×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Heureka prostaat

Artikelen 65 tot 96 van 298 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Joydivision XPANDER X4+ Large

    De nieuwste generatie prostaatstimulatoren, die naast de effectieve verruiming van de eigen seksualiteit ook de mogelijkheid bieden tot exploratie. De X2 biedt de perfecte balans tussen prostaat-, anale en perineumstimulatie.

    € 129

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • COLT Expandable Butt Plug

    De Colt Expandable Butt Plug is een opblaasbaar buttplug van latex en rubber met een eenvoudig ontluchtingsventiel. Deze buttplug is 10 cm lang en 1,75 cm breed.

    € 33,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Power Plug Prostate Massager Black

    Wilt u het orgastische potentieel van uw prostaat ontdekken? Deze stimulator van stevig kunststof heeft een ergonomische vorm voor nauwkeurige plaatsing van de eenvoudige en tegelijkertijd een arm voor het stimuleren van de moeder. U zult ook de eenvoudige bediening en betaalbaarheid waarderen.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Prostate Vibe with Remote

    Deze vibrerende E-Stim-prostaatstimulator is ontworpen om een schok aan uw systeem te geven en is het toppunt van intens mannelijk plezier - geniet van de opwindende wereld van electro-spel met een speeltje dat het gemakkelijk maakt om in te brengen en te genieten, geen stroomboxen of verbindingssystemen vereist! Gevormd voor nauwkeurige prostaatstimulatie en perineum-vibes over het hele lichaam om uw orgasme naar buigniveaus te tillen - uitstekend geschikt voor sologebruik of met een partner.

    € 159

    € 99,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Loki Blue

    De krachtige, oplaadbare LOKI™ is perfect gevormd en gehoekt voor een indrukwekkende en krachtige prostaatmassage en beschikt over 6 variabele instellingen voor een climax die een dramatische bereikt.

    € 199

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Icicles No. 57

    Geniet van dubbel zoveel plezier met dit elegante dubbelzijdige glazen massageapparaat. Elk uiteinde heeft een taps toelopende punt om het inbrengen te vergemakkelijken, terwijl het slim gebogen is voor explosieve G-Spot- of P-Spot-stimulatie.

    € 57,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Orion G-spot Vibrator Red

    Premiumproduct voor een onverslaanbare prijs!

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Black Velvets Vibrating Ring & Plug 595853 Black

    Voor indrukwekkende erecties en prostaatplezier!

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Aneros Helix Syn Trident

    In 2012 introduceerde Aneros de Helix Syn. Met de perfecte combinatie van reactievermogen en gerichte stimulatie gecombineerd met het comfort en de elegantie van siliconen, werd de Helix Syn het populairste handsfree mannelijke G-spot-stimulator ter wereld. Vandaag presenteren we met trots de Helix Syn Trident, de synthese van onze nieuwste innovaties uit de Trident-serie met onze meest weelderige fluweelzachte siliconen tot nu toe.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Classic Butt Plug Large

    Een klassiek speeltje voor beginners: de 15 cm lange buttplug van Doc Johnson heeft een gladde druppelvorm, ideaal voor de eerste keer inbrengen. Het taps toelopende lichaam geeft een comfortabel gevoel en de uitlopende basis houdt het speelgoed veilig. Gemaakt van PVC, niet-ftalaat lichaamsveilig materiaal, inclusief Doc's antibacteriële Sil-A-Gel-formule.

    € 22,90

    € 13,90

    +

    -

    Voorradig

  • FUN FACTORY The Boss Dildo Pink

    THE BOSS STUB met zijn statige lengte en de krachtige diameter van 4,2 cm maakt geen geheim van zijn voordelen.

    € 52,90

    € 51,90

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe Trio Plug Black

    Bereid je voor om de enige premium stekker te ervaren die de kracht van drie krachtige motoren verpakt in een flexibele, middelgrote stekker.

    € 189

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Verdubbel de gelukzaligheid van de buit met een anaal accessoire dat zoemt en wervelt. De 7x P-Gyro kan met of zonder afstandsbediening worden gebruikt om door 7 vibratie-instellingen te bladeren die in je gat pulseren en kloppen. Ondertussen zal de punt in cirkels in je ronddraaien, ronddraaiend tegen je ‘sweet spot’.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Vibrating Prostate Plug with Cock Ring 594881 Blue

    Voor perfecte seksuele prestaties en intense orgasmes!

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Geniet van elke zwelling in je gaatje, maar stel je de sensatie voor wanneer een van hen je prostaat begint te strelen! De 7x P-Milker kan met of zonder afstandsbediening worden gebruikt om door 7 vibratie-instellingen te bladeren die in je hol pulseren en kloppen.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Thump It Kinetic Thumping 7x Large Anal Plug

    Deze ultramoderne buttplug heeft een schopachtige vorm en loopt taps toe voor een gemakkelijke start, maar wordt snel groter. Bereid je voor op diepe, krachtige sensaties! Het innerlijke gewicht in deze plug maakt gebruik van Kinetic Technology om een ultrakrachtige bonzende beweging te creëren.

    € 199

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Haal een intenser orgasme uit jezelf met een hightech P-spot-stimulator. Dit krachtige anale hulpmiddel trilt niet alleen, maar de schacht draait ook rond en zorgt voor een prikkelende stimulatie van uw prostaat. Dankzij de dubbele motoren ervaar je het plezier van binnen en van buiten, met een steel die tegen je perineum zoemt.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Revo Extreme Supersized Rotating Prostate Massager

    Nexus Revo Extreme is niet voor bangeriken!

    € 309

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Sono No.27 Prostate Massager Black

    Verwen jezelf met deze handige gebogen prostaatstimulator. Dit is het perfecte speeltje voor een beginner die wil experimenteren met anaal. Deze stimulator is gemaakt van kunststof in combinatie met zachte siliconen. De gebogen delen zorgen ervoor dat je perineum wordt gemasseerd. Het stevige handvat zorgt voor eenvoudig gebruik. Verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs!

    € 18,90

    € 11,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Glass Dildo The Twister

    Prachtige ontwerpen van Kiotos Glazen dildo's van vrijwel onbreekbaar glas. Wie niet beter weet, denkt dat dit een glaasje kunst op je nachtkastje is. Het grote voordeel van een glazen dildo is dat je hem kunt koelen of verwarmen, waardoor een extra prikkelend effect ontstaat. Houd het onder koud of warm water en het glas neemt de temperatuur van het water op. De penetratie met een warme of koude dildo geeft een heel ander gevoel dan met een dildo op lichaamstemperatuur.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Temptasia Lazarus Thrusting Dildo Black

    Prachtig plezier kun je beleven met de Temptasia Lazarus. Dit prachtige speeltje heeft 3 krachtige stootsnelheden (1,25" stootlengte) en een gebogen schacht voor optimale G-spot en P-spot stimulatie!

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Deze P-Pleaser is ontworpen voor anale en prostaatstimulatie. De 2 rekbare ringvormen kunnen worden gebruikt om de erectie te verbeteren en fungeren als penis- en balringen. De grootste opening is 36 mm en is bedoeld voor het scrotum. De kleinste opening is 31 mm en is bedoeld voor de penis.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Deze Swirling P-Pleaser is ontworpen voor anale en prostaatstimulatie. Met het langste, penisvormige uiteinde in de mannelijke 'buit', zal het kortste, geribbelde uiteinde het perineum stimuleren. Een bijzonder kenmerk van de Swirling P-Pleaser is de mogelijkheid om rotatiebewegingen te maken.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Special Anal Massager Black

    Vind je het leuk om je p-spot te stimuleren, maar wil je iets anders dan je vinger? Prostaatstimulators zorgen voor een ongelooflijke opwinding in je kont.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • FeelzToys Black Jamba Anal Vibrator Black

    Deze anaalvibrator en G-spot/clitorisstimulator zijn zowel door vrouwen als mannen te gebruiken. Mannen kunnen de vibrator anaal gebruiken om de prostaat te stimuleren. Vrouwen kunnen de Jamba op twee manieren gebruiken: als G-spot en clitorisstimulator door de vibrator vaginaal te gebruiken, of als anale vibrator.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed

    Gebaseerd op de wereldberoemde Rude-Boy, maar deze keer met de toegevoegde contouren om je een explosieve traktatie te geven die je steeds meer zal laten verlangen.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Swell 10x Inflatable and Vibrating Missile Silicone Remote Anal Plug Black

    Steek een raket in je kont en wacht op de explosie! Vergroot je plezier met dit opblaasbare en vibrerende anale speeltje als geen ander. Deze zijdezachte siliconen plug zal zachtjes in je opzwellen voor een ongelooflijk gevoel van volheid.

    € 169

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Heat Climax+

    Met zijn knikstimulator stimuleert de Heat Climax+ zowel de prostaat als het gevoelige weefsel van het perineum. Twee motoren activeren sterke trillingen, terwijl de verwarmingsfunctie van de siliconen realistische sensaties garandeert.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Elite Renee Black

    De Renée stimulator uit de Elite collectie van Dream Toys is een zwarte stimulator met stijlvolle goudkleurige accenten, een ronde kop en een flexibele verbinding tussen beide uiteinden. Renée heeft 2 krachtige motoren, één aan elk uiteinde, die 7 vibratiepatronen en 3 snelheden bieden.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Deze P-Strap Milker is de prostaatplug die het allemaal doet - ontworpen om erecties te verbeteren met zijn strakke pik- en ballenriem, om je smet te stimuleren met intense trillingen en om je prostaat te melken met een kinky massagekraal!

    € 179

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • We-Vibe Ditto Anal Plug Midnight Blue

    Ontdek de opwinding van anaal spelen met Ditto van We-Vibe™, een vibrerende plug. Gebruik het tijdens het voorspel of seks, de keuze is aan jou en dat geldt ook voor het plezier. Ditto voegt nieuwe stimulatie toe aan je intieme spel tijdens masturbatie, voorspel en geslachtsgemeenschap. Gewoon plug-and-play.

    € 149

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Harness with Dildos Set Black S/M/L

    Jij kiest wie de macht heeft: zij, hij of allebei? Dit harnas met verschillende dildo's laat je stralen als nooit tevoren dankzij zijn zachtheid en zijn gebogen vorm. Kies ten alle tijden welke maat je wilt.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 96 van 298 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.