Aanmeldformulier
Registratie
Profielinformatie
Aanmeldgegevens
of aanmelden
Gegevens
Hoog percentage - 45% - melkchocolade met stukjes gezouten karamel (18%) met gezouten boter (0,02%). Een vleugje gezouten karamel accentueert verrassend de subtiele zoetheid van deze zachte, fluweelzachte chocolade. Echt een interessante traktatie!
Melkchocolade Michel Cluizel Lait 45% Éclats Caramel Beurre Sale - met stukjes gezouten boterkaramel
Onderscheidingen ontvangen van internationale competities:
gouden medaille, Academy of Chocolate, Londen, 2013, categorie "Best gearomatiseerde melkchocoladereep"
bronzen medaille, International Chocolate Awards, 2014, categorie "Melkchocoladerepen op smaak gebracht met insluitsels of stukjes"
Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, stukjes karamel 18% (suiker, hoog percentage boter, volle melkpoeder, magere melkpoeder, zout) cacaobonen, echte Bourbon vanille. Kan sporen van noten en gluten bevatten.
Uitzonderlijke kwaliteit: Michel Cluizel werkt nauw samen met boeren en ondersteunt hen om de traditionele methoden van het verbouwen en fermenteren van cacaobonen te behouden. Het zorgt voor eerlijke omstandigheden voor de landbouw en het leven. Om specifieke smaken te behouden, gebruikt Michel Cluizel langdurig roosteren op lage temperaturen. Om de ongeëvenaarde smaken van zijn chocolaatjes te bereiken, testte Cluizel vaak meer dan 20 combinaties van fermentatie- en roostmethoden. Het daadwerkelijke branden, malen en mixen van de cacaobonen gebeurt al in Frankrijk in Voiron.
Als het om ingrediënten gaat, geeft Michel Cluizel er echt om. Hij patenteerde zelfs het handelsmerk "Nobles Ingredients", wat in de praktijk betekent dat hij in zijn producten gebruikt:
alleen pure cacaoboter, zonder enige toevoegingen van plantaardige vetten,
natuurlijke Bourbon-vanille in plaats van vanilline,
gebruikt geen sojalecithine of kunstmatige smaakstoffen.
Het bedrijf garandeert ook dat er geen grondstoffen het proces van bestraling of ionisatie hebben doorlopen.
Gewicht en afmeting: 100 g, 161×79×10 mm
De Academy of Chocolate werd in 2005 in Londen opgericht. Naast het evalueren van de kwaliteit van chocolade, gevolgd door jaarlijkse prijzen, is het belangrijkste doel chocoladeproducenten te motiveren om deel te nemen aan duurzame eerlijke handel.
De International Chocolate Awards is een onafhankelijke internationale wedstrijd die jaarlijks het beste beoordeelt dat in de wereld van kwaliteitschocolade is gecreëerd. Het doel is om innovatieve chocolatiers en boeren te ondersteunen die cacaobonen van uitzonderlijke kwaliteit verbouwen.
Extra informatie
Merk | Michel Cluizel |
---|---|
Categorieën | Gearomatiseerde chocolade, Melkchocolade, Michel Cluizel |