×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Mister B

Artikelen 65 tot 96 van 183 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mister B Inflatable Rim Seat

    Hou je van kont eten? Of je nu op vakantie gaat of naar je favoriete knikevenement gaat, de Mister B opblaasbare randstoel is een must. Deze velgzitting heeft slechts een paar minuten nodig om op te blazen en geeft urenlang plezier. Blaas gewoon op en ga liggen met uw hoofd in de constructie.

    € 219

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Hardware Premium Steel Charger Ball Stick

    De Steel Charger Ball Stick is perfect om op die prostaat te tikken en die twee gladde, harde ballen aan het uiteinde voelen ongelooflijk aan als ze in en uit je gaan. Makkelijk vast te houden, met een stevig handvat, iedereen kan grip krijgen op ons stalen speelgoed!

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Elastrator

    Oorspronkelijk hebben deze tangen een veterinaire functie, maar Mister B verkoopt ze uiteraard met een ander doeleinde.

    € 91,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Storage Case Black

    Wil je rommelig worden, zonder er een puinhoop van te maken? Kijk dan eens naar de superhandige Mister B Opbergkoffer! Deze prachtige draagtas helpt je bij het organiseren en bijhouden van je kleinere seksspeeltjes en accessoires. Hij is ideaal voor het opbergen van cockringen, tepelklemmen en kogelgewichten, maar er passen ook iets grotere voorwerpen in, zoals cilinders voor je penispomp.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Bullwhip Nylon Tip 150cm

    Deze Mister B Bullwhips zijn met de grootste zorg met de hand geweven, met een prachtig handvat voorzien van twee grote Turkse knopen.

    € 159

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Double-F Fist Cream 500ml

    Mister B DOUBLE-F CREAM is een glijcrème op oliebasis. De rijke consistentie maakt het ideaal voor vuistneuken, spelen met je grote speelgoed en massages. DOUBLE-F CREAM blijft langdurig glad en glad en is perfect voor zowel reguliere als extremere FFun.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 16cm

    De Mister B Vibrating Urethral Sounds zijn een geweldige manier om je klankspel naar een hoger niveau te tillen. Deze extra lange, vibrerende toverstok is perfect voor degenen die een extra duwtje in de rug nodig hebben. Hij heeft een diameter van 7 mm op het dikste deel, dus niet voor een nieuweling, maar geweldig voor iedereen die al graag met metalen toverstokken klinkt. Het zal sterk en intens zijn en zeker een goed moment voor een kinky sounder. Ideaal voor gebruikers die op zoek zijn naar intensiteit.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Hardware Premium Steel Climber Ball Stick

    De Steel Climber Ball Stick is perfect om op die prostaat te tikken, maar al die gladde, harde ballen voelen ook ongelooflijk aan als ze naar binnen gaan, waardoor je gat meer wordt uitgerekt naarmate het naar binnen gaat. Gemakkelijk vast te houden, met een stevige handgreep, iedereen kan er grip op krijgen op ons stalen speelgoed!

    € 99,90

    € 36,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Mister B Pup Hero Dogtail M

    Mister B heeft de ultieme hondenstaart ontworpen. De Mister B Pup Hero hondenstaart is gemaakt van hoogwaardig zacht siliconen en heeft een speciaal ontworpen buttplug die comfortabel en gemakkelijk in te brengen is. Door het ontwerp van het staartgedeelte kwispelt je staart de perfecte kant op. Wij adviseren het gebruik van een glijmiddel op waterbasis.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Double-F Relax Spray 30ml

    Hard anaal was nog nooit zo eenvoudig als met Mister B Doble-F Relax Spray. Ontspan die sluitspier voordat je speelgoed, handen of meer erin stopt en krijg de sensatie die je wilt, zonder angst voor pijn. Deze nieuw samengestelde ontspanningsspray is zacht voor de huid en helpt je anus zich voor te bereiden met een uniek verkoelend gevoel, waardoor hij zich kan ontspannen op wat er ook maar op zijn pad komt. Ingrediënten zijn onder meer koelmiddelen en CBD-olie om eventuele spanning in het bespoten gebied te verlichten.

    € 37,90

    € 28,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Sharp Spikes

    Wees gemeen. Wees echt gemeen en verpest het tot het pijn doet! Krijg een stevige grip op de ballenzak of zelfs een pikschacht met de Stalen Ballstretcher met Scherpe Spikes en voel die stevige grip met scherpe punten op je huid. Draai de schroeven langzaam naar binnen totdat ze niet meer kunnen knijpen. Dit martelwerktuig is een ballstretcher, maar kan ook om een pikschacht heen gaan, dus ga creatief aan de slag. Wees vooral gemeen en sluit hem af met de sleutel.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Silicone Anal Douche Regular

    Super flexibel, puur siliconen en makkelijk schoon te maken! Deze nieuwe siliconen anaaldouches geven je de reiniging van je leven. Ontworpen om je innerlijke rondingen te volgen, vormen ze de ideale slang voor elke liefhebber van anaal spelen. Past op elke standaard doucheslang met profiel, in zeven stoere designs voor dat extra gevoel tijdens je voorbereidingen.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Thai Single Stick 40cm with Hook White

    1 POW Thai Single Stick met haak, 40 cm lang,

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B FIST Sensitive 200ml

    Je gaatje kan wat verzorging en restauratie gebruiken als je een leuke speelsessie hebt. Mister B FIST Sensitive is precies het glijmiddel om het te doen! Dit is een hybride glijmiddel, ideaal voor zwaarder spel, bijvoorbeeld met groter speelgoed of vuistneuken, dat de toegevoegde herstellende ingrediënten aloë vera en vitamine E bevat om uw ervaring soepeler en aangenamer te maken. Verzorg je gaatje terwijl je ervan geniet met Mister B FIST Sensitive.

    € 30,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Urban Toronto Jockstrap 3 pack

    De Mister B Urban ondergoedcollectie heeft voor ieder wat wils. Dit zijn de klassieke stijl, katoenen slips, boxers en jockstraps met superieure kwaliteit en comfort. Met het kenmerkende Mister B Urban push-up zakje aan de binnenkant om een blikvanger te creëren en net genoeg stretch om de rondingen van je lichaam perfect te omarmen, waardoor deze zowel gezellig als sexy zijn.

    € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B RELAX 25ml

    Mister B RELAX is een huidvriendelijke anale relaxerende spray die het rectum snel ontspant, waardoor een probleemloze penetratie en ontspannen anale geslachtsgemeenschap mogelijk wordt gemaakt.

    € 30,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Inflatable Solid Ribbed Dildo Red XL

    Pomp het op! Deze opblaasbare stevige dildo is geribbeld voor je plezier en is voorgevuld met een kern van stevig schuim zodat je hem gemakkelijk kunt inbrengen, zelfs als hij niet is opgeblazen.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Four Point Leather Sling Basic

    Mister B heeft een stevige tuigleren vierpuntsdraagdoek gemaakt, met kussentje.

    € 519

    € 329

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Cuff Double Lock with Hoop Steel

    Maak ze vast! Houd die handen bij elkaar en laat ze niet los met de Mister B Cuff Double Lock, With Hoop! Deze boeien zijn een goede manier om je sub te plagen, omdat ze hun armen kunnen ronddraaien terwijl ze vastzitten, maar ze kunnen er niet uit. Houd ze op hun plaats met deze manchetten totdat ze worden ontgrendeld met de sleutel. Dit zijn glanzende stalen boeien en passen uitstekend bij elke fetish-outfit of bondage-scène

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Silicon Cock Lasso Black

    Deze kleine Mister B lasso cockring is de makkelijkste manier om jezelf in een groep te krijgen, op een goede manier! Met een handige drukknopontgrendeling kunt u de cockring direct naar wens openen en sluiten. Deze verstelbare ring is zo comfortabel en licht van gewicht dat u waarschijnlijk zult vergeten dat u hem om heeft, behalve dat uw penis klopt en volledig rechtop staat terwijl hij zijn primaire taak vervult.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Toy Bag Red S

    Deze Mister B Toy Bag is ideaal om je speelgoed in op te bergen.

    € 14,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Premium Deep Throat Trainer Gag Kit Pro

    Als je hoofd klachten krijgt, moet je het trainen! Word een professionele deepthroater met de Mister B Premium Deep Throat Trainer Gag Kit Pro! Begin met het kleine formaat en werk je een weg omhoog naar deepthroat op Olympisch niveau.

    € 279

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Dog Leash Chain

    Houd uw ondeugende puppy onder controle met deze ketting. Het handvat is van leer en de ketting is dik en wat lang waardoor je hem een stukje 'vrijheid' geeft.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Tight Fluffer Black

    Mister B Tight is de nieuwste collectie lul- en balspeeltjes van Mister B. Ze zijn ontworpen om op verschillende manieren te gebruiken, als cockring of als ballstretcher, wat je maar wilt. Gemaakt in Europa van hoogwaardig, flexibel en comfortabel TPR.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Hardware Ball Crusher

    Dit is een echte effectieve ballenbreker met een industriële uitstraling. Het werkt heel eenvoudig: elke draai aan de schroef zet hem iets strakker. Als hij eenmaal stevig vastzit, kan de ring aan het uiteinde van de schroef worden gebruikt om gewichten aan te hangen voor nog meer CBT-opwinding.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Tight Bumper Black

    Mister B Tight is de nieuwste collectie lul- en balspeeltjes van Mister B. Ze zijn ontworpen om op verschillende manieren te gebruiken, als cockring of als ballstretcher, wat je maar wilt. Gemaakt in Europa van hoogwaardig, flexibel en comfortabel TPR.

    € 26,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Bulb 14cm

    De Mister B Vibrating Steel Gentle Vibe is een premium vibrator gemaakt voor wie dat extra zetje nodig heeft. Het is sterk, intens en gaat zo diep als nodig is. Dit speeltje is ontworpen voor de meest veeleisende gebruikers en kan de juiste plekken bereiken en voor intense stimulatie zorgen.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B LUBE Sensitive 250ml

    Als je een gevoelige huid hebt, gebruik dan een vertrouwelijk glijmiddel. Mister B LUBE Sensitive heeft alle topkwaliteiten van ons reguliere glijmiddel op waterbasis, maar beter voor de gevoelige huid. Nog steeds blij en gemakkelijk te gebruiken als ons klassiek glijmiddel, maar met de toegevoegde responsieve en herstellende ingrediënten aloë vera en vitamine E om uw ervaring soepeler en comfortabeler te maken.

    € 30,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Anal Drops 50mm x 4 Black

    Stop ze erin en trek ze eruit! Deze anale druppels laten tranen van opwinding uit je ogen spuiten terwijl elke grote bal zijn weg uit je gat glijdt. Deze druppels zijn gemaakt van gladde siliconen en zijn een puur genot om aan te trekken. Ga langzaam of snel voor elke keer een andere sensatie. Dit speelgoed is goed tot de laatste druppel!

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Toy Bag Black XL

    Deze Mister B Toy Bag is ideaal om speelgoed in op te bergen.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Double-F Fist Lube 500ml

    Mister B DOUBLE-F is een extra dik glijmiddel op waterbasis, voor zowel reguliere als extremere FFun. Ideale viscositeit voor vuistneuken en spelen met je grote speelgoed. Blijft lang glad en glad. Zeer geschikt voor volledige lichaamsmassage en douchespel.

    € 49,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 11cm

    De Mister B Vibrating Urethral Sounds zijn een leuke en kinky manier om je klankspel naar een hoger niveau te tillen. Met deze premium vibrerende toverstaf kun je nu de prikkelende sensaties krijgen die je altijd al wilde, vanuit je lul. De diameter van 6 mm is niet het kleinste geluid dat er in past, maar het is een geweldig beginnersstuk uit deze geweldige serie vibrerende geluiden!

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 96 van 183 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.