×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Heureka

Artikelen 97 tot 128 van 454 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sounds 8pcs

    De Rosebud Urethral Sounds is een set prachtig ontworpen urethrale speeltjes gemaakt voor sensueel genot.

    € 91,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Plastic Adjustable Chastity Device

    Dit zwarte verstelbare kunststof kuisheidsapparaat zorgt ervoor dat de penis niet hard wordt. Het is gemaakt van gemakkelijk schoon te maken, lichtgewicht plastic. Deze kooi houdt hem lange tijd vast terwijl hij onzichtbaar onder de kleding wordt gedragen.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos COX 044 Silicone Flesh

    Heerlijk penismodel dat zich onderscheidt van andere dildo's door zijn stijfheid, waardoor het altijd aanvoelt als een echte harde penis. Mooie vorm met schubben en nopjes voor een bijzonder gevoel met sterke zuignap.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Penis Mouth Gag Short Pink

    De Penis-mondknevel is ontworpen om uw speeltje stil te maken en tegelijkertijd volledig comfort te bieden. Het unieke penisontwerp omvat hoekbanden om het normale schuren te voorkomen dat kan optreden bij standaard gags. De riem is verstelbaar zodat hij goed aansluit en is voorzien van een vergrendelgesp, waaraan u uw eigen hangslot kunt toevoegen. De gag zelf is gemaakt van geurloos, smaakloos en ftalaatvrij siliconen.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 32

    Deze geweldige paardachtige dildo BEAST van Kiotos Monstar ziet eruit als een echte monsterlul met een realistisch vleeskleureffect. Deze Dildo Beast heeft geweldige eigenschappen waardoor hij extra fijn aanvoelt als je hem in je vagina of kont steekt. Deze gekke Monstar-dildo is 30 cm lang met een diameter van 7,5 cm en is gemaakt van een lichaamsveilig medisch siliconenmateriaal.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 66

    Deze geweldige dildo BEEST van Kiotos Monstar ziet eruit als een echte monsterlul met een 2-kleureneffect. Deze Dildo Beast heeft geweldige eigenschappen waardoor hij extra fijn aanvoelt als je hem in je vagina of kont steekt. Met een prachtige mix van kersenrode en zwarte kleuren is deze dildo 25,5 cm lang met een diameter die begint rond de 45 mm tot 72 mm bij de beestachtige ballen.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Ribbed Penis Shinny Flesh XL

    Deze geweldige, geribbelde en vloeiende goud/vleeszuigdildo is als geen ander! Voelt zacht aan en is gemaakt van geurloos siliconen van hoge kwaliteit.

    € 199

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Cock Cage Snake

    Heeft jouw ondeugende slaaf teveel vrijheid? Houd hem dan achter slot en grendel met deze echte metalen slangenkuisheidskooi. Sluit hem op en dwing hem zich over te geven door de kooi en de ring over de penisschacht te plaatsen. Dit is waar het spel begint. Met zijn mannelijkheid opgesloten in een fort van metaal, zal hij geen volledige erectie kunnen krijgen, zijn bevrediging en stimulatie zijn beperkt, terwijl je hem graag vasthoudt. Lang leve de dominantie! De ring is 45 mm en de ingang voor de penis is 32 mm.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Urethral Plug Elegance 6-12mm

    Geniet van de ervaring van een extra lange massieve urethrale plugstaaf met deze roestvrijstalen massieve penisplug met een groot kralenpatroon. De stalen penisplug is glad gepolijst en gemakkelijk in te brengen voor een nog intenser orgasme, probeer zo diep mogelijk te gaan dankzij de grote insteekbare grip. Kiotos staal is gemaakt van 100% roestvrij staal en glad gepolijst.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Leather Deluxe Bondage Collar Black

    Luxe bondagehalsband van Kiotos.

    € 34,90

    € 20,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Monstar Zombie Dildo Beast 34

    Deze geweldige zombie-achtige dildo BEAST van Kiotos Monstar ziet eruit als een echte monsterlul met een realistisch glanzend vleeskleureffect.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Silicone Short Whip

    Introductie van BDSM Silicone Short Whip, een krachtige en veelzijdige toevoeging aan uw intieme productselectie. Deze zweep is gemaakt voor impact en precisie en is ontworpen voor zowel beginners als liefhebbers.

    € 34,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Leather Forced Orgasm Belt

    De gedwongen orgasmeriem van Kiotos!

    € 219

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Plastic Chastity Cage Clear

    Kunststof Transparante Kuisheidskooi met 3 maatringen.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 7 Holow Penisplugs

    Deze roestvrijstalen urethrale trainerkit bevat 7 pluggen vanaf 5 mm tot 11 mm in diameter. De perfecte kit voor starters van een geluids- of penisplug-fetisj. De penispluggen zijn hol, zodat je mannelijke sappen gemakkelijk naar buiten kunnen komen. Ze hebben 4 gladde kralen die geweldig zullen aanvoelen. Met een insteeklengte van 42 mm is dit de perfecte lengte om mee aan de slag te gaan.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 44

    Deze geweldige dierendildo BEAST van Kiotos Monstar ziet eruit als een echte dierenlul met een 2-kleureneffect. Deze Dildo Beast heeft geweldige eigenschappen waardoor hij extra fijn aanvoelt als je hem in je vagina of kont steekt. Met een prachtige mix van rode, witte en zwarte kleuren is deze dildo 22 cm lang met een diameter van 4,6 cm en is gemaakt van een lichaamsveilig medisch siliconenmateriaal.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Collar with Bell

    Maak kennis met onze elegante zwarte halsband met bel van premium PU-leer. Dit charmante accessoire combineert verfijning met een vleugje speelse allure. Het is gemaakt voor zowel comfort als stijl en voegt een heerlijk zintuiglijk element toe aan intieme momenten.

    € 11,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Monstar Sleeve 09

    Met een speciaal gat voor de balstretcher biedt de Monstar Sleeve een extra voordeel dat hem onderscheidt van andere producten op de markt. Deze unieke functie verbetering niet alleen de stimulatie, maar moeilijk ook een grotere uit kracht, waardoor gebruikers hun intieme ervaringen kunnen verlengen voor maximale tevredenheid.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos COX 039 Extra Long Flesh 50cm

    Deze dildo heeft een langwerpige, blije vorm om de diepere delen van je darmen te stimuleren. Dankzij de sterke zuignap kun je je dildo op een gladde ondergrond bevestigen, zoals een deur, badkamermuur of de rand van een badkuip!

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Anal Plug BIG-S Handle 60mm

    Volgens veel reviews de mooiste butplug die we ooit gehad hebben. Dat komt uiteraard ook door het gepolijste oppervlak van deze robuuste buttplug van 12 cm en 60 mm diameter, daarom ook wel de Big Ass genoemd.

    € 57,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 75

    Deze geweldige dildo BEEST van Kiotos Monstar ziet eruit als een echte monsterlul met een 3-kleureneffect. Deze Dildo Beast heeft geweldige eigenschappen waardoor hij extra fijn aanvoelt als je hem in je vagina of kont steekt. Met een prachtige mix van rode, gouden en grijze kleuren is deze dildo 24,3 cm lang met een diameter van 4,8 cm tot 7 cm.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Inflatable Dildo Long Black

    De zwarte opblaasbare Dildo Long heeft een glad oppervlak en is daardoor gemakkelijk in te brengen. Gebruik na het inbrengen voorzichtig de handpomp om de dildo op te blazen, of blaas hem vóór gebruik op. Op de handpomp zit een drukontlastingsknop, de lucht verlaat de dildo als je het ventiel opendraait.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Anal Spreader Device

    Breng je anale (of vaginale) verspreidingservaring naar een hoger niveau met dit Anale Spreidapparaat. Steek de 3 tips in je anus (of vagina) en begin met het draaien van elke vliegmoer om de positie van de spreider te verlengen.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos COX 039 Extra Long Black 50cm

    Deze dildo heeft een langwerpige gladde vorm om de diepere delen van je darmen te stimuleren. Dankzij de sterke zuignap kun je je dildo op een gladde ondergrond bevestigen, zoals een deur, badkamermuur of de rand van een badkuip!

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Nipple Clamps Rounded Special

    Geniet van spannende tepelstimulatie met deze tepelstimulator met schroeven. Het is een mooi afgewerkt rond seksspeeltje dat veel genot geeft.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Chastity Cage DeLuxe 8cm

    Hoe zou jij het vinden om hem letterlijk stevig en veilig op te sluiten? Met deze roestvrijstalen kuisheidskooi lijkt het alsof hij van jou is!

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Mega Stainless Steel Dildo Slightly Curved

    Maak kennis met de Mega RVS-dildo, een luxueuze belichaming van plezier en verfijning. Dit licht gebogen meesterwerk is met precisie vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal en tot in de perfectie gepolijst. Het is ontworpen voor degenen die op zoek zijn naar een verhoogde en zware sensuele ervaring.

    € 64,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Masturbator Dildo Butt Skin

    Introductie van het ultieme genotsinstrument voor mannen: de Kiotos masturbator Dildo Butt. Dit speelgoed is ontworpen om u een verbluffende ervaring te bieden en is vakkundig vervaardigd om intense sensaties te leveren en u te helpen een nieuw niveau van plezier te bereiken.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 27

    Deze geweldige dierendildo BEAST van Kiotos Monstar ziet eruit als een echte dierenlul met een 2-kleureneffect. Deze Dildo Beast heeft geweldige eigenschappen waardoor hij extra fijn aanvoelt als je hem in je vagina of kont steekt.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Silicone P-Spot Anal Lock

    Zijdezacht P-Spot anaalslot gemaakt van hoogwaardige siliconen, speel zo vaak als je wilt. Dit kinky anaalspeeltje van het merk Kiotos X is een musthave voor jouw P-Spot collectie. Dit Anale Slot met Ring heeft een speciaal ontwerp met een eivormige bal met een diameter van 29 mm. De Ring heeft een binnendiameter van 45 mm en is flexibel.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Plastic Chastity Cage Black

    Kunststof zwarte kuisheidskooi met 3 maatringen.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Bamboo Cane Thin

    Deze populaire Bamboestok wordt geleverd met een handige riem aan het handvat, gemaakt van gevlochten kunstleer, in rood en zwart.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 97 tot 128 van 454 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.