×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Kiotos

Artikelen 129 tot 160 van 454 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Kiotos Lid Head Harness Gag Black

    Dit geweldige hoofdharnas heeft een speciale mondknevel met plug. Bevestig hem eenvoudig aan je hoofd en laat ze misbruik maken van de plug, zodat ze je mond kunnen vullen en de plug op zijn plaats kunnen zetten.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Nipple Clamps Rounded Special

    Geniet van spannende tepelstimulatie met deze tepelstimulator met schroeven. Het is een mooi afgewerkt rond seksspeeltje dat veel genot geeft.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Bondage Bar Hands and Feet

    Bondage Bar handen en voeten

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 75

    Deze geweldige dildo BEEST van Kiotos Monstar ziet eruit als een echte monsterlul met een 3-kleureneffect. Deze Dildo Beast heeft geweldige eigenschappen waardoor hij extra fijn aanvoelt als je hem in je vagina of kont steekt. Met een prachtige mix van rode, gouden en grijze kleuren is deze dildo 24,3 cm lang met een diameter van 4,8 cm tot 7 cm.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Anal Spreader Device

    Breng je anale (of vaginale) verspreidingservaring naar een hoger niveau met dit Anale Spreidapparaat. Steek de 3 tips in je anus (of vagina) en begin met het draaien van elke vliegmoer om de positie van de spreider te verlengen.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Masturbator Dildo Butt Skin

    Introductie van het ultieme genotsinstrument voor mannen: de Kiotos masturbator Dildo Butt. Dit speelgoed is ontworpen om u een verbluffende ervaring te bieden en is vakkundig vervaardigd om intense sensaties te leveren en u te helpen een nieuw niveau van plezier te bereiken.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Anal Plug BIG-S Handle 60mm

    Volgens veel reviews de mooiste butplug die we ooit gehad hebben. Dat komt uiteraard ook door het gepolijste oppervlak van deze robuuste buttplug van 12 cm en 60 mm diameter, daarom ook wel de Big Ass genoemd.

    € 57,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 62 Glow in the Dark

    Deze glow in the dark-dildo BEAST van Kiotos Monstar ziet er niet van deze wereld uit met het glow in the dark-heldere kleureffect en zijn trendy dildo-ontwerp. Dit Glowing Dildo Beast heeft geweldige eigenschappen waardoor het extra fijn aanvoelt als je hem in je vagina of kont steekt.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Big Lips Penis Gag Black

    Deze Big Lips Mondknevel heeft een penisvormige knevel die je in je mond kunt steken, de breedte van de dildo is 4 cm breed en 7 cm lang. De omtrek van klein naar groot is: 45 cm tot 62 cm.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 27

    Deze geweldige dierendildo BEAST van Kiotos Monstar ziet eruit als een echte dierenlul met een 2-kleureneffect. Deze Dildo Beast heeft geweldige eigenschappen waardoor hij extra fijn aanvoelt als je hem in je vagina of kont steekt.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Ball Buster Testicle Vice

    Neem wat tijd voor wat cognitieve gedragstherapie en we beloven dat je niet teleurgesteld zult zijn!

    € 45,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Silicone P-Spot Anal Lock

    Zijdezacht P-Spot anaalslot gemaakt van hoogwaardige siliconen, speel zo vaak als je wilt. Dit kinky anaalspeeltje van het merk Kiotos X is een musthave voor jouw P-Spot collectie. Dit Anale Slot met Ring heeft een speciaal ontwerp met een eivormige bal met een diameter van 29 mm. De Ring heeft een binnendiameter van 45 mm en is flexibel.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos COX 039 Extra Long Black 50cm

    Deze dildo heeft een langwerpige gladde vorm om de diepere delen van je darmen te stimuleren. Dankzij de sterke zuignap kun je je dildo op een gladde ondergrond bevestigen, zoals een deur, badkamermuur of de rand van een badkuip!

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Cruve Torture Chastity Device

    Dit langgebogen Torture-kuisheidsgordel is gemaakt van roestvrij staal. Dit is het echte BDSM-pijn- en plezierapparaat voor gevorderde gebruikers. Plaats uw penis in de kooi met een inbrengmaat van ongeveer 60 tot 80 mm.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 17

    Deze dildo BEAST van Kiotos Monstar ziet er geweldig uit met het tie-dye-effect en het trendy dildo-ontwerp. Deze Dildo Beast heeft geweldige eigenschappen waardoor hij extra fijn aanvoelt als je hem in je vagina of kont kruist.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Butplug Masturbator 2 in 1 Skin

    Deze zacht aanvoelende pils buttplug masterbator is 2 speeltjes in 1.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 45

    Deze geweldige extra lange dierendildo Dong BEAST van Kiotos Monstar ziet eruit als een echte dierenlul met een 2-kleureneffect. Deze Dildo Beast heeft geweldige eigenschappen waardoor hij extra fijn aanvoelt als je hem in je vagina of kont steekt. Met een prachtige mix van rode, witte en zwarte kleuren is deze dildo 37,5 cm lang met een diameter van 3 cm tot 5,7 cm en is gemaakt van een lichaamsveilig medisch siliconenmateriaal.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos COX Triple Cox Flesh

    Deze speciale editie Kiotos Cox-dildo heeft niet één, niet twee... maar drie dildo's bevestigd aan een platte basis! Met een realistische look en feel. De speciale vorm van de tripple cox-dildo's maakt het mogelijk om hem te gebruiken voor dubbele of drievoudige penetratie! De dildo heeft een stabiele platte basis.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher 60mm

    Kiotos Steel-producten zijn gemaakt van 100% roestvrij staal, dit is de hoogste kwaliteit staalproducten die momenteel beschikbaar zijn.

    € 87,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Plastic Chastity Cage Black

    Kunststof zwarte kuisheidskooi met 3 maatringen.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Chastity Cage DeLuxe 8cm

    Hoe zou jij het vinden om hem letterlijk stevig en veilig op te sluiten? Met deze roestvrijstalen kuisheidskooi lijkt het alsof hij van jou is!

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 50mm

    Deze aluminium cockring heeft een comfortabele pasvorm en een diameter van 50 mm. Door het platte gedeelte met afgeronde hoeken draagt hij comfortabel en doet hij gewoon zijn werk.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 2

    Deze penisstick stimuleert de vele zenuwen in de urinebuis.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Mega Stainless Steel Dildo Slightly Curved

    Maak kennis met de Mega RVS-dildo, een luxueuze belichaming van plezier en verfijning. Dit licht gebogen meesterwerk is met precisie vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal en tot in de perfectie gepolijst. Het is ontworpen voor degenen die op zoek zijn naar een verhoogde en zware sensuele ervaring.

    € 64,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Rose Silicone Anal Plug Pink

    Deze roze Rose buttplug is ideaal voor spannende rollenspellen. De siliconen plug is volledig gemaakt van zacht en flexibel siliconen dat hygiënisch en comfortabel in gebruik is. De buttplug heeft een prachtige Roze vorm. Breng hem in met een fijn anaal glijmiddel op waterbasis en speel de spannendste spelletjes.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Grappling Hook Hollow Penisstick

    De verbazingwekkende roestvrijstalen penisplug heeft de vorm van een enterhaak, geïnspireerd op een beroemde superheld in het zwart! Eenmaal ingebracht voelt en ziet het er niet alleen geweldig uit, maar zal uw partner ook extra plezier ervaren bij het inbrengen van uw penis met deze geweldige plug erin!

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 73 Glow in the Dark

    Deze glow in the dark-dildo BEAST van Kiotos Monstar ziet er niet van deze wereld uit met het glow in the dark-heldere kleureffect en zijn trendy lange dildo-ontwerp. Dit Glowing Dildo Beast heeft geweldige eigenschappen waardoor het extra fijn aanvoelt als je hem in je vagina of kont kruist.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Monstar Sleeve 03

    Met een speciaal gat voor de balstretcher biedt de Monstar Sleeve een extra voordeel dat hem onderscheidt van andere producten op de markt. Deze unieke functie verbetering niet alleen de stimulatie, maar moeilijk ook een grotere uit kracht, waardoor gebruikers hun intieme ervaringen kunnen verlengen voor maximale tevredenheid.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos COX 038 Extra Long Flesh 40cm

    Deze dildo heeft een langwerpige, blije vorm om de diepere delen van je darmen te stimuleren. Dankzij de sterke zuignap kun je je dildo op een gladde ondergrond bevestigen, zoals een deur, badkamermuur of de rand van een badkuip!

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Shibari Ring Tri

    Deze Shibari-ring is ideaal voor touwbondage.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Clit Clip Hearts

    Deze elegante clitorisclipklemmen zorgen ervoor dat u zich extra sexy voelt en uw orgasmes versterkt.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Rainbow Pinwheel Double

    Dit luxe dubbele pinwheel heeft een speciale warmtebehandeling ondergaan waardoor de staalkleur verandert in een prachtig regenboogeffect. Dit pinwheel heeft 2 spijkerwielen, het populairste pinwheel ter wereld. Deze regenboogversie geeft je een heerlijk gevoel als je ermee speelt en je kunt de druk eenvoudig verhogen voor een intenser gevoel.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 129 tot 160 van 454 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.