×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Shots

Artikelen 65 tot 96 van 112 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Shots Toys Double Booster Black

    De verstelbare cockring gemaakt van zwarte siliconen, zorgt voor een keiharde erectie. De ring is gemakkelijk en snel aan te brengen en te verwijderen. De ring is verstelbaar, dus hij past in elke maat. De perfecte cockring voor een langdurige erectie!

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots Toys Easy Rider 3 pack

    Open de dop en druppel een paar druppels glijmiddel teen voor het beste resultaat. Condooms zijn niet noodzakelijk, maar worden wel aanbevolen voor een betere hygiëne.

    € 64,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage with Plug 3.5 Inch Model 10 Transparent

    Man|Cage Kuisheidskooien zijn vervaardigd uit hoogwaardig polycarbonaat, een zeer licht, duurzaam en hypoallergeen materiaal. De kooi bestaat uit drie delen die perfect in elkaar passen. De twee geleidingspinnen verbinden de bovenste delen en de ovale tapse pin verbindt de ringen met de kooi. Dankzij een verscheidenheid aan ringen in verschillende maten en afstandsstukken kunt u de perfecte maat creëren! De ringen hebben een comfortabele pasvorm en zijn absoluut veilig.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots Rejuvenation Powder 35g

    Ideaal voor het verzorgen en onderhouden van al uw TPE-speelgoed met realistisch gevoel. Door dit poeder te gebruiken verleng je de levensduur van al je dierbare speelgoed! Het herstelt de oorspronkelijke structuur samen met de veerkracht van het speelgoed en voorkomt uitdroging. Gebruiksaanwijzing: strooi een beetje poeder op je speeltje en wrijf het in. Vergeet eventuele binnenruimtes niet.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots ManCage Model 29 TPE Chastity Cage Transparent

    Breng je BDSM-spel naar een hoger niveau en sluit de boel! Of u nu van controle houdt of gecontroleerd wilt worden, ManCage is hier om uw wensen te vervullen. De TPE-constructie zorgt voor langdurig gebruik, terwijl de strategisch geplaatste openingen een verleidelijke blik bieden op wat erin zit.

    € 18,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots S-Line Flight Attendant Anal Masturbator Flesh

    Bereid je voor op het opstijgen, je zult nieuwe hoogten bereiken die je buiten adem zullen laten!

    € 11,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots Toys Erection Booster Black

    De verstelbare cockring gemaakt van zwarte siliconen, zorgt voor een keiharde erectie. De ring is gemakkelijk en snel aan te brengen en te verwijderen. De ring is verstelbaar, dus hij past in elke maat. De perfecte cockring voor een langdurige erectie!

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots Toys Easy Rider Vampire

    Met de Easy Rider Vampire masturbator kun je genieten van een heerlijke seksuele ervaring. De binnenkant is gemaakt van topkwaliteit materiaal en voelt zeer levensecht aan. Door het ontwerp van de masturbator heb je een perfecte grip tijdens het gebruik. Draai de binnenhoes na gebruik binnenstebuiten en maak hem eenvoudig schoon met een toycleaner.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots SLT Self Lubrication The Beam of Light Masturbator Vaginal Flesh

    Uitgerust met zijn nieuwe en baanbrekende zelfsmerende technologie, heeft deze Deluxe Easy Grip Vaginale Masturbator echt alles wat nodig is om op te vallen in de overvolle wereld van zelfbevredigende apparaten. Deze SLT Masturbator staat altijd klaar als jij dat bent. Er is geen smering nodig als u er klaar voor bent! Open gewoon de beker en voeg een beetje water of zelfs speeksel toe aan de welkomstbinnenkant en je bent klaar om te gaan!

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots Toys Ben Wa Balls Set Silver

    Houd je bekkenspieren in vorm en vergroot je plezier tijdens de seks met deze Ben Wa Ballen. Ze zijn gemakkelijk in te brengen en geven u elke keer dat u beweegt een intense massage.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots SLT Self Lubrication 5 Inch Buttplug Flesh

    Uitgerust met zijn nieuwe en baanbrekende zelfsmerende technologie, heeft deze Deluxe 5-inch buttplug echt alles wat nodig is om op te vallen in de overvolle wereld van zelfbevredigende apparaten. Deze SLTPlug is altijd klaar als jij dat bent. Er is geen smering nodig als u er klaar voor bent! Gewoon openen en een beetje water of zelfs speeksel toevoegen en je bent klaar om te gaan!

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots Cocky Socks

    Rock je sexy sokken!! Of je je nu eigenwijs, kinky, gelukkig voelt of misschien houd je ervan om de lippen op elkaar te sluiten met je Kamasutra-partner, we hebben voor elk wat wils. Zet je beste beentje voor met onze “SHOTS" Sexy Sokkencollectie!!!

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 03 Transparent

    De Man|Cage Kuisheidskooien zijn vervaardigd uit hoogwaardig polycarbonaat, een zeer licht, duurzaam en hypoallergeen materiaal. De kooi bestaat uit drie delen die perfect in elkaar passen. De twee geleidingspinnen verbinden de bovenste delen en de ovale tapse pin verbindt de ringen met de kooi. Dankzij een verscheidenheid aan ringen in verschillende maten en afstandsstukken kunt u de perfecte maat creëren! De ringen hebben een comfortabele pasvorm en zijn absoluut veilig. Met een metalen slot of tie-wrap slot kan de kooi eenvoudig worden afgesloten. De meegeleverde tie-wrap sloten zorgen ervoor dat ze niet het alarm van metaaldetectoren op feestjes, festivals of zelfs luchthavens laten afgaan! Omdat hygiëne bij het dragen van een kooi erg belangrijk is, is de superieure Man|Cage-serie uitgerust met diverse ventilatieopeningen en een urine-opening. De kooi maakt het onmogelijk om een erectie te krijgen, maar deze zal na de bevrijding super intens zijn, net als het bevrijdende orgasme dat volgt! De Man|Cage Kuisheidskooi geeft de sleutelhouder optimale macht over seksuele bevrediging!

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots S-Line Penis Plushie 30cm

    Als je naar deze schattige en zachte penis kijkt, tover je meteen een glimlach op je gezicht! Deze lul is er om je aan het lachen te maken en je comfortabel te houden - met deze zachte penis voel je je niet langer alleen! Ideaal cadeau voor een vrijgezellenfeest, een verjaardagscadeau, de geheime kerstman of gewoon om grappig te zijn! De penis is gemaakt van zeer zachte stof, waardoor hij heerlijk knuffelig is en perfect om mee te nemen naar bed.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots Toys Easy Rider Tongue

    Met de Easy Rider Tongmasturbator kun je genieten van een heerlijke seksuele ervaring. De binnenkant is gemaakt van topkwaliteit materiaal en voelt zeer levensecht aan. Door het ontwerp van de masturbator heb je een perfecte grip tijdens het gebruik. Draai de binnenhoes na gebruik binnenstebuiten en maak hem eenvoudig schoon met een toycleaner.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots Pumped Elite Pump with Advanced PSI Gauge Transparent

    DE GEPOMPTE LIJN IS ER OM INDRUK TE GEMAAKT MET EEN FANTASTISCH ASSORTIMENT PENISVERBETERENDE APPARATEN!

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots FistIt Masturbation Glove Black

    De Fist-it Silicone Glove wordt geleverd met gestippelde texturen op de 4 vingers, terwijl de duim en de rest van de handschoen een sensueel geribbeld ontwerp hebben voor sensueel spel! Als extraatje zorgt een mondje tussen duim en wijsvinger voor wat extra stimulatie!

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots GC Vibrating Rabbit Purple

    Deze Rabbit is de perfecte vibrator om elk plekje te bereiken. Je kunt de topbocht in 8 verschillende patronen maken. Je kunt het konijn ook inschakelen, waardoor de punt trilt. Deze heeft 36 instellingen. U kunt ook de richting van de rotatie bepalen.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots ManCage Model 28 Ultra Soft Silicone Chastity Cage Red

    Breng je BDSM-spel naar een hoger niveau en sluit de boel! Of u nu van controle houdt of gecontroleerd wilt worden, ManCage is hier om uw wensen te vervullen. De flexibele siliconenconstructie zorgt voor langdurig gebruik, terwijl de strategisch geplaatste openingen een verleidelijke blik bieden op wat erin zit.

    € 26,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots GC Vibrating Rabbit Pink

    Deze Rabbit is de perfecte vibrator om elk plekje te bereiken. Je kunt de topbocht in 8 verschillende patronen maken. Je kunt het konijn ook inschakelen, waardoor de punt trilt. Deze heeft 36 instellingen. U kunt ook de richting van de rotatie bepalen.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots Innovation Twitch Hands-Free Suction & Vibration Toy Gold

    Dit handsfree, prachtig ontworpen, kleine en innovatieve speeltje helpt je je lichaam klaar te maken voor nieuwe en plezierige seksuele ervaringen!

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots Toys Easy Rider Hole

    Met de Easy Rider Hole masturbator kun je genieten van een heerlijke seksuele ervaring. De binnenkant is gemaakt van topkwaliteit materiaal en voelt zeer levensecht aan. Door het ontwerp van de masturbator heb je een perfecte grip tijdens het gebruik. Draai de binnenhoes na gebruik binnenstebuiten en maak hem eenvoudig schoon met een toycleaner.

    € 11,90

    € 6,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots Toys Easy Rider Mouth

    Een geweldige, eenvoudig te gebruiken draagbare masturbator met een superzachte schuimtunnel van liefde en voelt net als het echte werk. Het enige wat u niet hoeft te doen is glijmiddel toevoegen en u kunt aan de slag.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots Toys 10 Speed Remote Vibrating Egg Medium Black

    Dit medium draadloze trilei heeft 10 verschillende, zeer spannende instellingen, allemaal instelbaar met de draadloze afstandsbediening. Van een comfortabele, zachte houding tot een extreem sterke trilpositie; je bedient hem met je draadloze afstandsbediening tot op 20 meter afstand.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Shots SLT Self Lubrication Pocket Masturbator Flesh

    Uitgerust met zijn nieuwe en baanbrekende zelfsmerende technologie, valt deze zakmasturbator echt op in de overvolle wereld van zelfbevredigende apparaten. De SLT Onacup staat altijd klaar als jij dat bent! Er is geen glijmiddel nodig! Voeg gewoon een beetje water of zelfs speeksel toe aan de uitnodigende binnenkant en je bent klaar om te gaan!

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots ManCage Model 19 Chastity 4.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Voel de ultieme kracht als sleutelhouder van de meest intieme delen van uw partner. Ervaar de meest bevrijdende gevoelens bij het openen van het slot. Alle controle ligt in de handen van jouw Dominant. Voor mensen die van kinky BDSM houden is deze Mancage een absolute aanrader! Met deze Mancage voorkom je een erectie door je penis te 'kooien' - die zich ophoopt tot een extreem verlies wanneer deze wordt verwijderd. Deze mancage is gemaakt van siliconen van medische kwaliteit en is verkrijgbaar in twee maten.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots Toys Vibrating G-spot Egg Medium Black

    Dit grote draadloze g-spot ei heeft 10 verschillende, zeer spannende instellingen, allemaal instelbaar met de draadloze afstandsbediening. Van een comfortabele, zachte houding tot een extreem sterke trilpositie; je bedient hem met je draadloze afstandsbediening tot op 20 meter afstand.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots Toys Rabbit Cockring Black

    De Rabbit cockring heeft een kogel met 1 snelheid. De ring is gemaakt van siliconen en daardoor extreem rekbaar. Met zijn stimulerende oren geeft hij ook jouw partner een voldaan gevoel. Ideaal voor hem en haar.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots GC Vibrating Dolphin Purple

    Deze Dolphin is de perfecte vibrator om elk plekje te bereiken. Je kunt de topbocht in 8 verschillende patronen maken. Je kunt het konijn ook inschakelen, waardoor de punt trilt. Deze heeft 36 instellingen. U kunt ook de richting van de rotatie bepalen.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots S-Line Pussy Soap

    Je zult natter zijn dan ooit met deze gedetailleerde vagina-nieuwigheidszeep. Word tegelijkertijd vies en schoon terwijl je jezelf in een schuim wrijft. Misschien wel het zoetst ruikende poesje dat je ooit in handen zult krijgen, dus ga door, wrijf het eens goed! Het is het perfecte cadeau voor vrijgezellenfeesten, gevangenen of iedereen met een vuile geest!

    € 18,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots ManCage Model 24 Chastity Cage 3.5" 9cm Black

    Voel de ultieme kracht als sleutelhouder van de meest intieme delen van uw partner. Ervaar de meest bevrijdende gevoelens bij het openen van het slot. Alle controle ligt in de handen van jouw Dominant.

    € 64,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots ManCage Model 21 Chastity 4.5" Silicone Cock Cage Black

    Voel de ultieme kracht als sleutelhouder van de meest intieme delen van uw partner. Ervaar de meest bevrijdende gevoelens bij het openen van het slot. Alle controle ligt in de handen van jouw Dominant. Voor mensen die van kinky BDSM houden is deze Mancage een absolute aanrader! Met deze Mancage voorkom je een erectie door je penis te 'kooien' - die zich opbouwt tot een extreme vrijgave wanneer deze wordt verwijderd. Door de medische siliconen is het veilig om de hele dag te dragen en is het soepel onder kleding. Zo kun je hem stiekem, maar toch met gemak, overal dragen. Hij is op meerdere punten verstelbaar en verkrijgbaar in twee maten.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 96 van 112 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.