×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Heureka blauw

Artikelen 65 tot 96 van 441 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • ToyJoy Urban Elixer Vibrating Double Penetrator Blue

    Ontgrendel buitengewoon genot met ELIXER, de dubbele penetrator met kralen. Geniet van sensationele orgasmes omdat het unieke ontwerp ongeëvenaarde stimulatie biedt. Verhoog de intimiteit en bereik nieuwe hoogten van tevredenheid met dit opmerkelijke seksspeeltje. Ontdek de wereld van magie als nooit tevoren met ELIXER.

    € 41,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Urban Bronx Scrotum Sleeve Ring Blue

    Ontdek ongeëvenaard genot met BRONX – een luxe siliconen hoes die uw scrotum verwent met een ongeëvenaard gevoel. Omarm de verrukking van het scrotum terwijl het pulseert en golven van extase ontsteekt. Verhoog de intimiteit met ingebouwde massagebewegingen die uw verlangens strelen. BRONX: waar luxe en euforie samenkomen en u voorbij de grenzen van plezier brengen.

    € 49,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bathmate Hydromax 9 Blue

    De Bathmate HydroMax9 is de ultieme hydrotechnologie voor de ontwikkeling en gezondheid van de penis. Het is 15% groter dan de Hydromax7 en biedt alles wat de Hydromax7 doet, en nog veel meer.

    € 219

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Blue

    Klassiek en stijlvol Satisfyer Pro 2 introduceert onze gepatenteerde Air-Pulse-technologie, bedoeld om je clitoris tot pure gelukzaligheid te prikkelen. Met een fluisterstille motor en een zachte siliconen kop, bepaalt de Pro 2 de sfeer om het potentieel van uw verlangen te bereiken.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Urban Fushion Vibrating Couple C-Ring Blue

    Ervaar synergie met FUSHION, een genot voor het stel. Geribbelde genotspunten rusten op de penis en brengen bij elke beweging trillingen voor beide over. Verhoog de intimiteit terwijl gedeelde sensaties passies opnieuw doen ontbranden. Ontdek de perfecte combinatie van plezier en verbinding met FUSHION – waar gedeelde verlangens hun harmonie vinden.

    € 41,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Endless Fun Blue

    Dit sensuele, genderneutrale go-to-apparaat maakt een creatief spel op het moment mogelijk, vooral voor koppels die hun fantasie de vrije loop willen laten. Met zijn 180° draaibare kop van zachte siliconen is dit multispeelgoed geschikt voor alle posities.

    € 76,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Svakom Ava Neo Interactive Thrusting Vibrator Blue

    Laat Ava Neo jouw plezier in de schijnwerpers zetten. Deze app-compatibele stuwende vibrator maakt deel uit van de Connexion-serie van SVAKOM en biedt aanpasbare vaginale stimulatie die u van dichtbij of op grote afstand kunt regelen. Breng uw sessies naar een hoger niveau door interactie met video's voor volwassenen en webcamplatforms.

    € 99,90

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Loki Blue

    De krachtige, oplaadbare LOKI™ is perfect gevormd en gehoekt voor een indrukwekkende en krachtige prostaatmassage en beschikt over 6 variabele instellingen voor een climax die een dramatische bereikt.

    € 199

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Revel Winx Blue

    De Winx van Revel is draagbaar en discreet en beschikt over een vibrerende kogel en een draadloze afstandsbediening voor sologebruik of met een partner. Winx Bullet is oplaadbaar en gemaakt van platina-siliconen. Bullet is waterbestendig / afstandsbediening niet. Inclusief CR2032-batterij voor afstandsbediening.

    € 34,90

    € 20,90

    +

    -

    Voorradig

  • FUN FACTORY Manta Deep Sea Blue

    Speelgoed gemaakt voor penissen is vaak enorm, lelijk en lastig om met een partner te gebruiken. De slanke, gemakkelijk te hanteren MANTA is ontworpen om perfect te zijn voor partnerseks, maar ook voor solospel, waarbij hij tussen je lichamen glijdt en je penis feitelijk in een vibrator verandert. Het is ook een geweldig pijpaccessoire, dat rond de achterkant van de penis cirkelt voor een diep keelgevoel. Vergeet het solospel niet! De ribbels van de MANTA houden glijmiddel vast, voor een beter strijkgevoel.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Adrien Lastic Hitsens 1 Blue

    SILEXPAN® Superzachte siliconen premium-dildo met dubbele dichtheid: maximaal gevoel, dichtheid en flexibiliteit. Extra sterke zuignap.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Admiral Vibrating Captain 8" Blue

    Maak kennis met de Admiral® 8” Vibrating Captain, een ongelooflijk zachte en levensechte dong die altijd klaar is voor actie. De stevige en flexibele constructie wordt versterkt door een superieure zuignapbasis, die zorgt voor stabiliteit en handsfree plezier tijdens het spelen.

    € 72,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Vibrating Silicone Dilator Hollow

    Naadloze dilatator met 7 vibratiemodi. Hol zodat er vloeistof doorheen kan stromen. Totale lengte 19 cm, Ø 0,7 cm. Materiaal: siliconen, ABS, ftalaatvrij volgens EU-verordening REACH. Batterijen zijn inbegrepen.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Vibro Ring Blue

    Voor meer seksuele kracht! Cockring gemaakt van zeer flexibel siliconenachtig materiaal, met een nauwsluitende pasvorm en een geïntegreerde vibrerende kogel.

    € 11,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • FUN FACTORY Ryde Grinding Dildo Black

    Krijg je een orgasme door externe stimulatie? Of zoek je naar een gevoel van volheid? RYDE biedt beide. Het speelgoed heeft een uniek ontwerp, met aangename groeven en een zuignapbodem, voor eindeloze speelmogelijkheden. RYDE geniet van allerlei soorten hotspots, of het nu op de vulva is, de clitoris of de anus is. Onze slijpdildo geeft je zoveel te ontdekken.

    € 95,90

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Goddess Collection Ares

    Ares is een buigbare vibrator die zijn schuine positie behoudt. Daarom kan het heel precies worden aangepast aan de voorkeuren van de gebruiker en kan Ares elke keer weer ander plezier bieden.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Vibrating Prostate Plug with Cock Ring 594881 Blue

    Voor perfecte seksuele prestaties en intense orgasmes!

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bswish Bgood Deluxe Blue

    Deel een intiem geheim met je geliefde, thuis of in het openbaar, wanneer je de Bnaughty Classic Unleashed aanzet. Stout is gevoeld nog nooit zo goed!

    € 49,90

    € 34,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Met de Satisfyer Mini Wand-er van siliconen kun je onderweg of op reis toch sensuele lichaamsmassages krijgen. Het compacte ontwerp stimulator is geschikt voor zowel massage als clitorale stimulatie.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Ultimate Douche Blue

    De Ultimate Douche™ is een krachtig herbruikbaar douchesysteem voor elke plezierzoeker. Het krachtige systeem omvat een transparante fles, een slipapplicatortip en een multidirectionele sonde. Maak je nooit meer zorgen over kleine ongelukjes die de beste bedden, maar laat de gebruiksvriendelijke transparante fles je een superieure schoonmaakervaring bieden.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Firefly 8 inch pleasures Glowing Dildo Blue

    Speels en lichaamsveilig TPE, Firefly Smooth Glowing dongs zullen al je onder-de-dekensplezier verlichten! Deze gloeiende, taps toelopende dongs zijn verkrijgbaar in drie felle kleuren en verschillende maten met schaalverdeling en zullen je aanzetten als de lichten uit zijn.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys The Hammer Blue

    Sterk getextureerde vibrator, met een massieve kop en drie knopgestuurde krachtintensiteitsniveaus.

    € 109

    € 74,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Goddess Collection Boreas

    Deze waterdichte vibrator is gemaakt van lichaamsveilige 'vloeibare' siliconen, waardoor hij zeer zacht aanvoelt. Het voelt als het echte werk. De krachtige motor biedt 3 niveaus van constante trillingen en 9 verschillende ritmes.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Ring Around The Rosy Blue

    Ervaar meer dan een zak vol plezier met deze rekbare dubbele C-ring, flexibele balkieteler en getextureerde stimulatorcombinatie die krachtige dual-motorvibraties levert.

    € 72,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Neo 7.5 Inch Dual Density Cock with Balls Blue

    Gemaakt met behulp van Sensa Feel® Dual Density-technologie. Voor een zachte buitenlaag en een stevige binnenkern. Waardoor het product sensueel zacht en toch stijf en rechtop aanvoelt voor uitzonderlijke prestaties en comfort

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Glow in the Dark Silicone Dildo Blue

    Zacht oppervlak, stevige kern die ook in het donker oplicht!

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    Plug-ilicious 1 is een vibrerende anaalplug met extra sterke trillingen, te bedienen vanaf een smartphone, tablet of Apple Watch. Het gladde oppervlak, gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen, zorgt ervoor dat de plug gemakkelijk in te brengen is en zorgt voor een veilige ervaring. Plug-ilicious 1 kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt, kan met de gebruiker mee onder de douche omdat hij waterdicht is en een fluistermodus heeft voor discreet plezier.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Womanizer Liberty Powder Blue

    Dames, maak je klaar om op te stijgen: met een stijlvolle hoes en zes stimulatieniveaus essentieel het Liberty-plezier op elke plek op de planeet.

    € 149

    € 99,90

    +

    -

    Voorradig

  • FUN FACTORY NOS Deep Sea Blue

    Het is de droom: jij en je partner in elkaars armen, waarbij jouw plezier elkaar voedt. Krijg een extra harde erectie die een stap verder gaat of voel rillingen van genot door de clitoris. De spanning blijft komen totdat jullie allebei tegelijkertijd het soort orgasme hebben waardoor je sterren ziet.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • HiSmith WDD015-M Wildolo Fantasy Suction Cup Dildo 24cm Blue

    Deze mooi gevormde anaaldildo heeft niet alleen een uniek design, de dildo is ook nog eens Glow-in-the-Dark. Verras je partner in een donkere kamer en speel samen een erotisch spel.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Penis Plug Sperm Stopper 0518433

    Steek de flexibele blauwe penisplug langzaam in uw urinebuis en geniet van deze uiterst stimulerende minnaar. Met een balletje aan het uiteinde. 9,6 cm lang, insteekdiepte 8 cm, Ø 0,4 tot 1,6 cm. Materiaal: siliconen, ftalaatvrij volgens EU-verordening REACH.

    € 18,90

    € 11,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bathmate Hydromax 7 Wide Boy Blue

    Omdat de consistente aard van de hydraulische druk wordt gemaakt door het Bathmate-assortiment pompen, zal de penis van de gebruiker veel sneller in omtrek toenemen dan in lengte. Dit komt omdat het oppervlak rond de omtrek van de penis groter is dan de lengte. Dit zal leiden tot de penis die de pomp beïnvloedt, wat betekent dat de hydraulische druk de omtrek van de penis niet verder kan vergroten.

    € 179

    € 119

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 96 van 441 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.