×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Master Series

Artikelen 129 tot 160 van 202 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Master Series Locking Stainless Steel Chastity Cage with 3 Rings

    Deze Forged Captor kuisheidskooi is gemaakt voor de ervaren kuisheidsspelers. Deze kooi is gemaakt van nikkelvrij roestvrij staal en is sterk, duurzaam en veilig. Het niet-poreuze staal is compatibel met alle soorten smeermiddelen en is gemakkelijk schoon te maken met lichaamsveilige reinigingsoplossingen tijdens het dragen of met sterkere oplossingen of zelfs kokend water nadat het apparaat is verwijderd.

    € 199

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Hooded Teddy Bear Keychain

    Koop dit als cadeau voor jezelf of anderen! Het is een geweldig propcadeau of, in dit geval, een gimp-cadeau! Deze kleine gimp-beer met capuchon heeft een lichte perzikbont, is gekleed in een PU-leren slipje en een capuchon. Aan de halsband is een metalen kettingriem bevestigd. Wat is een betere manier om je kinky kant te laten zien dan met een onschuldige, schattige bondagebeer? Bevestig hem aan je sleutelhanger of clip hem aan een tas! Gemaakt van polyester, PU kunstleer, kunststof en nikkelvrij metaal.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series The Dicktator 2.0 Extreme Sex Machine Black

    voor je dildo. Pas de hoogte en hoek aan. Zodra je de juiste instellingen hebt gevonden, sluit je het snoer aan, pak je de afstandsbediening en geniet je van eindeloos beuken dat zo lang duurt als je wilt! Gebruik voldoende glijmiddel om het feest gaande te houden, en voeg wat stimulatie toe aan andere delen van je lichaam om de scène nog meer te verbeteren!

    € 1.659

    € 1.039

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series 10X Thrust Master Vibrating and Thrusting Dildo with Handle Black

    Geniet van de diepe sensaties van de Thrust Master! Deze dildo is ontworpen voor ultrakrachtige stoten en vibraties om aan al je wensen te voldoen - het dikke ergonomische handvat geeft je een zekere grip terwijl je in je gaten beukt en vibreert, perfect voor gebruik alleen of met een partner.

    € 309

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series 10X Vibra-Crescent Vibrating Silicone Dual Ended Dildo Black

    Een van je favoriete speelgoed heeft zojuist een upgrade gekregen! Deze sikkeldildo wordt geleverd met krachtige vibraties die bijdragen aan de zoete stimulatie die je krijgt door het gebogen ontwerp van dit speeltje. Je hebt niet alleen extra invloed omdat de halvemaanvorm je helpt gemakkelijker je P-spot of G-spot te bereiken; je krijgt ook 3 snelheden en 7 patronen van rommelende trillingen die je door de dildo kunt voelen!

    € 72,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series 10X Vibra-Crescent Vibrating Silicone Dual Ended Dildo Silver

    Een van je favoriete speelgoed heeft zojuist een upgrade gekregen! Deze sikkeldildo wordt geleverd met krachtige vibraties die bijdragen aan de zoete stimulatie die je krijgt door het gebogen ontwerp van dit speeltje.

    € 72,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Acquire Easy Access Thigh Harness Black

    Je onderdanige minnaar wil nog kwetsbaarder zijn voor jouw verlangens! Plaats ze in dit positioneringsharnas om hun benen open te spreiden en hun polsen achter hun rug vast te houden.

    € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Anal Hook Trainer Anal Hook with 3 Plugs Silver

    Deze set van 3 pluggen van aluminiumlegering is het perfecte gereedschap om de capaciteit van je achterdeur uit te breiden en tegelijkertijd een beetje kinky spel te integreren! Elk van de pluggen is lichtgewicht en taps toelopend voor eenvoudig inbrengen en superglad, zodat ze moeiteloos naar binnen glijden als er een beetje glijmiddel wordt toegevoegd.

    € 99,90

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Ass Bound Anchor Inflatable Silicone Anal Plug Black

    Binnenkort is er meer informatie beschikbaar over dit product.

    € 45,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Ass Puffer Nubbed Inflatable Silicone Anal Plug Black

    Klaar voor intense stimulatie? Deze opblaasbare anaalplug is ontworpen om het gevoel te versterken en je van binnenuit uit te rekken! Overal langs de schacht van de gegradueerde bollen zitten kleine, stekelige nopjes die textuur aan je achterdeur toevoegen tijdens het binnenkomen en terwijl je binnen bent.

    € 41,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Bareback Submission Horse Black

    Transformeer uw ruimte door een klassieke bondagebank toe te voegen als middelpunt van uw plezier. Het klassieke ontwerp en het gladde, zwarte, veganistische leer met opvallende metalen accenten vallen op en nodigen uit om toe te geven aan je donkere verlangens. Het gladde kunstleer voelt heerlijk aan op de blote huid terwijl jij je overgeeft aan sluw spel met je partner!

    € 1.349

    € 1.039

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series BDSM Teddy Bear Plush Tan

    Wie is jouw bondagepapa? Deze bondagebeer is perfect als cadeau of voor jezelf en laat je op de leukste manieren je kinky kant benadrukken! Deze beer heeft een lichte perzikkleurige vacht, draagt een kunstleren harnas met metalen O-ringen, hanteert een mini-flogger en heeft een afneembaar oogmasker!

    € 37,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Caged Cougar Locking Chastity Cage Silver

    Vind een elegante en unieke manier om je beest op te sluiten door deze Caged Cougar Locking Chastity Cage te kiezen! De open mond en ogen creëren een doorkomend uiteinde waardoor je hem langdurig kunt dragen.

    € 189

    € 139

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Clawed 5pc Sensation Play Rings Silver

    Duik in plezier met deze 5-delige klauwringset! Het stevige, roestvrijstalen staal geeft je aan één hand lange klauwen om je partner mee te krabben, strelen, klauwen en stimuleren! Deze set heeft verstelbare ringen voor een comfortabele en veilige pasvorm voor iedereen.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Crimson Tied Charmed Heart Padlock Nipple Clamps Red

    Deze eenvoudig te gebruiken klemmen hebben een eenvoudig vastgeschroefd ontwerp, geaccentueerd met hartvormige hangslotdetails. De met vinyl gecoate punten zorgen voor een comfortabele en veilige grip, terwijl het rood gelakte hartaccent verleidelijk aan het uiteinde bungelt. Met de schroeven aan de zijkanten kunt u bepalen hoeveel druk uw partner krijgt.

    € 26,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Cuffed & Loaded Travel Bag with Handcuff Handles

    Show jouw kinky stijl met deze modieuze bondage tas! Groot genoeg voor een overnachting, je kunt er al je favoriete essentials in kwijt! Het duurzame kunstleer is veganistisch en kan net zo goed worden gevuld als leuk speelgoed!

    € 119

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Cuffed in Fur Furry Handcuffs Black

    Deze harige, zwarte manchetten zijn zacht en sensueel tegen de polsen van je geliefde. De sterke, metalen manchetten aan de binnenkant snijden niet in de gevoelige huid. In plaats daarvan heb je de vulling van dit nepbont, kunstwol! De manchetten zijn volledig verstelbaar en sluiten zo strak als 10,5 cm en wijd open tot een omtrek van 19 cm. Bij de boeien worden 2 sleutels meegeleverd, zodat je altijd een reserve hebt! Om schoon te maken, reinigt u de wol gewoon met warm water, zeep en een washandje en laat u deze vervolgens drogen.

    € 18,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Cuffed in Fur Furry Handcuffs Red

    Deze harige, rode manchetten zijn zacht en sensueel tegen de polsen van je geliefde. De sterke, metalen manchetten aan de binnenkant snijden niet in de gevoelige huid. In plaats daarvan heb je de vulling van dit nepbont, kunstwol! De manchetten zijn volledig verstelbaar en sluiten zo strak als 10,5 cm en wijd open tot een omtrek van 19 cm. Bij de boeien worden 2 sleutels meegeleverd, zodat je altijd een reserve hebt! Om schoon te maken, reinigt u de wol gewoon met warm water, zeep en een washandje en laat u deze vervolgens drogen.

    € 18,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Daggers Double Chain Nipple Clamps Silver

    Plezier, pijn en esthetiek in één: deze tepelklemmen zijn de perfecte manier om jezelf te versieren en een extra kinky twist te geven aan een klassiek speeltje. De metalen ketting heeft spikes die aan dubbele kettingen hangen.

    € 26,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Dark Chamber Silicone Chastity Cage Black

    Beperk zijn pik in deze donkere kamer! Deze siliconen kuisheidskooi is zacht, flexibel en fluweelachtig voor een meer vergevingsgezinde vergrendeling in vergelijking met metalen en plastic kuisheidskooien. De Dark Chamber heeft een zacht skelet van iets steviger siliconen voor dat authentieke kooigevoel, maar vormt zich nog steeds naar je lichaam voor comfort tijdens het dragen.

    € 37,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Dark Droplets 3 Piece Curved Anal Trainer Set Black

    Verhoog je anale genot met deze 3 fluweelzachte druppels, ontworpen voor gemakkelijk anaal genot voor alle niveaus! Deze verleidelijke druppeltjes zijn zacht, stevig en gevormd voor maximale tevredenheid, waardoor je achterdeur een bevredigende ronde massa krijgt waar je kontje op kan knijpen!

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Dark Passion Vibrating Nipple Clamps

    Plaag en prikkel je partner terwijl je hem/haar een sensueel kneepje geeft. Met deze verstelbare tepelklemmen kunt u met één draai aan de schroef bepalen hoeveel pijn of plezier uw onderwerp krijgt.

    € 37,90

    € 22,90

    Niet in voorraad

  • Master Series Dark Rods Silicone Penis Plug Set 3 pcs

    Duik in het urethrale spel met drie opties in verschillende texturen en maten. Elk van deze siliconen penispluggen is hol en heeft een opening aan de punt waar je doorheen kunt plassen of klaarkomen. Taps toelopend en glad voor gemakkelijk inbrengen, je voelt elke uitstulping, rimpel en groef in je gat glijden naarmate het dieper gaat. Het flexibele materiaal buigt mee met je lichaam voor comfort.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Deluxe Pup Arsenal Set Black

    Ga op handen en voeten staan en blaf! Deze Deluxe Pup Arsenal-set heeft alles wat jij of je partner nodig hebben om met puppy spelen te beginnen! Of je het nu kemphaan of zachtaardig vindt, je kunt deze uitrusting gebruiken om je fantasie tot leven te laten komen.

    € 229

    € 169

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 129 tot 160 van 202 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.