×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Leg Avenue zwart

Artikelen 161 tot 192 van 211 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Leg Avenue Satin Elastic Harness KI4041 Black

    Sluit hem af met deze gedurfde 3-delige slot- en sleutelharnasset van Leg Avenue. Deze satijnen elastische bondage harnasset tilt sexy lingerie naar een hoger niveau en is voorzien van roségouden slot- en sleutelhardware en een O-ringdetail, polsboeien met karabijnhaken en een bijpassend slot- en sleutelharnas.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Leg Avenue Faux Pearl Halter Harness KI4049 Black-White

    Geef je nachten een extra pit met de prachtige 2-delige parelharnas- en panty-lingerieset van Leg Avenue. Deze prachtige look bestaat uit een halterharnastopje met meerdere strengen van imitatieparels en O-ringdetail en een converteerbaar buttharnas van veganistisch leer met afneembare panty en parelsnoeren. Draag deze sexy lingerie naakt voor het ultieme effect of gelaagd over een lingerie. Afgebeeld slipje wordt apart verkocht.

    € 80,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Leg Avenue Stay Up Micro Net Thigh Highs 9942 Black

    Stay Up Micro Net dijbeenbeschermers met Diamond Twist-achternaad

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Leg Avenue Lace Bodystocking with Cut Out 89235 Black

    Harnas halter bodystocking met gebloemd kant en uitsnijdingen aan de zijkant.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Leg Avenue Wild Rose Net Tights 9730 Black

    Romantisch en gewaagd, het bloemdessin op deze panty voegt een flirterige, vrouwelijke toets toe aan elke look. Comfort is het sleutelwoord als het om panty's gaat, daarom heeft Leg Avenue deze rekbare visnetpanty ontworpen zodat je dag en nacht bereikbaar bent. Het prachtige rozendetail en het diamantpatroon passen perfect bij rokken en jurken.

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Leg Avenue Micro Net Lace Top Stay Ups 9984 Black

    Micronet-dijkousen met kanten siliconen top.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Leg Avenue Wrist Length Satin Gloves 2B Black

    Van een Great Gatsby-kostuum tot mooie prinsessenlooks: de Leg Avenue satijnen polshandschoenen voegen een vleugje elegantie toe aan elke outfit. Van de vingertop tot net boven de pols rekt het glanzende satijnen materiaal mee zodat het het beste past, voor een sexy getailleerde look en comfortabel draagcomfort.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Leg Avenue Industrial Net Footless Tights 7348 Black

    Klassieke visnetpanty's gecombineerd met een legging zorgen voor een look die overal bij past! De voetloze panty van Leg Avenue is voorzien van een ademend, breed visnet met een knelvrije enkel en een comfortabele stretchtailleband. Perfect om te combineren met shorts en rokken, of te combineren met een jurk voor een avondje uit.

    € 11,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Leg Avenue Crotchless Bodystocking 89216 Black

    Net en kant backless harnas halter bodystocking.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Leg Avenue Opera Length Floral Net Gloves 2033 Black

    Voeg een vleugje romantiek toe aan je look met de operalange kanten handschoenen van Leg Avenue. Deze prachtige en veelzijdige dameshandschoenen zijn gemaakt van rekbare, ademende kantstof voor comfortabel dragen. Combineer deze lange handschoenen met trouwjurken, galajurken en bruidslingerie.

    € 14,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Leg Avenue Crotchless Teddy with Halter 89316 Black

    Durf het allemaal bloot te leggen in deze sexy lingerie teddy van Leg Avenue. Flirterig en meer dan een beetje ondeugend, deze visnet bodysuit heeft een rondingen-knuffelend kruisloos lingerieontwerp versierd met met de hand gelegde strass-steentjes, een veter aan de voorkant, een gekruist halster en een uitgesneden blote middenachter.

    € 37,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Leg Avenue Rhinestone Garterbelt 8885 Black

    Zet een show op voor je kindje met deze uitdagende jarretellegordel met strasssteentjes. Deze jarretelles zijn voorzien van elastische strasssteentjes, verstelbare jarretelbandjes en een O-ringdetail. Combineer dit item met Leg Avenue dijkousen voor een extra sexy look.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Leg Avenue Kinky Teddy and Eye Mask KI4017 Black

    Omarm je innerlijke knik met deze gevaarlijk erotische 3-delige bondage-lingerieset van Leg Avenue, bestaande uit een g-string teddy met verstelbare armriemen en open cups, een oogmasker en polsbanden.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Leg Avenue Satin Elastic Crotchless Teddy KI4047 Black

    Maak ze wild in deze gewaagde lingerieteddy van Leg Avenue. Zwoel en een beetje ondeugend, deze hete lingerie-look heeft een satijnen elastische O-ring kruisloze teddy met verstelbare bandjes en een roségouden choker met slot en sleutel. Draag deze sexy lingerie naakt voor het ultieme effect of over een bodysuit voor een gewaagde avond uit look. Slipje wordt apart verkocht.

    € 72,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Leg Avenue Leg Wrap Set Black

    Leuk, flirterig en stijlvol, je zult dol zijn op de Yuna Garter Leg Wraps van Leg Avenue. Als een feest voor je benen: dit is een kledingstuk dat van je outfit zeker een showstopper maakt. Perfect voor feestjes, rave-outfits of gewoon voor de lol!

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Leg Avenue Fishnet Tights with Backseam Black

    Zet je benen in de spotlight! Hoe moet je dat doen, vraag je? Trek gewoon deze unieke sexy kousen van Leg Avenue aan! Ze hebben kant, mesh en simuleren zelfs bretels op een sensuele manier. Ze zijn zeer comfortabel om te dragen omdat ze gemaakt zijn van hoogwaardig materiaal en bij vrijwel elke outfit te combineren zijn.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Leg Avenue Open Cup Crotchless Teddy 89315 Black

    Zorg voor wat commotie in deze ultra-sexy open cup bodysuit van Leg Avenue. De gedurfde lingerie-look zonder kruis heeft een rondingen-knuffelend visnet en een zwoel open cup-ontwerp. In de slaapkamer is dit jouw favoriete, pittige lingeriestuk, maar deze visnetbodysuit is een basisgarderobe voor festivaloutfits of als accessoire bij ravekleding. String slipje niet inbegrepen.

    € 26,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Leg Avenue Net Stockings with Garter Belt Black

    Op het eerste gezicht prachtige visnetkousen, op het tweede gezicht absoluut sexy nep kousenbanden! Ze zijn heerlijk comfortabel om te dragen, kunnen met bijna alles gecombineerd worden en het allerbelangrijkste: ze zijn absoluut verleidelijk. Zet je benen in de spotlight en word de koningin van de verleiding.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Leg Avenue Seamless Floral Lace Tights Black

    Wil je tegelijkertijd je vrouwelijkheid, sensualiteit en wildheid tonen? Er is niets makkelijker dan deze sexy zwarte kousen met een prachtig bloemenmotief en delicate mesh te dragen. Wees precies wie je werkelijk bent - eindeloos verleidelijk.

    € 26,90

    € 8,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Leg Avenue Elbow Length Satin Gloves 8B Black

    Van een Great Gatsby-kostuum tot een formele avondjurk, de Leg Avenue satijnen ellebooghandschoenen voegen een vleugje edgy elegantie toe aan elke outfit. Van de vingertop tot net onder de elleboog rekt het glanzende satijnen materiaal mee zodat het het beste past, voor een sexy getailleerde look en comfortabel draagcomfort.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Leg Avenue Bikini Top, G-String and Shrug KI4031 Black

    Geef je wensen over in deze 3-delige visnet- en vinyllingerieset van Leg Avenue. De op bondage geïnspireerde look bestaat uit een bikinitop van vinyl met strikbandjes op de rug, een bijpassend slipje met string en een visnet schouderophalen met capuchon en zilveren O-ring hardware.

    € 49,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Leg Avenue Butt Harnes & Wrist Restraints KI4042 Black

    Verwen je plezier met deze ultra gewaagde 2-delige ketting-choker-lichaamsharnasset van Leg Avenue. Met een satijnen elastisch kontharnas met jarretels aan de zijkant, roségouden hardware en bijpassende polsboeien, zal deze hete lingerie-look zeker indruk maken.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Leg Avenue Teddy with Strappy Open Back KI4033 Black

    Zet het vuur hoger in deze ondeugende AF vinyl bodysuit van Leg Avenue. Met rekbaar vinyl in wetlook, halter-choker met hoge halslijn, elastische body met bandjes, gekruiste bandjes op de rug met Y-band g-string en zilveren O-ring hardware, staat deze lingerieset op het punt om de boel op scherp te zetten.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Leg Avenue Stitched Up Fishnet Arm Warmers 2676 Black

    Voeg de perfecte finishing touch toe aan al je Halloween-kostuumideeën met de Stitched Up vingerloze handschoenen van Leg Avenue. Met rekbaar visnet en een duimvingergat zijn ze klaar om de hele maand door te worden gecombineerd met griezelige looks. Deze lange handschoenen zijn ideaal voor griezelige Halloween-kostuums voor dames en vormen een deel een Halloween-accessoire, een deel een sexy armwarmer en evenveel plezier!

    € 14,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Leg Avenue Heart Net Thigh Highs Black

    Zo teder en romantisch en tegelijkertijd ongelooflijk sexy! Deze unieke kousen van Leg Avanue zijn gemaakt van zeer rekbare mesh met hartjespatroon en worden gesloten met een jarretelgordel. Draag ze op een date of met je favoriete lingerie en je zult er nooit spijt van krijgen!

    € 18,90

    € 6,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Leg Avenue Polka Dot Cherry Thigh Highs 6638 Black

    Pronk met je flirterige stijl met de extra zoete kersendijkousen van Leg Avenue. Het geweven kersendessin en het stippendetail van deze kousen passen perfect bij shorts en rokken voor een speelse look.

    € 18,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Leg Avenue Fishnet Stockings with Lace Top 1927 Black

    Visnetkousen met jacquard kanten top

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Leg Avenue Roleplay Bedroom Bunny

    Laat zien dat je een stoute konijnenbabe bent in deze 3-delige slaapkamer Bunny rollenspellingerieset van Leg Avenue. Deze sexy lingerie-look bestaat uit een kanten bh met bandjes, een slipje zonder kruis met pluizige staart en brutale open rug, en een hoofdband met konijnenoortjes. Kostuums voor de slaapkamer zijn een leuk ondeugend lingerie-alternatief en de perfecte manier om de boel op gang te krijgen!

    € 76,90

    € 27,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Leg Avenue Seamless Heart Halter Teddy 89319 Black

    Trek hun aandacht in de ultra-flirterige lingerieteddy met hartjesnet van Leg Avenue. Deze sexy lingerie bodysuit heeft een curve-hugging silhouet met een keyhole-uitsnijding, halterbandjes en een stringbroekje. Combineer met dijhoge kousen voor een extra pittige lingerielook.

    € 26,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Leg Avenue X Factor Nipple Jewel Stickers Black

    X markeert de spot met de X-Factor tepelpasteitjes van Leg Avenue. Deze bodyjuwelen met glitter en strass zijn gemaakt van huidvriendelijke materialen en vormen de perfecte aanvulling op sexy lingerielooks of gewoon voor een leuke verrassing in de slaapkamer.

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 161 tot 192 van 211 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.