×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Satisfyer

Artikelen 97 tot 128 van 307 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Endless Fun Blue

    Dit sensuele, genderneutrale go-to-apparaat maakt een creatief spel op het moment mogelijk, vooral voor koppels die hun fantasie de vrije loop willen laten. Met zijn 180° draaibare kop van zachte siliconen is dit multispeelgoed geschikt voor alle posities.

    € 76,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Love Triangle Black

    Onze Love Triangle bewezen Air-Pulse-technologie met diepe trillingen en een gladde siliconen kop. De praktische dop zorgt altijd voor een hygiënische en discrete opslag, zelfs onderweg.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Legendary Duo

    Deze cockringvibrator is perfect voor het versterken en behouden van erecties en het verhogen en uitstellen van genot. Elke Duo cockringvibrator is uitgerust met een krachtige motor die 12 vibratiestanden overbrengt via de siliconenbanden en de kop van de motor, waardoor je partner tegelijkertijd wordt opgewonden tijdens de penetratie.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Luxury High Fashion

    Binnenkort is er meer informatie beschikbaar over dit product.

    € 149

    € 67,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Booty Call Black 3 pack

    Eén, twee of drie? Als je op zoek bent naar een opwindende reeks sensuele, feel-good massagespellen voor je achterpassie, dan is dit sexy trio perfect voor je volgende anale avontuur. De flexibele pluggen zijn gemaakt van siliconen van medische kwaliteit en strelen je anus met een zacht aanvoelend oppervlak. Dankzij hun smalle punten en gladde, ultrazachte textuur zijn ze ook perfect voor beginners en ontdekkingsreizigers.

    € 22,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Neutral for Smooth Light Sensation 300ml

    Het neutrale glijmiddel is bij uitstek geschikt voor uw Satisfyer Men en is de perfecte keuze voor natuurlijk genot: geen effecten, geen gimmicks, gewoon wrijvingsvrije sensaties in de kern van uw genot. Het glijmiddel kan bij alle condooms worden gebruikt en is daarom ook ideaal voor seks met een partner. Het olie- en vetvrije medische glijmiddel is uiterst huidvriendelijk en zorgt voor langdurige wrijvingsloosheid, waardoor u uw genotsgevoelens maximaal kunt benutten. Met de hoeveelheid van 300 ml doe je er lang mee.

    € 18,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    De Strong One cockring van lichaamsvriendelijke siliconen geeft je meer uithoudingsvermogen en stijfheid en vertraagt je ejaculatie. De diepe trillingen stimuleren bovendien beide partners en zijn via de app te bedienen.

    € 76,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Top Secret+ Pink

    Het geheim heeft dat je niet wilt bewaren... De Top Secret+ vibrator een platte, ergonomische basis, die voor maximaal comfort zorgt, en een geribbelde schacht voor stimulatie van de clitoris.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Naast intense trillingen, die ook via de app te bedienen zijn, biedt de Satisfyer Men Vibration+ je een elegant design en een ergonomische vorm die comfortabel in de hand ligt. De uitnodigende opening is gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen.

    € 91,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Penguin Holiday Edition

    Waggelen in gelukzaligheid met onze Penguin Holiday Edition! Deze geliefde Satisfyer drukgolfvibrator, altijd klaar voor de gelegenheid, heeft zijn feestelijke outfit aangetrokken om je op te vrolijken. Of het nu gaat om een kleine traktatie voor uzelf of als cadeau voor iemand anders: de Satisfyer Penguin Holiday Edition is er om al uw wensen te vervullen.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Black

    Verlang je naar een beetje…meer? Ervaren brullende anale stimulatie met de geheel nieuwe plugvibrator, de Rotator Plug 1+. Uitgerust met twee motoren, heeft de Rotator Plug 1+ één motor toegewijd aan sterke trillingen en één motor toegewijd aan de ingewikkelde roterende kralen op de onderste helft.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Laat de zachte bloemblaadjes van de Power Flower rond gevoelige gebieden dansen terwijl de trillingen in de zijdezachte siliconen schacht je in extase brengen. Perfect om jezelf onder te dompelen in de schatten van je lichaam en om je erogene zones wakker te maken!

    € 76,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Power Masturbator Black-Silver

    Op zoek naar meer? Ontworpen voor uitmuntendheid, ervaar pure gelukzaligheid door penisstimulatie met de Power Masturbator.

    € 109

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Triple Lover Pink

    3 motoren, 2 functies, genoeg kracht: maak kennis met de Satisfyer Triple Lover! Dit prachtige liefdesspeeltje kan worden gebruikt als konijnenvibrator voor intense G-spot- en clitorale stimulatie of als stimulator voor sensuele massages van het hele lichaam.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Embrace Me Turquoise

    Onze Embrace Me konijnenvibrator stimuleert de clitoris en G-spot tegelijkertijd met trillingen van twee krachtige motoren. Dankzij de vasthoudring combineert de vibrator praktisch gebruiksgemak met volledige stimulatie van jouw genotsplekjes.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Women Disinfectant Spray 300ml

    De Satisfyer is gemaakt om je naar cloud 9 te katapulteren op een golf van onvergetelijk intense orgasmes. Geen wonder dus dat u uw persoonlijke drukgolf-wonderdoener dichtbij u wilt houden. Als u zoveel plezier beleeft, moet u uw genotspartner regelmatig en grondig schoonmaken, zodat deze lang als nieuw blijft.

    € 18,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Trendsetter Light Green

    Met zijn tongvormige punt en krachtige motor bereikt de app-gestuurde Satisfyer Trendsetter al je hotspots, zodat je anale gelukzaligheid ervaart. Met de Satisfyer Connect-app kun je genieten van nog meer veelzijdigheid in je spel.

    € 68,90

    € 27,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Black

    Het is eindelijk zover: een nieuwe golf van plezier is hier met de app Satisfyer Pro 2 Generatie 3. Met onze innovatieve Liquid Air-technologie bootst de nieuwste generatie van deze klassieke Satisfyer de sensuele golf van pulserend water na.

    € 109

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Mauve

    2 krachtige motoren, naadloze siliconenafwerking en gelijktijdige stimulatie van de G-spot en clitoris maken de Mono Flex tot het hoogtepunt van elke collectie. Het heeft ook een geavanceerde vorm en app-bediening.

    € 80,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Lilac

    Je clitoris wordt overspoeld met plezier als nooit tevoren: de Satisfyer Pro 2 Generatie 3 is er! Met onze innovatieve Liquid Air-technologie bootst de nieuwste generatie van deze klassieker Satisfyer de sensuele golf van pulserend water na.

    € 91,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Met de Satisfyer Mini Wand-er van siliconen kun je onderweg of op reis toch sensuele lichaamsmassages krijgen. Het compacte ontwerp stimulator is geschikt voor zowel massage als clitorale stimulatie.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Orca

    Orca is een uitbreiding op een reeks Double Air Pulse-vibrators van Satisfyer. Het speelse ontwerp en de dubbele functie (met iconische luchtpuls) maken hem perfect voor een beginnersaankoop. Het Orca-design is vergelijkbaar met de stijl van de populaire Penguin, maar dan ook met vibratie. Het heeft een gestroomlijnde vorm voor eenvoudige bediening, 2 onafhankelijk bestuurde motoren met 11 drukgolfintensiteiten en 12 vibratie-instellingen voor stimulatie van de clitoris.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Sunray Pink

    Geniet van gelijktijdige stimulatie van de G-spot en clitoris met de vibraties en luchtpulsfuncties van de Satisfyer Sunray. Het app-gestuurde siliconen konijn heeft een flexibel gewricht dat zich gemakkelijk aanpast aan jouw anatomie.

    € 91,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Curvy Trinity 1 Red

    Bent u besluiteloos? De Curvy Trinity 1 functioneert als een Air pulse stimulator, oplegvibrator en G-spot vibrator, alles in één! Maak gebruik van elke functiescheiding en gemakkelijk.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Trendsetter Black

    Met zijn tongvormige punt en krachtige motor bereikt de app-gestuurde Satisfyer Trendsetter al je hotspots, zodat je anale gelukzaligheid ervaart. Met de Satisfyer Connect-app kun je genieten van nog meer veelzijdigheid in je spel.

    € 68,90

    € 27,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    Plug-ilicious 1 is een vibrerende anaalplug met extra sterke trillingen, te bedienen vanaf een smartphone, tablet of Apple Watch. Het gladde oppervlak, gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen, zorgt ervoor dat de plug gemakkelijk in te brengen is en zorgt voor een veilige ervaring. Plug-ilicious 1 kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt, kan met de gebruiker mee onder de douche omdat hij waterdicht is en een fluistermodus heeft voor discreet plezier.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Heat Climax+

    Met zijn knikstimulator stimuleert de Heat Climax+ zowel de prostaat als het gevoelige weefsel van het perineum. Twee motoren activeren sterke trillingen, terwijl de verwarmingsfunctie van de siliconen realistische sensaties garandeert.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Men Sleeve Lusty Tongues

    De 'Lusty Tongues'-hoes slikt zachtjes je mannelijkheid in een orgie van lippen die slaan en likken, waardoor je seks wakker wordt door een draaikolk van monden. Doof uw plezier zoals het bedoeld was. Geniet van de rit terwijl je elke wilde climax bereikt.

    € 26,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Red

    Verlang je naar een beetje…meer? Ervaar brullende anale stimulatie met de geheel nieuwe plugvibrator, de Rotator Plug 1+. Uitgerust met twee motoren, heeft de Rotator Plug 1+ één motor gewijd aan sterke trillingen en één motor gewijd aan de ingewikkelde roterende kralen op de onderste helft.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Teaser Finger Vibrator Light Blue

    De Satisfyer Teaser is perfect voor veelzijdige stimulatie van alle erogene zones zoals de clitoris en tepels: De vingervibrator is zeer eenvoudig en intuïtief te gebruiken dankzij de flexibele opening.

    € 37,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Masturbator Egg Fierce

    Dankzij het flexibele materiaal is de mini-masturbator extreem rekbaar en stimuleert hij de hele penis. De eieren zijn volledig gemaakt van hydroactief TPE - waardoor de gebruiker het ei eenvoudig kan bevochtigen met een scheutje water voor een soepele ervaring. De mini-masturbators zijn bedoeld voor een kwaadaardig gebruik en kunnen na het genot gemakkelijk worden weggegooid.

    € 7,90

    € 4,59

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer USB Charging Cable

    Officiële Satisfyer vervangende magnetische USB-oplaadkabel.

    € 14,90

    € 11,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 97 tot 128 van 307 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.