×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Glijmiddelen voor anale seks

Artikelen 97 tot 128 van 189 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Doc Johnson Golden Girl Anal Jelly Clear 53g

    Deze hoogwaardige anaalglijder op petroleumbasis vergemakkelijkt het instappen dankzij een speciaal desensibiliserend ingrediënt. De heldere Golden Girl Anal Jelly biedt langdurige, vochtige gladheid. Wordt geleverd in een handige 1,9 oz. bevatten

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Luxuria Rear Pleasure Anal Relaxing Spray 20ml

    Rear Pleasure is een anale lotionspray. De ultrahydraterende en elastische eigenschappen zorgen ervoor dat het de spierspanning ontspant en de contractie vermindert voor maximaal plezier. Deze spray is een geldig alternatief om te beschermen tegen pijn tijdens anale geslachtsgemeenschap.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Fleshlube Slide Water-Based Anal Lubricant 100ml

    Fleshlube Slide is een glijmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor anale seks en zacht is voor de gevoelige huid. Verleng de duur van uw intieme momenten met deze dikkere, duurzamere glijgel. Je kunt het ook met je Fleshlight proberen voor een geheel nieuwe sensatie en een langzamere sessie.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Stimul8 Anal Cooling Lubricant Waterbased 50ml

    Het premium S8 Waterbase Anal Cooling-smeermiddel biedt een heerlijke, langdurige glijervaring; perfect voor ondeugende achterdeuravonturen! Deze geweldige, langdurige formule van S8 is volledig parabenenvrij, ftalaatvrij, glutenvrij, sulfaatvrij en bevat geen toegevoegde kleuren of agressieve bewaarmiddelen voor een onweerstaanbare 'natuurlijke' aantrekkingskracht. Wanneer het wordt aangebracht, heeft het glijmiddel S8 Waterbase Anal Cooling een zacht verkoelend effect op de huid, waardoor een aangenaam tintelend gevoel ontstaat precies daar waar u het wilt!

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • EasyGlide Sensitive Waterbased Lubricant Anal 150ml

    EasyGlide Sensitive Anal is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en perfect voor anale seks. Dit dikkere glijmiddel heeft een formule op waterbasis en wordt geleverd in een handig flesje. Het verhoogt het comfort van seksuele activiteiten en vult de natuurlijke smering van het lichaam aan. Dit glijmiddel is compatibel met condooms van natuurlijk rubberlatex en alle soorten speelgoed. De formule is pH-vriendelijk, veganistisch en dermatologisch getest.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 100ml

    Dit speciale glijmiddel op waterbasis voor het omgaan met intense sensaties tijdens anale seks kan ook bij alle speeltjes gebruikt worden. Panthenol heeft een hydraterende werking. Kamille kalmeert het intieme gebied.

    € 26,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Just Glide Bio Anal 200ml

    Voor veel plezier rond de rekeningen!

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • System JO Anal H2O Lubricant Warming 120ml

    JO Anal H20 Warming is de dikkere JO Anal H2O waar je van houdt, met een opwindend verwarmend gevoel. Ervaar verbeterd sensueel genot met dit glijmiddel op waterbasis dat bij contact begint te verwarmen.

    € 22,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 250ml

    Dit speciale glijmiddel op waterbasis voor het omgaan met intense sensaties tijdens anale seks kan ook bij alle speeltjes worden gebruikt. Panthenol heeft een hydraterende werking. Kamille kalmeert het intieme gebied.

    € 57,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • EasyGlide Anal Lubricant 500ml

    Perfect voor anaal gebruik

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • intt Lumiere Intimus Skin Lightening Cream 15ml

    Lumière is een specifieke crème voor de huid. Het is ontworpen om te worden aangebracht in de oksels, de liezen of in de huid in het algemeen. De exclusieve formule zorgt voor een snel en langdurig effect, waardoor de verschillen in de huidskleur worden gecorrigeerd, waardoor deze helder en uniform blijft.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pjur LIGHT 100ml

    Bent u op zoek naar een vloeibaar glijmiddel maar kunt u niet zonder de uitstekende glijeigenschappen van siliconen? Dan is pjur Light, met de lagere siliconenformule van onze best verkopende pjur Original, precies het product voor jou.

    € 17,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Gun Oil Silicone Lubricant 120ml

    Gun Oil is het populairst. Superglad, waterbestendig en gemaakt om net zo lang te presteren als jij.

    € 26,90

    € 20,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Fleshlube Slide Water-Based Anal Lubricant 250ml

    Fleshlube Slide is een glijmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor anale seks en zacht is voor de gevoelige huid. Verleng de duur van uw intieme momenten met deze herhaaldelijke, duurzame glijgel. Je kunt het ook met je Fleshlight proberen voor een geheel nieuwe sensatie en een langzamere sessie.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Black Hole Water Base Gel Anal Dilation 250ml

    Black Hole, daarnaast de beste optie, dilatator en relaxer is speciaal ontworpen voor het beoefenen van anale seks en is het dilatator-glijmiddel bij uitstek. Het is een anaal glijmiddel van zeer hoge kwaliteit, aanbevolen voor zowel iedereen die met anale seks wil beginnen als voor ervaren gebruikers. Veel koppels zijn nieuwsgierig, maar velen durven het niet te proberen… Het idee dat de pijn kan veroorzaken, zorgt ervoor dat ze vaak terzijde worden geschoven. Het is praktisch, omdat het een van de meest aangename is.

    € 18,90

    € 13,90

    +

    -

    Voorradig

  • Eros Hybride Power Anal 200ml

    Onze hybride producten, met hun speciaal samengestelde 2 in 1 water- en siliconenformuleringen, combineren alle voordelen van een glijmiddel. In combinatie met een vleugje vloeistof ervaar je een ongekend glijeffect.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Stimul8 Anal Lubricant Waterbased 50ml

    Het premium S8 Waterbase Anale Glijmiddel biedt een heerlijke, langdurige glijervaring; perfect voor ondeugende achterdeuravonturen!

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Intimate Earth Mojo Waterbased Anal Relaxing Glide 3ml

    MOJO H20 Anal Relaxing Glide is gemengd met natuurlijke kruidnagelolie om veilig maximaal comfort en plezier te bieden zonder te verdoven. Super dik voor een zacht gevoel. Veilig voor siliconen speelgoed! Vrij van parabenen, puur vegan en condoomveilig.

    € 4,59

    € 3,39

    +

    -

    Voorradig

  • Swiss Navy Grease Advanced Premium Lubricant 472ml

    VET-Niets is onmogelijk! Wie mooi wil zijn moet pijn lijden. Ons NIEUWE geavanceerde premium smeermiddel.

    € 61,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Cobeco Pharma Male Anal Lubricant 250ml

    MALE Cobeco Anal Lubricant is een intiem glijmiddel met een extra dikke en glijdende textuur. Dankzij deze specifieke textuur is het glijmiddel bijzonder geschikt voor anaal gebruik. Het glijmiddel heeft een hydraterende en hydraterende werking, die het natuurlijke lichaamsvocht aanvult. Zo ervaar je meer comfort en plezier tijdens de geslachtsgemeenschap. Met MALE Cobeco Anal Glijmiddel kun je nog meer genieten van anaal genot.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shiatsu Anal Relax Spray Beginners 50ml

    Voor ontspannen anale geslachtsgemeenschap. Unieke ingrediënten helpen de spieren te ontspannen en de huid soepel te maken. Dit maakt een pijnloze penetratie mogelijk, zelfs voor beginners.

    € 30,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Intimate Earth Soothe Anal Glide 3ml

    Heb geweldige veilige en schone anale seks. Dit superdikke natuurlijke antibacteriële anale glijmiddel bevat natuurlijke guaveschors.

    € 4,59

    € 3,39

    +

    -

    Voorradig

  • HOT eXXtreme Anal Spray 50ml

    Anal Exxtreme Spray is bijzonder geschikt voor wellustige anale geslachtsgemeenschap.

    € 30,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Black Hole Relax Silicone Base Gel Extra Anal Dilation 100ml

    Black Hole, zonder twijfel de beste optie, dilatator en ontspanning is speciaal ontworpen voor het beoefenen van anale seks, omdat het dilatator-glijmiddel bij uitstek is. Het is een anaal glijmiddel van zeer hoge kwaliteit, aanbevolen voor zowel iedereen die aan de slag wil met anale seks als voor ervaren gebruikers.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shiatsu Anal Relax Cream Beginners 50ml

    Voor ontspannen anale geslachtsgemeenschap. Unieke ingrediënten helpen de spieren te ontspannen en de huid soepel te maken. Dit maakt een pijnloze penetratie mogelijk, zelfs voor beginners

    € 30,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Anal Play Gel 30ml

    Deze gel is op waterbasis, dus zelfs taboes glijden weg! Of je nu een expert of een beginner bent, het is super belangrijk om het gebied te hydrateren voordat je anaal gaat spelen. Deze gel bevat arnica, kamille en aloë vera die de hydratatie en anale elasticiteit verhogen, waardoor wrijving tijdens penetratie wordt verminderd. Bovendien smaakt en ruikt het geweldig...mmmm kokosnoot!

    € 22,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Orgie Lube Tube Anal Sensitive 100ml

    Lube Tube Anal Sensitive is speciaal ontwikkeld voor mensen die gevoeliger zijn of voor beginners op het gebied van anaal genot. Verrijkt met hyaluronzuur dat de anus verstevigt en hydrateert, waardoor deze elastischer wordt; en Aziatische Centella die mogelijke kloven behandelt en ongemak na seks elimineert. Geurloos en met langdurige, superieure smering. Lube Lube Tube is niet plakkerig en gemakkelijk schoon te maken en uit te wassen.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Black Hole Relax Silicone Base Gel Extra Anal Dilation 40ml

    Black Hole, zonder twijfel de beste optie, dilatator en ontspanning is speciaal ontworpen voor het beoefenen van anale seks, omdat het het dilatator-glijmiddel bij uitstek is. Het is een anaal glijmiddel van zeer hoge kwaliteit, aanbevolen voor zowel iedereen die aan de slag wil met anale seks als voor ervaren gebruikers.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bathmate Anal Lube 93ml

    Glijmiddel is erg belangrijk bij anale seks, en het is net zo belangrijk om het juiste soort glijmiddel te gebruiken. Omdat de anus geen natuurlijke smering heeft, moet anaal glijmiddel dikker zijn en langer meegaan dan standaard glijmiddelen. We hebben dit glijmiddel speciaal ontwikkeld om perfect te zijn voor anale seks, met een superdikke formule op waterbasis waardoor het perfect is voor elk soort anaal spel met speeltjes of partners.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • System JO Anal H2O Lubricant 120ml

    JO® H2O ANAL is een persoonlijk glijmiddel op waterbasis, ontworpen om het comfort van intiem spelen te verbeteren. Dit product is geformuleerd met behulp van een pure plantaardige glycerine en zorgt voor een comfortabel glijden met hoogwaardige ingrediënten. Het zijdezachte, boterachtige lichaam biedt ook een langdurig glijvermogen, vrij van plakkerige of kleverige resten. JO® H2O ANAL is speelgoedvriendelijk, compatibel met de meeste materialen en gemakkelijk schoon te maken.

    € 22,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Swede Original Woman Sensitive AnalEase Lubricant 120ml

    Woman Sensitive AnalEase is gebaseerd op de innovatieve Aqua Comfort-formule op waterbasis van Zweed. Maar hier heeft Zweed ook verschillende natuurlijke actieve stoffen aan toegevoegd die voedingde effecten hebben en irritaties en ongemakken helpen voorkomen.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Double-F Relax Spray 30ml

    Hard anaal was nog nooit zo eenvoudig als met Mister B Doble-F Relax Spray. Ontspan die sluitspier voordat je speelgoed, handen of meer erin stopt en krijg de sensatie die je wilt, zonder angst voor pijn. Deze nieuw samengestelde ontspanningsspray is zacht voor de huid en helpt je anus zich voor te bereiden met een uniek verkoelend gevoel, waardoor hij zich kan ontspannen op wat er ook maar op zijn pad komt. Ingrediënten zijn onder meer koelmiddelen en CBD-olie om eventuele spanning in het bespoten gebied te verlichten.

    € 37,90

    € 28,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 97 tot 128 van 189 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.