×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!
Francois Pralus Madagascar 100% 100g

Francois Pralus Madagascar 100% 100g

Onze bar in Madagascar belichaamt de liefde van François Pralus voor dit kleurrijke eiland. Wij betrekken onze bonen uit Ambaja, in de regio Sambirano, rijk aan criollosbomen.

Merk:

Francois Pralus

€ 11,90

€ 9,90

Niet in voorraad

Productbeschikbaarheid controleren
Geef me een seintje wanneer dit product terug voorradig is

Gegevens

Onze bar in Madagascar belichaamt de liefde van François Pralus voor dit kleurrijke eiland.
Wij betrekken onze bonen uit Ambaja, in de regio Sambirano, rijk aan criollosbomen.
Onze chocolade is zo goed uitgebalanceerd met zijn frisse zuurgraad, fruitigheid en bloemige tonen.
Geen wonder dat het onze bestseller is.
Bonensoort: Criollo

Ingrediënten : 75% chocolade (cacao, suiker, pure cacaoboter, non-GMO sojalecithine). Bewaren op een koele, droge plaats tussen 16 en 18°C. Kan sporen van noten of melk bevatten.

“Toen ik stagiair was bij Bernachon, drong het ineens tot me door dat ik van cacaobonen mijn eigen chocolade kon maken”.

François Pralus is een uitzonderlijke meester-chocolademaker omdat hij een van de weinigen in Frankrijk is die zijn eigen chocolade produceert. Tegenwoordig wordt er elk jaar bijna 100 ton Pralus-chocolade geproduceerd en verkocht.

François Pralus werkt met gedroogde cacaobonen die hij haalt van de allerbeste cacaoplantages over de hele wereld, vooral uit Zuid-Amerika en Indonesië.

Van deze uitzonderlijke bonen produceert hij een vijftiental pure variëteiten en 4 blends.

"Ik doe alles zelf, zegt François Pralus, in plaats van te kopen bij gespecialiseerde leveranciers."

En hij is zelfs nog verder gegaan sinds hij nu zijn eigen cacaobonenplantage heeft in Madagaskar.

François Pralus geeft een van zijn kleine geheimen prijs om ons een nauwkeuriger idee te geven van hoe hij de juiste smaak verkrijgt voordat hij begint met produceren:
"Ik brouw de cacao in water, net als bij het maken van kruidenthee, en verzoet hem lichtjes met suiker, waarna ik hem laat bezinken. Hierdoor krijg ik een precies idee van hoe de smaak zal zijn voordat ik het productieproces start."

Extra informatie

Cacaogehalte 100%
Ingrediënten cocoa, cocoa butter, non-GMO soy lecithin
Voedingswaarde per 100 g
Energiewaarde 571 kcal / 2364 kJ
Vetten 44 g
Eiwitten 12 g
Koolhydraten 24 g
waarvan suikers 2 g
Merk Francois Pralus
Gewicht 100 g
Categorieën 100% chocolade, Pure chocolade, Francois Pralus

Schrijf uw eigen review

Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.