×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Oxballs

Artikelen 33 tot 64 van 137 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Oxballs Snake Deep-reacher Cocksheath Black Ice

    SNAKE is de nieuwste toevoeging aan ons bestverkochte cocksheath-aanbod.

    € 179

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Bonemaker 3-Pack Cockring Kit Clear

    BONEMAKER 3-pack is onze drie beste cockringen voor 3x het bot... 3 manieren om je rommel vast te pakken... of je ballen... of beide.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Bigger Ox Cockring Clear Ice

    BIGGER OX is een squishy-zachte “gewatteerde” cockring die perfect is voor een langdurige grotere uitstulping. Hij is zo ontworpen dat hij niet gaat rollen of knellen en zo rekbaar is met voldoende grip om te blijven zitten waar je hem neerzet.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Probe Sound Black

    "Breng je geluid naar nieuwe diepten met PROBE, het nieuwe, superlange siliconengeluid van OXBALLS. PROBE is een flexibel, zacht siliconengeluid dat superglad en zacht aanvoelt. Siliconen is onze favoriet om te klinken, het gladde materiaal warmt op op lichaamstemperatuur en veroorzaakt minder snel irritatie of schade dan bij metaal of andere harde geluiden.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Miguel Clear

    Ben jij een voorhuidfanaat? Ben jij een knappe kerel die zich altijd heeft afgevraagd hoe het zou zijn om zelf een dikke hangende snuit te hebben?

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Meatballs Chastity Rings Black

    "Als je een fan bent van Oxball's superzachte cockcage, COCKLOCK, dan zul je dol zijn op MEAT BALLS... het is een geheel nieuwe manier om je rommel op slot te zetten. Nu verkrijgbaar bij Mister B. MEAT BALLS grepen achter de kop van je gezwollen terwijl je een trekkend gevoel aan je gezwollen zaadjes creëert... voelt als een hand die lekker strak om je rommel is gewikkeld.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Butch Cocksheath Steel

    Bij OXBALLS® zijn er maar weinig dingen die ons zo geil maken als een grote vrachtwagenchauffeur... en stoere arbeidersjongens lijken altijd de beste uitstulpingen te hebben.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Alien Tail Black

    ALIEN TAIL is gemaakt van een materiaal dat "kwispelt" bij de minste beweging - pupspelers zijn dol op het kwispelende effect. In tegenstelling tot onze siliconenstaarten die omhoog krullen, kwispelt ALIEN TAIL heen en weer: het staartgedeelte is lang en expressief. De enige staart op de markt die een deel van je wordt: het COCKSLING-front houdt je rommel veilig vast, de ergo-buttplug vergrendelt de staart... dit is een heel andere ervaring dan een standaard buttplug-staart.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs WILLY RINGS 3-pack Cockrings Clear

    WILLY RING Superstretch cockring van 3 stuks, gebruik ze afzonderlijk of gestapeld of gelaagd. Oxballs nieuwe superstretch 3-pack WILLY RINGS cockringen, de perfecte ring voor mannen die een rekbare, strakke ring willen die lang meegaat - dit is geen jelly-ring, WILLY's laatste.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs MEATLOCKER Chastity Clear Ice

    MEATLOCKER is Oxball's grote, harde kuisheidsgordel, het omhult je lul en ballenzak in superrekbaar rubberachtig PLUS+SILICONE™, het is ons eerste volledig bedekkende kuisheidsgordel - en het is gemakkelijk aan te trekken en comfortabel voor langdurig dragen. Dit ding rekt zich uit zodat het past en grijpt je vast als een handschoen. Het voelt aan als warme siliconen, de sterkte en rek van TPR en het uiterlijk van een dubbel gepiercete lul.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Ultraballs 2 Pack Cockring Black-Clear

    ULTRABALLS is alles wat je leuk vond aan het originele POWERBALLS-ontwerp, maar dan rekbaarder, rubberachtiger en nog meer waar voor je geld.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Nutter Ball Sling Black

    Als je een fan bent van onze bestverkopende SACKSLING, maar een hoge en strakke zak hebt of meer grip op je spullen wilt... dan zul je ons nieuwe ontwerp, NUTTER, geweldig vinden.

    € 76,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Cone of Shame Chastity Device

    Zorg ervoor dat die puppy stopt met likken en neuken, betasten en strelen met OXBALLS cockring/kuisheidsspeeltje CONE OF SHAME... laat hem alleen spelen als JIJ wilt spelen...

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Sacksling-2 Cocksling Ballbag Clear

    We hebben ons bestverkopende SACKSLING-ontwerp genomen en het nog lichter en vleesachtiger gemaakt... met de introductie van SACKSLING 2. Net als het origineel heeft SACKSLING 2 een ingebouwde COCKSLING die is veranderd in een gladde, rekbare zak voor je ballen... gegarandeerd je noten hebben nog nooit zoiets meegemaakt...

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs 360 2-Way Cockring and Ballsling Black

    Afwisseling is de smaakmaker van het leven en bij Oxballs introduceren we graag nieuwe vervelende manieren om te spelen. 360 is onze nieuwe twee-in-een cockring en ballling die je vlees een boost geeft en je lading na lading laat blazen.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Fido Clear

    Een geheel nieuwe bot om mee te kwispelen...FIDO puppy-lul cocksheath is een dikke, vlezige cocksheath in de vorm van een dierlijk vlees...deze klootzak heeft zelfs een dikke knoop in het midden...de punt is klein en het hele ding is blij en glanzend voor een soepele toegang.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Nutter Electro Ball Sling Transparent

    Als je een fan bent van de best verkochte Oxballs SACKSLING ELECTRO, maar een hoge en strakke zak hebt of meer grip op je spullen wilt, dan zul je het nieuwe ontwerp van Oxballs, NUTTER ELECTRO, geweldig vinden.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Squeeze Ballstretcher Black

    Wil je wat swing toevoegen aan je lage hangers? Wikkel SQUEEZE om je zak voor een stevige stretching. SQUEEZE is een dikke, blubberige ballstretcher die is ontworpen om als een tweede huid met je junk te versmelten.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Sacksling-2 Cocksling Ballbag Black

    We hebben ons bestverkochte SACKSLING-ontwerp genomen en het nog lichter en vleesachtiger gemaakt... met de introductie van SACKSLING 2. Net als het origineel heeft SACKSLING 2 een ingebouwde COCKSLING die is veranderd in een gladde, rekbare zak voor je ballen... gegarandeerd je noten hebben nog nooit zoiets meegemaakt...

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Tri-Squeeze Black

    TRI-SQUEEZE is alles wat je leuk vindt aan de TRI-SPORT cocksling, maar dan met een ingebouwde ballstretcher aan de basis. Het versterkt je bobbel terwijl je je zweterige zak uitrekt.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Miguel Black

    Ben jij een voorhuidfanaat? Ben jij een knappe kerel die zich altijd heeft afgevraagd hoe het zou zijn om zelf een dikke hangende snuit te hebben?

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Bigger Ox Cockring Hot Pink Ice

    BIGGER OX is een weelderige, squishy-zachte “gewatteerde” cockring die perfect is voor een langdurige grotere uitstulping. Hij is zo ontworpen dat hij niet gaat rollen of knellen en zo rekbaar is met voldoende grip om te blijven zitten waar je hem neerzet.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Sackjack Wearable Jack-Off Sheath Steel

    We hebben ons best verkochte SACKSLING-ontwerp genomen en er een supervlezige aftrekhoes van gemaakt... en introduceren de SACKJACK. SACKJACK is een dubbele ballling- en aftrekspeeltje gemaakt van ons kenmerkende FLEX-TPR, dus het is super blubberig en voelt zacht aan... versmelt precies met je junk, zodat het voelt alsof je je tweede huid aftrekt.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs WILLY RINGS 3-pack Cockrings Hot Pink

    WILLY RING Superstretch cockring van 3 stuks, gebruik ze vaak van gestapeld of gelaagd. Oxballs nieuwe superstretch 3-pack WILLY RINGS cockringen, de perfecte ring voor mannen die een rekbare, strakke ring willen die lang meegaat - dit is geen jelly-ring, WILLY's laatste.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Buzz Squeeze Ballsack Intense Triple 360 Vibe-Black

    De BUZZSQUEEZE triple-vibe ballstretcher is de SQUEEZE ballstretcher van OXBALLS, de meest populaire ballstretcher met de beste pasvorm en gevoel die we aanbieden met drie vibraties direct op je zak... drie vibraties die SQUEEZE direct op je gek houdt.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs OxLube Silicone Thick Lush PlayLube 250ml

    Oxballs OXLUBE is het ultieme blije spul: glijmiddelen die net zo geweldig zijn ontworpen als ons speelgoed - elke formule heeft precies de eigenschappen waar we naar verlangen bij het insmeren van Oxballs cockringen en ballstretchers, het bedenken van Oxballs Platinum Silicone Pigholes, het likken van dildo's en cocksheaths, buttplugs, aftrekken... en natuurlijk, verdomme.

    € 99,90

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs MUSCLE RIPPER Cocksheath Black

    Alles wat we bij Oxballs maken is groter... cockringen die je groter, zwaarder en dikker maken... ballstretcher voor een ondergrond, vollere ballenzak, nipsuckers voor de grootste kloppende rubberachtige tepels en onze PIGHOLE fuckplugs geven je de grootste gapende.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Muscle Cock Sheath Smoke

    Als je van extenders houdt, zul je de nieuwe Oxballs MUSCLE Cock Sheath geweldig vinden. Nu verkrijgbaar bij meneer B. Deze spiksplinternieuwe cocksheath is gemaakt van nog zachter TPR en in tegenstelling tot andere is deze ontworpen om zich naar je lul te vormen met een diep zuigend gevoel (denk aan deepthroat op steroïden).

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs BALLSLING Ball-Split-Sling Clear Ice

    ALLSLING is alles wat je leuk vindt aan ons originele COCKSLING-ontwerp, maar het is dikker, zachter en nog beter voor je ballen.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Bonemaker 3-Pack Cockring Kit Black

    BONEMAKER 3-pack is onze drie beste cockringen voor 3x het bot... 3 manieren om je rommel vast te pakken... of je ballen... of beide.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs INVADER Cocksheath Black Ice

    INVADER is Oxball's eerste cocksheath met open einde die is gebouwd om zo lang en hard te neuken als je wilt. De vorm veroorzaakt geleidelijk meer dikte aan je schacht, zodat het midden het dikste is en het kleiner wordt aan de punt, zodat je alle gevoel bij het hoofd krijgt - en het gat dat je ploegt meer stimulatie krijgt van je problematische, bultige schacht.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Tailpipe Chastity Cock-Lock with Attached Butt Plug

    Na de reactie die we kregen op onze superzachte COCK-LOCK cockcage, hebben we besloten om het ontwerp nog een stap verder te brengen... door de introductie van onze nieuwste asslock, de TAILPIPE. TAILPIPE is alles wat je leuk vindt aan de COCK-LOCK, maar dan met een soepele ingebouwde ergonomische buttplug.

    € 149

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 33 tot 64 van 137 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.