×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

KORTING vlot

Artikelen 33 tot 64 van 205 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Tempt and Tease Sass Purple

    De Tempt & Tease™ Sass is een dubbelzijdige stimulator die precies weet waar je zin in hebt. Voel de hitte opkomen met de dubbele stimulator met twee onderscheidende uiteinden, twee krachtige motoren en 7 onafhankelijk regelbare vibratiefuncties. Met een veelzijdige vorm en twee krachtige vibratiemotoren aan elk uiteinde bereik je in een mum van tijd nieuwe klimatologische hoogten.

    € 119

    € 45,90

    Niet in voorraad

    Korting
  • Vush Muse Rabbit Vibrator Peach

    Zelfliefde is een kunst, en Muse is een konijnenvibrator die je zal inspireren om je meesterwerk van een lichaam te verkennen. Muse biedt 8 voor plezier geoptimaliseerde patronen en 5 intensiteitsniveaus voor ongelooflijke gemengde orgasmes. Kom aanbidden op je eigen altaar met dubbele stimulatiepunten, een zwaaiende interne arm om de kom hier beweging g-spot + p-spots liefde na te bootsen, en een flexibele externe arm, ontworpen voor geïnspireerde zelfliefde.

    € 169

    € 61,90

    Niet in voorraad

    Korting
  • Satisfyer Elastic Game Light Green

    Geniet van maximale flexibiliteit met de Satisfyer Elastic Game van siliconen: Dankzij 2 motoren en een interne, flexibele draad kan de alleskunner worden gebruikt als oplegvibrator, penisring of partnervibrator.

    € 61,90

    € 26,90

    Niet in voorraad

    Korting
  • Love To Love O Mega Clitoral & G-Spot Vibrator Pink

    Ô Mega is een clitorisvibrator en G-Spot vibrator in 1. De clitorisstimulator heeft 7 vibratiestanden en beschikt over een schakelbaar opzetstuk om er een pin-point vibrator van te maken. De slanke schacht is speciaal ontworpen om de G-Spot te stimuleren. De vibrator heeft 2 motoren die onafhankelijk van elkaar worden aangestuurd. Het opzetstuk met twee tips is perfect voor het stimuleren van de erogene zones zoals de tepels of clitoris.

    € 109

    € 40,90

    Niet in voorraad

    Korting
  • Vush Majesty 2 Peach

    Ervaar een rush met Vush! De Majesty 2 is een wandvibrator gemaakt van zachte siliconen van medische kwaliteit en geeft je een genot zoals nooit tevoren.

    € 179

    € 66,90

    Niet in voorraad

    Korting
  • you&me Strawberry Condoms 12 pack - SALE Exp. 01/2021

    12 aardbeiencondooms van het populaire Tsjechische merk Primeros. Zet in op Tsjechische kwaliteit en geniet van veilige seks zonder zorgen over de gezondheid.

    € 5,90

    € 4,19

    Niet in voorraad

    Korting
  • Dream Toys Glamour Glass Remote Vibe Plug

    Glazen pluggen zijn geweldig. Trillende pluggen zijn fantastisch. Dus waarom zou je deze eigenschappen niet combineren in een vibrerende glazen plug voor nog meer genot!

    € 76,90

    € 27,90

    Niet in voorraad

    Korting
  • Womanizer Duo Blueberry

    DUO levert de perfecte mix van stimulatie van de clitoris en G-spot. De clitorisstimulator van DUO maakt gebruik van Pleasure Air™ Technologie terwijl je G-spot wordt gemasseerd met de perfect gebogen en krachtige vibrator. Maak je klaar voor het gemengde orgasme dat je altijd al gewild hebt.

    € 229

    € 169

    Niet in voorraad

    Korting
  • Mister B Leather Penis Gag Pink

    Deze lederen penisknevel is gemaakt van 100% puur siliconen, volkomen veilig, niet giftig en heeft een volledig neutrale smaak.

    € 91,90

    € 33,90

    Niet in voorraad

    Korting
  • Dream Toys Glamour Glass Remote Vibe Tapered Plug

    Glazen pluggen zijn geweldig. Trillende pluggen zijn enorm. Dus waarom zou je deze eigenschappen niet combineren in een vibrerende glazen plug voor nog meer genot!

    € 76,90

    € 27,90

    Niet in voorraad

    Korting
  • Dream Toys Glamour Glass Remote Vibe Curved Plug

    Glazen pluggen zijn geweldig. Trillende pluggen zijn opwindend. Dus waarom zou je deze eigenschappen niet combineren in een vibrerende glazen plug voor nog meer genot!

    € 76,90

    € 27,90

    Niet in voorraad

    Korting
  • Love to Love O.M.G. G-Spot Vibrator Mint

    OMG heeft een gebogen top die perfect is om de g-spot te stimuleren. Met de enkele knop navigeer je eenvoudig tussen de 10 verschillende vibratiestanden. De ultrazachte siliconen met een fluweelzachte textuur zijn glad en veilig voor de huid.

    € 99,90

    € 36,90

    Niet in voorraad

    Korting
  • Bodywand Mini Wand Massager Pink

    De nieuwe en verbeterde Bodywand Mini Wands zijn perfect voor op reis en onderweg. Deze toverstokken zijn slechts 10 cm lang en zijn ontworpen voor sterke en continue stimulatie. Aangedreven door een enkele AAA-batterij (meegeleverd) die een langere looptijd mogelijk maakt, en bediend door een simpele draai aan de onderkant.

    € 49,90

    € 17,90

    Niet in voorraad

    Korting
  • Dorcel Deep Thrust Thrusting Vibrator with Remote Control

    Deep Thrust is uitgerust met een magnetische stuwkrachttechnologie die een stillere op en neer gaande beweging mogelijk maakt in vergelijking met klassieke modellen, waardoor authentieke sensaties met discretie worden geboden. Of u nu de voorkeur geeft aan vaginale of anale stimulatie, de afgeronde, bolvormige punt van Deep Thrust zorgt voor een gemakkelijke en progressieve inbrenging. Deep Thrust heeft 10 vibratiemodi en 3 intensiteitsmodi.

    € 169

    € 61,90

    Niet in voorraad

    Korting
  • Satisfyer Endless Love Purple

    De Multifun 1 behaagt je met een heel speciale vorm die kunstig kan worden geïntegreerd in elke vorm van vrijen en heeft 3 krachtige motoren: terwijl de ene zich in het bovenste hoofdlichaam bevindt, zorgen de andere twee lagere punten van de plezierarmen voor een goede sfeer. Dat betekent: Of het nu tegen, bovenop, in, onder of tussenin is - de alleskunner stimuleert je zoals jij het nodig hebt!

    € 61,90

    € 33,90

    Niet in voorraad

    Korting
  • Womanizer Duo Bordeaux

    DUO levert de perfecte mix van stimulatie van de clitoris en G-spot. De clitorisstimulator van DUO maakt gebruik van Pleasure Air™ Technologie terwijl je G-spot wordt gemasseerd met de perfect gebogen en krachtige vibrator. Maak je klaar voor het gemengde orgasme dat je altijd al gewild hebt.

    € 229

    € 189

    Niet in voorraad

    Korting
  • Satisfyer Incredible Duo

    De Satisfyer Incredible Duo is gemaakt van soepele siliconen en beperkt op opwindende wijze de bloedstroom in de penis en testikels. Getextureerde details en een volumineuze, brede clitorisstimulator zorgen voor extra opwinding.

    € 37,90

    € 22,90

    Niet in voorraad

    Korting
  • NS Novelties Stardust Charm White

    Ervaar de kosmische energie van Stardust. Door de combinatie van elektrische kristallen, borosilicaatglas en krachtige trilling is Stardust het ultieme in elegantie en oneindig extase. Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Platina siliconen, oplaadbaar en geschikt voor alle glijmiddelen. Wens een ster en maak je dromen werkelijkheid.

    € 80,90

    € 29,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Purple

    De oplaadbare Pocket Rocket Elite heeft alle functies die de originele Pocket Rocket van Doc Johnson tot een bekroonde steunpilaar heeft gemaakt, en meer. Het is een discrete mini-vibe gemaakt van siliconen van gezondheidskwaliteit. Deze Pocket Rocket Elite is oplaadbaar en wordt geleverd met een aangelegde siliconen hoes voor extra sensaties.

    € 91,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Lovelife by OhMiBod Snuggle Dual Stimulation Vibe

    Intimiteit neemt alle grenzen weg... Dat geldt ook voor lekker knuffelen. Onze dubbele stimulatie-stimulator nestelt zich tegen uw meest gevoelige plekken om u te helpen nieuwe hoogten van plezier te bereiken en nieuwe diepten van passie te ontdekken.

    € 119

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Booty Sparks Gemstones Tiger Eye Heart Anal Plug Small

    Maak die kont onbevreesd met deze opvallende hartvormige Tiger Eye Anale Plug! Het echte Tijgeroog-juweel helpt je met zelfvertrouwen terwijl je speelt - geniet van onbevreesd anaal plezier met verminderde angst, perfect om zelf je anale grenzen te verkennen of om op te warmen met je geliefde.

    € 57,90

    € 20,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Love Distance Reach Portable Imitation Vibrator App Controlled

    Ben je klaar voor een spannende ervaring? De Love Distance Reach overlay vibrator is het perfecte speeltje voor koppels. Deze vibrator is gemaakt van lichaamsveilige siliconen. Je bevestigt de vibrator eenvoudig aan het verstelbare harnas en eenmaal ingebracht geniet je van heerlijke clitorisstimulatie. Download de gratis app en geef de controle volledig uit handen!

    € 259

    € 96,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Love Distance Reach G Portable Overlay Vibrator App Controlled

    Ben je klaar voor een spannende ervaring? De Love Distance Reach G overlay vibrator is het perfecte speeltje voor koppels. Deze vibrator is gemaakt van lichaamsveilige siliconen. Je bevestigt de vibrator eenvoudig aan het verstelbare harnas en eenmaal ingebracht geniet je van heerlijke clitoris- en G-spot stimulatie. Download de gratis app en geef de controle volledig uit handen!

    € 259

    € 96,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Love Distance Span Panty Vibrator App Controlled Includes 2 Thongs

    Ben je klaar voor een spannende ervaring? De Love Distance Span overlay vibrator is het perfecte speeltje voor koppels. Deze vibrator is gemaakt van lichaamsveilige siliconen en heeft een ergonomisch ontwerp. Stop de vibrator eenvoudig in het handige zakje van de meegeleverde string en download de gratis app.

    € 259

    € 96,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Sweet Smile Double Vibrator Purple

    Verdubbel de armen voor dubbel plezier!

    € 87,90

    € 31,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • FUN FACTORY Diva Dolphin Pink

    We hebben een klassieke FUN FACTORY-vorm genomen en deze vernieuwd met onze baanbrekende BATTERY+-motor. DIVA DOLPHIN heeft de krachtigste vibratie van alle speelgoed dat op batterijen werkt en kan zowel gewone als oplaadbare batterijen gebruiken, voor een milieubewust speeltje dat nooit hoeft te wachten totdat het is opgeladen. Houd je van oplaadbaar speelgoed? Dankzij de slimme oplaadtechnologie van BATTERY+ kun je oplaadbare batterijen in het speelgoed opladen als je een upgrade uitvoert met de HYBRID KIT. Ja, we hebben een compleet nieuwe technologie bedacht en gepatenteerd, zodat je een krachtige vibrator kunt gebruiken wanneer je maar wilt.

    € 119

    € 99

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Fuck Green Bio Bullet Pink

    Deze Bio Bullet van FUCK GREEN is 100% biologisch afbreekbaar en gemaakt van PLA Plastic op zetmeelbasis. Dit bestverkochte ontwerp geeft je het gevoel alsof je in schone lucht zweeft.

    € 26,90

    € 8,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • NS Novelties Stardust Posh Pink

    Ervaar de kosmische energie van Stardust. Door de combinatie van elektrische kristallen, borosilicaatglas en krachtige trilling is Stardust het ultieme in elegantie en oneindig extase. Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Platina siliconen, oplaadbaar en geschikt voor alle glijmiddelen. Wens een ster en maak je dromen werkelijkheid.

    € 76,90

    € 27,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Booty Sparks Gemstones Tiger Eye Heart Anal Plug Large

    Maak de kont onbevreesd met deze opvallende hartvormige Tiger Eye Anale Plug! Het echte Tijgeroog-juweel helpt je met zekerheid terwijl je speelt - geniet van onbevreesd anaal plezier met bijna angst, perfect om zelf je anale grenzen te verkennen of om op te warmen met je geliefde.

    € 68,90

    € 24,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • MiaMaxx Mezz Sleeve G-Spot Black

    Mezz is een erotisch gevormd hoofd dat is ontworpen om je genotspunten te stimuleren en je een explosieve, orgastische ervaring te bezorgen.

    € 91,90

    € 23,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Rianne S Femsation Pink

    Voel je een vrouw met deze prikkelende stimulator van Rianne S. De haarfijne stimulatie zorgt voor een intense en bijzondere sensatie. De Femsation is perfect om alleen of samen met je partner te gebruiken tijdens het vrijen, omdat hij klein is en gemakkelijk in de palm van je hand te houden. Met 5 frequenties kun je de perfecte vibratie kiezen die het beste bij jou past. Met de Femsation kunt u een geheel nieuwe dimensie aan uw ontdekkingstocht toevoegen.

    € 99,90

    € 36,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Shots Vibrating Suction Stimulator Neon Yellow

    Een charmante kip met 7 snelheden krachtig zuigend als de beste vriend van je clitoris.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 33 tot 64 van 205 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.