×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Master Series

Artikelen 97 tot 128 van 202 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Master Series Double Lockdown Locking Customizable Chastity Cage Clear

    Deze versterkte, lichtgewicht plastic Kuisheidskooi is perfect voor Kuisheidsliefhebbers die iets comfortabelers willen dan heavy metal. Het plastic is vergevingsgezinder dan de zware weerstand van metaal en is perfect voor langdurig gebruik. Het conventionele ontwerp maakt het gemakkelijk schoon te maken en zorgt ervoor dat de spleten tussen de douchebeurten volledig kunnen drogen, zodat de kooi hygiënisch en veilig in gebruik is.

    € 199

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Spread Em Poker Vagina Clamp with Adjustable Pressure Screws

    Spreid haar lippen wijd met deze Spread 'Em Poker Labia Clamp! De klemmen zijn gemaakt van duurzaam, nikkelvrij roestvrij staal. U kunt er gerust een glijmiddel bij gebruiken en ze tussen gebruik door reinigen met kokend water en schoonmaakmiddelen zonder het apparaat te beschadigen.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Bow Luxury BDSM Set with Travel Bag

    Houd jij van opwindend BDSM-spel en ben je op zoek naar een uitgebreide set die er luxueus uitziet? Dan is deze Strikset een prachtige aanvulling voor al jouw avonturen! Of je nu beginner bent of al meer ervaren, in deze set zitten een aantal prachtige items, gemaakt van vegan leer in sexy rood, zwart en goud.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Dark Rattler Vibrating Anal Beads with Remote Control Black

    Deze Dark Rattler anaalkralen bezorgen je gegarandeerd een sensationele ervaring! Elk van de 6 kralen heeft een unieke textuur waar je van kunt genieten als ze naar binnen worden gestoken, variërend van gebogen rollen, schuine ribbels of stevige bobbels. Geniet van intense trillingen van 3 krachtige motoren die in de kralen zijn geplaatst. Kies tussen 3 verschillende snelheden en 7 patronen; de vibratie kan in elke individuele kraal worden ingeschakeld. Gebruik de afstandsbediening om de sfeer binnen te bepalen!

    € 169

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Crowned Magentic Nipple Clamps

    De intense magnetische klemmen verhogen de gevoeligheid van uw tepels, perfect voor gebruik tijdens het voorspel of om de tieten van uw partner te versieren terwijl u ze vastbindt in uw favoriete beugels! Veelzijdig en compatibel met allerlei ondeugende handelingen. Deze gekroonde tepelklemmen zijn gemaakt van nikkelvrij roestvrij staal, zodat je er met vertrouwen van kunt genieten.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Full Bloom Silicone Ball Gag with Rose

    Knevel ze met rozen met deze Full Bloom siliconen balknevel! De zwoele rode en zwarte kanten riem is comfortabel en zorgt voor een verleidelijke lingerie-esthetiek op het gezicht van je onderwerp terwijl je geniet van de realistische roos die uit hun mond bloeit. Verstelbaar en comfortabel voor langdurig gebruik en plezier voor jou en je speeltje!

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Cock Dangler Silicone Penis Strap with Weights Black

    Deze donkere dangler hangt aan de corona zodat je gewichten aan je schacht kunt toevoegen! Test je kracht met 4 verschillende staalgewichten, variërend van 0,8 oz (22 g) tot 2,2 oz (62 g)! De ring- en balhoudercup zijn gemaakt van rekbaar, ftalaatvrij, premium siliconen. Na gebruik eenvoudigweg wassen met warm water en zeep en vervolgens besproeien met een speelgoedreiniger voordat u het opbergt.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Leopard Print Bondage Set

    Laat je wilde kant zien met deze 7-delige bondageset! Deze op katten gerichte bondagebundel is perfect voor beginners die aan hun BDSM-avontuur beginnen, of voor ervaren bondagespelers die wat katachtige flits aan hun collectie willen toevoegen. Alles wat je nodig hebt om te spelen is inbegrepen, zodat je het uit kunt pakken en meteen aan de slag kunt!

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Enslaved Slave Chain Nipple Clamps

    Zorg ervoor dat iedereen zijn plaats kent als hij of zij deze tepelklemmen draagt. In het grote, opvallende lettertype staat SLAVE en met een ruk aan de klemmen kun je ze op hun plaats zetten als ze het vergeten! Het nikkelvrije metaal is perfect voor de gevoelige huid en het glanzende metaal staat geweldig als kinky accessoire!

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Rope Teddy Bear Keychain

    Deze kleine bondagebeer is dol op shi-bear-i! Helemaal vastgebonden met zijdeachtig touw en geblinddoekt, het is de perfecte metgezel voor je bureau, rugzak, tas, handtas of sleutelhanger! Geef het cadeau aan je vrienden of houd het voor jezelf. Het is de leukste manier om je kinky kant te laten zien! Past in de palm van je hand. Deze kinky bondagebeer tovert gegarandeerd een glimlach op je gezicht! Gemaakt van polyester, PU kunstleer, kunststof en nikkelvrij metaal.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series BDSM Teddy Bear Keychain

    Wie is jouw bondagepapa? Deze bondagebeer is perfect als cadeau of voor jezelf en laat je op de leukste manieren je kinky kant benadrukken! Deze beer heeft een lichte perzikkleurige vacht, draagt een kunstleren harnas met metalen O-ringen, hanteert een mini-flogger en heeft een afneembaar oogmasker!

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Gagged Teddy Bear Keychain

    Geef deze geknevelde beer cadeau of houd hem voor jezelf! De kleine bondagebeer past in de palm van je hand en kan aan een sleutelhanger of tas worden bevestigd, zodat je op een leuke manier kunt laten zien dat je kinky bent! Met een halsband, pols- en enkelboeien en nikkelvrije kettingen die ze met elkaar verbinden, is deze kleine beer vastgebonden voor jouw plezier en amusement! Gemaakt van polyester, PU kunstleer, kunststof en nikkelvrij metaal.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Royal Vixen Leather Collar with Rhinestones Purple

    Versier uw lievelingsdier of uw eigen hals met de schitterende halsband! Versierd met strass-steentjes die glinsteren in het licht, zal hun nek er perfect glamoureus uitzien.

    € 68,90

    € 41,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Punk Spiked Necklace Silver

    Straal punkenergie uit met deze stoere zilveren ketting! Deze nikkelvrije roestvrijstalen ketting is voorzien van 6 conische punten die je uiterlijk een beetje pit geven. Perfect als cadeau voor liefhebbers met een beetje pit in hun persoonlijkheid, of voor klassieke punksters met een voorliefde voor BDSM-plezier.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Misbehaved Black Zip Tie Police Cuffs 5 pack

    Binnenkort meer details over dit product. Beleef je gevangenfantasieën met deze misdragende politiemanchetten met ritstip! Trek ze gemakkelijk aan en trek ze strak aan! Ze brengen polsen of enkels bij elkaar en kunnen ook op de armen worden gebruikt! Ze zijn gemaakt van flexibel en sterk plastic en werken op dezelfde manier als gewone kabelbinders, maar met meer duurzaamheid en comfort. Knip ze af als je klaar bent met een schaar of veiligheidsschaar.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Reverb Nipple Suckers + Bullet Vibrator

    Deze knijpbare tepelzuigers zijn voorzien van krachtige vibrerende kogels, voor een vleugje genot in combinatie met opwindende vibraties! Het aangename vacuüm trekt het bloed naar de oppervlakte van hun vlees, waardoor de opwinding en de gevoeligheid toenemen. De bullet-vibes zorgen met één druk op de knop voor extra stimulatie. Plak deze sexy zuignappen gewoon op de tepels en maak je klaar voor leuke, speelse, handsfree opwinding!

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Titty Taunter Nipple Clamps with Weighted Bead

    Klem de tepels van je partner vast en geef er een flinke ruk aan met de meegeleverde gewichtskraal! Deze Titty Taunter is het beste voor stellen die houden van tepelspel - de klemmen met rubberen uiteinden zorgen voor een bevredigende knijpbeweging zonder ongemak en de extra trekkracht van de verzwaarde kraal bevredigt je gevoelige tepels bij elke kleine beweging!

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Cobra King Golden C-Ring

    Verras je partner met deze koninklijke Cobra King ring! Met een gouden cobraslang als ring en gloeiende rode ogen zullen ze onder de indruk zijn van de prachtige slang voor hen - en uw broekslang ziet er ook nog eens goed uit! Het is niet alleen iets moois om te zien, het helpt je ook om langer een erectie te behouden, zodat je kunt genieten van verbeterde seksuele ervaringen.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Dark Pecker Dick Drip Candle Red

    Creëer sfeer met deze pikkaars en blaas vervolgens de vlam uit om de avond echt heet te maken! Deze peniskaars zijn mogelijk tevens als sfeermaker en als hulpmiddel bij wasspel.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Dark Pecker Dick Drip Candle Black

    Creëer sfeer met deze pikkaars en blaas vervolgens de vlam uit om de avond echt heet te maken! Deze peniskaars fungeert tevens als sfeermaker en als hulpmiddel bij wasspel.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Tug + Plug Cock & Ball Ring with Anal Plug

    Binnenkort is er meer informatie beschikbaar over dit product.

    € 49,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Pink Kitty Bondage Set

    Binnenkort is er meer informatie beschikbaar over dit product.

    € 149

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Hanging Leather Strap Cage Black

    Dit ongelooflijke bondageapparaat is gemaakt van stevige leren banden, ontworpen om je onderwerp te omhullen, omsluiten en verstrikken. Dankzij de stevige platformbasis kan uw partner binnen staan. Terwijl ze op het met leer omwikkelde houten platform stappen, trekt het gewicht de gekruiste leren banden naar beneden, waardoor uw onderwerp erin wordt opgesloten. Het mechanisme is vergelijkbaar met hoe een Chinese vingerval werkt. Eenmaal binnen wordt uw partner betrapt en aan uw genade overgeleverd. De leren bandjes draaien om je geliefde heen en wiegen hun lichaam terwijl ze naar boven draaien, en komen samen aan de bovenkant waar de bandjes vastzitten aan een stevige, met leer omwikkelde metalen ring.

    € 1.229

    € 769

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Harness With Restraints Black

    Binnenkort is er meer informatie beschikbaar over dit product.

    € 149

    € 109

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 97 tot 128 van 202 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.