×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Satisfyer vibrerend

Artikelen 129 tot 160 van 218 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Twirling Pro Connect App Dark Red

    Het bovenste gedeelte fungeert als drukgolfvibrator en verwent je clitoris met sensuele drukgolven in 11 vooraf ingestelde intensiteiten. De ovale punt aan de onderkant van de smalle schacht is ideaal voor gerichte stimulatie van het hele lichaam - gebruik het circulerende stimulatiepunt om te stimuleren alle erogene zones, zoals plezierparels, tepels of anus.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Pro To Go 3 Blue

    Wees een professional onderweg. De gloednieuwe, veelzijdige dubbele luchtpulsvibrator, Pro To Go 3, is er en klaar om te behagen!

    € 61,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Double Flex Violet

    Met 3 krachtmotoren geeft de Double Flex gelijke, stimulerende aandacht aan de G-spot, clitoris en externe schaamlippen. Dankzij de Silicone Flex-technologie is het apparaat bijzonder comfortabel en zorgt het toch voor spannende trillingen via de app.

    € 68,90

    € 36,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Intensity Plug Purple

    Intensiteit Plug Connect-app – plug-vibrator

    € 80,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Triple Lover Grey

    3 motoren, 2 functies, genoeg power: maak kennis met de Satisfyer Triple Lover! Dit prachtige liefdesspeeltje kan worden gebruikt als konijnenvibrator voor intense G-spot- en clitorale stimulatie of als stimulator voor sensuele massages van het hele lichaam.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Intensity Plug Gold

    Altijd meer willen?... De Intensity Plug zal je niet teleurstellen. De Intensity-plug is ontworpen voor eenvoudig inbrengen en benadert anaal spelen met gemak. Het lichaamsvriendelijke, soepele materiaal levert zoete vibraties door een ergonomisch ontwerp, waardoor het de perfecte plug is voor zowel beginners als professionals.

    € 80,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    Geniet van maximale flexibiliteit met de Satisfyer Elastic Game van siliconen: Dankzij 2 motoren en een interne, flexibele draad kan de alleskunner worden gebruikt als oplegvibrator, penisring of partnervibrator.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    2 krachtige motoren, gelijktijdige siliconenafwerking en gelijktijdige stimulatie van de G-spot en clitoris maken van Mono Flex tot het gevaarlijke van elke collectie. Het heeft ook een handmatige vorm en app-bediening.

    € 80,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Tri Ball 2 Light Blue

    Ervaar multifunctioneel als nooit tevoren… De Tri Ball 2 is een multivibrator voor het stimuleren van meerdere genotspunten tegelijk!

    € 80,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    De Satisfyer Elastic Joy heeft twee motoren en een flexibele draad en kan in verschillende vormen worden gebogen. De Elastic Joy maakt altijd een goede indruk, of het nu gaat om een koppelvibrator, cockring of oplegvibrator.

    € 61,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Lolli Plug 2 Plug Vibrator Green

    De 2 motoren en krachtige vibraties maken de Lolli-Plug 2 tot een absolute eyecatcher. De balstructuur is gemaakt van zachte siliconen en is afgesloten van de brede basis voor veilig gebruik.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    De siliconen Satisfyer Curvy Trinity 2 biedt je met 3 motoren en 2 verschillende regelbare functies Maximale veelzijdigheid en verwent zowel de clitoris als de G-spot met trillingen en drukgolven.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer G-Spot Flex 5+ Petrol

    De G-Spot Flex 5 Connect-app biedt flexibel plezier en een indrukwekkend elegant ontwerp. Een interne draad verandert de G-Spot vibrator in een konijnenvibrator voor dubbele stimulatie. Voor exclusieve ervaringen bedien je de vibrator met de Satisfyer Connect app.

    € 80,90

    € 34,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Double Fun Purple

    New Double Fun stimuleert beide partners krachtig tijdens de seks. De U-vorm is zowel binnen als buiten passend en zorgt voor een verleidelijk gevoel voor de clitoris, G-spot en penis. Dit hightech speelgoed is voorzien van een app en is uitgebreid met spelen op afstand en meer!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    De Ultra Power Bullet 5 weet je grondig te plezieren met diepe vibraties. Dankzij het gewatteerde ontwerp en de volumineuze vorm zorgt deze minivibrator voor een goede grip en laat je genieten van verschillende geneugten.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Hot Passion

    Onze Hot Passion anaalvibrator met zijn volumineuze schacht stimuleert de prostaat met sterke trillingen en een stimulerende warmtefunctie. Het zachte siliconenoppervlak zorgt ervoor dat je aan de slag kunt met zijn zachte aanraking en natuurlijk gevoel.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Champagne

    Hot Lover is uitgerust met twee motoren, één in de clitorisstimulator en één in de schacht. De gebogen punt op de schacht van de vibrator masseert de G-spot perfect. Beide motoren zijn afzonderlijk bestuurbaar - via het bedieningspaneel of via de Bluetooth-app. Daarnaast zorgt Hot Lover voor een extra dimensie: deze Rabbit vibrator kan tot 40 graden verwarmen. De ontspanning van de bekkenbodemspieren en de verhoogde bloedcirculatie zorgen voor een betere genotservaring en een comfortabeler gevoel van penetratie.

    € 53,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Supernova White

    De Satisfyer Supernova verleidt de clitoris met sensuele luchtpulsgolven en stimuleert de G-spot met krachtige trillingen. Dankzij het flexibele kettinggewricht past de siliconen vibrator zich aan jouw anatomie aan om je te verrassen met een perfecte stimulatie.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Turquoise

    Houd je het graag simpel, dan is de Satisfyer Ultra Power Bullet 6 precies de juiste minivibrator voor jou: Het functionele ontwerp en de eenvoudige bediening zorgen ervoor dat plezier snel en efficiënt wordt bereikt.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Vulva Lover 1 Violet

    Houd van je vulva, hou van jezelf! Duik in gelukzaligheid met de geheel nieuwe dubbele Air Pulse-vibrator, de Vulva Lover 1.

    € 76,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    De Satisfyer Twirling Joy van siliconen stimuleert met zijn circulerende trillingen alle erogene zones, zoals de clitoris, schaamlippen of zelfs de tepels. De vibes zijn te bedienen via het bedieningspaneel van de Satisfyer Connect app.

    € 61,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Sunray Lilac

    Geniet van gelijktijdige stimulatie van de G-spot en clitoris met de vibraties en luchtpulsfuncties van de Satisfyer Sunray. Het app-gestuurde siliconen konijn heeft een flexibel gewricht dat zich gemakkelijk aanpast aan jouw anatomie.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer G-Force Violet

    Moge de kracht bij jou en je G-spot zijn: de Satisfyer G-Force is DE krachtige expert als het gaat om G-spotstimulatie. Sterke vibraties en een afgeplatte top met heerlijke groeven zorgen voor vaginaal genot als nooit tevoren. 10 vibratieritmes bundelen hun krachten met 5 verschillende heftigen om 50 mogelijke combinaties te creëren, waardoor je een gevarieerde en succesvolle ervaring krijgt.

    € 76,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Twee krachtige motoren en de ergonomische vorm van de Heat Wave stimuleren tegelijkertijd de G-spot en clitoris. De aangename massage wordt afgerond door de verwarmingsfunctie, die het app-gestuurde seksuele wellnessapparaat tot 39 graden Celsius verwarmt.

    € 68,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Bold Lover Dark Pink

    De Satisfyer Bold Lover is de ideale vingervibrator voor beginners en maakt vooral indruk met zijn intuïtieve bediening, zijn krachtige vibraties en zijn veelzijdigheid.

    € 57,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Double Fun Black

    New Double Fun stimuleert beide partners krachtig tijdens de seks. De U-vorm is zowel binnen als buiten passend en zorgt voor een verleidelijk gevoel voor de clitoris, G-spot en penis. Dit hightech speelgoed is voorzien van een app en is uitgebreid met spelen op afstand en meer!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Verdubbel je plezier met dit speelse ontwerp dat flexibele clitorale stimulatie combineert met een stevige schacht. De luxueuze verwarmingsfunctie imiteert de warmte van realistische aanrakingen en zou je spanning onder controle moeten krijgen en je kopje genot moeten vullen.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Sniper Black

    Gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen en voorzien van 2 lussen, waarvan er één in maat verstelbaar is, zorgt de Satisfyer Sniper voor een verhoogde bloedretentie om je vrijen te verlengen. Extra trillingen stimuleren beide partners.

    € 37,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Partner Box 3

    Geniet van sensuele afwisseling tijdens het vrijen - met de Satisfyer Partner Box! Het bevat de Double Joy koppelvibrator, de Sexy Secret pantyvibrator en de Royal One cockring, die allemaal compatibel zijn met de Satisfyer Connect-app.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    De G-Spot Flex 4 Connect-app geeft je de ervaring van een bijzonder getalenteerde liefhebber. Dankzij de interne draad verandert de G-spot vibrator in slechts één beweging in een konijnenvibrator. Bedien hem via de Satisfyer Connect-app voor gepersonaliseerde erotiek.

    € 68,90

    € 41,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Hot Spot Warming G-Spot Vibrator

    De hotspot! Als altijd trouwe en felbegeerde metgezel staat de kosmopolitische vibrator zowel thuis als in de metropolen en hotelkamers van deze wereld met brandend enthousiasme en app-functie aan je zijde. Het gebogen, stimulerend volumineuze puntje streelt je G-spot met veel gevoel en zorgt naast intensieve vibraties voor een verwarmend gevoel in het hart - eh, sorry, we bedoelen natuurlijk in het slipje.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Sweet Seal Black

    De app-gestuurde Sweet Seal zal je inspireren met zijn krachtige motor, volumineuze, ronde vorm en intuïtieve bediening. Daarnaast kun je de siliconen anaalvibrator op verschillende manieren gebruiken met de Satisfyer Connect app.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 129 tot 160 van 218 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.