×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Zero Tolerance - Merken

Artikelen 33 tot 64 van 78 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Zero Tolerance Rear Beauty Light

    Deze tweekanaals dubbelmotorige stroker is gemaakt met realistische kleuren en innerlijke texturen, robuuste billen en levensechte ingangen, zowel vaginaal als anaal.

    € 309

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Kendra Life Size Vagina with Ass

    Duik diep in de onverzadigbare volwassen ster Kendra Lust! Rechtstreeks gevormd uit Kendra's vagina, is de levensechte ingang zacht en glad met de perfecte hoeveelheid meegeven en stuiteren om verbluffende seks met je favoriete ster na te bootsen! De meegeleverde 16 uur durende dvd met exclusieve Kendra Lust-scènes maakt je fantasie nog levendiger! Het is gemakkelijk schoon te maken omdat het een open einde heeft en kan worden gebruikt met glijmiddel op waterbasis of siliconen voor een nog soepelere rit!

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Teal Tickler

    Houd het in stijl met deze soepele, rekbare en stijlvolle cockring die haar de rit van haar leven bezorgt! Terwijl er een krachtige kogel tussen jullie zoemt, voelt ze de genotsnopjes precies daar waar ze ze wil hebben, en je erectie is harder en duurt langer, waardoor elke slag telt. Dankzij de gebruiksvriendelijke enkele knop is er geen gedoe met motorbedieningen, zodat de focus blijft waar deze hoort. Reinig met speelgoedreiniger of spoel met warm water.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Shape Shifter Black

    Ontdek de meest comfortabele, innovatieve buttplug die je achterdeurervaring zal transformeren. Met een opblaasbare schacht is de druk weg van de instap en de grootte, waardoor de focus volledig ligt op dat waanzinnig erotische gevoel van volheid dat je orgasmes maximaal versterkt. Schuif het speeltje naar binnen met voldoende glijmiddel en tril en blaas vervolgens op tot zeven glorieuze snelheden en maten, bestuurd met een handige afstandsbediening of rechtstreeks op het speeltje.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    Met deze verstelbare variant op de klassieke cockring kun je met deze stropdas precies de gewenste diameter kiezen en is voorzien van een gestructureerd genotsplatform voor haar! De krachtige 10-bullet zorgt ervoor dat jullie beiden krachtige golven van wederzijdse stimulatie ervaren voor een dubbele orgasme-plezierrit! Geniet onder water van de fantasie van je stel, want dit speeltje is volledig onderdompelbaar, en laat als extra bonus de bungelende stropdassen hun magie tussen je dijen trillen. Opruimen is eenvoudig met speelgoedreiniger en afspoelen met warm water.

    € 30,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Ultimate Silicone Lasso

    Schuif de plezierkralen rond de Lasso naar de gewenste positie en geniet veilig en eenvoudig van langdurige, hardere erecties tijdens geslachtsgemeenschap of solo-spel!

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Sasha Grey Movie Download with Realistic Vagina Stroker

    Levensechte stroker met filmdownloads van volwassen superster Sasha Grey.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Striker Black

    Deze krachtige, duwende anale vibratie heeft een fallisch gevormde kroon en een geribbelde schacht om heerlijke interne sensaties te creëren, terwijl de basis is ontworpen om tegelijkertijd op het perineum te tikken voor een wilde boost van genot precies daar waar je dat het meest wilt. Laat de afstandsbediening leuke mogelijkheden toevoegen aan uw speeltijd.

    € 99,90

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Pop & Toss

    Trek het topje van deze zachte en rekbare stroker af en ontdek een levensechte ingang en een kanaal met textuur dat je altijd op de juiste manier zal wrijven! Laat uw hand ontspannen over het gemakkelijk vast te houden bol-en-inspringende ontwerp en knijp vervolgens in de buitenkant van de bus om die extra druk te krijgen wanneer u dat het meest nodig heeft. Verwijder de hoes voor eenvoudige reiniging en plaats de veiligheidsdop terug voor opslag. Altijd klaar als jij dat bent!

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance All Mighty Rechargeable Bullet

    Ontdek de kracht van de kleine blauwe kogel! Deze zijdezachte mini-vibe is volledig oplaadbaar en past in de meeste mannenspeeltjes die kogels gebruiken, en kan ook op zichzelf worden genoten om elke seksuele ervaring te verbeteren. De getarreerde punt geeft je uiterste precisie waar je maar wilt, en je kunt hem ook meenemen in bad of onder de douche, want hij is volledig waterdicht en onderdompelbaar! Geniet van eindeloos speelplezier met de superieure kogel die gemakkelijk schoon te maken is.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Cockstars

    Zes unieke cockringen in één verpakking zorgen ervoor dat je samen met je partner kunt experimenteren en ontdekken welke texturen, vormen en ontwerpen jou het meeste plezier bezorgen. Nubby-bollen, bloemblaadjesvormen, sterpatronen, probeer ze allemaal!

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Cock Armor Black

    Geef jezelf een gepantserd voordeel met deze unieke cockring die naast je lid staat om kracht en omtrek toe te voegen voor intenser koppelspel. De flexibele schacht is gemaakt van romig, glad siliconen en beweegt met je lichaam mee en geeft jou en je partner keuze uit 20 verschillende snelheden en functies voor een ervaring op maat.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance BlowUps Granny Doll

    Blaas haar gewoon op, en oma is klaar om te gaan! Ze is de geilste oude meid van de buurt, dus wees niet verlegen om haar opblaasbare gaten op te vullen terwijl je de gratis dvd Granny Gang Bang bekijkt om veel sexy GILF-ideeën op te doen! Ze kan je gezelschap houden in bed, op de bank, in je auto of waar je je seks-ervaren vriendin ook mee naartoe neemt. Ze zal je ego op de juiste manieren opblazen! Laat oma het allemaal beter maken!

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Ontketen je orgastische potentieel met het speeltje dat speciaal is gemaakt om je ballen te wiegen met erotische vibraties – en nooit meer gedoe met geïmproviseerde balzoemende oplossingen! Schuif in de dubbele lus – één voor de penis, één voor de ballen – en nestel de motor vlak achter de familiejuwelen, genietend van de romige siliconenflexibiliteit en textuur. Kies uit 9 vibratiepatronen om het optimale ritme te vinden voor solo- of koppelspel, zelfs onder water omdat het volledig onderdompelbaar is. Geef de afstandsbediening aan uw partner voor het verrassingselement!

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Grip It Light

    Ervaar de ultieme release met deze zachte en rekbare busstroker die ongelooflijk levensecht is. Glip door de roze vaginale lippen en voel het strakke binnenkanaal met textuur voor een realistische rit, en verbeter vervolgens je ervaring met de knijpbare bus die je misschien wel over de rand zet!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Plug & Tug Black

    Ervaar twee intense genotsensaties tegelijk met deze vibrerende plug en penisringcombinatie die een heerlijke buzz aan het perineum geeft. Twee rekbare siliconen ringen houden de schachten en ballen comfortabel tegen, terwijl een smal taps toelopende plug flexibiliteit biedt voor maximaal gemak. Het onderling verbonden snoer zorgt voor veilig ophalen.

    € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Er is niets zo erotisch als het gevoel van gelijktijdige prostaat- en penisstimulatie, en dit speeltje levert die buitengewone combinatie met krachtige trillingen en warmte! De flexibele siliconen schacht is ontworpen om naar je prostaat toe te buigen met een verwarmde punt die de P-spot op een prikkelende manier masseert, terwijl de getextureerde penisring zijn magie uitoefent met zijn eigen trillingen. Gebruik de afstandsbediening om handsfree te spelen of samen te spelen, het hele speeltje is volledig onderdompelbaar.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance The Rechargeable Torpedo

    Het is de oplaadbare cockring met een speciale extra ring om de ballen in te wiegen! De rekbare maar nauwsluitende siliconen penisring en de krachtige motor met tien afzonderlijke functies verhogen uw erectie, waardoor deze sterker en harder wordt, terwijl de trillingen uw partner ook inspireren tot een hoogtepunt tijdens de penetratie!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Tori Black Movie Download with Realistic Vagina Stroker

    Levensechte stroker met filmdownloads van volwassen superster Tori Black.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Squeeze Play with Riley Reid

    Vergroot je speeltijd met de krachtige stroker die niet alleen zuigt en trilt, maar je ook laat knijpen wanneer je maar wilt met ergonomische knijpgrepen!

    € 229

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Skyler Nicole Movie Download with Realistic Ass & Vagina Stroker Dark

    Vervul je dubbele fantasie met deze tweekanaals stroker waarmee je door de voordeur kunt glippen en zo hard op de achterdeur kunt slaan als je wilt! Gemaakt van super-elastisch en soepel TPE-rubber dat met je lichaam meebeweegt terwijl je duwt, gebruik de heupen om vast te houden en duik in die roze zoete plek, voorzien van aanvullend glijmiddel. Voel de levensechte strakke aanvallen van vaginale en kontkanalen overal om je heen terwijl je naar de beruchte Skyler Nicole kijkt voor wat superhete hardcore inspiratie!

    € 91,90

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Laat je kont rommelen met deze uniek bevredigende vibrerende anaalplug! Binnenste kralen draaien in de basis voor een schuddend gevoel dat aansluit bij de trillingen om je verlangen naar achterdeurtjes diep te lessen. De taps toelopende punt van de romig-gladde schacht is ontworpen voor gemakkelijke toegang en navigeert moeiteloos rechtstreeks naar uw P-spot. Prostaatgestimuleerde orgasmes worden beschreven als het meest intense genot dat je je kunt voorstellen voor mensen met een prostaat, dus ontdek zelf het genot. Zelfs onder water, want dit speelgoed is volledig onderdompelbaar. Reinigen met speelgoedreiniger en afspoelen met warm water.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Jenna Haze Movie Download with Realistic Vagina Stroker

    Levensechte stroker met filmdownloads van volwassen superster Jenna Haze.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance The Vortex

    Het is de stroker die strakker wordt precies daar waar je hem nodig hebt! Laat je fantasie de vrije loop met de levensechte greep van de middelste plezierring die net als het echte ding knijpt! Met twee mooie, strakke kanalen om uit te kiezen en groeftexturen die je over de rand gooien, strekt het superzachte TPE zich uit om elke slag te kunnen weerstaan.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance P-Spot Shower Massager

    Deze zijdezachte vibrerende prostaatstimulator is ideaal om te rusten in de handige douchehaak wanneer je klaar bent voor een verbluffend orgasme! Het P-spot-verkenningsspeelgoed is volledig waterdicht en onderdompelbaar en beschikt over 10 snelheden van krachtige trillingen en functies die allemaal toegankelijk zijn via de gebruiksvriendelijke bedieningselementen op de ergonomische handgreep. De uitlopende basis houdt je veilig en veel siliconenglijmiddel zorgt voor een gemakkelijke glijervaring. Reinig met Evolved Toy Cleaner en spoel af met warm water.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance All Powerful Rechargeable Bullet

    Het is de kogel die blijft geven! Deze krachtige, oplaadbare, zijdezachte kogel kan op zichzelf worden genoten om elke seksuele ervaring te verbeteren, en is ook compatibel met de meeste kogelaangedreven speelgoed, waardoor hij gemakkelijk in de holster van veel strokers, penisextensies of prostaatstimulators glijdt! Upgrade je huidige bullet en geniet van grenzeloos speelplezier dat je ook mee kunt nemen in bad of onder de douche, want hij is volledig waterdicht en onderdompelbaar! Gemakkelijk schoon te maken met Zero Tolerance Toy Cleaner en afspoelen met warm water.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Ervaar de meest intense orgasmes die mogelijk zijn door gebruik te maken van je P-Spot! De stijve schacht van deze unieke prostaatvibrator is voorzien van een knallende knop aan de punt, speciaal ontworpen om aan te voelen als een vingertikje - een sensatie die de meeste mannen omschrijven als het diepste genot dat ze ooit hebben gevoeld. Maar dat is niet alles! Als je eenmaal binnen bent en tikt, nestelt de vibrerende balstimulator zich er vlak achter voor een extra pit die je echt over de rand van gelukzaligheid zal brengen – zelfs onder water, omdat het hele speeltje volledig onderdompelbaar is.

    € 103,90

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance The One-two Punch Prostate Vibe Black

    Rollen met de stoten voelde nog nooit zo goed! Met twee dreunende motoren aan weerszijden van de bolvormige punt, tikt deze prostaatplezier direct op de P-spot, maar ook aan de achterkant, voor een donderend gevoel dat tot een intense ontspanning leidt. De gladde, glanzend zwarte afwerking glijdt als een droom naar binnen met veel glijmiddel, en de afstandsbediening maakt handsfree spelen of partnerspel mogelijk, zelfs onder water, omdat hij volledig onderdompelbaar is. Sla jezelf knock-out met de 1-2 punch van orgasmes zoals je nog nooit hebt meegemaakt! Reinigen met ZT speelgoedreiniger en afspoelen met warm water.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Rear Beauty Dark

    Deze tweekanaals dubbelmotorige stroker is gemaakt met realistische kleuren en innerlijke texturen, robuuste billen en levensechte ingangen, zowel vaginaal als anaal. Gemaakt van soepel, soepel TPR voor een soepele rit, de 2 krachtige motoren kunnen afzonderlijk of samen worden bediend voor verbluffende zuig- en vibrerende sensaties met 5 snelheden!

    € 309

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Pump Start

    Pomp uw lengte en omtrek met dit eenvoudig te gebruiken apparaat dat de bloedstroom van de penis verhoogt. Met een zachte siliconen ring bij binnenkomst begint met een druk op de knop een zachte zuigkracht in de duurzame ABS-kunststof buis.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Mouth Full Transparent

    Dit is de essentiële kit voor elke man die van een geweldige pijpbeurt houdt! Plaats de ongelooflijk stimulerende compilatieschijf Yes, I Swallow met Sasha Gray in de hoofdrol en geniet van je ftalaatvrije, niet-giftige, ergonomisch gevormde masturbatorhoes! Het heeft een verbazingwekkende, levensechte ingang met tong, een superzacht, strak gevoel en genotskralen voor extra sensatie. Smeer het vernauwende kanaal in met het meegeleverde Zero Tolerance Jack-Aide-glijmiddel op waterbasis met gemiddelde dichtheid, en bereid je voor op je favoriete fellatio-fantasie!

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Rechargeable Cock Ring & Anal Vibe

    Wie zegt dat je niet alles kunt hebben? Dit unieke mannenspeeltje omhult de penis en de ballen met twee afzonderlijke ringen, terwijl een daaraan bevestigde vibrerende buttplug tegelijkertijd zijn magie doet! Houd uw erecties hard, sterk en langduriger, terwijl er zachtjes aan uw ballen wordt getrokken en uw billen ook de broodnodige aandacht krijgen!

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 33 tot 64 van 78 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.