×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Heureka

Artikelen 129 tot 160 van 416 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Lovely Lovers TightUP Gel INNOVATIVE FORMULA 150ml

    Unieke gel voor gemakkelijker orgasme. Het effect van het vasthouden van de vagina door het verstevigen en verbeteren van de vaginale elasticiteit, resulterend in een verhoogd libido en meer genot.

    € 26,90

    € 20,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lovely Lovers DELAY Gel STRONG FORMULA 150ml

    Intieme gel die de duur van de communicatie verlengt. Een optimale hechting van de actieve ingrediënten maakt het mogelijk de ejaculatie onder controle te houden, deze kan worden bevredigd dankzij het voordeel van contact.

    € 26,90

    € 20,90

    +

    -

    Voorradig

  • Me You Us Silk Slix Water-Based Lubricant White 250ml

    Kinx Silk Slix glijmiddel op waterbasis verbetert en vult de natuurlijke smering van uw lichaam aan voor intensere stimulatie en betere seks. Dit glijmiddel op waterbasis verhoogt het comfort, waardoor intimiteit gemakkelijker en aangenamer wordt.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bijoux Indiscrets Bubblegum Delicious Body Mist 100ml

    Bubblegum Body Mist is een zoete, intense en leuke alcoholvrije geur die je zintuigen prikkelt als nooit tevoren. We zijn terug in de tijd gereisd naar 1928 om de originele bubblegumgeur te redden en deze naar je toe te brengen in deze lichaamsmist waar niemand ooit aan voorbij zou kunnen gaan. Bedek elke centimeter van je lichaam; zelfs de meest verborgen plekken.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Just Glide Performance Water + Silicone 200ml

    Het medische glijmiddel op waterbasis bevat een portie siliconen waardoor het een heerlijke gladde textuur heeft en zorgt voor een opmerkelijk langdurige smering. Het zorgt ervoor dat de huid heerlijk zacht en soepel aanvoelt. Veganistisch, geur- en smaakloos. Niet vettig, gemakkelijk afwasbaar. Veilig te gebruiken met latexcondooms.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • EasyGlide Sensitive Waterbased Lubricant Anal 150ml

    EasyGlide Sensitive Anal is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en perfect voor anale seks. Dit dikkere glijmiddel heeft een formule op waterbasis en wordt geleverd in een handig flesje. Het verhoogt het comfort van seksuele activiteiten en vult de natuurlijke smering van het lichaam aan. Dit glijmiddel is compatibel met condooms van natuurlijk rubberlatex en alle soorten speelgoed. De formule is pH-vriendelijk, veganistisch en dermatologisch getest.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tenga Hole Lotion Solid 170ml

    Glijmiddel, speciaal voor de Tenga FLIP HOLE Master Bator. Het Milde Tenga glijmiddel is zacht en zorgt voor een ontstekingsgevoel.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lovely Lovers Chocoral Tasty Lube 150ml

    Intieme glijgel met chocoladearoma, geschikt voor intieme/erotische massages of klassieke geslachtsgemeenschap. Op waterbasis - vlekt niet. Dankzij zachte verwarming verhoogt het de beleving.

    € 14,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Flutschi Original 200ml

    De glijmiddelklassieker met ambergrisgeur. Zonder parabenen. Gemaakt in Duitsland. Buis van 200 ml.

    € 11,90

    € 6,90

    +

    -

    Voorradig

  • Cobeco Pharma Male Anal Relax Lubricant 250ml

    MALE Cobeco Anal Relax Lubricant is een intiem glijmiddel, dat zorgt voor aangename ontspanning tijdens anale geslachtsgemeenschap dankzij de dikke en unieke glijdende textuur met licht verdovende ingrediënten.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Just Glide Bio Anal 200ml

    Voor veel plezier rond de rekeningen!

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • HOT Massage & Glide Gel 2in1 Strawberry 200ml

    Extreem hoogwaardige massage- en glijgel, die zich onderscheidt door zijn langere en soepelere massage- en smerende eigenschappen.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lovely Lovers POTENCY Gel STRONG FORMULA + ENERGY 150ml

    Intieme glijgel met actieve natuurlijke stoffen ter ondersteuning van de erectie. Zijdezacht glijmiddel op waterbasis, vlekt niet.

    € 22,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tenga Hole Lotion Mild 170ml

    Glijmiddel, speciaal voor de Tenga FLIP HOLE Master Bator. Het Mild Tenga glijmiddel is zacht en zorgt voor een gevoelig gevoel.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • beGLOSS Easy Glide 250ml

    beGLOSS Easy Glide maakt het aan- en uitkleden van latexkleding moeiteloos. Onze Easy Glide-formule biedt uitstekende glij-eigenschappen die vooral geschikt zijn voor nauwsluitende latex catsuits of leggings.

    € 34,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Gun Oil H2O Water Based Lubricant 237ml

    Zorg voor superglad, duurzaam glijden met een natter, lichter gevoel dan siliconen.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • BlitzBlank 125ml

    Voor zachte geslachtsdelen!

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sliquid Organics Oceanics Carrageenan Natural Lubricant 125ml

    Ons natuurlijk glijmiddel, doordrenkt met zeewierextracten. Sliquid Oceanics is de nieuwste toevoeging aan de Sliquid Organics-productfamilie en tilt de infusie van organische botanische extracten naar een geheel nieuw niveau met de toevoeging van natuurlijke zeewierextracten.

    € 22,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • System JO Anal H2O Lubricant Warming 120ml

    JO Anal H20 Warming is de dikkere JO Anal H2O waar je van houdt, met een opwindend verwarmend gevoel. Ervaar verbeterd sensueel genot met dit glijmiddel op waterbasis dat bij contact begint te verwarmen.

    € 22,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • KamaSutra Aromatic Massage Oil Pleasure Garden

    Deze rijke, verzachtende formule is gemaakt met essentiële oliën om diepe ontspanning te bevorderen en maakt het een genot om een sensuele, volledige lichaamsmassage te geven of te ontvangen. Giet de aromatische massageolie van Kama Sutra in het bad of smeer op het lichaam als dagelijkse vochtinbrengende crème voor een zijdezachte, gehydrateerde huid.

    € 26,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pharmquests Squirting! The Best Lube For Her 250ml

    Squirting Lubricant is een glijmiddel op waterbasis. Het is een natuurlijk glijmiddel dat absoluut sensationeel aanvoelt bij aanraking. Dit zal je favoriete glijmiddel zijn als het gaat om het geven van orgasmes aan meisjes en het laten spuiten. Plaats het op je nachtkastje en bereid je voor om je meisje naar de hemel te sturen. Dermatologisch getest. Buiten bereik van kleine kinderen bewaren. Bewaar op een koele, donkere plaats.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lovely Lovers SLIDE4EVER Silicone Lube 150ml

    Extreem effectief glijmiddel op water- en glycerinebasis met siliconengeleigenschappen. Ook geschikt voor onderwatergebruik.

    € 11,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lovely Lovers AQUA EXTREME Lube 150ml

    Uiterst effectief intiem glijmiddel op waterbasis, vlekvrij, extreme bevochtiging, voorkomt irritatie en schuren.

    € 11,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • E-Stim ElectroGel Pump Bottle 250ml

    In tegenstelling tot de meeste andere glijmiddelen op waterbasis die vandaag de dag verkrijgbaar zijn, is onze ElectroGel speciaal gemaakt voor gebruik bij electro-spel. Met een helder gelachtig gevoel helpt het bij het smeren, hydrateren en verbeteren van de geleidbaarheid, waardoor een verbeterde electro-speelervaring ontstaat, zowel op het huidoppervlak als, nog belangrijker, inwendig.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Medica-Group Super Orgasm Stop Gel 150ml

    Het product dat is ontworpen om de seksuele daad te verlengen. Verdovende gel om de timing van de ejaculatie te controleren en voortijdige beëindiging te voorkomen. Speciaal geselecteerde ingrediënten stimuleren de seksuele opwinding en helpen de timing van uw orgasme onder controle te houden.

    € 14,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sliquid Organics Sensations Stimulating Lubricant 125ml

    Sliquid Organics Sensation is een stimulerend natuurlijk glijmiddel op basis van aloë. Het is doordrenkt met organische botanische extracten, evenals het actieve ingrediënt, menthol van voedingskwaliteit. Organics Sensation is ontworpen om de gevoeligheid te verhogen en een diep, aangenaam gevoel te geven tijdens gebruik. Deze stimulerende formule blijft koel en verwarmt door wrijving. De sensatie is intens en is ontworpen voor mensen die extra stimulatie willen toevoegen aan een toch al plezierige ervaring. De viscositeit van Sliquid Organics Sensation is identiek aan die van Sliquid Organics Natural en bootst de natuurlijke smering van uw lichaam na.

    € 22,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 250ml

    Dit speciale glijmiddel op waterbasis voor het omgaan met intense sensaties tijdens anale seks kan ook bij alle speeltjes worden gebruikt. Panthenol heeft een hydraterende werking. Kamille kalmeert het intieme gebied.

    € 57,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • System JO H2O Lubricant Cool 120ml

    Het enige Cool-glijmiddel op waterbasis dat aangenaam als siliconen is. JO H2O Cool is de zijdezachte JO H2O waar je van houdt, met een tintelende kennis Cool. Ervaar Verbeterd sensueel geno met ons beste glijmiddel op waterbasis, nu doordrenkt met Franse menthol.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Gun Oil Silicone Lubricant 120ml

    Gun Oil is het populairst. Superglad, waterbestendig en gemaakt om net zo lang te presteren als jij.

    € 26,90

    € 20,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tenga Hole Lotion Wild 170ml

    Glijmiddel, speciaal voor de Tenga FLIP HOLE Master Bator. Het WILD Tenga glijmiddel is minder vloeibaar en bevat menthol voor extra stimulatie.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Siliconeglide Perfect Glide 250ml

    Heb je de perfecte slip nodig voor je liefdesspel? Dit kristalheldere glijmiddel op siliconenbasis is precies wat je zoekt en het geeft je echt langdurige effecten. Tegelijkertijd is het op geen enkele manier vettig of plakkerig, integendeel, het is gemakkelijk voor de huid en gevoelige plekken. Geniet ermee van eindeloze uren van je favoriete sexy spel!

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Stimul8 Massage Oil Box 3x 50ml

    Deze rijke S8-massageoliën zijn een unieke mix van 3 krachtige oliën: jojoba-olie die de huid kalmeert en versterkt, amandelolie voor hydratatie en verzorging en sesamolie die zeer voedend en smerend is.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 129 tot 160 van 416 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.