×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Satisfyer

Artikelen 129 tot 160 van 307 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Magnetic Deep Pulse Terracotta

    Nieuwe magneettechnologie maakt het stiller en de golven zachter en langzaam aan.

    € 61,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Double Flex White

    Met 3 krachtmotoren geeft de Double Flex gelijke, stimulerende aandacht aan de G-spot, clitoris en externe schaamlippen. Dankzij de Silicone Flex-technologie is het apparaat bijzonder comfortabel en zorgt het toch voor spannende trillingen via de app.

    € 68,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    De praktische magneet zorgt ervoor dat de Sexy Secret discreet in je slipje kan worden geplaatst en stimuleert de clitoris met zijn ergonomische vorm en intense vibraties. Huidvriendelijke siliconen en de mogelijkheid tot bediening via de Connect-app ronden dit seksuele welzijnsapparaat af.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Marvelous Four

    De Satisfyer Marvelous Four bestaat uit 4 verwisselbare best verkochte siliconenproducten. Geniet van maximale afwisseling en veelzijdige stimulatie met de konijnen-, anaal- en drukgolfvibrator en met de stimulator.

    € 109

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Dual Crush

    De Dual Crush combineert stimulerende drukgolftechnologie met een gebogen, vibrerende schacht van soepel siliconen. Via het intuïtieve bedieningspaneel kunnen zowel de clitoris als de G-spot worden gestimuleerd met intense trillingen.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Power Balls 3 pack

    Als je fit blijft, haal je meer uit het leven. En dit geldt ook voor je liefdesleven! Dankzij Satisfyer Balls kun je trainen en in vorm komen voor je eigen lustmarathon. Door de love kralen ongeveer 15 minuten per dag te dragen train je je bekkenbodemspieren; de spieren die ervoor zorgen dat je adembenemende orgasmes kunt ervaren. Deze training heeft niet alleen voordelen voor jou, maar ook voor je partner: als je je bekkenbodemspieren traint, ervaart je partner het ultieme gevoel van beklemming - deze liefdeskralen katapulteren je zo snel terug in de fase van je aanvankelijke verliefdheid, dat je wint' Je kunt je handen niet van elkaar afhouden!

    € 37,90

    € 24,90

    +

    -

    Voorradig

    Nieuw
  • Satisfyer Heated Affair Warming Rabbit Vibrator

    Maak kennis met de Satisfyer Heated Affair-vibrator en we garanderen dat je er gek van wordt! Ervaar oncontroleerbare orgasmes met deze krachtige vibrator die zorgt voor gelijktijdige stimulatie zowel in de vagina en specifiek op het G-punt als uitwendig in de clitoris. Hij beschikt over 12 verschillende trilfuncties en een speciale verwarmingsfunctie die oploopt tot 40 graden Celsius, voor een realistischere gebruikerservaring.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Vulva Lover 2 White

    Houd van je vulva, hou van jezelf! Duik in gelukzaligheid met de geheel nieuwe dubbele Air Pulse-vibrator, de Vulva Lover 2.

    € 76,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Masturbator Egg Bubble

    Dankzij het flexibele materiaal is de mini-masturbator extreem rekbaar en stimuleert hij de hele penis. De eieren zijn volledig gemaakt van hydroactief TPE - waardoor de gebruiker het ei eenvoudig kan bevochtigen met een scheutje water voor een soepele ervaring. De mini-masturbators zijn bedoeld voor een kwaadaardig gebruik en kunnen na het genot gemakkelijk worden weggegooid.

    € 7,90

    € 4,59

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    De siliconen Satisfyer Curvy Trinity 2 biedt je met 3 motoren en 2 afzonderlijk regelbare functies maximale veelzijdigheid en verwent zowel de clitoris als de G-spot met trillingen en drukgolven.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Mono Flex Vibration White

    2 krachtige motoren, gelijktijdige siliconenafwerking en gelijktijdige stimulatie van de G-spot en clitoris maken van Mono Flex tot het gevaarlijke van elke collectie. Het heeft ook een handmatige vorm en app-bediening.

    € 80,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    Met 3 motoren verwent de siliconen Satisfyer Curvy Trinity 3 al je hotspots: gebruik hem als oplegvibrator, drukgolfvibrator of G-spotvibrator voor totale afwisseling als je zelfs alleen wilt zijn.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Masturbator Egg Set Riffle,Bubble,Fierce 3 pack

    Onze SF-masturbator-eieren hebben een huidachtige textuur en zijn een genot voor zowel de penisschacht als de punt. Verschillende innerlijke vormen verrassen en verrukken met genuanceerde sensaties. En dankzij de innovatieve Cyberskin hoeft er geen glijmiddel toegevoegd te worden.

    € 14,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator White

    Double Love, onze luxe koppelvibrator, is voorzien van opwindende zachte siliconen gecombineerd met hoogwaardig edelmetaal. In combinatie met een handige draadloze afstandsbediening en onze hightech app is spelen op afstand mogelijk en zijn de opties eindeloos!

    € 80,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Dankzij de praktische magneet kan Little Secret comfortabel in je slipje worden vastgemaakt, waardoor de clitoris discreet wordt gestimuleerd met krachtige trillingen. Het siliconen speeltje is zowel via de app als met de meegeleverde afstandsbediening te bedienen.

    € 76,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Air Pump Vibrator 5+ Blue

    Onze Air Pump Booty 5 Connect App verwent je met trillingen en een opblaasbare schacht. Combineer de twee sensuele functies zoals je wilt. Voor exclusieve ervaringen bedien je de vibrator met de Satisfyer Connect app

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Heat Climax

    Onze Heat-Climax anaalvibrator met zijn volumineuze, ronde punt verwent je met een stimulerende verwarmingsfunctie en sterke trillingen. Verleidelijk gladde siliconen maken het de perfecte natuurlijke uitbreiding om je enthousiasme op te wekken!

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Love Me Blue

    Houd van jezelf als nooit tevoren met Love Me! Zeer flexibel, gebruik het lusvormige handvat om eenvoudig de ultieme G-spot en clitorale stimulatie te ervaren.

    € 80,90

    € 34,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Plug-ilicious 1 is een vibrerende anaalplug met extra sterke trillingen, te bedienen vanaf een smartphone, tablet of Apple Watch. Het gladde oppervlak, gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen, zorgt ervoor dat de plug gemakkelijk in te brengen is en zorgt voor een veilige ervaring. Plug-ilicious 1 kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt, kan de gebruiker mee onder de douche ontmoeten omdat hij waterdicht is en een fluistermodus heeft voor discreet plezier.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Tri Ball 1 Red

    Ervaar functie als nooit tevoren… De Tri Ball 1 is een multivibrator voor het stimuleren van meerdere genotspunten tegelijk!

    € 80,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    De krachtigste en toch liefste G-spot vibrator aller tijden.

    € 76,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Sunray Berry

    Geniet van gelijktijdige stimulatie van de G-spot en clitoris met de vibraties en luchtpulsfuncties van de Satisfyer Sunray. Het app-gestuurde siliconen konijn heeft een flexibel gewricht dat zich gemakkelijk aanpast aan jouw anatomie.

    € 91,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Pro Penguin Next Generation Climax Tips

    5 reguliere vervangende siliconen tips voor de Satisfyer Pro Penguin.

    € 45,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Black

    Double Love, onze luxe koppelvibrator, is voorzien van eindeloze zachte siliconen gecombineerd met hoogwaardig edelmetaal. In combinatie met een handige draadloze afstandsbediening en onze hightech app is spelen op afstand mogelijk en zijn de opties eindeloos!

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Dual Love Red

    Naast de heerlijke drukgolven biedt de Dual Love met zijn vibrerende, rechte schacht nog een stimulerende mogelijkheid. Het apparaat zal ook indruk op u maken met zijn app-bediening en zachte siliconen bekleding.

    € 76,90

    € 43,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Top Secret+ Black

    Het geheim dat je niet wilt bewaren... De Top Secret+ draagbare vibrator heeft een platte, ergonomische basis, die voor maximaal comfort zorgt, en een geribbelde schacht voor stimulatie van de clitoris.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Dual Kiss Green

    De Dual Kiss zal indruk maken op u maken met een combinatie van prachtige drukgolven en een vibrerende insteekbare schacht. Huidvriendelijke, zachte siliconen en een waterdichte afwerking ronden het ontwerp af.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Air Pump Booty 5+ Red

    Onze Air Pump Booty 5 Connect App verwent je met trillingen en een opblaasbare schacht. Combineer de twee sensuele functies zoals je wilt. Voor exclusieve ervaringen bedien je de vibrator met de Satisfyer Connect app

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    Plug-ilicious 2 is een vibrerende anaalplug met extra sterke trillingen, te bedienen vanaf een smartphone, tablet of Apple Watch. Het gladde oppervlak, gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen, zorgt ervoor dat de plug gemakkelijk in te brengen is en zorgt voor een veilige ervaring. Plug-ilicious 2 kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt, kan met de gebruiker mee onder de douche omdat hij waterdicht is en een fluistermodus heeft voor discreet plezier.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Pro To Go 3 Black

    Wees een professional onderweg. De gloednieuwe, schijnbaar dubbele luchtpulsvibrator, Pro To Go 3, is een klaar om te behagen! Geniet van de compacte vorm, ideaal voor op reis en onderweg.

    € 61,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Air Pump Bunny 5+ Mint

    De Air Pump Bunny 5 Connect App is ontzettend veelzijdig: laat je verwennen met trillingen van twee krachtige motoren en sensueel gevuld met de opblaasbare punt van de schacht. Voor exclusieve ervaringen bedien je de vibrator met de Satisfyer Connect app.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Dipping Delight Light Blue

    Dompel je onder in een heerlijke behoefte aan diep gerichte stimulatie van de clitoris of gewoon 'plagen' van de punt? De Dipping Delight heeft een geïntensiveerde en zeer zachte, gebogen top om sensaties te bieden als nooit tevoren! Ideaal voor beginners vanwege de eenvoudige functionaliteit en het speelse ontwerp.

    € 45,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting

Artikelen 129 tot 160 van 307 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.