×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Satisfyer

Artikelen 129 tot 160 van 307 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Men Sleeve Lusty Tongues

    De 'Lusty Tongues'-hoes slikt zachtjes je mannelijkheid in een orgie van lippen die slaan en likken, waardoor je seks wakker wordt door een draaikolk van monden. Doof uw plezier zoals het bedoeld was. Geniet van de rit terwijl je elke wilde climax bereikt.

    € 26,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Marvelous Four

    De Satisfyer Marvelous Four bestaat uit 4 verwisselbare best verkochte siliconenproducten. Geniet van maximale afwisseling en veelzijdige stimulatie met de konijnen-, anaal- en drukgolfvibrator en met de stimulator.

    € 109

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    De praktische magneet zorgt ervoor dat de Sexy Secret discreet in je slipje kan worden geplaatst en stimuleert de clitoris met zijn ergonomische vorm en intense vibraties. Huidvriendelijke siliconen en de mogelijkheid tot bediening via de Connect-app ronden dit seksuele welzijnsapparaat af.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Lilac

    Je clitoris wordt overspoeld met plezier als nooit tevoren: de Satisfyer Pro 2 Generatie 3 is er! Met onze innovatieve Liquid Air-technologie bootst de nieuwste generatie van deze klassieker Satisfyer de sensuele golf van pulserend water na.

    € 91,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Heated Affair Warming Rabbit Vibrator

    Maak kennis met de Satisfyer Heated Affair-vibrator en we garanderen dat je er gek van wordt! Ervaar oncontroleerbare orgasmes met deze krachtige vibrator die zorgt voor gelijktijdige stimulatie zowel in de vagina en specifiek op het G-punt als uitwendig in de clitoris. Hij beschikt over 12 verschillende trilfuncties en een speciale verwarmingsfunctie die oploopt tot 40 graden Celsius, voor een realistischere gebruikerservaring.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Sunray Pink

    Geniet van gelijktijdige stimulatie van de G-spot en clitoris met de vibraties en luchtpulsfuncties van de Satisfyer Sunray. Het app-gestuurde siliconen konijn heeft een flexibel gewricht dat zich gemakkelijk aanpast aan jouw anatomie.

    € 91,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Mono Flex Vibration White

    2 krachtige motoren, gelijktijdige siliconenafwerking en gelijktijdige stimulatie van de G-spot en clitoris maken van Mono Flex tot het gevaarlijke van elke collectie. Het heeft ook een handmatige vorm en app-bediening.

    € 80,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Masturbator Egg Bubble

    Dankzij het flexibele materiaal is de mini-masturbator extreem rekbaar en stimuleert hij de hele penis. De eieren zijn volledig gemaakt van hydroactief TPE - waardoor de gebruiker het ei eenvoudig kan bevochtigen met een scheutje water voor een soepele ervaring. De mini-masturbators zijn bedoeld voor een kwaadaardig gebruik en kunnen na het genot gemakkelijk worden weggegooid.

    € 7,90

    € 4,59

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator White

    Double Love, onze luxe koppelvibrator, is voorzien van opwindende zachte siliconen gecombineerd met hoogwaardig edelmetaal. In combinatie met een handige draadloze afstandsbediening en onze hightech app is spelen op afstand mogelijk en zijn de opties eindeloos!

    € 80,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Plug-ilicious 1 is een vibrerende anaalplug met extra sterke trillingen, te bedienen vanaf een smartphone, tablet of Apple Watch. Het gladde oppervlak, gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen, zorgt ervoor dat de plug gemakkelijk in te brengen is en zorgt voor een veilige ervaring. Plug-ilicious 1 kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt, kan de gebruiker mee onder de douche ontmoeten omdat hij waterdicht is en een fluistermodus heeft voor discreet plezier.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Dankzij de praktische magneet kan Little Secret comfortabel in je slipje worden vastgemaakt, waardoor de clitoris discreet wordt gestimuleerd met krachtige trillingen. Het siliconen speeltje is zowel via de app als met de meegeleverde afstandsbediening te bedienen.

    € 76,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Air Pump Vibrator 5+ Blue

    Onze Air Pump Booty 5 Connect App verwent je met trillingen en een opblaasbare schacht. Combineer de twee sensuele functies zoals je wilt. Voor exclusieve ervaringen bedien je de vibrator met de Satisfyer Connect app

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Heat Climax

    Onze Heat-Climax anaalvibrator met zijn volumineuze, ronde punt verwent je met een stimulerende verwarmingsfunctie en sterke trillingen. Verleidelijk gladde siliconen maken het de perfecte natuurlijke uitbreiding om je enthousiasme op te wekken!

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Top Secret+ Black

    Het geheim dat je niet wilt bewaren... De Top Secret+ draagbare vibrator heeft een platte, ergonomische basis, die voor maximaal comfort zorgt, en een geribbelde schacht voor stimulatie van de clitoris.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Tri Ball 1 Red

    Ervaar functie als nooit tevoren… De Tri Ball 1 is een multivibrator voor het stimuleren van meerdere genotspunten tegelijk!

    € 80,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Black

    Double Love, onze luxe koppelvibrator, is voorzien van eindeloze zachte siliconen gecombineerd met hoogwaardig edelmetaal. In combinatie met een handige draadloze afstandsbediening en onze hightech app is spelen op afstand mogelijk en zijn de opties eindeloos!

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Love Me Blue

    Houd van jezelf als nooit tevoren met Love Me! Zeer flexibel, gebruik het lusvormige handvat om eenvoudig de ultieme G-spot en clitorale stimulatie te ervaren.

    € 80,90

    € 34,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    De krachtigste en toch liefste G-spot vibrator aller tijden.

    € 76,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    Plug-ilicious 2 is een vibrerende anaalplug met extra sterke trillingen, te bedienen vanaf een smartphone, tablet of Apple Watch. Het gladde oppervlak, gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen, zorgt ervoor dat de plug gemakkelijk in te brengen is en zorgt voor een veilige ervaring. Plug-ilicious 2 kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt, kan met de gebruiker mee onder de douche omdat hij waterdicht is en een fluistermodus heeft voor discreet plezier.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Air Pump Bunny 5+ Mint

    De Air Pump Bunny 5 Connect App is ontzettend veelzijdig: laat je verwennen met trillingen van twee krachtige motoren en sensueel gevuld met de opblaasbare punt van de schacht. Voor exclusieve ervaringen bedien je de vibrator met de Satisfyer Connect app.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Air Pump Booty 5+ Red

    Onze Air Pump Booty 5 Connect App verwent je met trillingen en een opblaasbare schacht. Combineer de twee sensuele functies zoals je wilt. Voor exclusieve ervaringen bedien je de vibrator met de Satisfyer Connect app

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Dipping Delight Light Blue

    Dompel je onder in een heerlijke behoefte aan diep gerichte stimulatie van de clitoris of gewoon 'plagen' van de punt? De Dipping Delight heeft een geïntensiveerde en zeer zachte, gebogen top om sensaties te bieden als nooit tevoren! Ideaal voor beginners vanwege de eenvoudige functionaliteit en het speelse ontwerp.

    € 45,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Vulva Lover 2 White

    Houd van je vulva, hou van jezelf! Duik in gelukzaligheid met de geheel nieuwe dubbele Air Pulse-vibrator, de Vulva Lover 2.

    € 76,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Pro 2 Modern Rose

    Laat je lust bloeien met deze prachtige bloem: De Satisfyer Pro 2 Modern Blossom is een prachtige drukgolfrozenvibrator die je knop plaagt met Satisfyer's Air Pulse Technology en de gloednieuwe en innovatieve Liquid Air Technology.

    € 41,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

    De ronde tong van deze oplegvibrator verleidt je met uiterste nauwkeurigheid, maar zijn royale lichaam bestrijkt ook een groot gebied en stimuleert je hele clitoris. Je bereikt gegarandeerd de bedwelmende hoogten van een climax!

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    De extra sterke vibratie verwent tegelijkertijd je G-spot en je clitoris – en dat allemaal zonder vangnet.

    € 76,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Masturbator Egg Set Riffle,Bubble,Fierce 3 pack

    Onze SF-masturbator-eieren hebben een huidachtige textuur en zijn een genot voor zowel de penisschacht als de punt. Verschillende innerlijke vormen verrassen en verrukken met genuanceerde sensaties. En dankzij de innovatieve Cyberskin hoeft er geen glijmiddel toegevoegd te worden.

    € 14,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Deep Diver Connect App Blue

    De app-gestuurde Satisfyer Deep Diver zorgt voor bijzonder bijzondere stimulatie: deze anale vibrator zal je inspireren met zijn sensuele balstructuur en krachtige vibraties. Een brede basis zorgt ervoor dat je veilig van je liefdesspelletjes kunt genieten.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Dual Crush

    De Dual Crush combineert stimulerende drukgolftechnologie met een gebogen, vibrerende schacht van soepel siliconen. Via het intuïtieve bedieningspaneel kunnen zowel de clitoris als de G-spot worden gestimuleerd met intense trillingen.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Pro Penguin Next Generation Climax Tips

    5 reguliere vervangende siliconen tips voor de Satisfyer Pro Penguin.

    € 45,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Bullseye Blue

    De in maat verstelbare Satisfyer Bullseye is gemaakt van siliconen en beperkt de bloedstroom om langdurig plezier tijdens het vrijen te garanderen. De krachtige vibraties van de taps toelopende clitorisstimulator kunnen ook worden bediend via de gratis Satisfyer Connect-app.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Majestic Duo

    De Satisfyer Majestic Duo is gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen en kan dankzij de draaibare lus op verschillende manieren worden gebruikt. Het innovatieve ontwerp wordt afgerond door intuïtieve bediening en intense trillingen.

    € 45,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting

Artikelen 129 tot 160 van 307 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.