×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Mister B

Artikelen 97 tot 128 van 183 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Mister B Hardware Vibrating Sound 11cm

    De Mister B Vibrating Urethral Sounds zijn een leuke en kinky manier om je klankspel naar een hoger niveau te tillen. Met deze premium vibrerende toverstaf kun je nu de prikkelende sensaties krijgen die je altijd al wilde, vanuit je lul. De diameter van 6 mm is niet het kleinste geluid dat er in past, maar het is een geweldig beginnersstuk uit deze geweldige serie vibrerende geluiden!

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B LUBE Thick 100ml

    Wie houdt er niet van dik? Mister B LUBE Thick heeft alle topkwaliteiten van ons reguliere glijmiddel op waterbasis maar is nog dikker voor nog meer speelplezier! Door de dikkere consistentie gaat dit glijmiddel lang mee zonder uit te drogen. Het blijft lang op je lichaam of speelgoed zitten zonder plakkerig te worden, zodat je langer kunt spelen. De dikte maakt hem ideaal voor het spelen met dildo's en buttplugs, omdat hij op speeltjes blijft zitten zonder eraf te glijden.

    € 14,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Beaded 8cm

    De Mister B Vibrating Sounds Beaded is een premium vibrator gemaakt voor degenen die dat extra zetje nodig hebben, plus een ribber voor jouw plezier. Het is sterk, intens en gaat diep. Dit speeltje is ontworpen voor de meest veeleisende gebruikers en biedt intense stimulatie dankzij de kralenvorm, die je naar binnen ribbelt. De afgeronde punt maakt het inbrengen gemakkelijk en plezierig bij het penetreren.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Toy Bag Red M

    Deze Mister B Toy Bag is ideaal om speelgoed in op te bergen.

    € 14,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Ankle Sling Loops Premium

    Maak het jezelf gemakkelijk en geniet! Als je dit accessoire aan onze tilbanden toevoegt, kom je er nooit meer vanaf! Ze zijn gemaakt van leer en groot genoeg om je voeten doorheen te steken, zelfs zonder je laarzen uit te trekken.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Rubber Police Truncheon

    Mister B Police Baton is gemaakt van een 41 cm lange massief rubberen staaf met een diameter van 2,5 cm. Er zit een handige polslus aan vast.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Anal Drops 60mm x 4 Black

    Stop ze erin en trek ze eruit! Deze anale druppels laten tranen van opwinding uit je ogen spuiten terwijl elke extra grote bal zijn weg uit je gaatje glijdt. Deze druppels zijn gemaakt van gladde siliconen en zijn een puur genot om aan te trekken. Ga langzaam of snel voor elke keer een andere sensatie. Dit speelgoed is goed tot de laatste druppel!

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Tight Grabber Red

    Mister B Tight is de nieuwste collectie lul- en balspeeltjes van Mister B. Ze zijn ontworpen om verschillende manieren te gebruiken, als cockring of als ballstretcher, wat je maar wilt. Gemaakt in Europa van hoogwaardige, flexibele en comfortabele TPR.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Tight Sucker Black

    Mister B Tight is de nieuwste collectie lul- en balspeeltjes van Mister B. Ze zijn ontworpen om op verschillende manieren te gebruiken, als cockring of als ballstretcher, wat je maar wilt.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Hardware Anal Closure Plug

    Omdat je van iets hards in je kont houdt... De Mister B Hardware Anal Closure Plug is de glanzende, zware, harde buttplug die je wilt.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Hardware Premium Steel Beaded Stick

    De Steel Beaded Stick plaagt je gaatje terwijl de geribbelde afwerking in en uit je beweegt. Hij heeft een dik handvat waardoor hij gemakkelijk vast te houden en te gebruiken is terwijl je in het gaatje van je partner prikt.

    € 119

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Mister B Pup Hero Dogtail L

    Mister B heeft de ultieme hondenstaart ontworpen. De Mister B Pup Hero hondenstaart is gemaakt van hoogwaardige zachte siliconen en heeft een speciaal ontworpen buttplug die comfortabel en gemakkelijk in te brengen is. Door het ontwerp van het staartgedeelte kwispelt je staart de perfecte kant op. Wij adviseren het gebruik van een glijmiddel op waterbasis.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Vinyl Play Sheet 220x160cm

    Gooi het gewoon over je bed of vloer en word VUIL! Met dit perfecte speelblad hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het maken van rommel. Perfect formaat en geweldige prijs, dit vel is gemaakt van behoorlijk zwaar glanzend vinyl, waardoor het zeer duurzaam is, maar er ook geweldig uitziet. Ideaal voor onder een draagdoek, om een vloerkleed mee te bedekken, of zelfs voor op je bed. Met dit vel kun je elk glijmiddel, olie of vloeistof gebruiken en je kunt het keer op keer gebruiken.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Pinch Japanese Clover Clamps with Chain

    Meneer B PINCH doet zo'n pijn! De Mister B Pinch Japanese Clover Clamps with Chain zijn ontworpen om zeilen en netten in de visserij op te hangen, zodat je weet dat ze lekker strak om je tepels kunnen klemmen. Trek aan je tieten terwijl deze vastgeklemd zitten en je zult begrijpen waarom ze zo populair zijn. Je tepels zullen je dankbaar zijn voor zoveel pijn!

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Hardware Premium Steel Thick Stick

    De Steel Thin Stick is een eenvoudig, maar zeer effectief hulpmiddel om op die prostaat te tikken! Hij heeft een dik handvat waardoor hij gemakkelijk vast te houden en te gebruiken is terwijl je in het gaatje van je partner prikt.

    € 119

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Mister B Pup Hero Dogtail XL

    Mister B heeft de ultieme hondenstaart ontworpen. De Mister B Pup Hero hondenstaart is gemaakt van hoogwaardig zacht siliconen en heeft een speciaal ontworpen buttplug die comfortabel en gemakkelijk in te brengen is. Door het ontwerp van het staartgedeelte kwispelt je staart de perfecte kant op. Wij adviseren het gebruik van een glijmiddel op waterbasis.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Acrylic Cock and Ball Crusher

    Wil je echt gemeen zijn? Martel die lul en ballen met het ultieme apparaat. De Acrylic Cock and Ball Crusher zal op de beste manieren kwaadaardig zijn als je die ballen langzaam tussen twee harde acrylplaten perst, terwijl je verschillende kwaadaardige methoden op de blootliggende lul uitoefent. Dit apparaat is voor gevorderde CBT-spelers.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Urban Montreal Brief 3 pack

    De Mister B Urban ondergoedcollectie heeft voor iedereen wat wils. Dit zijn de klassieke stijl, katoenen slips, boxers en jockstraps met superieure kwaliteit en comfort. Met de kenmerkende Mister B Urban push-up zakje aan de binnenkant om een blikvanger te creëren en net genoeg stretch om de rondingen van je lichaam perfect te omarmen, waardoor deze zowel gezellig als sexy zijn.

    € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Steel Black Brutal Chastity Cage

    Sluit die nutteloze lul op en laat hem niet los! De Steel Black Brutal Chastity Cage is een geweldig hulpmiddel om je pik op te sluiten. Het is dik en zwaar metaal en laat geen ruimte voor je lul om hard te worden. Het wordt slim brutaal genoemd omdat het een hard en zwaar apparaat is en je nutteloze pik er niet uit laat komen. Zeker als hij eenmaal op slot zit met de sleutel, is er geen uitweg meer.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Hardware Spike Ball Stretcher

    Als je op zoek bent naar een balmartel, balstretcher en een geweldig knikspeeltje in één, dan heb je het gevonden!

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Silicone Anal Douche Trainer

    Super flexibel, puur siliconen en makkelijk schoon te maken! Deze nieuwe siliconen anaaldouches geven je de reiniging van je leven. Ontworpen om je innerlijke rondingen te volgen, vormen ze de ideale slang voor elke liefhebber van anaal spelen. Past op elke standaard doucheslang met profiel, in zeven stoere ontwerpen voor dat extra gevoel tijdens je voorbereidingen.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Enema Syringe 200cc

    Spuit het precies in het gaatje van jouw keuze met de Klysmaspuit! Zelfs de kleinste gaatjes kunnen door deze glanzende spuiter worden gesquirt. Vul het met glijmiddel, of wat je perverse geest ook bedenkt, en spuit! Diep van binnen ingesmeerd worden, was nog nooit zo eenvoudig en zag er nog nooit zo goed uit.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Inflatable Vortex Plug Red XL

    Pomp het op! Deze opblaasbare Vortex buttplug is zo gemakkelijk te gebruiken en een genot om in te brengen.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Hardware Oval Spike Ball Stretcher

    Als je op zoek bent naar een balmartel, balstretcher en geweldig uitziend knikspeeltje in één, dan heb je het gevonden!

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Torquator Collar Topped

    Als je erin knijpt, voel je het echt! De Torquator Collar Topped is een unieke martelhalsband die een goede manier kan zijn om te voorkomen dat je sub heen en weer wiebelt. Het heeft 16 stompe punten die langzaam in de nek steken naarmate de verbindingsketting verder wordt getrokken. De 16 tips worden geleverd met rubberen bumpers voor een meer vergevingsgezinde ervaring, maar als je gemeen wilt zijn, kun je ze gemakkelijk verwijderen.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B DELAY Gel 30ml

    Wil je nog niet komen? Wij kennen het gevoel! Mister B DELAY Gel is een intieme genitale gel die het plezier van geslachtsgemeenschap verlengt. Het heeft een verzachtende en verfrissende werking op de penis, waardoor orgasmes worden uitgesteld. En het beste van alles: het heeft geen invloed op de sensaties die je voelt tijdens het neuken. Dat is wat wij een win-win-nog-niet-kom-situatie zouden noemen.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B LUBE Sensitive 100ml

    Als je een gevoelige huid hebt, gebruik dan een gevoelig glijmiddel. Mister B LUBE Sensitive heeft alle topkwaliteiten van ons reguliere glijmiddel op waterbasis, maar beter voor de gevoelige huid. Nog steeds glad en gemakkelijk te gebruiken als ons klassieke glijmiddel, maar met de toegevoegde responsieve en herstellende ingrediënten aloë vera en vitamine E om uw ervaring soepeler en aangenamer te maken.

    € 14,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Leather Lead Weighted Ball Bag 2kg

    Zacht en zwaar: deze balgewichten zijn gemaakt van zacht leer gevuld met lood.

    € 179

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Tight Chomper Small Red

    Mister B Tight is de nieuwste collectie lul- en balspeeltjes van Mister B. Ze zijn ontworpen om op verschillende manieren te gebruiken, als cockring of als ballstretcher, wat je maar wilt. Gemaakt in Europa van hoogwaardig, flexibel en comfortabel TPR. Verkrijgbaar in zwart en rood. De Mister B Tight-ringen zijn het perfecte lul- en balspeelgoed voor een hete en stomende nacht of tijdens je dagelijkse leven.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Hardware Adjustable Spike Ball Stretcher

    De Mister B Hardware Verstelbare Spike Ball Stretcher is een balstretcher, martelwerktuig en fantastisch uitziend knikspeelgoed in één.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Tight Fluffer Red

    Mister B Tight is de nieuwste collectie lul- en balspeeltjes van Mister B. Ze zijn ontworpen om verschillende manieren te gebruiken, als cockring of als ballstretcher, wat je maar wilt. Gemaakt in Europa van hoogwaardige, flexibele en comfortabele TPR.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Fetish Pads

    Het beschermt meubels en voertuiginterieurs. Het bespaart tijd bij het opruimen na een sessie: vouw het eenvoudigweg op en gooi het weg. Het ziet er goed uit en draagt daardoor bij aan de sfeer van een sekssessie, in tegenstelling tot het onaantrekkelijke klinische uiterlijk van gewone witte onderleggers. Hij is licht en draagbaar, perfect voor spelen en hotelkamers.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 97 tot 128 van 183 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.