×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Heureka

Artikelen 129 tot 160 van 684 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Fifty Shades of Grey Darker At My Mercy Beaded Chain Nipple Clamps

    Of je nu een van die gelukkige mensen bent die een hoogtepunt kan bereiken door alleen tepelstimulatie, of je bent iemand die nog steeds het volledige potentieel van tepelspel ontdekt.

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots Toys Metal Handcuffs Metal

    Speel rond en sluit je geliefde op met deze geweldige en ondeugende "Beginnershandboeien". Het vergrendelmechanisme beschikt over een snelontgrendelingsknop voor het geval u beide sleutels kwijtraakt.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Deluxe Locking Plug 3.0

    Roestvrij staal.De Anal Lock creëert een nieuwe dimensie in anaal spelen. Wanneer het wordt ingebracht, kan de drager voelen dat het staal elke centimeter van de holte beweegt. Eenmaal volledig ingebracht, zorgt een simpele druk op het achterste gedeelte van de plug ervoor dat het ingebrachte gedeelte uitzet.

    € 249

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Mistress by Isabella Sinclaire 3 Prong Anal Speculum Stainless Steel

    Deze unieke spreider heeft drie afgeronde vingers die gelijkmatig uitzetten, met een knijphandvat dat gemakkelijk en soepel te bedienen is. Dankzij de verstelbare borgschroef kunt u hem openhouden tot de perfecte diameter. Dit instrument is van medische kwaliteit en robuust en ontworpen om er jarenlang authentiek uit te zien en aan te voelen.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Penis Plug 14-Piece Dilator Set

    14 x urethrale stimulatie en rekplezier!

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sound 10mm

    Deze prachtige basisklank van hooggepolijst roestvrij staal is er in 3 maten, te beginnen met de klankstok met een diameter van 6 mm. Begin met een gladde traan op de rand met een gladde stevige stok van 3 mm.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Heavy Hitch Ball Stretcher Hook with Weights Silver

    Test je grenzen met een unieke ballstretcher en twee gewichten van 8 ounce! Begin met een hanteerbare ruk door het U-gedeelte van de brancard op uw scrotum boven uw ballen te schuiven. Geniet van de aantrekkingskracht van het robuuste roestvrij staal terwijl de zwaartekracht zijn tol eist! Twee verbindingskettingen hangen met handige haken voor het toevoegen van elk van de verzwaarde ballen... of misschien zelfs meer! Hoeveel kun je aan? Speel alleen of met je Meester of Meesteres! Het duurzame materiaal is niet-poreus, waardoor het na elk gebruik gemakkelijk te reinigen is.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Training Balls Remote Controlled Geisha Balls

    Dorcel nodigt je uit om een revolutie teweeg te brengen in de wereld van geishaballen met een set verwisselbare ballen die speciaal zijn ontworpen voor het 40-jarig jubileum van het merk.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Taboom Spreader Bar with Ankle Cuffs Silver-Black

    Beter geschikt voor de Dominante en Onderdanige die enige ervaring hebben met BDSM. De TABOOM uitbreidbare spreidstang met enkelboeien is gemaakt om die benen te openen. Het spreidstang is voorzien van enkelboeien, maar is ook geschikt voor polsboeien, door middel van een makkelijke clip-on ring aan het uiteinde en in het midden van de stang. De verstelbare spreidstang kan in drie delen uit elkaar worden gehaald, zodat u deze gemakkelijk kunt dragen. Het tiljuk is verstelbaar van 60 tot 104 cm.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sounds 8pcs

    De Rosebud Urethral Sounds is een set prachtig ontworpen urethrale speeltjes gemaakt voor sensueel genot.

    € 91,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Penis Lock with Hollow Curved Penis Stick

    Dit prachtig gebogen penisslot is voorzien van een holle penisstick. Je kunt hem met het meegeleverde hangslot in de basisring vergrendelen. De insteeklengte van de penisstick is 9 cm en heeft een gemiddelde diameter van 7 mm. De cockring heeft een binnendiameter van 35 mm, de binnendiameter van de basisring is 50 mm.

    € 68,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bodywand Mini Silver

    Zachte aanraking. Spatbestendig. Ontworpen met gedempte geluidsniveaus. Ontworpen voor krachtige en continue stimulatie. Eenvoudige bediening met één vinger. Gebruik in meerdere richtingen.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Cock Cage Snake

    Heeft jouw ondeugende slaaf teveel vrijheid? Houd hem dan achter slot en grendel met deze echte metalen slangenkuisheidskooi. Sluit hem op en dwing hem zich over te geven door de kooi en de ring over de penisschacht te plaatsen. Dit is waar het spel begint. Met zijn mannelijkheid opgesloten in een fort van metaal, zal hij geen volledige erectie kunnen krijgen, zijn bevrediging en stimulatie zijn beperkt, terwijl je hem graag vasthoudt. Lang leve de dominantie! De ring is 45 mm en de ingang voor de penis is 32 mm.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Hardware Ball Crusher and Stretcher with Pins

    Dit ultieme balmartelapparaat is een ballstretcher en crusher in één, met als speciale martelfunctie de spikes.

    € 179

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 51mm

    Zijn Ringness The Earl is een Mystim cockring gemaakt van 100% chirurgisch roestvrij staal en hij is niet alleen een erotisch sieraad: hij kan je ook helpen en intense seks te hebben.

    € 49,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Urethral Plug Elegance 6-12mm

    Geniet van de ervaring van een extra lange massieve urethrale plugstaaf met deze roestvrijstalen massieve penisplug met een groot kralenpatroon. De stalen penisplug is glad gepolijst en gemakkelijk in te brengen voor een nog intenser orgasme, probeer zo diep mogelijk te gaan dankzij de grote insteekbare grip. Kiotos staal is gemaakt van 100% roestvrij staal en glad gepolijst.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • The Screaming O The Screaming O Bullet Silver

    Screaming O Bullets is de ultieme 'O' overal superkrachtige mini-vibe met een fluisterstille motor en een compact formaat voor veelzijdig plezier. Zet het plezier aan met slechts één aanraking voor de hoogste kwaliteit kogel op de markt.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Blush Rose Lipstick Vibe

    Verfraai uw plezier met een Rose Lipstick Vibe! Sterke vibraties in een lief, discreet pakketje. Deze sfeer ziet eruit als echte lippenstift in je handtas of make-uptasje. Draai de basis, net als bij een echte lippenstift, om de satijngladde punt omhoog te brengen en de vibraties aan te zetten. Het perfecte schoonheidsmiddel om je op te warmen en je te laten blozen van kleur!

    € 30,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Triune Rectal Speculum 3 Way Mechanism

    RVS, glad gepolijst. Dit speculum heeft aan de voorzijde drie tanden die in gesloten positie een ronde sonde vormen.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fetish Fantasy Fantasy Dance Pole - Dance Rod

    Jij bent de ster en jouw kamer is het podium waar jij je meest erotische danspaalfantasieën kunt uitleven! Met de Fantasy Pole opgesteld in het comfort van uw huis, kunt u intieme, één-op-één privé-stripteasesessies uitvoeren waar u en uw geliefde van kunnen genieten.

    € 199

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator Silver

    Het vinden van de tijd voor wat solo-spel is essentieel voor het behouden van een goede seksuele gezondheid, en het is ook gewoon leuk! Met dit in gedachten wil je er zeker van zijn dat je de juiste uitrusting voor de klus hebt, en dat is waar de Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator van pas komt. Met 10 verschillende daadwerkelijke vibratiemodi, kun je merken dat de vibrator gebruiksvriendelijk is, er zijn strak uiterlijk en genoeg verrassingen in petto voor de gebruikers.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Cuff Hinged Steel

    Maak ze vast! Houd die handen bij elkaar en laat ze niet los met de Mister B Cuff Hinged! Dit glanzende paar manchetten is gemeen en biedt geen bewegingsruimte als je er twee polsen in hebt. Door de strakke scharnierverbinding blijven die handen zonder enige meegeven naast elkaar op hun plaats zitten. Je sub wordt op zijn plaats gehouden totdat je de sleutel eruit haalt, dus probeer niet te gemeen te zijn, tenzij je van dat soort dingen houdt. We denken dat je van dat soort dingen houdt.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fifty Shades of Grey Totally His

    Geef je over aan je geliefde met de zachte handboeien van Totally His. Sterk en comfortabel met klittenband en clips om ze aan elkaar te verbinden, of aan andere bondage items met D-ringen.

    € 22,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Strict Claw Hook Mouth Spreader

    Klaar om te upgraden naar meer sluwe instrumenten voor je plezier en de vernedering van je spel? Dwing uw onderdanige huisdier om die mooie kleine lipjes te openen met deze unieke mondspreider!

    € 45,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 7 Holow Penisplugs

    Deze roestvrijstalen urethrale trainerkit bevat 7 pluggen vanaf 5 mm tot 11 mm in diameter. De perfecte kit voor starters van een geluids- of penisplug-fetisj. De penispluggen zijn hol, zodat je mannelijke sappen gemakkelijk naar buiten kunnen komen. Ze hebben 4 gladde kralen die geweldig zullen aanvoelen. Met een insteeklengte van 42 mm is dit de perfecte lengte om mee aan de slag te gaan.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Rose Scarlet G Pink

    De geheel nieuwe Scarlet G is hier om perfect krachtig G-Spot-plezier te leveren! Bekijk de strakke vernieuwde vorm met een sexy zilveren detail en geniet van de gladde satijnen afwerking en de supersterke motor. Schuin voor perfecte G-spotstimulatie. Het lichaam is ontworpen om er strak en elegant uit te zien, maar de kop is ontworpen om meer kracht aan je g-plek te leveren voor wereldschokkende orgasmes.

    € 30,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Anal Plug BIG-S Handle 60mm

    Volgens veel reviews de mooiste butplug die we ooit gehad hebben. Dat komt uiteraard ook door het gepolijste oppervlak van deze robuuste buttplug van 12 cm en 60 mm diameter, daarom ook wel de Big Ass genoemd.

    € 57,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Cuff Couble Lock Chain Steel

    Maak ze vast! Houd die handen bij elkaar en laat ze niet los met de Mister B Cuff Double Lock, Chain! Dit strakke, zwarte paar boeien is de handboei in klassieke stijl waarop u kunt vertrouwen. Niemand zal uit deze slechteriken kunnen ontsnappen totdat je ze vrijlaat door elke manchet los te maken. Kinky spel is altijd goed met stevige beperkingen! Dankzij de ketting met twee schakels kunnen uw handen een beetje bewegen en indien nodig naar een comfortabelere positie draaien, maar niet vrij.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 129 tot 160 van 684 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.