×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Heureka

Artikelen 33 tot 64 van 450 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Fetish Fantasy Extreme Hollow 12 Inch Strap on 30cm Black

    Ga voor strap-on seks tot het uiterste met de Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on. Deze robuuste holle strap-on is voorzien van een 30 cm lange, 6,5 cm dikke ftalaatvrije rubberen dong, op zijn plaats gehouden door een stalen o-ring en een leren harnas.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • CRUIZR CP03 Deluxe Vibrating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    De CRUIZR CP03 is een luxe en discrete masturbator met zuig- en vibrerende functies. Je geniet van heerlijke penisstimulatie en kunt eenvoudig kiezen uit de 6 zuig- of 7 vibratiestanden. De masturbator beschikt over een verwarmingsfunctie waardoor je een nog realistischer gevoel ervaart. Dankzij de handige LED-verlichting kies je altijd de juiste functie. De zachte elastische siliconen hoes heeft een vagina-opening en is aan de binnenkant voorzien van talrijke noppen en ribbels.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Thai Toy Beads Purple

    De Thai Toy Beads is een heerlijke, betaalbare set anaalkralen op instapniveau. Anale kralen zijn een geweldig unisex speeltje.

    € 7,90

    € 3,79

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Sucking Good

    Ervaar het unieke gevoel van een rekbare, zachte hoes in een vacuümpomp die knijpt en trekt zoals het echte werk, met een strakke TPE-kamer met textuur voor extra plezier. Kies uit drie snelheden van vacuümzuiging, of kies voor de speciale functie die afwisselend zuigt en loslaat voor een ongelooflijke fantasievervullende reeks, terwijl je ondertussen mee neuriet met een vibrerende basis met 9 snelheden. Gebruik de siliconen hoes om van je vacuümspeeltje een penispomp te maken om lengte en omtrek op te bouwen – en houd zelfs de afmetingen langs de zijkant bij.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • LoveToy Realistic Long Dildo 11" Flesh

    Ontdek elke centimeter van de legendarische, kingsize, realistische dildo van LoveToy.

    € 41,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Pussy

    ERVAAR DE MEEST GEAVANCEERDE, HANDSFREE, USB-OPLAADBARE STROKERS OOIT GEMAAKT! De Mega-Bator is de enige handsfree masturbator ter wereld die al het werk voor je doet terwijl je naar je favoriete vuiligheid kijkt op je mobiele apparaat!

    € 189

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Black & Silver Power AkuWand II

    Veelzijdigheid, intensiteit, kracht en verkenning zijn de woorden die de nieuwe DEXTER definiëren. Alles in één, een veelzijdige stimulator met 10 krachtige vibratiemodi, van zacht tot zeer sterk.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lovebotz The Saddle Deluxe Sex Machine

    Duizelig! Maak kennis met het LoveBotz-zadel, een krachtig vibrerend apparaat dat je meeneemt op de rit van je leven! Je moet het voelen om het te geloven!

    € 1.349

    € 959

    +

    -

    Voorradig

    Nieuw
  • Shequ Vera Realistic Male Masturbator

    Beleef de beste nacht van je leven met Vera, een realistische masturbatortorso. Het heeft zachte en donzige materialen, zodat je onbeperkt kunt knijpen en genieten. Ze heeft twee gaten, een vagina en anus, en realistische en super-erotische borsten.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Seven Creations Double Mini Dong 30cm Violet

    Eén speeltje waarmee je op beide plaatsen kunt genieten waar je het leuk vindt. Gebruik hem alleen of gebruik hem samen met je partner; Zorg ervoor dat u eerst uw favoriete uiteinde kiest.

    € 14,90

    € 11,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tantaly Dita 4.2kg Mini Portable Sex Doll

    Dita is de kleinste pop die heel klein en schattig is, net als speelgoed. Ondanks haar kleine formaat heeft ze nog steeds alle functies van een sekspop-torso. U kunt bijvoorbeeld gemakkelijk vaginaal, anaal- en borstplezier beleven en uw favoriete positie naar wens kiezen. Bovendien is haar heerlijke gewicht en realistische dichtheid heel gemakkelijk op te bergen, mee te nemen en schoon te maken, wat echt een uitstekende keuze voor sekspoppen is voor beginners.

    € 249

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Blush X5 Men Rough Rider Beige

    Rough Rider is een levensgrote plezierpop. Het is een zeer uniek product dat zowel door mannen als vrouwen kan worden gebruikt. De penis is voorzien van onze gepatenteerde Sensa Feel[tm] Dual Density-technologie en Multi Flex-technologie voor een realistische en bevredigende ervaring.

    € 379

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Ze verlangde altijd naar orale seks en wenste dat ze er vaker van kon genieten. Nu kon ze dat. Haar Ultimate Pleasure zou haar de intieme extase kunnen geven waar ze naar op zoek was. Eerst drukte ze op de knop om de vibratie te activeren en volgde vervolgens haar lichaam met het pulserende, nauwkeurige genot. Ze wist dat dit later diep van binnen zo goed zou voelen, maar eerst wilde ze de orale sensaties verkennen.

    € 169

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Automatic Penis Vacuum Pump Rechargeable

    Oplaadbare automatische penisvacuümpomp met 4 zuigintensiteiten voor sterkere, grotere erecties, PALOQUETH elektronische penispomp voor mannelijke verbetering met heldere cilinder voor gemakkelijk bekijken

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Ervaar ongeëvenaarde ontspanning terwijl u geniet van 's werelds meest luxueuze full-body massageapparaat. Terwijl de geconcentreerde kracht van 10 verschillende massagepatronen pijnlijke spieren verzacht en stress verlicht, zorgen een stabielere handgreep en een nog langere oplaadtijd ervoor dat u urenlang plezier kunt beleven.

    € 309

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • HiSmith HSD38 Orochi Monster Dildo 25.7cm Turquoise

    Hismith is een ontwerp, ontwikkeling en productie van een geïntegreerd bedrijf. we adviseerden ons op het ontwerp en de productie van hoogwaardige seksmachines. Ons doel is om onze klanten te helpen bij het nastreven van ultiem plezier in het privéleven. Onze bedrijfsfilosofie is symbiose en win-win met andere merken.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • LoveToy Realistic Chubby Vibrating Dildo 10.5" Brown

    Ontdek elke centimeter van de opmerkelijke, kingsize, realistische dildo van LoveToy.

    € 57,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Ervaar een onbeperkte ontspanning terwijl u geniet van 's werelds meest luxueuze full-body massageapparaat. Terwijl de consistente kracht van 10 verschillende massagepatronen bevatten spieren verzacht en stress verlicht, zorgt een stabielere handgreep en een nog oplaadtijd ervoor dat u urenlang plezier kunt ervaren.

    € 309

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Kink The Really Big Dick Dual Density UltraSKYN Vac-U-Lock 12 Inch 30cm Black

    De Very Big Dick uit de Kink-collectie van Doc Johnson is 30 cm groot en ontworpen om zelfs de hebzuchtige koninginnen te plezieren en te straffen. De zachte, buigzame buitenkant van de Very Big Dick is handgemaakt in ULTRASKYN™ met dubbele dichtheid en maakt plaats voor een stevige binnenkern, waardoor het gevoel van een echte penis in erectie wordt nagebootst in proporties waar je alleen maar van hebt gedroomd. Omdat de omtrek net zo belangrijk is als de lengte als je smeekt om echt gevuld te worden, hebben we de Very Big Dick gemaakt met een kolossale omtrek van 25,5 cm. Klik de RBD vast op de meegeleverde Vac-U-Lock™-zuignap of op je favoriete Vac- U-Lock™ harnas en wijd open!

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fetish Fantasy Extreme Inflatable Ass Blaster

    Vergroot je kont tot extreem nieuwe breedtes met de opblaasbare kontblaster! Deze hardcore oppompbare vinyldildo kan gemakkelijk worden opgeblazen met een paar knijpen in de pompbal in medische stijl, waardoor je anus wordt gevuld met dikke stimulatie.

    € 53,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Electric Vacuum Pump for Erection and Enlargement with 5 Suction Levels

    De herenpomp heeft 5 krachtige zuigbewegingen, bestuurd door een eenvoudig te gebruiken knop. De meegeleverde penisring en 2 gratis sleeveringen zijn de bonus. U kunt kiezen voor een comfortabele zuig- en afdichtings-O-ring met cockring om uw schitterende moment te verlengen.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Alive RoMAX Heating & Bouncing Rabbit Purple

    Huidvriendelijk siliconen waterdicht stil konijn. Oplaadbare vibrerende en stuwende stimulator met verwarmingsfunctie.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kokos Bouncing Titties Masturbator

    De Bouncing Titties masturbator maakt het mogelijk om je eigen paar sexy borsten te bezitten! De masturbator heeft een zeer levensecht ontwerp en is volledig gemaakt van zacht en flexibel materiaal dat aanvoelt als echte huid. De grote ronde borsten zijn stevig en perfect gevormd en nodigen uit om er alles mee te doen. De masturbator is eenvoudig schoon te maken met water en toycleaner, waardoor de Bouncing Titties binnen enkele minuten klaar zijn voor de volgende sessie!

    € 169

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • X-MAN All Black AB17 Strong Plug One 34cm

    Lengte 33,5 cm, Ø 4,5 - 6,5 cm.

    € 57,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • HellHound Cerberus Dildo Black Purple L

    Door de poorten van de hel barst, uit de slechte koninkrijken van meneer B, komt de heerser van de troon van plezier en pijn, vuur en water, donker en licht, het is HellHound.

    € 169

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Skin

    Twerkt, schudt EN draait als een gek! Melken doet een harde pik goed! We hopen dat je er klaar voor bent, want je staat op het punt te genieten van de meest intense en realistische melkervaring ter wereld met de Milk Me Silly! Deze gigantische bubbelkont-masturbator is klaar om je pik droog te melken met twee mega krachtige ronddraaiende motoren die tegelijkertijd trillen en masseren. Je kunt kiezen uit 5 verschillende rotatiefuncties en 5 verschillende trilfuncties voor eindeloos combinatiemelkplezier. Er gaat niets boven het neuken van een grote sappige bubbelkont, en dat met meer dan 20 pond. van onze kenmerkende Fanta FleshTM, tilt de Milk Me Silly het zeker naar een hoger niveau!

    € 1.169

    € 729

    +

    -

    Voorradig

  • Seven Creations King Kong Giant Vibrator 32cm

    Als je iets groters wilt dan de gemiddelde dong, bevredig dan al deze verlangens met de Seven Creations King Kong Giant Vibrator. Deze enorme dildo geeft je 32 centimeter diep reikend plezier, met een realistische vorm en flexibele textuur. Met een omtrek van maar liefst 6,5 centimeter kun je wijd open staan, wachtend tot de pleziervibe je geeft wat je wilt. Het enige wat je nodig hebt zijn twee AA-batterijen om dit PVC-seksspeeltje aan de slag te krijgen.

    € 34,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Animals Frison Horse Dildo AN15

    Neuken of onmogelijk worden door je favoriete dier is een krachtige seksuele fantasie die wordt vervuld kan worden met deze speelgoedlijn. Mister B heeft nu deze Dierenlijn met de meest populaire replica's van dierenpenissen.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • CRUIZR CP02 Rotating and Vibrating Automatic Masturbator with Adapter

    De CRUIZR CP02 is een luxe en discrete masturbator met een op en neer gaande beweging en een trilfunctie. Je geniet van heerlijke penisstimulatie en kunt eenvoudig kiezen uit de 5 snelheden of de 10 vibratiestanden. De masturbator maakt een spiraalvormige draaiende beweging waardoor je een nog realistischer gevoel ervaart. De zachte elastische siliconen hoes heeft een vagina-opening en is aan de binnenkant voorzien van talrijke noppen en ribbels.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sinner Gear Silicone Dilator Set 089 - Set of Silicone Dilators 4 pack

    Ontdek je diepste, meest gevoelige plekjes met deze siliconen dilatatorset. De complete set is perfect voor mannen die hun grenzen willen verleggen. Begin klein en bouw langzaam op tot de grootste dilatator.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Big Bang Penetrator

    Handsfree plezier met maximaal 150 stoten per minuut!

    € 769

    € 379

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 33 tot 64 van 450 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.