×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Heureka

Artikelen 33 tot 64 van 662 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Lovebotz Robo Fuk Deluxe Adjustable Sex Machine

    Deze veelzijdige neukmachine is uitgerust met een afstandsbediening met instelbare snelheid, zodat je met één draai aan de knop je ideale stuwkrachtniveau kunt kiezen. De hoek en penetratiehoogte kunnen snel worden aangepast met eenvoudige draaiknoppen op het frame. Wordt geleverd met twee opschroefbare opzetstukken: een flexibele, buigbare dildo en een zacht roze poesje.

    € 689

    € 579

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Trilogy Orgasm Balls

    Trilogy Orgasm Balls zijn ideaal verzwaard voor het versterken van de Kegel-spieren en zijn gemakkelijk verwijderbaar door middel van het nylon ontgrendelingskoord.

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lovebotz The Super Milker Stroker Machine

    Nu met meer cilinders en texturen voor nog meer extase! Laat de Super Milker Deluxe Stroker Machine al het harde werk voor u doen! Deze liefdesmachine is speciaal ontworpen voor automatisch strelen en zuigen, met in totaal 4 cilinders voor een verscheidenheid aan sensaties. Deze machine met meerdere snelheden herbergt alles wat u nodig heeft discreet in de afsluitbare bovenkant van de koffer.

    € 1.539

    € 959

    +

    -

    Voorradig

  • Rocks-Off Quest Black

    Quest is jouw gids in een wereld van sensuele ontdekkingen. Vind vertrouwen en controle op het pad naar nieuwe genoegens.

    € 41,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Number One

    De nieuwste versie van Satisfyer 1! Voor intensievere, snellere en meerdere orgasmes.

    € 53,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fetish Fantasy Breathable Ball Gag

    Neem vanavond de controle over je fantasieën met de Fetish Fantasy Ademende Ball Gag. De stevige, niet-giftige rubberen bal is ontworpen voor comfort en heeft ademhalingsgaten voor je gewillige onderdanige.

    € 12,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots Pumped Penis Extender Black

    Grootte maakt uit! Krijg blijvende resultaten met deze Pumped Penis Extender! Deze penisverlenger vergroot zowel de lengte als de omvang van de penis door gebruik te maken van de tractie van de verende stalen staven om het natuurlijke vermogen van het lichaam om onder fysieke invloed te veranderen en te ontwikkelen te ondersteunen. Als u de penis voortdurend uitrekt, zullen de cellen zich gaan delen en vermenigvuldigen, waardoor de weefselmassa toeneemt.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lovebotz Flicking Tongue Masturbator

    Deze vibrerende masturbatie-stroker gaat verder dan fantasie, waardoor je een vagina kunt penetreren en een tong binnenin kunt voelen! Trakteer uw penis op 3 snelheden en 4 functies: trillingen van de vulva en flikkering van de tong. Gewoon insmeren en er meteen in glijden! Je kunt het tonggedeelte zelfs losmaken om het afzonderlijk op andere delen van het lichaam te gebruiken.

    € 249

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Shots GC Mini G-spotter Black

    Deze slanke en stevige G-spot-stimulator is gemaakt van hoogwaardig ABS en raakt precies de juiste plek voor ongeremde orgasmes! Het gebruik van deze 13 cm lange "liefdesraket" is heel eenvoudig: draai hem gewoon om te starten, stop of open hem voor vervanging van de enkele AA-batterij.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fetish Fantasy Extreme Vibrating Pussy Pump

    Zie hoe je kutje naar nieuwe extremen opzwelt met de Fetish Fantasy Extreme Vibrating Pussy Pump! Plaats eenvoudig de voorgevormde cup over uw schaamlippen en activeer vervolgens de superzuigkracht met hoge intensiteit door aan de gemakkelijk vast te houden pomphendel in medische stijl te trekken.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Automatic Rotation Telescopic Masturbator White

    Draait en beweegt op en neer: seksspeeltje voor mannen, dankzij verstelbare standen - simuleer verschillende snelheden en bewegingen - en door het op en neer rijden van het siliconen inzetstuk hoef je niets anders te doen dan genieten. Als je wilt, geeft het apparaat een prachtige eikelmassage in niveau 1. Mannelijke masturbator, het geluidsniveau is matig, de vorm is vrij elegant.

    € 109

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Max Twist XL Nipple Sucker

    Twee individueel verstelbare tepelzuigers die gedraaid kunnen worden om een sterk vacuüm te creëren.

    € 18,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush B Yours Bonne Beads Silver

    Bonne Beads brengt zowel plezier als orgastische kracht. Elke bal bevat een verzwaarde kraal die bij je beweging organische trillingen veroorzaakt en je stimuleert en masseert. Steek ze in je lichaam terwijl je een vibratie van vingers eeuwig gebruikt om versterkte orgasmes te creëren.

    € 22,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Orion Candy Toy Set - Erotic Kit 9 pack

    9-delige liefdesspeelgoedset gekleurd in roze.

    € 53,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Extreme Elite Deluxe Mega Bator

    De Deluxe Mega-Bator is de enige handsfree masturbator ter wereld die al het werk voor je doet, zodat jij de ultieme handsfree genotservaring kunt ervaren! De innovatieve Deluxe Mega-Bator combineert handsfree rotatie en stoten waarvan je kunt genieten in 10 unieke patronen voor volledig aanpasbare masturbatiesessies.Geniet van het beste van twee werelden!

    € 309

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Womanizer Premium Red-Gold

    De Womanizer Premium is de ideale combinatie van nieuwe technologieën en hoogwaardig design. De Pleasure Air-technologie stimuleert je clitoris zonder contact te maken – van superzacht tot superkracht in 12 verschillende intensiteitsniveaus. Met de nieuwe stuurautomaatfunctie ervaar je je orgasme onverwachts, en op een verrassend nieuwe manier. Het ritme verandert bij elk gebruik. Smart Silence voelt uw verlangen. De Womanizer Premium start pas wanneer deze bijna het huidoppervlak raakt. Dit maakt hem niet alleen stiller in gebruik, maar maakt je genot ook nog intenser. Dankzij de unieke verwerking is de Womanizer Premium volledig waterdicht.

    € 269

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Elite Josephine Black

    De Josephine vibrator uit de Elite collectie van Dream Toys is een zwarte vibrator met stijlvolle goudkleurige accenten, een gebogen vorm en een vrij grote, flexibele kop. De krachtige motor biedt 7 trilpatronen en 3 snelheden.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bathmate Hydromax 7 Clear

    De Bathmate HydroMax7 is de ultieme hydrotechnologie voor de ontwikkeling en gezondheid van de penis. Hydromax compressor 35% meer zuigkracht dan de Bathmate dankzij het unieke, nieuw ontworpen Bellows Pump-systeem, waardoor u betere en snellere zuigkracht krijgt.

    € 169

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • Evolved Wanderlust

    Dit unieke siliconen speeltje heeft aan de ene kant een krachtig massageapparaat en aan de andere kant een bevredigende, bolvormige en zacht gebogen sfeer. Met elegante, gemakkelijke toegangscontroles in het midden, schudt deze dubbelzijdige vorm je wereld van binnen en van buiten, met twee krachtige motoren die in totaal 49 afzonderlijke snelheids- en functiecombinaties bieden! Volledig waterdicht en onderdompelbaar, het is de perfecte veelzijdige badgenoot die snel schoon te maken is met Evolved Toy Cleaner en een spoeling met warm water.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Ultimate Douche Clear

    De CalExotics® Ultimate Douche™ is precies zoals beschreven: het ultieme anale doucheapparaat.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots Toys 10 Speed Remote Vibrating Egg Big Black

    Dit grote draadloze vibrerende ei heeft 10 verschillende, zeer spannende instellingen, allemaal instelbaar met de draadloze afstandsbediening. Van een comfortabele, zachte houding tot een extreem sterke trilpositie; je bedient hem met je draadloze afstandsbediening tot op 20 meter afstand.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Funky Love Balls Pink

    TOYJOY is het all-inclusive merk in nieuwigheden voor volwassenen en intieme verzorging. Het biedt een perfecte match voor elke voorkeur en is geschikt voor alle instapniveaus; van beginners tot experts. Er zijn meer dan een dozijn verschillende TOYJOY-collecties, elk ontworpen voor een ander type consument.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Pussy

    ERVAAR DE MEEST GEAVANCEERDE, HANDSFREE, USB-OPLAADBARE STROKERS OOIT GEMAAKT! De Mega-Bator is de enige handsfree masturbator ter wereld die al het werk voor je doet terwijl je naar je favoriete vuiligheid kijkt op je mobiele apparaat!

    € 189

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Black & Silver Power AkuWand II

    Veelzijdigheid, intensiteit, kracht en verkenning zijn de woorden die de nieuwe DEXTER definiëren. Alles in één, een veelzijdige stimulator met 10 krachtige vibratiemodi, van zacht tot zeer sterk.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lovebotz The Saddle Deluxe Sex Machine

    Duizelig! Maak kennis met het LoveBotz-zadel, een krachtig vibrerend apparaat dat je meeneemt op de rit van je leven! Je moet het voelen om het te geloven!

    € 1.349

    € 959

    +

    -

    Voorradig

    Nieuw
  • Dream Toys Elite Celine Black

    De Céline wandstimulator uit de Elite collectie van Dream Toys is een zwarte toverstaf met stijlvolle goudkleurige accenten, een stevig handvat, een ronde kop en een licht flexibele nek. Céline heeft 2 krachtige motoren, één in de kop en één in de basis, die 7 trilpatronen en 3 snelheden bieden.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Black

    Deel een intiem geheim met je geliefde, thuis of in het openbaar, wanneer je de Bnaughty Classic Unleashed aanzet. Stout is gevoeld nog nooit zo goed!

    € 37,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Real Feel Deluxe No. 6

    Geniet van het "Real Feel" van een fluweelzachte, levensechte huid met deze ongelooflijk realistische sfeer. Zorgvuldig ontworpen met een uitgesproken kop, uitpuilende aderen en vrijhangende ballen, de superlevensechte vormen, texturen en kleuren...

    € 57,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Nipple Erector Set Black

    Houd je tepels stijf en gevoelig met deze tepelerectorset en ervaar kolfplezier! Neem om te beginnen de pomp met de kleinste opening.

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Twin Balls Pink

    Twee licht ovale liefdesballen met ronde inkepingen, samengevoegd met een strook materiaal.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Womanizer Premium Black-Gold

    De Womanizer Premium is de ideale combinatie van nieuwe technologieën en hoogwaardig design. De Pleasure Air-technologie stimuleert je clitoris zonder contact te maken – van superzacht tot superkracht in 12 verschillende gewelddadige niveaus. Met de nieuwe stuurautomaatfunctie kom je onverwachts klaar, en op een verrassend nieuwe manier. Het ritme verandert bij elk gebruik. Smart Silence voelt uw verlangen. De Womanizer Premium start pas wanneer dit bijna het huidoppervlak beschadigd is. Dit maakt hem niet alleen stiller in gebruik, maar maakt je genot ook niet intenser. Dankzij de unieke verwerking is de Womanizer Premium volledig waterdicht.

    € 269

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Evolved Big Shot

    Diepe, bevredigende interne stimulatie... Plus ook een spectaculair gelukkig einde!

    € 149

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 33 tot 64 van 662 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.