×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Master Series

Artikelen 65 tot 96 van 202 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Master Series Dark Drippers Fetish Drip Candles Set of 3 Black

    Maak het helemaal gezellig met deze sexy druppelaarsen! De unieke paraffinewasformule is ideaal voor sensatiespel – geurvrij en een lage smelttemperatuur (122 graden Fahrenheit/50 graden Celsius), met een geschatte brandtijd van 30 minuten.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Dark Pod Rechargable Remote Control Vibrating Egg

    Maak uw partner blij terwijl u hun plezier op afstand bestuurt! Speel met 10 vibratiemodi, waaronder 3 snelheden en 7 pulserende patronen. De gebogen vorm van de zijdezachte siliconen ei-vibe vormt zich naar het lichaam voor comfortabel dragen thuis of tijdens een ondeugend avondje uit. Zowel de stekker als de afstandsbediening zijn oplaadbaar en werken tot 10 meter uit elkaar!

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series XL Black Mamba Cock Sheath

    De Black Mamba is nu verkrijgbaar in een extra grote versie! Deze levensechte penisverlenger zal zowel u als uw geliefde zeker tevreden stellen door de penis groter te maken en uw erectie te verlengen!

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Clear Claw Expanding Anal Dilator

    Deze intense anale klauw opent je als geen ander, waardoor je partner een geheel nieuw zicht op je kont krijgt! Knijp alle vier de wiggen samen voor een beter beheersbare penetratie. Eenmaal voorbij je sluitspier zal deze unieke plug uitzetten en je binnenkant openen! Het heldere materiaal en de opening aan de onderkant van de plug zorgen ervoor dat je partner in je anale diepte kan kijken, of je zelfs kan vullen met een dildo, een klysma, of wat je smerige geest ook maar bedenkt!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Thunder Bullet XL Silver

    De klassieke bullet vibrator heeft zojuist een enorme nieuwe make-over gekregen! Dit extra grote plezierinstrument is oplaadbaar en beschikt over 3 snelheden van interne vibratie waarvan je zowel extern als intern kunt genieten. Geniet van het gestroomlijnde gevoel terwijl de zachtheid van de vibratie langs je meest gevoelige delen glijdt en wild zoemt om je naar een climax te lokken.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Collared Temptress Collar with Nipple Clamps

    Geniet ervan om van je onderdanige geliefde een verleidster met halsband te maken met deze neopreen halsband met zwarte kettingen verbonden aan verstelbare tepelklemmen! De halsband zelf heeft zwarte gespen voor een volledig verstelbare pasvorm en 3 D-ringen om accessoires of kettingen en bevestigingsmiddelen aan te bevestigen.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Behemoth Ribbed XL Dildo

    Deze langere, hardere dildo zorgt voor een interne massage die stimuleert en ontspant! Deze keiharde en stevige schacht is gemaakt van breukbestendig glas en geeft een groter gevoel van volheid. Een wervelende textuur van verhoogde ribbels strijkt bij elke stoot sensueel tegen je binnenmuren. Experimenteer met temperatuurspel door hem vóór gebruik onder te dompelen in warm of koud water. Dit hypoallergene materiaal is niet-poreus, waardoor een grondige sterilisatie met milde zeep en warm water mogelijk is. Compatibel met alle soorten smeermiddelen.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Annex Erection Enhancer Black

    Verdeel en heers met dit slinkse stuk. Steek de penis door het hoofdcompartiment en plaats de testikels door de scheider: deze T-vormige verdeler houdt alles goed op zijn plaats. Deze erectieverbeteraar is gemaakt van flexibel TPR en strekt zich uit om over de gebruiker heen te passen en hem net voldoende ingetogen te houden om de dingen interessant te houden.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series The Key Holder Deluxe Clear Case with Lock Transparent

    MS The Key Holder Deluxe Clear Key Holder Case met Slot Deze transparante case laat je krachtdynamiek zien! Gemaakt voor degenen die zich bezighouden met uitgebreide BDSM-scènes waarbij kuisheid en het vasthouden van sleutels een rol spelen. Het doorzichtige ontwerp en het afteltimerslot vormen de basis voor een langdurige uitwisseling van macht en vertrouwen voor kinky koppels en BDSM-enthousiastelingen. Sluit je sub op in een kuisheidsgordel of een paar veiligheidsgordels en sluit de sleutels op totdat ze hun vrijheid verdienen.

    € 169

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Ass Rattler Weighted Inflatable Silicone Anal Plug

    Ga dieper met je fantasieën en verleg de grenzen van je plezier met deze verzwaarde, opblaasbare siliconen anaalkralen. De twee grote ballen zijn gemaakt van zwaar staal en bedekt met rekbaar, zijdezacht siliconen.

    € 49,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Thrusting Pistola Vibrator Red-Black

    Geef jezelf een stevige beurt met deze Pistola Pounder! Met 4 verschillende standen kun je genieten van gelijktijdig stoten en vibreren vanuit de siliconen schacht. De premium siliconen zijn zijdezacht, ftalaatvrij en lichaamsveilig te gebruiken met elk glijmiddel op waterbasis. Wees ook niet bang om nat te worden! Deze kun je meenemen onder de douche of je kunt er zeker van zijn dat lichaamsvloeistoffen deze pistola niet beschadigen! Het is geclassificeerd als IPX6 waterdicht, zodat het krachtige jetstreams aankan. Volledig oplaadbaar via de meegeleverde USB-kabel, je hoeft ook geen batterijen in te slaan om hem te laten werken! Ook perfect voor koppels!

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Sin Spheres Silicone Magnetic Balls

    Deze duivelse bollen zijn verpakt in premium siliconen en zorgen voor krachtig geknepen genot. Deze set van twee ultragemagnetiseerde bollen is misschien klein van formaat, maar ze oefenen een behoorlijke druk uit. Eenmaal op gevoelig vlees geplaatst, beginnen deze extreem krachtige, maar zacht aanvoelende magneten druk uit te oefenen.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series The Key Holder Time Lock Black

    Hoeveel u ook smeekt en pleit, dit ingenieuze slot heeft een vaste ontgrendeling die ervoor zorgt dat u uw tijd uitzit! Hoewel de meeste sloten afhankelijk zijn van menselijke grillen, bestuurt dit digitale slot alles wat eraan vastzit: gebruik het voor bondage, ball gags of hun favoriete speeltje.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Stung Silicone Whip Black

    Straf je geliefde met een Silicone Tawse of gespleten band die hem bij elke klap op zijn achterwerk een stekende beet geeft! Gemaakt van premium siliconen, het is iets zwaarder dan een band van schuim of kunstleer en veel gemakkelijker schoon te maken! Met deze gespleten eindriem kun je gierige klappen uitdelen die een spoor achter kunnen laten, tenzij je voorzichtig bent!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series 10 Mode Ass Anchor Vibrating Anal Plug

    Verwen de anus van jou (of die van je partner) met een beetje stimulatie met deze vibrerende plug met 10 standen.

    € 45,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Dungeon Demon Bondage Mask with Horns Black

    Geef je over aan je sluwe kerker-demonkant met deze bondagekap met hoorns! Gemaakt van PU-leer, het is kunstleer en veganistisch vriendelijk! De kap pronkt met je ogen en mond, zodat je je uiterlijk kunt veranderen en toch kunt genieten van zien, spreken en proeven wat je maar wilt! De binnenvoering is zacht en zorgt ervoor dat het dragen van deze capuchon langdurig aangenaam is. Als je zweet, heb je geluk! Deze capuchon is ook wasbaar in de machine! Gooi het in de was op een koud programma en hang het droog.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Thunder Wrap Masturbator Wand Attachment Black

    Verander je Thunderstick of ander standaard formaat wandvibrator in een mannelijk seksspeeltje met dit strokeropzetstuk! Open hem gewoon en wikkel hem om de penis voor een krachtige massage tijdens masturbatie of partnerspel.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Midas Locking Chastity Cage 18K Gold-Plated

    Deze vergulde, afsluitbare kuisheidskooi is het perfecte cadeau voor je speciale onderdanige of geliefde. Houd ze op slot, maar met de grootste zorg en een eersteklas stijl! Dankzij de 18-karaats vergulding is deze roestvrijstalen kooi ook duurzaam, sterk en gaat lang mee.

    € 339

    € 209

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Lace Seduction Lace Bondage Hood Black

    Trek deze delicate vermomming aan en word de verleidelijke onderdanige waarvan je altijd al hebt gedroomd! Deze rekbare, polyester kanten bondagekap verbergt de kenmerken van je gezicht terwijl je mond zichtbaar blijft en beschikbaar is voor kinky plezier! Met een one-size-fits-most ontwerp past hij comfortabel op je gezicht voor lange speelscènes en is hij wasbaar in de machine voor eenvoudig onderhoud en reiniging.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Ass Goblet Silicone Hollow Anal Plug Small

    Doof je anale verlangens met de Ass Goblet! Deze kleinere versie van de plug is hol, maar schuin geplaatst zodat hij gemakkelijk ingebracht kan worden, zodat hij zich onderscheidt van soortgelijke anale accessoires. De comfortabele, afgeronde opening vergemakkelijkt de penetratie, waardoor de brede bol in je kan knijpen.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Black Maxxx Powerful Twist Nipple Suckers

    Dit paar tepelzuigers is ideaal voor iedereen die echte tepelzuiging wenst.

    € 37,90

    € 24,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Locking Cock Ring

    Met deze Locked Cock-vergrendelende pik- en kogelringset ben je uitgenodigd om zowel opgewonden en klaar te zijn voor de nacht als om opgesloten te zitten in gevangenschap! Met een veilig vergrendelingsmechanisme ingebouwd in het apparaat, worden de ringen veilig bij elkaar gehouden en worden uw schacht en ballen beperkt gehouden zolang het apparaat aan staat.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Hellbound Anal Plug with Devil's Tail

    Maak je klaar voor een helse leuke tijd met deze sexy duivelsstaart! Haal je innerlijke duivel naar boven en geniet tegelijkertijd van anaal plezier - De Hellbound Devil Tail is gemaakt van duurzaam gevlochten PU-leren banden voor een unieke textuur en uitstraling, waardoor deze staart een genot is om vast te houden en te dragen! Uitstekend geschikt voor koppels die houden van een esthetiek in de onderwereld en van licht anaal spel.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Chrome Blast 7X Rechargeable Butt Plug with Remote Large

    Deze blije, metalen buttplug is gemakkelijk in gebruik en heerlijk om te ervaren! Eenvoudig inbrengen dankzij het toelopende uiteinde. Geniet van het niet-poreuze, nikkelvrije metaalvrije terwijl het naar binnen glijdt. Het zware, verzwaarde metaal is compatibel met alle soorten smeermiddelen en is IP7X waterdicht. Geniet van het koele metaal of verwarm het in warm water voordat je het inbrengt.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Firecracker Clothespin Body Zipper

    Zet ze in de knijp met dit snoer houten wasknijpers! Gevormd als een lichaamsrits die langs de natuurlijke rondingen en vormen van het lichaam van uw partner klemt. Deze lijn wasknijpers is ontworpen om in één keer uit te trekken om het vlees van je geliefde te prikkelen voor een unieke sensatie.

    € 57,90

    € 20,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Master Series Black Nipple Tweezer Clamps Black

    Een beetje knijpen, een speels knijpen: is het pijn of is het plezier?

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Chrome Blast 7X Rechargeable Butt Plug with Remote Small

    Deze gladde, metalen buttplug is gemakkelijk in gebruik en heerlijk om te ervaren! Gemakkelijk inbrengen dankzij het taps toelopende uiteinde. Geniet van het niet-poreuze, nikkelvrije metaal terwijl het naar binnen glijdt. Het zware, verzwaarde metaal is compatibel met alle soorten smeermiddelen en is IP7X waterdicht. Geniet van het koele metaal of verwarm het in warm water voordat je het inbrengt.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Bum-Tastic 28X Silicone Anal Plug with Harness & Remote Control Black

    Train je kont om een plug op zijn plaats te houden met behulp van dit harnas! De zachte, hoogwaardige siliconen plug is perfect voor beginners die lange, anale sessies en wat lichte bondage willen verkennen. Met een slanke, taps toelopende punt kan de plug er gemakkelijk in glijden met een beetje glijmiddel op waterbasis.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Power Pins Magnetic Nipple Clamp Set Black

    Omring je meest gevoelige delen met magnetische druk! De Power Pins kunnen worden aangebracht op tepels, schaamlippen, scrotum en meer. Gebruik ze tijdens solo- of partnerspel om een onvergetelijke esthetiek en een pijnlijk snufje plezier te creëren. De ultrakrachtige magneten worden aan weerszijden van je delicate vlees naar elkaar toe getrokken en fungeren als een paar klemmen die net zo goed aanvoelen als ze eruit zien.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Hook Up 10-Piece Plush Bondage Set Black

    Breng je kinky spel naar een hoger niveau met deze 10-delige pluche bondageset! Het heeft alles wat je nodig hebt voor een kinky scène plus een paar dingen die je wilt toevoegen voor een verbeterde ervaring! Het bevestigingssysteem omvat twee polsboeien, twee enkelboeien en een halsband en riem, allemaal veganistisch vriendelijk, PU-leer. Elk van de hoofdsteunen wordt gesloten met gespsluitingen die zich aanpassen voor comfort, en elke manchet en kraag zijn gevoerd met zacht nepbont! Om hun handen en polsen bij elkaar te houden, gebruikt u eenvoudigweg de nikkelvrije metalen kettingen die aan de D-ringen op elke manchet zijn bevestigd!

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Ashtray Ball Gag

    Transformeer je partner in een menselijke asbak met dit kwaadaardige apparaat voor fornifiliepatiënten en rokende fetisjisten. Met deze gag kun je je slaaf of sub stil houden, hun mond gevuld met de siliconen ball gag, terwijl ze zichzelf een keer nuttig maken. Elke trek zal zoveel bevredigender zijn, wetende dat je weggegooide as zo zorgvuldig wordt opgevangen... of anders!

    € 179

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Double Lockdown Locking Customizable Chastity Cage Clear

    Deze versterkte, lichtgewicht plastic Kuisheidskooi is perfect voor Kuisheidsliefhebbers die iets comfortabelers willen dan heavy metal. Het plastic is vergevingsgezinder dan de zware weerstand van metaal en is perfect voor langdurig gebruik. Het conventionele ontwerp maakt het gemakkelijk schoon te maken en zorgt ervoor dat de spleten tussen de douchebeurten volledig kunnen drogen, zodat de kooi hygiënisch en veilig in gebruik is.

    € 199

    € 119

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 96 van 202 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.