×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Mister B

Artikelen 129 tot 160 van 183 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Mister B Fetish Pads

    Het beschermt meubels en voertuiginterieurs. Het bespaart tijd bij het opruimen na een sessie: vouw het eenvoudigweg op en gooi het weg. Het ziet er goed uit en draagt daardoor bij aan de sfeer van een sekssessie, in tegenstelling tot het onaantrekkelijke klinische uiterlijk van gewone witte onderleggers. Hij is licht en draagbaar, perfect voor spelen en hotelkamers.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Urban Vancouver Boxer 3 Pack

    De Mister B Urban Vancouver Boxer 3 Pack houdt je dag en nacht bedekt met je favoriete ondergoed, verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, rood en wit.

    € 87,90

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Double-F Fist Lube 250ml

    Mister B DOUBLE-F is een extra dik glijmiddel op waterbasis, voor zowel reguliere als extreme FFun. Ideaal voor vuistneuken en spelen met je grote speelgoed. Blijft lang blij en blij. Zeer geschikt voor volledige lichaamsmassage en douchespel.

    € 30,90

    € 24,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Silicone Anal Douche Beads

    Super flexibel, puur siliconen en makkelijk schoon te maken! Deze nieuwe siliconen anaaldouches geven je de reiniging van je leven. Ontworpen om je innerlijke rondingen te volgen, vormen ze de ideale slang voor elke liefhebber van anaal spelen. Past op elke standaard doucheslang met profiel, in zeven stoere ontwerpen voor dat extra gevoel tijdens je voorbereidingen.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B CARE Leather Polish Transparent 150 ml

    Houd je lichte leren spullen en gekleurde leren spullen langdurig in topconditie met Mister B CARE Lederpoets Transparant 150 ml. Breng deze kwaliteitscrème één of twee keer per jaar aan op uw leren uitrusting en kleding, afhankelijk van hoe vaak u ze draagt, en u zult er jarenlang plezier van hebben.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Steel Snake Chastity Cage

    Sluit die nutteloze lul op en laat hem niet los! De Steel Snake Kuisheidskooi is een gemeen hulpmiddel om je nutteloze pik op te sluiten. Hoewel er wat ruimte is voor een langere lul, zal deze geen ruimte hebben om rechtop te groeien. Deze stalen kooi is lekker hard, zodat je lul dat niet hoeft te zijn. Vergrendel hem met de sleutel en laat hem er niet uit.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Anal Drops 40mm x 4 Black

    Stop ze erin en trek ze eruit! Deze anale druppels laten tranen van opwinding uit je ogen spuiten terwijl elke bal uit je gaatje glijdt. Gemaakt van gladde siliconen, deze druppels zijn puur genot om aan te trekken. Ga langzaam of snel voor elke keer een andere sensatie. Dit speelgoed is goed tot de laatste druppel!

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Inflatable Vortex Plug Blue XL

    Pomp het op! Deze opblaasbare Vortex buttplug is zo gemakkelijk te gebruiken en een genot om in te brengen.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Steel Glans Ring with Spikes

    Lulmarteling was nog nooit zo leuk als met de Stalen Eikelring met Spikes! Knijp die lul steeds strakker en strakker met de zes afzonderlijke spikes, langzaam, totdat je er niet meer tegen kunt. Of je kunt het niet meer geven, hangt af van aan welke kant van de marteling je zit. Hoe dan ook, iemands pik zit in grote problemen!

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Pinch Tweezer Clamps with Chain

    De Mister B Pinch Tweezer Clamps zijn gemeen. Ze zijn ontworpen om een intense druk tussen de twee uiteinden te creëren, zoals de gerichte grip van een pincet. Je tepels zullen je dankbaar zijn voor zoveel pijn!

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Dull Spikes

    Schroef het totdat het pijn doet! Word gemeen met een stevige grip op de ballenzak of zelfs een pikschacht met de Steel Ball Stretcher met Dull Spikes. Draai de schroeven langzaam naar binnen totdat ze niet meer kunnen knijpen. Dit martelwerktuig is een ballstretcher, maar kan ook om een pikschacht heen gaan, dus wees creatief met je slachtoffer en laat hem weten wie de baas is. Wees vooral gemeen en sluit hem af met de sleutel.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Pinch Battery Clamps Adjustable with Chain Black

    Meneer B PINCH doet zo'n pijn! De Mister B Pinch Battery Clamps zijn zeer effectieve knijpers. Het ontwerp is geïnspireerd op de auto- en elektronica-industrie, dus je weet dat dit een klem is die stand houdt. Op deze klemmen is de druk constant door de veer in het midden, terwijl de stelschroeven kunnen bepalen hoeveel druk er wordt uitgeoefend. De sexy ketting verbindt de twee kanten, zodat je aan de tepels kunt trekken, voor een even pijnlijke als plezierige ervaring

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Double-F Neon Fist Lube 250ml

    Mister B DOUBLE-F NEON Fist Lube is een extra dik glijmiddel op waterbasis, voor zowel reguliere als extreme FFun. Het komt echter met een kleine twist! Gebruik hem onder blacklight of onder blauw licht en hij licht op in helder NEON geel. Het is een leuke, sexy manier om je nietsvermoedende partner(s) te verrassen tijdens een speelsessie (beloof het, we zullen het niet vertellen).

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Double-F Neon Fist Lube 1000ml

    Mister B DOUBLE-F NEON Fist Lube is een extra dik glijmiddel op waterbasis, voor zowel reguliere als extremere FFun. Het komt echter met een kleine twist! Gebruik hem onder blacklight of onder blauw licht en hij licht op in helder NEON geel. Het is een leuke, sexy manier om je nietsvermoedende partner(s) te verrassen tijdens een speelsessie (beloof het, we zullen het niet vertellen).

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Sling Frame Set of 5 Springs

    Upgrade je Mister B Sling en Bondage Frame en geef je neukervaring wat extra veerkracht met deze set van 5 metalen veren.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Anal Drops 30mm x 4 Black

    Stop ze erin en trek ze eruit! Deze anale druppels laten tranen van opwinding uit je ogen spuiten terwijl elke bal uit je gaatje glijdt. Gemaakt van gladde siliconen, deze druppels zijn puur genot om aan te trekken. Ga langzaam of snel voor elke keer een andere sensatie. Dit speelgoed is goed tot de laatste druppel!

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Impact Wooden Tenderizer Paddle

    Maak dat vlees mals! De Mister B Impact Wooden Tenderizer Paddle werkt door de huid te raken met een klap waardoor elk klein punt bij elke slag een gevoel van plezier en pijn creëert. Draai het om voor een zachtere klap en laat hun billen achter in een stekende rode kleur en sensatie.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Toy Bag Black L

    Deze Mister B Toy Bag is ideaal om speelgoed in op te bergen.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Stainless Steel Nipple Clips

    Zorg dat je tepels strak zitten met deze zware metalen roestvrijstalen tepelclips! Ze zien eruit als eenvoudige wasknijpers, maar ze werken veel harder dan je traditionele houten wasknijpers. Deze hebben een zwaar gewicht en zullen aan die arme tepels trekken die in hun greep zijn geklemd.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Toy Bag Red XL

    Deze Mister B Toy Bag is ideaal om speelgoed in op te bergen.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Pinch Mawa Nipple Clamps

    Mister B Pinch Mawa Nipple Clamps is een van de meest populaire tepelklemmen, nu ook in een niet-verstelbare basisversie.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Stream Premium Portable Silicone Douche

    Hou het schoon! Douchen was nog nooit zo eenvoudig als met de Mister B draagbare doucher! Geweldig voor op reis en die onverwachte momenten waarop je voorbereid moet zijn op anale actie. Vul de lamp gewoon met water en spuit. Het siliconen mondstuk is zeer zacht en flexibel. Het is ook heel gemakkelijk schoon te maken en het mondstuk kan discreet in de lamp worden opgeborgen wanneer het niet in gebruik is. Het is ook erg licht, waardoor het perfect is voor op reis!

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B RELAX Gel 30ml

    Ben je op zoek naar een makkelijke manier om anale seks comfortabeler en dus leuker te maken? Probeer dan eens de huidvriendelijke Mister B RELAX Gel. Deze anale gel ontspant de endeldarm snel, waardoor probleemloze penetratie en ontspannen anale geslachtsgemeenschap mogelijk worden!

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Impact Tenderizer Extreme Slapper

    Het harde, koude staal van de Mister B Impact Tenderizer Extreme Slapper laat je weten dat het een serieus impactspeelgoed is. Op het uiteinde van deze lange schacht rust een kleine en ronde, maar krachtige malsmaker, bedoeld om meer pijn te veroorzaken dan je op basis van zijn formaat zou vermoeden. Krijg grip op de gladde stalen handgreep en ga extreem op je sub.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Hardware Clamp Forceps

    De dokter is in huis... pas op! Voor harde en kinky tepelpijn en plezier is de Mister B Hardware Clamp Forceps het juiste gereedschap voor de klus.

    € 41,90

    € 24,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Pinch Alligator Clamps Adjustable with Chain

    De Mister B Pinch Alligator Clamps zijn gemene en toepasselijk genaamde pinchers. Het ontwerp is geïnspireerd op de mond van een alligator en je weet dat je niet in de greep van een alligatorkaak wilt komen... maar hij is perfect voor je tieten! De druk is verstelbaar met schroeven, zodat je zelf kunt bepalen hoeveel druk je moet uitoefenen, zodat je met een klein knijpje van licht knijpen naar spuiten in je broek kunt gaan. De sexy ketting verbindt de twee kanten zodat je aan de tepels kunt trekken, voor een even pijnlijke als plezierige ervaring.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Leather Crisco Holder

    Draag hem aan je riem en je zult nooit meer problemen hebben met het dragen van Crisco naar een feestje!

    € 45,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Mister B Toy Bag Red L

    Dildo's en veel pik- en balspeelgoed zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals rubber, PVC, siliconen en kunststoffen, die variëren in chemische samenstelling en vooral in hun weekmakers. Veel van deze chemicaliën houden niet van elkaar. Vooral heel zacht speelgoed, zoals masturbators en mouwen, staan erom bekend dat ze worden beïnvloed wanneer ze ander speelgoed (vooral vinyl) aanraken.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Urban Club harness X-back Striped Grey

    Het is feest tijd! Zie er superhot uit met je Mister B Urban Club Harness als je dit jaar in de club danst! Dikke elastische banden die een verbluffende look creëren en je schouders laten knallen, zijn de beste keuze als je je spullen schudt op de dansvloer of op het podium van je favoriete feest!

    € 30,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Impact Wooden Paddle

    Dit is de lichtgewicht heavy-hitter! De Mister B Impact Houten Paddle is een gladde, houten peddel met een uniek ontwerp, gemaakt om een steek en brandwond te veroorzaken als deze keer op keer op de huid botst. Zorg voor een goede grip op de gebogen handvatten en laat een rechthoekige rode markering achter op de billen van je partner!

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Cuff Cutter

    Maak ze vast! Maak uw vastgebonden polsen gemakkelijk los met de Mister B-manchetsnijder. Deze uitsteker is perfect voor het losmaken van de Mister B Wegwerpmanchetten. Haal gewoon de snijder door het touw en je bent klaar.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Horsebit Gag

    Behandel ze als een dier. Als een paard dat je onder controle wilt hebben. De Mister B Horsebit Gag is een zekere manier om ze hun mond te laten houden en te doen wat je zegt. De zachte siliconen knevel kan een tijdje in de beet blijven zitten, dus perfect voor langdurig spelen.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 129 tot 160 van 183 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.