×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Schoonmaakmiddelen voor speeltjes

Artikelen 33 tot 64 van 71 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Dettol 2in1 Anti-Bacterial Wipes 15 pack

    Dettol 2 in 1 desinfectiedoekjes Fris voor handen en oppervlakken.

    € 3,79

    € 2,69

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Virgin Wonder Renewing Powder 100g

    Verzorgingspoeder voor masturbators gemaakt van 100% maïszetmeel. Na het wassen, desinfecteren en drogen van het speeltje verspreid je eenvoudig een kleine hoeveelheid poeder op je masturbator met de praktische dispenser. Verwijder overtollig poeder en je bent klaar. Je masturbator zal weer fluweelzacht en zacht aanvoelen.

    € 11,90

    € 6,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Toy Renewal Powder White 120g

    Een stuifpoeder om je favoriete TPE/TPR Strokers en speeltjes op te frissen en hun levensechte textuur te behouden. Draai het deksel en de knijpfles voor eenvoudig aanbrengen. Verfrist de zelfsmerende eigenschappen van zelfsmerend speelgoed.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Eros Fresh Wipes 12 pack

    Verse doekjes voor intieme reiniging

    € 11,90

    € 4,99

    +

    -

    Voorradig

  • Tantaly Renewal Powder Brush

    Om het probleem op te lossen van het ongelijkmatig aanbrengen van het behandelingspoeder dat de levensduur van de pop beïnvloedt, heeft Tantaly de Renewal Powder Brush gemaakt met zachte en donzige borstelharen en een uniek vormontwerp om een gemakkelijke en gelijkmatige applicatie te garanderen. Laat je pop er altijd op zijn best uitzien en een natuurlijke, delicate en mooie glans afgeven!

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tantaly Doll Repair Kit

    Laat de pop los of scheurt deze na een gebruiksperiode? Heeft de pop per ongeluk vuil op het oppervlak gekregen dat moeilijk te verwijderen was? Maak je geen zorgen, daar is de Tantaly Doll Repair Kit voor. De Tantaly Doll Repair Kit bevat één draagbaar strijkijzer, één fles TPE-sekspoplijm, één fles verkleuringscrème, vier stuks TPE-materiaal en één voedingsadapter.

    € 76,90

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • EasyGlide Sensitive Toycleaner 150ml

    De EasyGlide Sensitive toycleaner is speciaal ontworpen om je speelgoed grondig schoon te maken en te beschermen, zodat jij zorgeloos kunt genieten. De krachtige formule is snel en effectief; gewoon sprayen, afvegen en klaar! De toycleaner is alcoholvrij en veilig voor alle materialen, waardoor hij geschikt is voor dagelijks gebruik.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pharmquests Inside Masturbator Cleaner 150ml

    Clean In - masturbatorreiniger, is een reinigingsmiddel speciaal ontwikkeld voor seksspeeltjes en in het bijzonder masturbators. Dankzij de punt kan de fles gemakkelijk in masturbators worden gestoken en omdat hij samenknijpt, kan er elke keer de perfecte hoeveelheid reiniger worden afgegeven.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots Rejuvenation Powder 35g

    Ideaal voor het verzorgen en onderhouden van al uw TPE-speelgoed met realistisch gevoel. Door dit poeder te gebruiken verleng je de levensduur van al je dierbare speelgoed! Het herstelt de oorspronkelijke structuur samen met de veerkracht van het speelgoed en voorkomt uitdroging. Gebruiksaanwijzing: strooi een beetje poeder op je speeltje en wrijf het in. Vergeet eventuele binnenruimtes niet.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Just Play 2in1 Clean 100ml

    2in1 Clean van Just Play reinigt de intieme zone en seksspeeltjes op milde wijze. De formule is vrij van alcohol en parfum en is ook antibacterieel. Verder bevat het onder andere kaasjeskruid- en kamille-extracten, evenals voedende aloë vera. Het is heel rijk: gewoon opspuiten, een tijdje laten inwerken en dan afvegen met een schone, natte handdoek. Veganistisch. 100 ml.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiiroo FeelNew Refreshing Powder 100ml

    Houd je KIIROO Feel Stroker Sleeves in topconditie met de FeelNew Refreshing Powder!

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Joyboxx Hygienic Storage System White

    Maak kennis met JOYBOXX waarvoor patent is aangevraagd met PLAYTRAY; 's werelds eerste hygiënische opbergsysteem ontworpen voor het omgaan met plezierproducten voor, tijdens en na gebruik.

    € 80,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pharmquests Fragrance Toy Cleaner Lavender 100ml

    Snelwerkende formule in een spuitfles voor handig gebruik thuis of op reis. Ontwikkeld voor een efficiënte dieptereiniging en desinfectie van erotische producten na gebruik en het hygiënisch bewaren van uw producten voor langere tijd.

    € 11,90

    € 6,90

    +

    -

    Voorradig

  • alkoCLEAN Alcohol Pads Sterile 100pcs

    Gaasje bevochtigd met alcohol.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Orion Special Cleaner 200ml

    Bestel nu meteen! Reinigingsspray voor speelgoed. Toepasbaar bij materialen van rubber/latex, PVC en kunststof. Goed om eiwitten schoon te maken. Toepassing: sprayen op het te reinigen oppervlak - werkt binnen enkele seconden.

    € 18,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Mystim Toycleaner 100ml

    Mystim Toy Cleaner is een snelwerkend, alcoholvrij reinigings- en desinfectiemiddel. Ideaal voor erotisch speelgoed gemaakt van siliconen, plastic, latex of metaal. Effectief tegen bacteriën, schimmels en virussen incl. HIV en HBV.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe UV Sterilizer Pouch

    Dood 99,9% van de schadelijke bacteriën met het b-Vibe UV-sterilisatorzakje - Een reisvriendelijke tas om seksspeeltjes te ontsmetten en kiemvrij te houden.

    € 149

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • Eros Action Toycleaner without Alcohol Toys & More 150ml

    Dankzij de alcoholvrije samenstelling is deze hygiënische reinigingsspray ideaal voor het voorzichtig reinigen en verzorgen van erotisch speelgoed met gevoelige oppervlakken. Regelmatig schoonmaken verlengt hun levensduur. EROS Action Toys & More Cleaner is een uiterst effectieve reiniger die geen onaangename alcoholgeur heeft.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B CARE Toy Wash 250ml

    Mister B Care Toy Wash is de beste manier om uw speelgoed schoon te houden en een langere levensduur te behouden. Dit wasmiddel is speciaal gemaakt om seksspeeltjes schoon te maken. Het is veilig te gebruiken op je favoriete speelgoed, gemaakt van alle materialen. Ongereinigd speelgoed met achtergebleven glijmiddel en lichaamsvloeistoffen kan bacteriën of schadelijke chemische reacties ontwikkelen die het speelgoed beschadigen, dus je kunt het het beste schoon houden en sommige zepen kunnen bepaalde materialen beschadigen, dus je kunt het beste veilig zijn met Mister B Care Toy Wash.

    € 26,90

    € 17,90

    +

    -

    Voorradig

  • Cobeco Pharma Bio Organic Toy Cleaner 150ml

    Cobeco Bio Organic Toycleaner is speciaal ontwikkeld om erotisch speelgoed hygiënisch schoon te maken en bevat meer dan 97% natuurlijke ingrediënten. Deze speelgoedreiniger zorgt voor een natuurlijke en grondige reiniging, terwijl de kwaliteit van uw erotische speeltjes behouden blijft. Cobeco Organic Toycleaner zorgt voor hygiënisch gebruik en duurzaam speelplezier met je speelgoed.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pharmquests Fragrance Toy Cleaner Rose 100ml

    Snelwerkende formule in een spuitfles voor handig gebruik thuis of op reis. Ontwikkeld voor een verticale dieptereiniging en desinfectie van erotische producten na gebruik en het hygiënisch bewaren van uw producten voor geplande tijd.

    € 11,90

    € 6,90

    +

    -

    Voorradig

  • Eros Action Cleaner 20% Alcohol Toys & More 150ml

    De Eros Action Toy Cleaner bevat 20% alcohol om de reinigende, desinfecterende en antibacteriële eigenschappen te maximaliseren.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Orion Special Cleaner 50ml

    Bestel nu meteen! Reinigingsspray voor speelgoed. Toepasbaar bij materialen van rubber/latex, PVC en kunststof. Goed om een eiwitrijke schoon te maken. Toepassing: sprayen op het te reinigen oppervlak - werkt binnen enkele seconden.

    € 11,90

    € 3,79

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • FUN FACTORY Cleaner 100ml

    Als je vies wordt, is opruimen eenvoudig! Spuit deze antibacteriële, schimmelwerende, ziektekiemenbestrijdende seksspeeltjesreiniger rechtstreeks op je speeltje en veeg het af.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Eros Action Intimate & Toys Cleaner 150ml

    EROS Action is een hygiënische, zachte reinigingsspray. Dankzij de alcoholvrije formule is het vooral goed voor het reinigen en verzorgen van de uitwendige geslachtsdelen en seksspeeltjes.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Intimina Intimate Accessory Cleaner 75ml

    Deze Intimate Accessory Cleaner is een alcoholvrije spray voor intieme producten zoals Kegel-sporters. Het verwijdert oppervlakkige onzuiverheden in slechts 5 seconden, zodat u met volledig vertrouwen en comfort van uw intieme items kunt genieten. Spray gewoon het oppervlak van uw product en laat het 5 seconden staan. Daarna goed afspoelen met water en droogwrijven met een pluisvrije doek of handdoek.

    € 14,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Eros 2in1 Intimate & Toy Cleaner 150ml

    Geurloze spray-intiem- en speelgoedreiniger van EROS voor reinheid en verzorging in slechts één toepassing. De alcoholvrije formule is bijzonder mild voor de huid en speelgoedmaterialen. Gewoon op het gewenste lichaamsdeel of oppervlak sprayen, even laten inwerken en daarna afvegen.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shunga Gentle Toy Cleaner 115ml

    Onze reinigingsspray is je beste bondgenoot om het uiterlijk en de levensduur van je favoriete intieme accessoires te beschermen.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • ElectraStim Sterile Cleaning Wipe Sachets 10 pack

    Deze handige steriele alcoholdoekjes zijn de ideale manier om al je electro-seksspeeltjes schoon te maken. Ze zijn afzonderlijk verpakt voor netheid en zijn klein genoeg om in uw ElectraStim-hoesje of opbergzakje te passen, zodat u ze gemakkelijk thuis en onderweg kunt schoonmaken. Gemaakt om medische apparaten schoon te maken. Gebruik een van deze wegwerpdoekjes om uw elektroden schoon te maken voordat u gaat spelen, om er zeker van te zijn dat ze vrij zijn van bacteriën.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Orion Love Toy Powder 100g

    Verzorging en bescherming voor speelgoed!

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • EasyGlide Toy Cleaning Wipes 25 pack

    Met deze doekjes maak je jouw seksspeeltjes in no-time schoon! Veeg het speeltje eenvoudig schoon, zodat je het speeltje de volgende keer veilig en hygiënisch weer kunt gebruiken. Spoel de doekjes niet door het toilet.

    € 7,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots ManCage Toy Cleaner 100ml

    Houd uw ManCage perfect schoon! De ManCage Toy Cleaner spray zorgt ervoor dat je kooi en andere favoriete seksspeeltjes altijd sprankelend schoon en fris zijn.

    € 11,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 33 tot 64 van 71 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.