×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Voor een gevoelige huid

Artikelen 65 tot 96 van 136 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pjur Woman Aloe 30ml

    Een extra boost voor het vrouwenlichaam: pjur WOMAN Aloe is een persoonlijk glijmiddel op waterbasis met het natuurlijke ingrediënt aloë vera. Het geeft je meer plezier en verzorgt de vrouwelijke huid extra. De aloë vera-plant bestaat voor 99 procent uit water, dat hij als een heldere gel in de bladeren opslaat. Dit geeft het extract zijn hydraterende werking en helpt het de elasticiteit van de huid te vergroten.

    € 11,90

    € 4,99

    +

    -

    Voorradig

  • Just Glide Bio Anal 200ml

    Voor veel plezier rond de rekeningen!

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fist It Natural 100ml

    Glijmiddel op waterbasis gemaakt met natuurlijke ingrediënten.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 7,90

    € 4,59

    +

    -

    Voorradig

  • Joydivision The Original American BIOglide Plus Ginseng 100ml

    BIOglide plus Ginseng - met tintelend frisse ginseng. De versie met natuurlijke ginseng combineert langdurige smering en een bloedsomloopbevorderende werking met gecertificeerde natuurlijke componenten.

    € 12,90

    € 8,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fist it Natural 500ml

    Glijmiddel op waterbasis gemaakt met natuurlijke ingrediënten.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Durex Naturals Sensitive Intimate Gel 3x100ml

    Veel vrouwen vinden dat het toevoegen van glijmiddel hun seksuele ervaring verbetert en omdat veel vrouwen op verschillende momenten in hun menstruatiecyclus een beetje droogheid hebben gehad, is het gebruik van glijmiddel volkomen normaal.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 250ml

    Dit speciale glijmiddel op waterbasis voor het omgaan met intense sensaties tijdens anale seks kan ook bij alle speeltjes worden gebruikt. Panthenol heeft een hydraterende werking. Kamille kalmeert het intieme gebied.

    € 57,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pjur Woman Vegan 30ml

    Natuurlijk genot: 100% veganistische ingrediënten, niet getest op dieren. Het veganistische persoonlijke glijmiddel speciaal ontwikkeld voor vrouwen: pjur WOMAN Vegan is afgestemd op de pH-waarde van vrouwelijke slijmvliezen. Het bevat geen parabenen, paraffines, glycerine, synthetische parfums of kleuradditieven. Voor meer levenskwaliteit en meer seksuele bevrediging. Dit product is geschikt voor gebruik met condooms en alle seksspeeltjes.

    € 11,90

    € 4,99

    +

    -

    Voorradig

  • Joydivision BIOglide Neutral 3ml 20 pack

    JOYDIVISION heeft jarenlange ervaring als Europa's toonaangevende fabrikant van smeermiddelen. Het was daarom voor het bedrijf van groot belang om voor de markt een product te ontwikkelen dat zich kenmerkt door zijn uitzonderlijk huidvriendelijke eigenschappen.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Orgie Bio Intimate Gel Aloe Vera 100ml

    Aloë vera, bekend en al meer dan 2.000 jaar gebruikt, is het belangrijkste ingrediënt van deze intieme gel vanwege de verschillende gunstige eigenschappen, waarvan er twee zeer belangrijk zijn: hoge hydraterende en tonifiërende kracht. Het biedt ook verlichting en genezing voor de huid die is aangetast door micro-verwondingen veroorzaakt door wrijving. Werkt samen met andere ingrediënten van de op water gebaseerde formule van Aloë Vera Intieme Gel, omdat ze allemaal afkomstig zijn van biologische en duurzame oorsprong, vrij van chemische producten.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Intimate Earth Melt Warming Glide 3ml

    MELT – een verwarmende glijmiddel dat een intrigerend klinkend “Cinnamomum Zeylanicum” Bark-extract bevat. In tegenstelling tot andere verwarmende glijders die menthol kunnen bevatten, wat irriterend is, verwarmt de unieke formule van Melt de huid bij contact door natuurlijk verkregen glycerine en het cinnamomum-extract.

    € 4,59

    € 3,39

    +

    -

    Voorradig

  • Intimate Earth Oral Pleasure Glide Fresh Strawberries 3ml

    Delicaat en licht geparfumeerd naar verse aardbeien. Als u geen zoetekauw bent, maar liever een delicate fruitsmaak verkiest dan een dessert, raden wij u ten zeerste aan uzelf te verwennen en de verleidelijke smaken van de Wild Strawberries-versie te proberen. Gemaakt met biologische Stevia

    € 4,59

    € 3,39

    +

    -

    Voorradig

  • Pjur Woman Vegan 100ml

    Natuurlijk geno: 100% essentiële ingrediënten, niet getest op dieren. Het feitelijke persoonlijke glijmiddel speciaal ontwikkeld voor vrouwen: pjur WOMAN Vegan is afgestemd op de pH-waarde van vrouwelijke slijmvliezen. Het bevat geen parabenen, paraffines, glycerine, synthetische parfums of kleuradditieven. Voor meer levenskwaliteit en meer seksuele bevrediging. Dit product is geschikt voor gebruik met condooms en alle seksspeeltjes.

    € 18,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Just Glide Premium Lubricant 50ml

    Voedt met hyaluronzuur en panthenol!

    € 11,90

    € 4,99

    +

    -

    Voorradig

  • Lovely Lovers AQUA SLIDE Oil Lube + ALOE Extract 50ml

    Uniek glijmiddel op waterbasis met olie-eigenschappen. Zeer gladde vochtinbrengende gel voorkomt schuren en schuren. Ook geschikt voor massage.

    € 7,90

    € 4,99

    +

    -

    Voorradig

  • Intimate Earth Soothe Anal Glide 3ml

    Heb geweldige veilige en schone anale seks. Dit superdikke natuurlijke antibacteriële anale glijmiddel bevat natuurlijke guaveschors.

    € 4,59

    € 3,39

    +

    -

    Voorradig

  • Orgie Human Lube 150ml

    Human Lube is een heldere en ultragladde intieme gel die de textuur en viscositeit van de seksuele smeervloeistoffen en speeksel nabootst. Geformuleerd met natuurlijk bruin zeewier en lavendelextracten in combinatie met andere ingrediënten, bevordert het ook de huidverzachting en helpt het de vaginale droogheid en lichte verwondingen veroorzaakt door wrijving te verlichten. Langdurig, plakt niet, gemakkelijk schoon te maken en uit te wassen.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Joydivision AQUAglide Sensitive Neutral 125ml

    Ontdek en ervaar de gladde textuur van AQUAglide Sensitive. Een vleugje zachte frisheid voor lichaam en geest. Voor bijzondere, gepassioneerde en langdurige genotsmomenten – VRIJ van glycerine en parabenen en met waardevol hyaluronzuur voor een bijzonder intensieve glijervaring.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Intimate Earth Oral Pleasure Glide Salted Caramel 3ml

    Als het gaat om glijders die naar dessert smaken en ruiken, komt de Salted Caramel het dichtst in de buurt. Met een verleidelijke suikerachtige geur die romig en zoet is, maar met een licht ziltig tintje, is dit veruit een van de favorieten in onze collectie. Gemaakt met biologische Stevia.

    € 4,59

    € 3,39

    +

    -

    Voorradig

  • Oh! Holy Mary Cannabis Sliding Gel 100ml

    OH! HOLY MARY Cannabis Sliding Gel is een glijmiddel met verwarmend effect met de eigenschappen van de Cannabis Sativa-plant, rijk aan essentiële vetzuren en beschouwd als een natuurlijke vochtinbrengende crème. De O! Holy Mary Cannabis Sliding Gel is ontworpen voor een extra glijdend, langdurig effect, gecombineerd met intense hitte om de erogene gebieden gevoelig te maken.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Swede Original Woman Sensitive AnalEase Lubricant 120ml

    Woman Sensitive AnalEase is gebaseerd op de innovatieve Aqua Comfort-formule op waterbasis van Zweed. Maar hier heeft Zweed ook verschillende natuurlijke actieve stoffen aan toegevoegd die voedingde effecten hebben en irritaties en ongemakken helpen voorkomen.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fist It Urethral Sounding Lubricant 80ml

    Waterbased glijmiddel is een glijmiddel op waterbasis.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Swede Original Woman Sensitive AnalEase Lubricant 60ml

    Woman Sensitive AnalEase is gebaseerd op de innovatieve Aqua Comfort-formule op waterbasis van Swede. Maar hier heeft Zweed ook verschillende natuurlijke actieve stoffen aan toegevoegd die voedende effecten hebben en irritaties en ongemakken helpen voorkomen.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • EasyGlide Sensitive Toycleaner 150ml

    De EasyGlide Sensitive toycleaner is speciaal ontworpen om je speelgoed grondig schoon te maken en te beschermen, zodat jij zorgeloos kunt genieten. De krachtige formule is snel en effectief; gewoon sprayen, afvegen en klaar! De toycleaner is alcoholvrij en veilig voor alle materialen, waardoor hij geschikt is voor dagelijks gebruik.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sliquid Organics Natural Gel Thick Lubricant 125ml

    Sliquid Organics Natural Gel Aloe Based Personal Lubricant is een ultradik natuurlijk glijmiddel op basis van aloë, doordrenkt met organische botanische extracten. Geformuleerd met dezelfde ingrediënten als Sliquid Organics Natural, voegen we de dubbele hoeveelheid plantaardige cellulose toe om een dikke, luxueuze gel te creëren.

    € 26,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Intimate Earth Oral Pleasure Glide Fresh Strawberries 120ml

    Delicaat en licht geparfumeerd naar verse aardbeien. Als u geen zoetekauw bent, maar liever een delicate fruitsmaak verkiest dan een dessert, raden wij u ten zeerste aan uzelf te verwennen en de verleidelijke smaken van de Wild Strawberries-versie te proberen. Gemaakt met biologische Stevia.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • EasyGlide Sensitive Waterbased Lubricant 150ml

    EasyGlide Sensitive is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Dit glijmiddel heeft een formule op waterbasis en zit in een handig flesje. Het verhoogt het comfort van seksuele activiteiten en vult de natuurlijke smering van het lichaam aan. Dit glijmiddel is compatibel met condooms van natuurlijk rubberlatex en alle soorten speelgoed. De formule is pH-vriendelijk, veganistisch en dermatologisch getest.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Eros Aqua Hyaluron + Panthenol 200ml

    Medisch glijmiddel op waterbasis. Veilig voor gebruik met latex condooms, verbetert de smering tijdens geslachtsgemeenschap, zeer efficiënt en maakt gebruik van hydraterende hyaluron en regeneratieve panthenol voor extra verzorging en bescherming. Het is bovendien wateroplosbaar, vetvrij, smaakneutraal, kleurloos en geurloos.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B LUBE Sensitive 250ml

    Als je een gevoelige huid hebt, gebruik dan een vertrouwelijk glijmiddel. Mister B LUBE Sensitive heeft alle topkwaliteiten van ons reguliere glijmiddel op waterbasis, maar beter voor de gevoelige huid. Nog steeds blij en gemakkelijk te gebruiken als ons klassiek glijmiddel, maar met de toegevoegde responsieve en herstellende ingrediënten aloë vera en vitamine E om uw ervaring soepeler en comfortabeler te maken.

    € 30,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Intimate Earth Defense Protection Glide 3ml

    Glijmiddel tegen schimmelinfecties en HPV-bescherming met antibacterieel extract van Caarrageean (zeekelp) en guavebast. Dit is een spectaculaire doorbraak op het gebied van smeermiddelen.

    € 4,59

    € 3,39

    +

    -

    Voorradig

  • Orgie Bio Intimate Gel Chamomile 100ml

    Kamille is een must-have in de beste huidverzorgingsproducten. Het heeft verschillende gunstige functies voor de huid: schimmelwerend, antibacterieel, antiseptisch en werkt samen met andere ingrediënten van de op water gebaseerde formule van Chamomile Intimate Gel, omdat ze allemaal afkomstig zijn van biologische en duurzame oorsprong, vrij van chemische producten.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 96 van 136 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.