×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Heureka pulsaties

Artikelen 65 tot 96 van 120 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Ontdek onze LILY 3, een opmerkelijke kleine vibrator speciaal ontwikkeld voor het 20-jarig jubileum van LELO. Ideaal om alleen of samen met je partner te gebruiken. Exclusief verkrijgbaar met 50% korting in 2023: het apparaat heeft tien krachtige genotsinstellingen die een, maar toch discrete orgastische ervaring bieden. Het unieke fluweelachtige oppervlak voelt blij en zacht aan, maar is volledig waterdicht voor een ongeremde seksuele ontdekkingsreis.

    € 169

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • FUN FACTORY Stronic Petite Pastel Lilac

    Dus jij vindt het leuk om nieuw speelgoed uit te proberen en onze innovatieve, pulserende technologie is je opgevallen? Dan is de Stronic Petite misschien wel het juiste speeltje voor jou. Onze kleinste en lichtste pulsator duwt helemaal vanzelf voor handsfree PLEZIER. Bovendien is de taps toelopende punt gemakkelijk in te brengen, waardoor het een geweldig eerste pulsator of seksspeeltje is.

    € 199

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • FUN FACTORY Stronic Petite Deep Sea Blue

    Dus jij vindt het leuk om nieuw speelgoed uit te proberen en onze innovatieve, pulserende technologie is je opgevallen? Dan is de Stronic Petite misschien wel het juiste speeltje voor jou. Onze kleinste en lichtste pulsator duwt vanzelf helemaal voor handsfree PLEZIER. Bovendien zijn de taps toelopende punt gemakkelijk in te brengen, waardoor het een geweldige eerste pulsator van seksspeeltje is.

    € 199

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Voeg een buzz toe aan je seksspel met deze gloednieuwe lijn ELECTROSHOCK-speeltjes!

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Svakom Hannes Neo

    Domineer je lichaam en geest met Hannes Neo. Onderdeel van de Connexion-serie: verken een wereld van interactieve 2D-inhoud en onderhoud nauwe verbindingen over de hele wereld. Ervaar de unieke kloppende sensaties die je in overdrive brengen.

    € 199

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • intt Vibration! Vodka Energy Tingling Gel 15ml

    De meest complete vloeibare vibrator is nu verkrijgbaar. Het brengt golven van verwarmende, pulserende en vibrerende sensaties met zich mee gedurende meer dan 30 minuten. Het product is unisex en kan worden gebruikt voor penetratie, masturbatie, zoenen en ook orale seks vanwege de heerlijke wodka-smaak.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • VIVE Ai Dual Vibrating & Air Wave Tickler Strapless Strapon Purple

    De VIVE047 G-spot strapless strap-on met kietelende luchtgolftechnologie zal zeker aan beide kanten presteren. Drie onafhankelijk bestuurde F1-motoren van de nieuwe generatie met 10 snelheden en functies drijven dit prachtig ontworpen speelgoed aan. Het speeltje bevat een G-spot vibratietipmotor, een innerlijke vibratiemotor en een clitorisstimulerende luchtgolfpulserende motor met een kieteler.

    € 139

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Icon Superbe Couples Massager 2 Green

    De Icon Superbe koppelstimulator van TOYJOY Designer Edition is de perfecte mix van ultramoderne functionaliteit en niet-intimiderende, elegante esthetiek. Gebruik hem voor sensueel solospel, beweeg hem over de erogene zones van je partner tijdens een sexy volledige lichaamsmassage of schuif hem rond de schacht van de penis voor verbluffende dubbele stimulatie tijdens het vrijen.

    € 149

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • VIVE Satu Pulse-Wave & Vibrating Strapless Strapon Purple

    SATU is een van de meest innovatieve vibrerende strapless strap-ons die momenteel op de markt zijn. Je kunt hem samen met je partner gebruiken, terwijl je zelf gestimuleerd wordt - en biedt het beste van twee werelden!

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • FeelzToys Zeus Dual Vibe Cock Ring Black

    Deze dubbelmotorige vibrerende cockring van Zeus maakt uw erectie langer, sterker en geeft u een bovennatuurlijk vermogen om te behagen. Twee motoren in het bovenste en onderste deel van deze cockring zorgen voor sensuele vibraties die jou en je partner tot intensere orgasmes zullen brengen.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • intt Vibration! Ice Tingling Gel 15ml

    De meest complete vloeibare vibrator is nu verkrijgbaar. Het brengt golven van verkoelende, pulserende en vibrerende sensaties gedurende meer dan 30 minuten. Het product is unisex en kan gebruikt worden voor penetratie, masturbatie, zoenen en ook orale seks vanwege de heerlijke muntsmaak.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    De Lumen is niet zomaar een genotsplug en biedt een nieuwe ervaring voor wie van zijn slaapkamer een podium wil maken. Gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen met Velvet Wave-comforttechnologie; een gedempte, geribbelde siliconen die zowel comfort als plezier biedt voor een zalige, maar oh zo plezierige ervaring.

    € 219

    € 80,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • intt Vibration! Coffee Tingling Gel 15ml

    De meest complete vloeibare vibrator is nu verkrijgbaar. Het brengt golven van verwarmende, pulserende en vibrerende sensaties met zich mee gedurende meer dan 30 minuten. Het product is unisex en kan gebruikt worden voor penetratie, masturbatie, zoenen en ook orale seks vanwege de heerlijke koffiesmaak.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Adrien Lastic My G Pink

    My-G is een speeltje voor dubbele stimulatie. Met behulp van nieuwe technologieën heeft My-G unieke en nieuwe bewegingen, ideaal voor G-spot-stimulatie. Het heeft een unieke pulsatie waardoor we een compleet nieuw soort masturbatie kunnen leren kennen. Bovendien beschikt My-G over innovatie waarmee het mogelijk is geweest om een nieuw soort zuigkracht te ontwikkelen, absoluut spannend.

    € 169

    € 109

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Rebel Blow Job Masturbator with 3 Functions Black

    De eenvoudig te gebruiken Blow Job Masturbator met 3 Functies van Rebel is perfect voor intense orgasmes – zelfs bij erectiestoornissen. De zachte hoes heeft spannende groeven die dankzij de speciale vorm bij penetratie realistische zuigsensaties creëren.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Tease & Arouse C-Ring Purple

    Samen op zoek naar geluk? Dan brengt deze C-ring jou het ultieme genot. De Happiness C-ring maakt de erectie langer en harder. Geniet van de goede vibes van deze C-ring. Stimuleer de clitoris en stuur tegelijkertijd trillingen naar de schacht van de penis. Geniet van dubbel zoveel plezier!

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • VIVE Cato Purple

    De pulse-wave oplaadbare siliconen g-spot konijn (Cato) bevat een pulsgolf- en vibrerende g-spot-tip met 10 functies, plus een speciale clitorisvibrator met 10 functies, de Cato zal je diepste verlangen bevredigen. De 3 nieuwe generatie f-1-motoren bieden je meer dan 1.000 mogelijke unieke instellingen om mee te spelen.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Mustang Prostate Massager Black

    Ontdek de Mustang prostaatstimulator, solo of samen met je partner. De prostaat is de mannelijke versie van de g-spot en het stimuleren ervan heeft meerdere seksuele voordelen. Het uitoefenen van druk op de prostaat versterkt en verlengt de erectie van de penis en kan zelfs een verbluffend orgasme creëren.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • intt Vibration! Ganjah Tingling Effect Gel 15ml

    De meest complete vloeibare vibrator is nu verkrijgbaar. Het brengt golven van verwarmende, pulserende en vibrerende sensaties met zich mee gedurende meer dan 30 minuten. Het product is unisex en kan worden gebruikt voor penetratie, masturbatie, zoenen en ook orale seks vanwege de ongelooflijke cannabissmaak.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy The Wild Magn Pulse Vibrating Plug Blue Metallic

    De Wild is een stuwende en vibrerende anaalplug, voorzien van een krachtige motor met 7 verschillende pulserende standen en 3 vibrerende snelheden.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy I'm so Eggcited Remote Egg Turquoise

    Klaar voor eicellent genot? De I'm So Egg-cited zal je erogene zones prikkelen met zijn krachtige vibratie- en pulsatietip. Dit hoogwaardige liefdesei beschikt over 7 stimulatie- en pulsatiemodi, met eenvoudige bediening met één druk op de knop. Deze schoonheid is gemaakt van lichaamsveilige, zacht aanvoelende siliconen en wordt geleverd met een afstandsbediening voor handsfree plezier. Verwen uzelf met de eierachtige tevredenheid van dit premium ontwerp!

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Private Turbo Stroker

    De Turbo Stroker van Private is een sensationele automatische masturbator, klaar om je mee te nemen op de rit van je leven. Dit ultramoderne ontwerp is ontworpen om de ultieme strijk- en pulserende voldoening te bieden. Met een wellustige, realistische textuur en een comfortabele ergonomische grip is het een eersteklas keuze voor plezierige bevrediging.

    € 139

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • intt Vibration! Gin & Tonic Tingling Effect Gel 15ml

    Opwindende gel met eigenschappen van planten uit het Amazonegebied en met een Gin Tonic-aroma, dat een intens effect van trillingen, pulsatie en verwarming kan bevorderen, waardoor intensere orgasmes en sensaties mogelijk worden die nog nooit eerder zijn ontdekt. Product ontwikkeld voor hem en haar. Breng een kleine hoeveelheid aan op het intieme gebied en masseer lichtjes. Vergeet niet om buiten het bereik van licht en warmte te blijven. In geval van irritatie, stop het gebruik en zoek medische hulp.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Adrien Lastic My G Teal

    My-G is een speeltje voor dubbele stimulatie. Met behulp van nieuwe technologieën heeft My-G unieke en nieuwe beweging, ideaal voor G-spot-stimulatie. Het heeft een unieke pulsatie waardoor we een compleet nieuw soort masturbatie kunnen leren kennen. Bovendien beschikken My-G over innovatie waarmee het mogelijk is geweest om een nieuw soort zuigkracht te ontwikkelen, absoluut spannend.

    € 169

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Action No. TwentyOne Vibe with Ball Pulsation and Licking Tongue Purple

    Nee. TwentyOne heeft 3 functies, die allemaal heel verschillend van elkaar zijn, maar allemaal ontworpen en gemaakt voor plezier. Laten we beginnen met degene die we allemaal kennen, de trilfunctie, nr. TwentyOne heeft 10 trilfuncties, waarmee je krachtige trillingen kunt ervaren in het vaginale gedeelte van nr. TwentyOne.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Archenemy Black

    Droom jij van sensuele ervaringen achter je achterdeur? Het is duidelijk dat je een handig speeltje nodig hebt om je hierbij te helpen! Dit kan deze prostaatstimulator van Pretty Love zijn. Het heeft een soepel en ingenieus gebogen ontwerp en geeft je de functie van pulsatie aan de punt. Kies 12 geweldige modi!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Wonder Wand Massager Black

    De Wonder Wand Massager is een slanke wandstimulator met verbluffend krachtige trillingen. Deze slanke genotsverschaffer zal liefhebbers opwinden met zijn 3 vibratiesnelheden en werkelijk sensationele pulserende functie. De ergonomisch gebogen staaf is gemaakt van hoogwaardig ABS en beschikt over een hoogwaardige siliconen kop voor maximaal comfort. Het ontwerp is eenvoudig te bedienen met één druk op de knop en biedt meer kracht dan je wildste verbeelding.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • intt Liquid Vibration Coconut 15ml

    Veganistische gel met actieve stoffen uit planten uit het Amazonegebied en met een heerlijke kokossmaak, die voor een intens vibratie-, pulsatie- en verwarmingseffect kan zorgen. U kunt intensere orgasmes en sensaties ervaren die u nog nooit eerder heeft ontdekt.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy SeXentials Magnificent Purple

    De Magnificent stimulator is een innovatieve nieuwe musthave in de SeXentials by TOYJOY collectie. Deze ultramoderne simulator beschikt over maximaal 20.000 trillingen per minuut en bevat twee hulpstukken, waardoor eindeloze scenario's van intiem spelen mogelijk zijn.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Halo Halo C-Ring Sleeve Purple

    Samen op zoek naar geluk? Dan brengt deze C-ring jou het ultieme genot. De Happiness C-ring maakt de erectie langer en harder. Geniet van de goede vibes van deze C-ring. Stimuleer de clitoris en stuur trillingen naar de schacht van de penis. Geniet van dubbel zoveel plezier!

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Jamyjob Pulsar Wand Vibration and Pulsation Modes

    Bij JAMYJOB blijven we elke dag innoveren om maximaal plezier te bieden aan mannelijke masturbatie. Onze Pulsar-masturbator heeft tot doel jou te laten genieten. De flexibele vleugels wikkelen zich strak om je penis en verleiden je met 30 vibratiestanden, terwijl de sensuele groeven op de slanke schacht voor meer plezier zorgen. Laat uw meest dringende verlangens los bij elke richtingsbeweging.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Tickle Brush C-Ring Blue

    Samen op zoek naar geluk? Dan brengt deze C-ring jou het ultieme genot. De Happiness C-ring maakt de erectie langer en harder. Geniet van de goede vibes van deze C-ring. Stimuleer de clitoris en stuur tegelijkertijd trillingen naar de schacht van de penis. Geniet van dubbel zoveel plezier!

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 96 van 120 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.