×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Penthouse

Artikelen 65 tot 86 van 86 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Penthouse Perfect Lover Black

    Hoe kun je anders de schoonheid van je lichaam benadrukken? Deze verleidelijke bodysuit is een voor de hand liggende keuze! Het bestaat uit klassiek kant en een delicate kraag bij de nek. De diepe halslijn en de zichtbare achterkant accentueren de sexappeal, en één ding is zeker: je ziet er niet alleen geweldig uit, je voelt het ook!

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Penthouse Fancy Me Black

    De fraaie details maken deze bodystocking van fijne mesh tot een bijzondere traktatie: de voor- en achterkant zijn versierd met kleine uitsparingen die de aandacht op je rondingen vestigen. En je rug komt helemaal tot zijn recht dankzij de halterbandjes. Ook uw benen krijgen een grootse entree door de elegante ornamenten die de voorgestelde jarretelkousen aan de voor- en achterkant sieren.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Penthouse Too Hot To Be Real Purple

    Het slipje, gemaakt van zachte, hoogwaardige kant, sluit perfect aan op uw lichaam en biedt een hoog comfortniveau. De maat van de lingerie kan bovendien worden aangepast met de vetersluiting aan de zijkant. Het bloemde kantpatroon en de strikeapplicatie maken het bijna te warm om aan te raken. De opening in het kruis opent echt spannende mogelijkheden...

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Penthouse Too Hot To Be Real Wine

    Het slipje, gemaakt van zachte, hoogwaardige kant, sluit perfect aan op uw lichaam en biedt een hoog comfortniveau. De maat van de lingerie kan bovendien aangepast worden met de vetersluiting aan de zijkant. Het gebloemde kantpatroon en de strikapplicatie maken het bijna te warm om aan te raken. De opening in het kruis opent echt spannende mogelijkheden...

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Penthouse Juicy Poison Black

    Sexy, gevaarlijk, verleidelijk: in dit strakke jurkje wikkel jij jouw geliefde om je vinger! Dankzij het nauwsluitende materiaal en het flatterende gaten- en meshpatroon wikkelt de jurk zich als een tweede omhulsel om je rondingen en speelt met je rondingen. Meerdere bandjes en de ronde halslijn flatteren het decolleté en de schouders. Uitsparingen aan de achterkant zorgen voor een mooie achterkant. Dankzij de korte snit trekken ook je billen de aandacht!

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Penthouse Adore Me White

    Elegant, speels en sexy: deze slip is gemaakt van zachte, krachtige kant, sluit nauw aan op het lichaam en overtuigt door zijn mooie details. Het prachtige bloemenkantpatroon, strikeapplicatie en kleine bandjesdetails aan de voor- en achterkant maken de panty een streling voor het oog. Perfect voor elke gelegenheid om aanbeden te worden!

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Penthouse Under My Spell Black

    Deze teddybeer overtuigt door het gestreepte, geometrische patroon dat een betoverend silhouet creëert. Het ontwerp met lange mouwen en ondoorzichtige delen zorgen ervoor dat je er elegant en sexy uitziet. De ronde halslijn accentueert vakkundig je buste en creëert een verleidelijk decolleté. Het absolute hoogtepunt van deze body is de uitgesneden achterkant.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Penthouse Catch Me White

    Dit strak gesneden slipje van zacht, knuffelig kant maakt van je billen een showstopper: naast de hoogwaardige materialen scoort de lingerie ook door het unieke ontwerp. Het prachtige kantpatroon en sexy uitsnede op het tapijt geven een bijzonder sensuele uitstraling. De speelse strikeapplicatie en de kruiste banddetails maken het ontwerp compleet.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Penthouse Top-Notch Black

    Klaar voor een extatisch nachtelijk avontuur? In deze sexy bodystocking ben je voorbereid op alle genotsmomenten! Het fijnmazige net van de bodystocking inspireert met een ruitpatroon en fijne kanten details op borsthoogte. Het hoogtepunt is de Carmen-halslijn, die zowel je sleutelbeen als je decolleté benadrukt. Dankzij de impressie van jarretelkousen worden ook je benen in de spotlight gezet – wie kan jou weerstaan in deze top bodystocking?

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Penthouse Flame on the Rock Black

    Ben jij klaar voor een gloeiend hete entree in de slaapkamer? Dit sexy mini-jurkje in elegant zwart speelt met je rondingen en laat je er duivels sexy uitzien! Gekruiste bandjes aan de voor- en achterkant van de jurk zorgen voor een mooi zicht en flatteren zowel het decolleté als de billen. Fijne details en een geometrisch patroon maken de coole look van deze mini-jurk compleet – wie krijgt er een brandblusser?

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Penthouse Gangsta Babe Black

    Laat jezelf zien zoals je bent: cool, zelfverzekerd, stijlvol - en een beetje slecht! Zet je boze kant in de spotlight met deze bodystocking en laat je geliefde trillen van lust. Het middelste deel van de outfit maakt indruk met een open strappy-look. Het hoogtepunt is echter het bovenstuk met open cups, dat je borsten benadrukt en het lichaam echt gedurfd maakt! Het contrast is de hoge ronde halslijn, die de bodystocking een elegante touch geeft. Maar ook jouw benen krijgen een plekje in de spotlight doordat de voorgestelde netkousen een verleidelijk accent toevoegen.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Penthouse Double Spice Nude

    Double Spice is een klassieke kanten braletteset. Zowel de bralette als de string hebben een bloemmotief, Double Spice is dus een combinatie tussen romantisch en sexy!

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Penthouse Adore Me Black

    Elegant, speels en sexy: deze slip is gemaakt van zachte, hoogwaardige kant, sluit nauw aan op het lichaam en overtuigt door zijn mooie details. Het prachtige bloemenkantpatroon, strikapplicatie en smalle bandjesdetails aan de voor- en achterkant maken de panty een streling voor het oog. Perfect voor elke gelegenheid om aanbeden te worden!

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Penthouse Enjoy The Moment Black

    Voor echte genotsmomenten in de slaapkamer: deze spannende lingerie van grove mesh-stof sluit nauw aan en presenteert je lichaam op een bijzonder verleidelijke manier. De ondoorzichtige streep onder de borst vestigt de aandacht op je decolleté. Je billen worden bovendien geaccentueerd door de strakke snit van het ontwerp.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Penthouse Bomb Squad Black

    Bomb Squad is een sexy catsuit met een net- en holtepatroon, met kanten details aan de voor- en achterkant van de catsuit. Daarnaast heeft deze catsuit smalle spaghettibandjes en een vierkante halslijn.

    € 22,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Penthouse Hypnotic Power White

    Het gevoel van delicaat kant op de huid, systematische mesh-stof die zich om de rondingen wikkelt - wie houdt er niet van? Deze kimono met delicate wimperkant verleidt je geliefde in een mum van tijd! De voorgestelde strepen op de kanten zoom en de wijde trompetmouwen geven de badjas een speelse touch. De kimono kan aan de voorkant gesloten worden met de staking van mesh. Bij de set zit ook een touwtje dat bij de kimono past en de outfit compleet maakt.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Penthouse Forbidden Fruit Black

    Forbidden Fruit is een body-hugging catsuit met een diepe V-halslijn, uitsparingen aan de voorkant en een sexy achterkant. Deze catsuit heeft een open kruis, perfect voor spontane momenten!

    € 22,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Penthouse Hot Nightfall Red

    De ideale outfit voor het vallen van de avond en alles wat er daarna gebeurt! Deze jarretelbodystocking inspireert met zijn fijnmazige net en een geometrisch patroon. Details zoals een fijn gaatjespatroon en gekruiste bandjes aan de voorkant geven de lingerie een speels karakter en maken de look compleet. De vierkante halslijn en smalle spaghettibandjes zorgen voor een flatterend decolleté - maar dankzij de voorgestelde jarretelkousen staan ook jouw benen in de spotlight.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Penthouse Salute Me Black

    De stringteddy trekt iedere liefhebber onder de aandacht met zijn nauwsluitende design en korte mouwen. De diepe halslijn aan de voor- en achterkant is opvallend, terwijl de bandjes het een delicaat, kanten detail geven. Het geometrische ruitpatroon flatteert je rondingen en vestigt de aandacht op de essentie.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Penthouse Eye of the Storm White

    Wees de ster van je eigen privéshow: in deze verleidelijke bodystocking sta je in de spotlight. De lingerie heeft een sexy jarretellook en het gebloemde kant maakt hem speels en stoer tegelijk - vooral je benen worden prachtig benadrukt. De vierkante halslijn, versierd met een kleine uitsnede met gekruiste bandjes, zorgt voor een veelbelovend decolleté. De spaghettibandjes zorgen voor een optimale grip. Laat de liefdesspelletjes beginnen!

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Penthouse Ride Or Die Black

    Ride or Die is een naadloze, zwarte mini-jurk met een fijnmazig netontwerp en een hoge halslijn.

    € 30,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Penthouse Go Hotter Black

    Hot, hotter, hottest: Go Hotter is een nauwsluitende body met een speels chevronpatroon en uitsparingen op de juiste plekken. Door de Brazilian snit lijken je billen ronder en voller.

    € 30,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 86 van 86 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.