×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Satisfyer

Artikelen 129 tot 160 van 281 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    Plug-ilicious 2 is een vibrerende anaalplug met extra sterke trillingen, te bedienen vanaf een smartphone, tablet of Apple Watch. Het gladde oppervlak, gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen, zorgt ervoor dat de plug gemakkelijk in te brengen is en zorgt voor een veilige ervaring. Plug-ilicious 2 kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt, kan met de gebruiker mee onder de douche omdat hij waterdicht is en een fluistermodus heeft voor discreet plezier.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Love Me Blue

    Houd van jezelf als nooit tevoren met Love Me! Zeer flexibel, gebruik het lusvormige handvat om eenvoudig de ultieme G-spot en clitorale stimulatie te ervaren.

    € 80,90

    € 34,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Air Pump Bunny 5+ Mint

    De Air Pump Bunny 5 Connect App is ontzettend veelzijdig: laat je verwennen met trillingen van twee krachtige motoren en sensueel gevuld met de opblaasbare punt van de schacht. Voor exclusieve ervaringen bedien je de vibrator met de Satisfyer Connect app.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Air Pump Booty 5+ Red

    Onze Air Pump Booty 5 Connect App verwent je met trillingen en een opblaasbare schacht. Combineer de twee sensuele functies zoals je wilt. Voor exclusieve ervaringen bedien je de vibrator met de Satisfyer Connect app

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Dipping Delight Light Blue

    Dompel je onder in een heerlijke behoefte aan diep gerichte stimulatie van de clitoris of gewoon 'plagen' van de punt? De Dipping Delight heeft een geïntensiveerde en zeer zachte, gebogen top om sensaties te bieden als nooit tevoren! Ideaal voor beginners vanwege de eenvoudige functionaliteit en het speelse ontwerp.

    € 45,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Vulva Lover 2 White

    Houd van je vulva, hou van jezelf! Duik in gelukzaligheid met de geheel nieuwe dubbele Air Pulse-vibrator, de Vulva Lover 2.

    € 76,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

    De ronde tong van deze oplegvibrator verleidt je met uiterste nauwkeurigheid, maar zijn royale lichaam bestrijkt ook een groot gebied en stimuleert je hele clitoris. Je bereikt gegarandeerd de bedwelmende hoogten van een climax!

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Pro 2 Modern Rose

    Laat je lust bloeien met deze prachtige bloem: De Satisfyer Pro 2 Modern Blossom is een prachtige drukgolfrozenvibrator die je knop plaagt met Satisfyer's Air Pulse Technology en de gloednieuwe en innovatieve Liquid Air Technology.

    € 41,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    De extra sterke vibratie verwent tegelijkertijd je G-spot en je clitoris – en dat allemaal zonder vangnet.

    € 76,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Masturbator Egg Set Riffle,Bubble,Fierce 3 pack

    Onze SF-masturbator-eieren hebben een huidachtige textuur en zijn een genot voor zowel de penisschacht als de punt. Verschillende innerlijke vormen verrassen en verrukken met genuanceerde sensaties. En dankzij de innovatieve Cyberskin hoeft er geen glijmiddel toegevoegd te worden.

    € 14,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Deep Diver Connect App Blue

    De app-gestuurde Satisfyer Deep Diver zorgt voor bijzonder bijzondere stimulatie: deze anale vibrator zal je inspireren met zijn sensuele balstructuur en krachtige vibraties. Een brede basis zorgt ervoor dat je veilig van je liefdesspelletjes kunt genieten.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Pro Penguin Next Generation Climax Tips

    5 reguliere vervangende siliconen tips voor de Satisfyer Pro Penguin.

    € 45,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Dual Crush

    De Dual Crush combineert stimulerende drukgolftechnologie met een gebogen, vibrerende schacht van soepel siliconen. Via het intuïtieve bedieningspaneel kunnen zowel de clitoris als de G-spot worden gestimuleerd met intense trillingen.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Bullseye Blue

    De in maat verstelbare Satisfyer Bullseye is gemaakt van siliconen en beperkt de bloedstroom om langdurig plezier tijdens het vrijen te garanderen. De krachtige vibraties van de taps toelopende clitorisstimulator kunnen ook worden bediend via de gratis Satisfyer Connect-app.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Majestic Duo

    De Satisfyer Majestic Duo is gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen en kan dankzij de draaibare lus op verschillende manieren worden gebruikt. Het innovatieve ontwerp wordt afgerond door intuïtieve bediening en intense trillingen.

    € 45,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    Met 3 motoren verwent de siliconen Satisfyer Curvy Trinity 3 al je hotspots: gebruik hem als oplegvibrator, drukgolfvibrator of G-spotvibrator voor totale afwisseling als je zelfs alleen wilt zijn.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Sweet Treat Pink-Brown

    Verwen jezelf met een compleet nieuwe sensatie. Roterende zachte siliconen ribben wekken de clitoris op met een delicate maar stevige intensiteit. Gebruik deze zachte traktatie met je favoriete glijmiddel en begin aan een stimulerende reis vol extase.

    € 61,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    De siliconen Satisfyer Curvy Trinity 2 biedt je met 3 motoren en 2 afzonderlijk regelbare functies maximale veelzijdigheid en verwent zowel de clitoris als de G-spot met trillingen en drukgolven.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Lolli Plug 1 Plug Vibrator Berry

    2 motoren voorzien de Lolli-Plug 1 van intense trillingen. De ruitvormige textuur van de plug zorgt voor extra stimulatie. Een brede basis en zachte siliconen zorgen ervoor dat je comfortabel en veilig kunt genieten.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Yoni Power 1 White

    Met de Satisfyer Yoni Power 1 train je in slechts 15 minuten per dag je bekkenbodemspieren om nog intensere orgasmes te ervaren. De verschillende maten van deze Ben Wa-ballen maken een langzame, geleidelijke toename mogelijk.

    € 30,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Masturbator Egg Riffle

    Dankzij het flexibele materiaal is de mini-masturbator extreem rekbaar en stimuleert hij de gehele penis. De eieren zijn volledig gemaakt van hydroactief TPE - waardoor de gebruiker het ei eenvoudig kan bevochtigen met een scheutje water voor een soepele ervaring. De mini-masturbators zijn bedoeld voor eenmalig gebruik en kunnen na het genot gemakkelijk worden weggegooid.

    € 7,90

    € 4,59

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    De Satisfyer Elastic Joy heeft twee motoren en een flexibele draad en kan in verschillende vormen worden gebogen. De Elastic Joy maakt altijd een goede indruk, of het nu gaat om een koppelvibrator, cockring of oplegvibrator.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    De in maat verstelbare Satisfyer Bullseye is gemaakt van siliconen en beperkt de bloedstroom om langdurig plezier tijdens het vrijen te beschermen. De krachtige vibraties van de taps toelopende clitorisstimulator kunnen ook worden bediend via de gratis Satisfyer Connect-app.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Pro To Go 3 Black

    Wees een professional onderweg. De gloednieuwe, schijnbaar dubbele luchtpulsvibrator, Pro To Go 3, is een klaar om te behagen! Geniet van de compacte vorm, ideaal voor op reis en onderweg.

    € 61,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Red

    De Satisfyer Ultra Power Bullet 1 bevredigt jou en je hotspots met een afgeronde, brede punt en bijzonder krachtige trillingen. Deze vibrator beschikt ook over intuïtieve bediening en lichaamsvriendelijke siliconen.

    € 30,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    De twee krachtmotoren zorgen voor dubbel genot.

    € 76,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Double Flex Red

    Met 3 krachtmotoren geeft de Double Flex gelijke, stimulerende aandacht aan de G-spot, clitoris en buitenste schaamlippen. Dankzij de Silicone Flex-technologie is het apparaat bijzonder comfortabel en zorgt het toch voor spannende trillingen via de app.

    € 68,90

    € 36,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Elastic Joy Red

    De Satisfyer Elastic Joy heeft twee motoren en een flexibele draad en kan in verschillende vormen worden gebogen. De Elastic Joy maakt altijd een goede indruk, of het nu gaat om een koppelvibrator, cockring of oplegvibrator.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Double Fun White

    New Double Fun stimuleert beide partners krachtig tijdens de seks. De U-vorm is zowel binnen als buiten passend en zorgt voor een verleidelijk gevoel voor de clitoris, G-spot en penis. Dit hightech speelgoed is voorzien van een app en is uitgebreid met spelen op afstand en meer!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Masturbator Egg Savage

    Dankzij het flexibele materiaal is de mini-masturbator extreem rekbaar en stimuleert hij de hele penis. De eieren zijn volledig gemaakt van hydroactief TPE - waardoor de gebruiker het ei eenvoudig kan bevochtigen met een scheutje water voor een soepele ervaring. De mini-masturbators zijn bedoeld voor een kwaadaardig gebruik en kunnen na het genot gemakkelijk worden weggegooid.

    € 7,90

    € 4,59

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Heated Thrill Connect App

    Met zijn geknikte schacht stimuleert deze krachtige, verwarmde siliconen vibrator vakkundig de G-spot met een kalmerend verwarmend effect. Deze unieke en ontspannende vibrator laat de spieren ontspannen terwijl de bloedstroom piekt tijdens plezierig spelen.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Yoni Power 2 Black

    Versterk je bekkenbodem en ervaar diepe orgasmes met de Satisfyer Yoni Power 2. Dankzij drie verschillende maten bieden deze medische siliconen Ben Wa ballen, ook wel kegelballen genoemd, de mogelijkheid om je spieren stap voor stap geleidelijk te trainen.

    € 30,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting

Artikelen 129 tot 160 van 281 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.