrating Cockring Black

    Breng plezier naar een hoger niveau met de Ramrod Rabbit Vibrerende Cockring! Deze innovatieve penisring heeft een vibrerend konijnenontwerp voor gelijktijdige stimulatie van de clitoris en de penis en biedt ongeëvenaard genot voor beide partners.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Midnight Magic Black Butterfly G

    De Black Butterfly G is een krachtige vibrator met een gebogen vorm, flexibel en perfect geschikt voor G-spot stimulatie. Het is gemaakt van lichaamsveilige siliconen, oplaadbaar en heeft een eenvoudig te gebruiken bedieningsknop tussen de vlindervleugels. De motor biedt 3 niveaus van constante trillingen en 9 verschillende ritmes.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Glam XL Wand Vibrator Green

    Ervaar een wereld van glamoureuze betovering met de grote Glam Wand-vibrator. Deze wandvibrator is ontworpen met jouw tevredenheid in gedachten en heeft een XL-formaat, wat volledige dekking en maximaal plezier garandeert. De flexibele nek zorgt voor moeiteloze manoeuvreerbaarheid en past zich gemakkelijk aan de rondingen van uw lichaam aan. Maak je klaar om betoverd te worden door de 5 verkwikkende vibratieritmes. Met 3 instelbare intensiteiten heb je de mogelijkheid om je ervaring aan te passen, waardoor je genot tot in de perfectie wordt versterkt.

    € 91,90

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Dinky Single Vibrator Jaimy D. Purple

    Deze gebogen vibrator van het Dinky label heet Jaimy D. Hij kan gemakkelijk haar G-spot bereiken en haar passiemotor op gang brengen.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Romance Stacey Red

    Sinds de introductie van de Romance collectie van Dream Toys genoten wij een brede belangstelling voor het speelgoedassortiment van onze klanten en hun klanten, de gebruikers. De Romance collectie kenmerkt zich door een bordeauxrode kleur met goudkleurige accenten die het speelgoed een stijlvolle uitstraling geven.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Essentials Flexible Dual Stimulator & Vibrating Egg Pink

    Ervaar dubbel zoveel plezier met 2 bruikbare uiteinden en 2 krachtige motoren. De flexibele tikstimulator met vibrerend ei uit de Essentials collectie is de ultieme genotsgenoot. Het flexibele en veelzijdige speelgoed is vakkundig ontworpen om de diepste verlangens van mensen te vervullen en een ervaring als geen ander te creëren.

    € 49,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Midnight Magic Metal Mike

    Maak kennis met Metal Mike, de multifunctionele metalen stimulator die gebruikt kan worden voor clitorale, anale en vaginale stimulatie, maar ook voor tepels, perineum en scrotum. Met een lengte van 14,2 cm is de vibrator gemakkelijk te manoeuvreren en de bolvorm aan de punt is ideaal voor nauwkeurige stimulatie. De vibrator is gemaakt van metaal met een siliconen onderkant waarin de enkele knop zit voor de bediening van 9 vibratieritmes. Tijdens gebruik wordt de knop verlicht met blauw LED-licht. Gebruik Metal Mike zonder zorgen in bad of onder de douche, want hij is waterdicht. Voor het opladen wordt een magnetische USB-kabel meegeleverd.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 33 tot 64 van 117 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.