×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Pipedream vibrerend

Artikelen 33 tot 64 van 120 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anal Fantasy Elite Collection Gyrating Ass Thruster

    Dynamische stotende, vibrerende en ronddraaiende stimulatie voor een opwindende intieme ervaring.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Extreme Elite Double Penetration Vibrating Stroker

    Geniet van het beste van twee werelden met een strak, opwindend poesje en de ultieme orale sekservaring met diepe keel! De Double Penetration Vibrating Stroker is uniek gebogen om aan te voelen als een realistische keel en poesje en is bekleed met ultra-levensecht Fanta Flesh voor de meest realistische masturbatie-ervaring die mogelijk is.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream PDX Male Dirty Talk Interactive Fuck Him Silly

    De eerste interactieve mannelijke masturbator voor een onvergetelijke zintuiglijke ervaring. Beschikt over bewegingsactivatie, een nauwsluitende anale ingang, ingebouwde oplaadbare hifi-luidspreker, krachtige microkogel en verstelbare stijve pik. Zodra je zijn levensechte huid en keiharde pik aanraakt en zijn sexy stem hoort, kun je je niet meer inhouden.

    € 309

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Fetish Fantasy International Extreme Sex Machine

    Als je op zoek bent naar een reisvriendelijke seksmachine die op elke elektrische stroom ter wereld kan werken, dan is de Fetish Fantasy Extreme International Extreme Sex Machine de perfecte keuze voor onmiddellijke bevrediging! In tegenstelling tot grotere en omvangrijkere elektrische neukmachines past deze draagbare sekssimulator gemakkelijk in je koffer en beschikt hij over een universele voedingsadapter om veilig meerdere standaardspanningen in bijna elk land te ondersteunen. Met een ingebouwde overspanningsbeveiliging kunt u met de wereldwijde converter overal ter wereld genieten van krachtige en draagbare plug-in-prestaties!

    € 489

    € 309

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Silicone Stimulator

    Ervaar maximale masturbatieprestaties en ultiem plezier! Zachte, flexibele siliconen omringen je schacht nauwsluitend met vibrerend plezier - verstevig gewoon je grip en geniet ten volle van de masserende ribben en de stimulerende genotsbuil. De vibrerende siliconenstimulator is speciaal ontworpen om de frenulumplek langs de onderkant van de penis te stimuleren voor verbluffende masturbatie.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Vibrating Ass Thruster Black

    De Vibrating Ass Thruster is de meest geavanceerde draadloze anale stootvibe die we ooit hebben ontworpen! Op het eerste gezicht zou je de discrete cilinder kunnen verwarren met een gewone Bluetooth-luidspreker, maar zodra je het deksel losdraait en de verwarmende vibrator en zuignapbasis bevestigt, ben je klaar voor een wilde rit! Met zeven ongelooflijke vibratiepatronen en zeven opwindende stootmodi om uit te kiezen, zijn de genotsmogelijkheden eindeloos!

    € 169

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Verdubbel het plezier en verdubbel het plezier met de ongelooflijke dubbele penetrator met afstandsbediening! Stop met vechten om de afstandsbediening en geniet van de sensatie van dubbele penetratie zonder een derde partner in de mix te introduceren!

    € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass

    ERVAAR DE MEEST GEAVANCEERDE, HANDSFREE, USB-OPLAADBARE STROKERS OOIT GEMAAKT! De Mega-Bator is de enige handsfree masturbator ter wereld die al het werk voor je doet terwijl je naar je favoriete vuiligheid kijkt op je mobiele apparaat!

    € 189

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Extreme Phat Ass White Girl

    Degene die zei dat blanke meiden geen grote konten hebben, heeft nog nooit zo'n ronde koningin ontmoet! Als je houdt van babes met een lichte huid en grote dikke bubbelkonten, dan heeft deze Phat Ass White Girl genoeg troep in de kofferbak om je pik te laten ontploffen! Neuk haar eerst in haar lieve ronde kont, steek hem dan in haar kutje en ram een noot in haar strakke kleine kutje! Deze schoonheid met bubbelkonten is het antwoord op de PAWG-fantasieën van elke man... een kleine taille, twee grote ronde kontwangen om in te slaan en te knijpen, en een mooi roze poesje met een arend eronder!

    € 179

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream King Cock Elite 8" Vibrating Silicone Dual Density Cock Light

    Beter dan het echte werk: zachte huid, harde kern – en vibratie!

    € 179

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro Black

    Als je je anale spel naar een hoger niveau wilt tillen, is de Anal Fantasy® Elite Collection de beste keuze voor hoogwaardige anale opwinding en prostaatspel. De Elite-collectie is gemaakt van onze ultrahygiënische Elite Silicone™ en is lichaamsveilig, ftalaatvrij, latexvrij en gemaakt om hard te spelen. Met behulp van de nieuwste oplaadbare USB-technologie zijn de stekkers en sondes van de Elite Collection ergonomisch ontworpen voor maximaal comfort en gegarandeerde tevredenheid. De unisex-collectie is perfect voor elk geslacht en zit boordevol verbluffende functies die ongelooflijke spanning en explosieve resultaten bieden!

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fetish Fantasy Inflatable Hot Seat Black

    Ga er gewoon op zitten en geniet van het ritme!

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fetish Fantasy 7" Vibrating Hollow Strap-On with Balls Purple

    Heb je niet altijd al meer zelfvertrouwen willen hebben over je maat en lang genoeg willen genieten van bevredigende seks met je partner zodat jullie allebei een orgasme kunnen bereiken? Je geliefde weet dat grootte ertoe doet - en niets kan je fantasieën vervullen en je partner plezieren als een zelfverzekerde man die weet wat hij doet! Nu kun je de lengte en omtrek hebben waar je altijd van hebt gedroomd en de man zijn die je kunt zijn met de Fetish Fantasy Series 7" vibrerende holle strap-on met ballen. Zeg vaarwel tegen gênante teleurstellingen halverwege en zeg hallo tegen een bevredigende glimlach van je geliefde!

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream King Cock 6" Vibrating Stiffy - Realistic Vibrator 16cm Body

    Als je op zoek bent naar een realistische sfeer die altijd klaar is voor actie, dan is de King Cock Vibrating Stiffy de perfecte keuze voor maximale tevredenheid! Deze levensechte dildo is gemaakt in Amerika en beschikt over een krachtige vibrator met meerdere snelheden die voor verbluffende sensaties zorgt. Het is ftalaatvrij, lichaamsveilig en voelt zelfs beter aan dan het echte werk! Probeer het onder de douche of in de spa en verander badtijd in plezier.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic 2

    Masturbator met balstimulator Fuck-O-Matic 2 van PDX Elite in een realistische vaginavorm. Met een ritmische zuigfunctie (5 modi) en vibratie (10 modi) voor een zeer stimulerende penismassage. Het masseert ook de ballen met zijn spannende Hyper Pulse Massage-functie. De 2 krachtige motoren – één in de punt en één in de balstimulator – kunnen eenvoudig met een druk op de knop worden bediend en hun functies kunnen ook worden gecombineerd.

    € 199

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Mouth

    ERVAAR DE MEEST GEAVANCEERDE, HANDSFREE, USB-OPLAADBARE STROKERS OOIT GEMAAKT! De Mega-Bator is de enige handsfree masturbator ter wereld die al het werk voor je doet terwijl je naar je favoriete vuiligheid kijkt op je mobiele apparaat!

    € 189

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream PDX Elite Moto Milker

    De PDX ELITE® MOTO-MILKER™ tilt masturbatie naar een hoger niveau met krachtige intermitterende stoten voor de ultieme stroker-ervaring. Het is een perfecte storm van sensatie voor intensievere solo-sekssessies die kunnen worden aangepast aan je persoonlijke stemming! Maak je klaar voor explosief handsfree stoten rond je penis met ultrazachte automatische strelingsactie! Je ultieme masturbatie-ervaring is klaar wanneer jij dat bent!

    € 199

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Anal Fantasy AssGasm Pro P-Spot Milker Black

    De anale vibrator Ass-Gasm Pro P-Spot Milker van Anal Fantasy Elite Collection heeft een perineumstimulator en cockring. De fraai gebogen top van de vibrator maakt ook intense knikbewegingen mogelijk, die niet alleen de prostaat laten pulseren; de knikbewegingen worden ook overgebracht naar de gegroefde perineumstimulator en de cockring voor extra, opwindende wrijving.

    € 109

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Fantasy For Her Thrusting Silicone Rabbit

    Eindelijk vond ze een speeltje dat aan al haar eisen voldeed: trillingen, stoten, ronddraaien, stimulatie van de clitoris en opwarming. Ze kon niet wachten om haar stotende siliconenkonijn te proberen! Ze wilde weten hoe het voelde om alles op haar bucketlist in één keer te voelen.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream King Cock Elite 7" Vibrating Silicone Dual Density Cock with Remote Light

    Pure natuurlijkheid met trillingen handig via afstandsbediening!

    € 169

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Brown

    Twerkt, schudt EN draait als een gek! Melken doet een harde pik goed! We hopen dat je er klaar voor bent, want je staat op het punt te genieten van de meest intense en realistische melkervaring ter wereld met de Milk Me Silly! Deze gigantische bubbelkont-masturbator is klaar om je pik droog te melken met twee mega krachtige ronddraaiende motoren die tegelijkertijd trillen en masseren. Je kunt kiezen uit 5 verschillende rotatiefuncties en 5 verschillende trilfuncties voor eindeloos combinatiemelkplezier.

    € 1.229

    € 769

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream King Cock 10" Vibrating Cock with Balls Brown

    Deze prachtige en realistische vibrator met balletjes kun je in elke gewenste positie buigen en blijft dan op zijn plek zitten. Dit betekent dat het onder elke hoek kan worden gebruikt, zelfs in de hoeken die onmogelijk lijken. De zuignap kan op elk glad oppervlak blijven plakken. Deze vibrator is ook een goede metgezel in bad of onder de douche omdat hij waterdicht is. Het is ook geweldig als strap-on.

    € 80,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Extreme Elite Tip Teazer Power Pump

    Ervaar intens genot precies waar jij het wilt! Krachtige trillingen en verbazingwekkende zuigkracht omringen de eikel van uw penis in pure voldoening!

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream King Cock 9" Vibrating Cock 23cm

    Onze nieuwe King Cock vibrerende dildo's zijn de meest realistische vibrerende pikken van Amerikaanse makelij ter wereld! Elke ader, elke schacht en elk hoofd is handgemaakt met voortreffelijke aandacht voor detail om u de meest levensechte ervaring te bieden die u zich kunt voorstellen. Dankzij de verstelbare assen kun je de vibratie buigen zodat deze zich aanpast aan de contouren van je lichaam, terwijl de krachtige motor je meevoert.

    € 64,90

    € 41,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream King Cock Elite 9" Vibrating Silicone Dual Density Cock with Remote Light

    Realistisch genot – met trillingen via de afstandsbediening!

    € 199

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Strapless Strap-On

    Binnenkort is er meer informatie beschikbaar over dit product.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Fantasy for Her Remote Kegel Excite-her Purple

    Sinds haar beste vriendin haar had verteld hoe ongelooflijk (en zoooo veel sterker) haar orgasmes waren sinds ze Kegel-oefeningen begon te doen, wist ze dat ze ze moest proberen. Verhoogde sensaties tijdens seksspel? Gewoon door een schattige kleine kegel te gebruiken die haar opwindt? Natuurlijk moest ze een kegel op afstand hebben om haar voor zichzelf op te winden!

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Vibrating Silicone Super Ring Black

    De penis wordt stevig vastgehouden door de cockring en helpt bij het creëren van extreem harde erecties. De clitorisstimulator heeft een verwijderbare vibro-bullet en stimulerende stippen die helpen geweldige orgasmes te geven. I

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Wie wil er nu niet haar eigen sexy geheim? Ze bloosde terwijl ze HER Finger Vibe op haar vingers droeg voor een vibrerende massage op haar tepels voordat ze hem in haar kanten slipje stopte. De zijdezachte, gladde siliconen warmden zachtjes op tot haar lichaamstemperatuur. Ze maakte de soepele bandjes rond de buitenkant van haar slipje vast en plaatste de bobbel van de motor comfortabel tegen haar clitoris.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her

    Eindelijk vond ze een speeltje dat aan al haar eisen voldeed: trillingen, stoten, ronddraaien, clitorisstimulatie en opwarming. Ze kon niet wachten om de Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her te proberen! Ze wilde weten hoe het voelde om alles op haar bucketlist in één keer te voelen.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic

    De Fap-O-Matic tilt masturbatie naar een hoger niveau met krachtige intermitterende zuigkracht voor de ultieme stroker-ervaring. Het is een perfecte storm van sensatie voor intensievere solo-sekssessies die kunnen worden aangepast aan je persoonlijke stemming! Maak je klaar voor explosief handsfree stoten rondom je penis met ultrazachte automatische strelingsactie! Je ultieme masturbatie-ervaring is klaar wanneer jij dat bent!

    € 239

    € 149

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 33 tot 64 van 120 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.