×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Satisfyer

Artikelen 65 tot 96 van 307 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    Met zijn compacte vislook-design en de tintelende combinatie van drukgolven en trillingen is de siliconen Satisfyer Sugar Rush de ideale metgezel voor onderweg. De twee motoren zijn bijzonder krachtig.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Wine Red

    Het is eindelijk zover: een nieuwe golf van plezier is hier met de app Satisfyer Pro 2 Generatie 3. Met onze innovatieve Liquid Air-technologie bootst de nieuwste generatie van deze klassieke Satisfyer de sensuele golf van pulserend water na.

    € 139

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Spiegeltje spiegeltje aan de muur, waarom kan ik helemaal niet ontspannen? Uw nieuwe stimulator van Satisfyer biedt de oplossing: eindelijk een metgezel die niet klaagt over het geven van een royale massage! Dankzij zijn indrukwekkende XXL-formaat en de verborgen kracht achter zijn verleidelijke siliconen kop, lost de Wand-er Woman problemen op, verlicht hij de spanning en krabt hij aan elke orgastische jeuk.

    € 76,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Rocket Ring

    Deze donut is echt een cockring met een overweldigend verlangen om je liefdesleven te veraangenamen. De Satisfyer Ring geeft uw mannelijkheid een sensuele upgrade, waardoor u en uw partner genieten van een tintelend genot. De grote clitorisstimulator heeft een grote diameter en 10 intense vibratiestanden, waardoor de liefdeskraal van uw dame met één druk op de knop wordt gestimuleerd. Maar zelfs tijdens stomende solosessies zal het je verleiden met zijn diepe vibraties en je feilloos naar een hoogtepunt katapulteren.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Verdubbel het plezier, verdubbel het plezier - het geheel nieuwe Satisfyer DUAL PLEASURE is een clitorisstimulator met Bluetooth en interne G-spot vibrator. De DUAL PLEASURE is gemaakt om te combineren met de bekroonde Satisfyer Connect-app en heeft je sensuele reis naar een nieuw niveau gebracht!

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Love Beads Black 2 pack

    Versier je liefdesleven en duik in een wereld van sensuele anale avonturen met de Satisfyer Beads. Of je ze nu gebruikt voor stomende solosessies of ze als stel kennis wilt laten maken met je liefdesleven: met deze verleidelijke vreugdebrengers zit je altijd goed. Ze worden geleverd in een sensuele set van twee en willen jou en je achterpassage blij maken.

    € 26,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    De Multifun 1 behaagt je met een heel speciale vorm die kunstig kan worden geïntegreerd in elke vorm van vrijen en heeft 3 krachtige motoren: terwijl de ene zich in het bovenste hoofdlichaam bevindt, zorgen de andere twee lagere punten van de plezierarmen voor een goede sfeer. Dit betekent: Of het nu tegen, bovenop, in, onder of ertussen is - de hemelsblauwe alleskunner stimuleert je zoals jij het nodig hebt! De twee onderste motoren zijn afzonderlijk van de hoofdmotor aan te sturen, waardoor beide delen van de vibrator 10 spannende vibratieprogramma's te bieden hebben. Met 2 knoppen maak je maar liefst 100 combinaties.

    € 45,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Duelist Blue

    Op zoek naar een penisring die alles aankan wat je eraan toevoegt? Bekijk de duellist!

    € 37,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Strengthening Balls 3 pack

    Als je fit blijft, haal je meer uit het leven. En dit levert ook op voor je liefdesleven! Dankzij Satisfyer Balls kun je trainen en in vorm komen voor je eigen lustmarathon. Door de love kralen ongeveer 15 minuten per dag te dragen train je je bekkenbodemspieren; de spieren zorgen ervoor dat je adembenemende orgasmes kunt ervaren. Deze training heeft niet alleen voordelen voor jou, maar ook voor je partner: als je je bekkenbodemspieren traint, uiteindelijk je partner het ultieme gevoel van beklemming - deze liefdeskralen katapulteren je zo snel terug in de fase van je eenvoudige verliefdheid, dat je wint' Je kunt je handen niet van elkaar afhouden!

    € 30,90

    € 24,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Onze Curvy 1+ bevredigt de clitoris met een balans tussen luchtpulsstimulatie en intense trillingen. Bovendien vormt het ergonomisch afgeronde lichaam de contouren perfect om uw meest intieme delen te behandelen.

    € 76,90

    € 36,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Men Sleeve Tornado Bliss

    Dompel jezelf onder in 360 graden plezier terwijl de Tornado Bliss-hoes je omhult. De honderden zachtzuigende tips van de mouwen leiden je zachtjes een strak pulserende tunnel in, terwijl je rechtdoor gaat voor een grenzeloze ultieme ontspanning.

    € 26,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Onze Embrace Me konijnenvibrator stimuleert de clitoris en G-spot trillingen met trillingen van twee krachtige motoren. Dankzij de enorme omvang van de vibrator is deze praktisch verkrijgbaar met volledige stimulatie van jouw genotsplekjes.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Glorious Duo

    De compacte maar toch volumineuze vorm, de vibrerende clitorisstimulator en twee ringen voor de penis en testikels maken de siliconen Satisfyer Glorious Duo de ideale metgezel voor lange nachten.

    € 37,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Men Cleansing Spray 300ml

    Your Satisfyer Men is gemaakt om jou keer op keer tevreden te stellen met de ultieme gevoelservaring! Als u zoveel plezier beleeft, moet u uw partner goed verzorgen en regelmatig schoonmaken, zodat hij lang als nieuw blijft.

    € 18,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Double Whale

    De nieuwe partnerwalvis overtuigt door zijn schattige, frisse design en zorgt voor wederzijdse hoogtepunten tijdens het vrijen. Het is ontworpen om zich te richten op gebruikers van liefdesspeeltjes, maar ook op jongere koppels die op zoek zijn naar een leuk speeltje om hun seksualiteit op te fleuren.

    € 80,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Rotator Plug 2+ Fuchsia

    Verlang je naar een beetje…meer? Ervaren brullende anale stimulatie met de geheel nieuwe plugvibrator, de Rotator Plug 2+. Uitgerust met twee motoren, heeft de Rotator Plug 2+ één motor speciaal voor sterke trillingen en één motor speciaal voor de ingewikkelde roterende kralen op de onderste helft.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Verdubbel het plezier, verdubbel het plezier - de geheel nieuwe Satisfyer DUAL PLEASURE is een clitorisstimulator met Bluetooth en interne G-spot vibrator. De DUAL PLEASURE is gemaakt om te combineren met de bekroonde Satisfyer Connect-app en heeft je sensuele reis naar een nieuw niveau gebracht!

    € 76,90

    € 36,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Feel Secure Menstrual Cup Lilla

    Eerste ervaring menstruatiecupset van Satisfyer.

    € 18,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Feel Confident Menstrual Cup Orange

    Eerste ervaring menstruatiecupset van Satisfyer.

    € 18,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Mighty One Ring

    Geef je mannelijkheid een sensuele upgrade met onze Mighty One. Onze ring is aangenaam flexibel, past zich aan alle maten aan en omarmt uw penis, waardoor een bloedstasiseffect ontstaat voor langdurig genot en sensueel uithoudingsvermogen.

    € 76,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Men Sleeve Tri Delights

    Ervaar meerdere niveaus van extase met de “Tri Delights” hoes. Geniet eerst van de stevige maar zachte grip van de ribbels terwijl je penis deze zwoele hoes binnengaat. Ga vervolgens dieper in dit “gewelf van plezier” waar uw stevigheid wordt gemasseerd door zachte noppen. Laat ten slotte zijdezachte texturen je over de rand brengen naar een verbluffende climax.

    € 26,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Perfect Pair 3 Green

    De Satisfyer Perfect Pair 3 is altijd de perfecte combinatie: de 2-in-1 vibrator verrukt met diepe, krachtige trillingen, of het nu als vingervibrator of penisring is.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Cooling for a Cool Tingling Thrill 300ml

    Het Cooling-glijmiddel is bij uitstek geschikt voor uw Satisfyer Men en zorgt voor nog meer afwisseling en opwinding: door de fascinerende verkoelende werking ontdekt u compleet nieuwe sensatiewerelden en verfrist u op een geheel nieuwe manier. Het glijmiddel kan bij alle condooms worden gebruikt en is daarom ook ideaal voor seks met een partner. Het olie- en vetvrije medische glijmiddel is uiterst huidvriendelijk en zorgt voor langdurige wrijvingsloosheid, waardoor u uw genotsgevoelens maximaal kunt benutten. Met de hoeveelheid van 300 ml doe je er lang mee.

    € 18,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    De Dual Kiss zal indruk op u maken met een combinatie van prachtige drukgolven en een vibrerende insteekbare schacht. Huidvriendelijke, zachte siliconen en een waterdichte afwerking ronden het ontwerp af.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Feel Secure Menstrual Cup Orange

    Eerste ervaring menstruatiecupset van Satisfyer.

    € 18,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Black

    Je clitoris wordt overspoeld met plezier als nooit tevoren: de Satisfyer Pro 2 Generatie 3 is er! Met onze innovatieve Liquid Air-technologie bootst de nieuwste generatie van deze klassieker Satisfyer de sensuele golf van pulserend water na.

    € 91,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Booty Call Colored 3 pack

    Eén, twee of drie? Als je op zoek bent naar een opwindende reeks sensuele, feel-good massagespellen voor je achterpassie, dan is dit sexy trio perfect voor je volgende anale avontuur. De flexibele pluggen zijn gemaakt van siliconen van medische kwaliteit en strelen je anus met een zacht oppervlak. Dankzij hun kleine punten en gladde, ultrazachte textuur zijn ze ook perfect voor beginners en ontdekkingsreizigers.

    € 22,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Wine Red

    Je clitoris wordt overspoeld met plezier als nooit tevoren: de Satisfyer Pro 2 Generatie 3 is er! Met onze innovatieve Liquid Air-technologie bootst de nieuwste generatie van deze klassieke Satisfyer de sensuele golf van pulserend water na.

    € 119

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Vibes Yummy Sunshine

    Deze fel, vrolijk gele G-spot powervibrator van 100% flexibele siliconen laat de zon zeker voor je schijnen.

    € 76,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Feel Confident Menstrual Cup Lilla

    Eerste ervaring menstruatiecupset van Satisfyer.

    € 18,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

    Een nieuw niveau van luxe - met echt leer en echt edelmetaal

    € 119

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Endless Fun Blue

    Dit sensuele, genderneutrale go-to-apparaat maakt een creatief spel op het moment mogelijk, vooral voor koppels die hun fantasie de vrije loop willen laten. Met zijn 180° draaibare kop van zachte siliconen is dit multispeelgoed geschikt voor alle posities.

    € 76,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 96 van 307 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.