×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Mystim

Artikelen 33 tot 64 van 83 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Mystim Tingling Aparte eStim Vibrator Black

    Verdubbel het effect: de Mystim Tingling Aparte combineert pulserende trillingen met tintelende elektrische stimulatie in één enkel, extravagant gevorkt apparaat. Elk van de twee armen beschikt niet alleen over vijf elektrische stimulatieprogramma's waarmee u uzelf kunt verwennen, maar ook over een speciale vibratiemotor met acht verschillende programma's en vijf intensiteitsinstellingen om onvoorstelbare hoogtepunten van genot te bieden. Ook in bad kun je Aparte veilig gebruiken. Bovendien vergroot deze getalenteerde alleskunner je kansen op een orgasme met een bekkenbodemtrainingsprogramma. In zijn gladde, siliconen lichaam heeft Aparte een lithiumbatterij met een lange levensduur die kan worden opgeladen met behulp van de Mystim Magnet Charge USB-kabel, zodat hij altijd klaar staat voor jou.

    € 219

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Oh Push Me Masturbator Vagina

    Met Oh PUSH ME Vagina beleef je de perfecte seksuele sensatie. Door de realistisch gevormde, vaginaal gevormde hoes kun je de snelheid automatisch verhogen met je "versnellingspook", omdat het superzachte, slinkse en ultragevoelige materiaal je uitnodigt tot buitengewone spins. Afhankelijk of je van langere of kortere ritten houdt: Jouw ladykiller kan getuned worden! Druk op het vernauwingsgebied om het hete vat samen te trekken. Door de luchtschuif te verstellen kun je bovendien zelf regelen hoe sterk je penis wordt aangezogen. Met deze rijstijl bereik je zeker de finish en is een champagnedouche bovendien gegarandeerd!

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Tijd om de betekenis van “hartsverlangen” te heroverwegen, want ons hartsverlangen zal het elke keer waarmaken. Daar kun je op vertrouwen dankzij zijn ontwerp, dat gevormd is naar jouw natuurlijke contouren, maar ook de krachtige en zeer stille motor die je zal verrassen met 8 vibratieprogramma's. En alsof dat nog niet genoeg is, kunt u ook de elektrostimulatie inschakelen en uzelf verwennen met zachte tintelingen of intens krachtige pulsaties – net wat voor u werkt.

    € 179

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Opus E Electrosex Masturbator Anus

    De Opus E masturbator is in alle opzichten een waar meesterwerk. Op het eerste gezicht nogal ingetogen, maar vooral de anale versie heeft veel te bieden. Zijn uitnodigende anus wacht letterlijk om geïnspecteerd te worden. Met Opus E grijpen echte kunstliefhebbers spontaan zelf naar hun gereedschap en beginnen met plezier aan een sensuele ontdekkingsreis naar diepere sferen.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Virgin Wonder Renewing Powder 100g

    Verzorgingspoeder voor masturbators gemaakt van 100% maïszetmeel. Na het wassen, desinfecteren en drogen van het speeltje verspreid je eenvoudig een kleine hoeveelheid poeder op je masturbator met de praktische dispenser. Verwijder overtollig poeder en je bent klaar. Je masturbator zal weer fluweelzacht en zacht aanvoelen.

    € 11,90

    € 6,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Tristan Plug

    Mystim's Tristan is een vaginale en anale sonde met bijzonder grote stalen contactvlakken waardoor de elektrische impulsen zeer gelijkmatig worden overgedragen.

    € 103,90

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    De Mystim Terrific Truman is gevormd naar de natuur. Na wiens? Wij verraden niet. Met een trotse lengte van 27 cm en een dikte tot 4,3 cm doet de aantrekkelijke vibrator je verlangen naar meer. Verkrijgbaar in ondeugend roze, dieppaars en middernachthemel. Geheim en stilletjes weet Terrific Truman perfect hoe hij je heel discreet moet plezieren.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim MasturbaTIN Dotty Dora

    Als je meteen ter zake wilt komen, neem dan nauw contact op met MasturbaTIN Dotty Dora. Het bezoeken van haar altijd ontvankelijke octopussy is een waar genot en altijd geweldig. Binnenin voelt het heel natuurlijk aan, net als in een echt poesje. Bovenal maakt de opvallende stippenstructuur het contact met jouw avontuurlijke deugniet bijzonder intens. Laten we gaan: Ontdek zelf wat de Hotty voor u kan doen.

    € 11,90

    € 6,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim MasturbaTIN Ribbed Rita

    Oh ja – er zijn veel spannendere dingen in bed dan fijngeribde katoenen ondergoed. Onze MasturbaTIN Geribbeld Rita bijvoorbeeld. Ze plaagt wel met een fijne ribbelstructuur, maar ze houdt het veilig en verborgen. Je ziet die opvallende ribben van haar misschien niet, maar je voelt ze nog meer als je kleine lid boven zichzelf uitstijgt in dat superzachte powerkutje. Alles daarbinnen voelt zo natuurlijk aan dat je de wereld om je heen vergeet.

    € 11,90

    € 6,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Hou je van echte jongens? Dan is onze Real Deal Neal zeker iets voor u. Een krachtige motor en een opwindend ontwerp zullen u verrassen met zowel e-stim als trillingen. Je kunt ervan genieten om met Neal aan de slag te gaan – hij zal je plezieren met 8 vibratie- en 5 e-stim-programma’s – of hij kan zelfs je nieuwe favoriete trainingspartner worden. Als hij tegen een muur botst, kun je hem met een willekeurige magnetische oplaadkabel heel snel weer aan de gang krijgen.

    € 179

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Bal(l)Zac Ball Dildo

    Jackpot met extra crème: deze extra lange dildo is een uitnodiging om jezelf of je partner te verwennen, zowel vaginaal als anaal. Het gladde metaal glijdt sensueel over je huid terwijl je bal na bal inbrengt. De sterke rondingen zelf zijn al genoeg voor een toenemende opwinding, waardoor je bij elke kleine beweging die je maakt nieuwe wellustige genoegens krijgt. De stimulatie is het sterkst op het punt dat gestimuleerd wordt met het dikste deel van de ballen.

    € 169

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Lead Wires for Self-Adhesive Electrodes 2mm Plug 120cm

    De Mystim-elektrodekabels verbinden de zelfklevende of permanente elektroden van elke fabrikant, evenals al het speelgoed dat eindigt op een stekker van 2 mm, met onze e-stim-apparaten.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Flexing Flavio Prostata Stimulator

    Welke koers hij ook volgt, Flexing Flavio komt altijd langs. Vooral als hij rond je prostaat kruist. Ongelooflijk hoe ver deze prostaatstimulator (inclusief de schotten) in alle richtingen kan worden gebogen en gezwaaid. Het geheim van deze indrukwekkende flexibiliteit is de Flex & Stay-technologie van Mystim. Duw het gewoon in de vorm die jij leuk vindt en het zal zo blijven totdat je er een nieuwe, warme draai aan geeft. Probeer dat maar eens met je slurf...of misschien ook niet!

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Groovey George e-stim dildo

    De enorme rilldildo Groovey George is de grootste en dikste Mystim-dildo van dit moment en stimuleert de vagina of anus bijzonder intens dankzij zijn respectabele afmetingen. Toch maakt zijn puntige punt een gemakkelijke penetratie mogelijk, ondanks zijn omtrek.

    € 189

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Hot Rod Heating rod

    Breng uw Mystim Masturbator snel op volledige bedrijfstemperatuur. Hiervoor is de Hot Rod USB elektrische kachel een echte aanrader.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Pearly Pete Corona Strap

    Voor de gefocusten: Onze Pearly Pete wordt geleverd met drie vergulde ballen, uitgelijnd langs de boog die hij over de punt van de penis spant – waar ze de pulserende of tintelende impulsen concentreren en een bijzonder intensieve elektrische stimulatie creëren.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Proper Finn Urethral Sound

    Wanneer Proper Finn zijn verdwijntruc uitvoert, ben jij de eerste die het merkt. Met zijn pittige en lichte lichaam brengt de urethrale dilatator het hele sensatiebereik van elektrostimulatie naar opwindend ongewone plaatsen. De zacht afgeronde punten en de naadloze, soepele overgang tussen de polen geven hem niet alleen een stijlvol uiterlijk, maar maken hem ook gemakkelijk in de urethra in te brengen - met een beetje oefening (en glijmiddel).

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Edd Tight Ball Squeezer

    Voor ondeugende klootzakken, die rellen veroorzaken in hun schaamvijand nr. 1 of 2 peniskooi, is een passende straf nodig.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Sultry Subs Receiver Channel 2

    Onze Mystim Sultry Subs zijn echte teamspelers: een aantal van hen zal hun meester, de Mystim Cluster Buster, gehoorzamen en elektrische pulsen afgeven aan één, twee, drie of een onbeperkt aantal Mystim-speeltjes om je te verwennen of te martelen. gratis – precies zoals jij het wilt. Om verschillende programma's te kunnen selecteren, moet u ervoor zorgen dat u Sultry Subs met verschillende kanaalnummers (1–8) gebruikt.

    € 95,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Cable 4mm Bananajacks

    Mystim ronde stekker (mannelijk) → 4 mm Banaanstekker (mannelijk)

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Mystim Y-Adapter Cable for Sultry Sub

    Mystim 2 in 1-Plug 2 mm, die rechtstreeks op onze E-Stim-apparaten kan worden aangesloten. De 2-in-1-adapter leidt de ronde connector om naar twee 2 mm-aansluitingen. Past ook op alle andere apparaten.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    De Sleek Freak is een echte klassieker. Rechtlijnig en zonder franjes kan hij je alles geven wat er toe doet in een echt geweldig speeltje: een krachtige en zeer stille motor, 8 vibratieprogramma's en 5 e-stim programma's plus een bekkenbodemtrainingsprogramma. Als hij tegen een muur botst, kun je hem met een willekeurige magnetische oplaadkabel heel snel weer aan de gang krijgen.

    € 179

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Cable Female Mystim to Female 2mm Bananajacks

    Mystim ronde stekker (vrouwelijk) → 2 mm stekker (vrouwelijk)

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim MasturbaTIN Curly Curtis Waves

    Rond en rond en rond gaat het? Dat is absoluut de kont van CURLY CURTIS. Elke reis door deze opgejaagde wervelwind belooft nieuwe stormachtige avonturen. Hij ontvangt jouw mooiste stuk met zijn opvallende swirl-structuur, voelt superzacht en natuurlijk aan en laat je niet zo snel meer los. Binnen de kortste keren heb je geen whiplash-trauma, maar word je meegesleept in een verwrongen, sappige droom. Vergeleken hiermee is een tornado slechts een zacht briesje.

    € 11,90

    € 6,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Adapter Wire 4mm Male Press Button to 2mm Junction Female 2 pcs

    Mystim-adapters worden vervaardigd in de hoogste kwaliteit en zijn verkrijgbaar voor alle gebruikelijke verbindingssystemen.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Deep Purple

    De Mystim Terrific Truman is gevormd naar de natuur. Na wie? Wij verraden niet. Met een grote lengte van 27 cm en een dikte tot 4,3 cm doet de aantrekkelijke vibrator je verlangen naar meer. Behuizing in ondeugend roze, dieppaars en middernachthemel. Geheim en stilletjes weet Geweldige Truman perfect hoe hij je heel discreet moet plezieren.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Extra Spiny Spencer Pinwheel 5 Wheels

    Hij wordt vaak aangezien voor een pastawiel, maar hoewel laten we zeggen – hij is vrijwel geschikt om op noedels te gebruiken – is dat niet waar het bij onze Extra Spiny Spencer vooral om draait: hij is een monopolair e-stim-speeltje met kleine wieltjes die zorgen voor zachte intense stimulatie van alle lichaamsdelen.

    € 129

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim His Ringness The Earl Round Cock Ring 55mm Brushed

    Ga jij de uitdaging aan om met His Ringness The Earl de ring in te gaan? Met 260 gram is deze cockring een lichtgewicht, maar hij kan wel zwaar indruk maken. Top van vorm en gemaakt van hoogwaardig puur chirurgisch roestvrij staal, dit erotische sieraad verdient respect.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Spiny Spencer Pinwheel 1 Wheel

    Spiny Spencer is een monopolair e-stim-speeltje met kleine wieltjes die zachte tot intense stimulatie geven aan alle lichaamsdelen.

    € 87,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Mystim Lead Wires for Electrodes Extra Robust 2mm Plug 160cm

    De Mystim-elektrodekabels verbinden de zelfklevende van permanente elektroden van elke fabrikant, inclusief al het speelgoed dat gedeeltelijk op een stekker van 2 mm, met onze e-stim-apparaten.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim MasturbaTIN Ribbed Ricky Lemalla

    Het is waar: er zijn veel spannendere dingen in bed dan fijngeribde katoenen ondergoed. Onze MasturbaTIN Ribbed Ricky bijvoorbeeld. Hij plaagt wel met een fijne ribbelstructuur, maar hij houdt het veilig en verborgen. Je ziet die opvallende ribben misschien niet, maar je voelt ze des te meer als je kleine lid boven zichzelf uitstijgt in die superzachte power-anus. Alles hier voelt zo natuurlijk aan dat je de wereld om je heen vergeet.

    € 11,90

    € 6,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Toycleaner 100ml

    Mystim Toy Cleaner is een snelwerkend, alcoholvrij reinigings- en desinfectiemiddel. Ideaal voor erotisch speelgoed gemaakt van siliconen, plastic, latex of metaal. Effectief tegen bacteriën, schimmels en virussen incl. HIV en HBV.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 33 tot 64 van 83 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.