×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Mister B

Artikelen 33 tot 64 van 183 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mister B Cuff Couble Lock Chain Steel

    Maak ze vast! Houd die handen bij elkaar en laat ze niet los met de Mister B Cuff Double Lock, Chain! Dit strakke, zwarte paar boeien is de handboei in klassieke stijl waarop u kunt vertrouwen. Niemand zal uit deze slechteriken kunnen ontsnappen totdat je ze vrijlaat door elke manchet los te maken. Kinky spel is altijd goed met stevige beperkingen! Dankzij de ketting met twee schakels kunnen uw handen een beetje bewegen en indien nodig naar een comfortabelere positie draaien, maar niet vrij.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B CLEAN 200ml

    Mister B CLEAN is een desinfecterend product geschikt voor het desinfecteren van oppervlakken, instrumenten en speelgoed volgens klinische normen.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B LOAD 50ml

    Mister B LOAD is een hybride glijmiddel, een perfecte mix van water en siliconen. De siliconen in Mister B LOAD zorgen voor een zijdezachte en langdurige werking, het water zorgt ervoor dat het gemakkelijk afwasbaar is. 100% condoomcompatibel en veilig voor seksspeeltjes met alle materialen, inclusief siliconen, latex, glas, metaal, rubber, neopreen, stof en meer. Het vlekt ook niet en verzacht je huid. Daarom is Mister B LOAD een persoonlijk glijmiddel voor alle doeleinden dat voor elke gelegenheid kan worden gebruikt, of het nu gaat om het verlengen van uw vrijpartij, om het spelen met speelgoed te verbeteren of om uw masturbatiesessies te verbeteren.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B FIST Hot Lube Pump Bottle 200ml

    Mister B FIST HOT is een hybride glijmiddel, ideaal voor zwaarder spel, bijvoorbeeld met groter speelgoed. Deze HOT-versie heeft een verwarmend en tintelend effect, waardoor uw seksuele genot nog verder wordt vergroot. Compatibel met condooms, zijdezacht, niet plakkerig of plakkerig, extra lang houdbaar, niet giftig, smaakloos, geurvrij, hypoallergeen, olie- en vetvrij. Niet getest op dieren en geen dierlijke bijproducten.

    € 30,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Lube Bottle 1000ml

    Vuisten verheugen zich! ....deze plastic fles glijmiddel is de ultieme toepassing voor anale smering!

    € 14,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Leather Penis Gag Black

    Deze lederen penisknevel is gemaakt van 100% pure siliconen, volkomen veilig, niet giftig en heeft een volledig neutrale smaak.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B GLIDE 500ml

    Mister B GLIDE is een glijmiddel op siliconenbasis van medische kwaliteit voor meerdere toepassingen.

    € 68,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Thai Double Stick 12cm

    Tepelstokjes zijn ca. 12,5 cm lang en individueel verstelbaar met stelringen! Ze kunnen individueel worden aangepast aan elke tepelgrootte en zijn geschikt voor alles, van zacht knijpen tot ultrahard genot!

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B RubberFucker Condoms 144 pack

    Deze hoogwaardige, extra sterke condooms zijn gemaakt van 100% natuurlijk latexrubber.

    € 57,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Skinned Rotan Cane - Switch

    Een BDSM-liefhebber kwam naar ons toe en vertelde dat hij onze standaard wandelstokken niet zo leuk vindt en dat hij er veel betere van zou kunnen maken, dus zeiden we tegen hem: oké, ga ervoor! Hij levert ons nu twee verschillende soorten rotanstokken.

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Hardware Premium Steel Joy Stick L

    De Steel Joy Stick is perfect om op de prostaat te tikken met zijn gladde, harde bal aan het uiteinde. Het voelt zo goed omdat het ook gemakkelijk in en uit je gat glijdt! Het is verkrijgbaar in twee maten voor zowel beginnende als meer gevorderde anale spelers. De stick heeft een rubberen uiteinde, waardoor een veilige en stevige grip ontstaat.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Hardware Ball Crusher and Stretcher with Pins

    Dit ultieme balmartelapparaat is een ballstretcher en crusher in één, met als speciale martelfunctie de spikes.

    € 179

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Cuff Double Lock Rigid Black

    Maak ze vast! Houd die handen bij elkaar en laat ze niet los met de Mister B Cuff Double Lock Rigid! Met dit paar manchetten heb je geen bewegingsruimte meer voor je sub. De stevige middensteun houdt ze op hun plaats met hun armen stevig verbonden aan de polsen en laat ze pas los als ze worden ontgrendeld met de sleutel. Deze zijn allemaal zwart en passen geweldig bij je zwarte leer- of rubberlook.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Cuff Double Lock with Hoop Black

    De Mister B Cuff Double Lock, met hoepel, staal is de perfecte manier om je partner opgesloten te houden zonder dat hij eruit kan komen. In het midden zit een draaibare connector waardoor de polsen kunnen bewegen, maar niet uit elkaar, omdat de handen hierdoor heel dicht bij elkaar blijven. De sleutel bevrijdt je polsen, maar tot die tijd zitten ze stevig bij elkaar en kunnen ze er niet uit. Deze glanzende stalen boeien zien er geweldig uit in elke bondagescène en bij elke fetish-look.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Serious Toys Rubber Sling XL

    Rubberen draagdoek XL-versie... dat moet de sterkste draagdoek zijn die je ooit zult vinden! Gemaakt van dik rubber, superbestendig en kan zelfs een auto vasthouden! zodat je zo hard kunt spelen als je kunt!

    € 919

    € 579

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Inflatable Solid G Plug L

    Pomp het op! Opblaasbare rubberen dildo's en pluggen zijn een goede en zachte manier om de omvang van wat je kunt meenemen te vergroten.

    € 68,90

    € 51,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Hardware Premium Steel Double Header Dildo

    Met de lichte ronding van de Steel Double Header-dildo kun je een uiterst plezierige ervaring creëren. Met een ergonomisch ontwerp brengt dit slanke speeltje penetratie naar een geheel nieuw niveau. Elke kant biedt een sensatie om alleen te delen of van te genieten

    € 149

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Mister B Rubber Piss Gag

    Rubberen pis-knevel. Gemakkelijk aan en uit te trekken. 100% waterbestendig.

    € 57,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Cuff Couble Lock Chain Black

    Maak ze enorm! Houd die handen bij elkaar en laat ze niet los met de Mister B Cuff Double Lock, Chain! Dit strakke, zwarte paar boeien is de handboei in klassieke stijl waarin u kunt vertrouwen. Niemand zal uit deze succesvolleiken kunnen ontsnappen totdat je ze vrijlaat door elke manchet los te maken. Kinky spel is altijd goed met stevige beperkingen! Dankzij de ketting met twee schakels kunnen uw handen een beetje bewegen en indien nodig naar een comfortabelere positie draaien, maar niet vrij.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Tight Grabber Black

    Mister B Tight is de nieuwste collectie lul- en balspeeltjes van Mister B. Ze zijn ontworpen om verschillende manieren te gebruiken, als cockring of als ballstretcher, wat je maar wilt. Gemaakt in Europa van hoogwaardige, flexibele en comfortabele TPR.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Leather Dog Leash

    Houd uw puppy onder controle met deze leren riem.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Inflatable Solid Gargantula Dildo

    Pomp het op! Opblaasbare rubberen dildo's en pluggen zijn een goede en zachte manier om de omvang van wat je kunt nemen te vergroten.

    € 129

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Tight Chomper Small Black

    Mister B Tight is de nieuwste collectie lul- en balspeeltjes van Mister B. Ze zijn ontworpen om verschillende manieren te gebruiken, als cockring of als ballstretcher, wat je maar wilt. Gemaakt in Europa van hoogwaardige, flexibele en comfortabele TPR.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Deep Clean Dietary Supplement 30 caps

    Iedereen weet dat je, als je je voorbereidt op diepe anale actie, een diepe anale reiniging moet doen. Mister B Deep Clean Dietary Supplement Caps zijn de gemakkelijkste manier om de klus goed te klaren! Als je je voorbereidt op een leuke vuistsessie of speeltijd met groot speelgoed, kost het meestal wat extra tijd om te douchen, omdat je een diepe reiniging wilt die lang meegaat.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Steel Teardrop Cock Trap

    Sluit die nutteloze lul op en laat hem niet los! De Steel Teardrop Cock Trap is een geweldig hulpmiddel om je pik op te sluiten. Het wordt slim een hanenval genoemd omdat hij deze niet naar buiten laat. Zelfs als hij niet op slot zit, kun je er niet uit vanwege de lange terugkerende druppelvormige peilstok die door het midden en in je urinebuis gaat. Sluit hem af met de sleutel en laat hem er helemaal niet uit, als je durft.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B LUBE Thick 250ml

    Wie houdt er niet van dik? Mister B LUBE Thick heeft alle topkwaliteiten van ons reguliere glijmiddel op waterbasis maar is nog niet verboden voor nog meer speelplezier! Door de ernstige consistentie gaat dit glijmiddel lang mee zonder uit te drogen. Het blijft lang op je lichaam of speelgoed zitten zonder plakkerig te worden, zodat je langer kunt spelen. De dikte maakt hem ideaal voor het spelen met dildo's en buttplugs, omdat hij op speeltjes blijft zitten zonder eraf te glijden.

    € 26,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Inflatable Vortex Plug Black XL

    Pomp het op! Deze opblaasbare Vortex buttplug is zo gemakkelijk te gebruiken en een genot om in te brengen.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Hardware Premium Steel Joy Stick S

    De Steel Joy Stick is perfect om op de prostaat te werken met zijn blije, harde bal aan het einde. Het voelt zo goed omdat het ook gemakkelijk in en uit je gat glijdt! Het is verkrijgbaar in twee maten voor zowel beginnende als meer gevorderde anale spelers. De stick heeft een synthetisch uiteinde, waardoor een veilige en stevige grip ontstaat.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Pump Box M Cylinder 5.1cm

    Een mooie en zeer handige hardplastic koffer waarin ons pompsysteem mooi compleet verpakt is.

    € 169

    € 139

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Hardware Sounds Devil

    De Mister B Hardware Sounds Devil, is een extreem taps toelopende dilatator, voor de ervaren speler.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B FIST Sensitive 500ml

    Je gaatje kan wat verzorging en restauratie gebruiken als je een leuke speelsessie hebt. Mister B FIST Sensitive is precies het glijmiddel om het te doen! Dit is een hybride glijmiddel, ideaal voor krachtig spel, bijvoorbeeld met grotere speelgoed of vuistneuken, dat de toegevoegde herstelde ingrediënten aloë vera en vitamine E bevat om uw ervaring soepeler en comfortabelr te maken. Verzorg je gaatje terwijl je ervan geniet geniet met Mister B FIST Sensitive.

    € 45,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Inflatable Rim Seat

    Hou je van kont eten? Of je nu op vakantie gaat of naar je favoriete knikevenement gaat, de Mister B opblaasbare randstoel is een must. Deze velgzitting heeft slechts een paar minuten nodig om op te blazen en geeft urenlang plezier. Blaas gewoon op en ga liggen met uw hoofd in de constructie.

    € 219

    € 129

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 33 tot 64 van 183 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.