×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

PROMO XR PLAY HARD vlot

Artikelen 97 tot 128 van 162 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Master Series Thunder Bullet XL Silver

    De klassieke bullet vibrator heeft zojuist een enorme nieuwe make-over gekregen! Dit extra grote plezierinstrument is oplaadbaar en beschikt over 3 snelheden van interne vibratie waarvan je zowel extern als intern kunt genieten. Geniet van het gestroomlijnde gevoel terwijl de zachtheid van de vibratie langs je meest gevoelige delen glijdt en wild zoemt om je naar een climax te lokken.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Booty Sparks Pink Gem Glass Anal Plug Large

    Versier je derrière met een oogverblindend juweeltje! Deze glazige Booty Sparks anale pluggen zijn kristalhelder en superglad en bieden een stevige textuur, speciaal voor je achterdeur. Perfect om je anale grenzen op te rekken en je achterdeur volledig te vullen - het stijve lichaam en het supergladde oppervlak drukken stevig tegen je muren voor een ongelooflijk bevredigende knijp!

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Frisky Booty Poppers Silicone Anal Trainer Set Purple

    Deze ronde trainingsset is perfect om je anale speellimieten te verleggen! Dit trio van siliconenbollen, variërend van klein tot groot, is perfect voor zowel beginners als veteranen van anaal spelen - stel jezelf voor aan de kleinste lamp en laat je gat opwarmen voor de grotere pluggen!

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Sissy Mouth Gag

    Dit vernederende accessoire is uitstekend geschikt voor sissy- en bimbo-spel en zal je partner eraan herinneren dat hun primaire functie orale seks is! Vul hun mond met de siliconenknevel, achter hun tanden of net achter hun lippen. Ze zullen niet meer kunnen praten, precies zoals jij dat wilt!

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Bang jezelf met deze extra grote bullet vibrator! Verleid je zintuigen met het zijdezachte materiaal terwijl je speelt met 3 krachtige vibratiesnelheden, zowel extern als intern. De buitengewone motor zal je versteld doen staan. Plaag jezelf richting iets groots en moois, geniet van elke schok door je kern terwijl je steeds dichter bij de rand wordt gebracht... tot BANG! Spelen met een partner? Laat ze zien hoe je het leuk vindt en laat ze vervolgens de controle overnemen - of ontdek waar ze van een beetje vibratie houden!

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Rust je pakket uit met een krachtige siliconen ring die is ontworpen om je stoten te verbeteren met een fluweelzachte ring waar je geliefde tegenaan kan stoten en wrijven! Deze cockring heeft een krachtige vibrerende kern, bedekt met een zijdezachte siliconen buitenkant voor een luxueus gevoel. Rust deze ring uit en breng een comfortabele beperking aan op je schacht en ballenzak om de duur van de erectie en de hardheid te vergroten.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series The Key Holder Time Lock Black

    Hoeveel u ook smeekt en pleit, dit ingenieuze slot heeft een vaste ontgrendeling die ervoor zorgt dat u uw tijd uitzit! Hoewel de meeste sloten afhankelijk zijn van menselijke grillen, bestuurt dit digitale slot alles wat eraan vastzit: gebruik het voor bondage, ball gags of hun favoriete speeltje.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series The Key Holder Deluxe Clear Case with Lock Transparent

    MS The Key Holder Deluxe Clear Key Holder Case met Slot Deze transparante case laat je krachtdynamiek zien! Gemaakt voor degenen die zich bezighouden met uitgebreide BDSM-scènes waarbij kuisheid en het vasthouden van sleutels een rol spelen. Het doorzichtige ontwerp en het afteltimerslot vormen de basis voor een langdurige uitwisseling van macht en vertrouwen voor kinky koppels en BDSM-enthousiastelingen. Sluit je sub op in een kuisheidsgordel of een paar veiligheidsgordels en sluit de sleutels op totdat ze hun vrijheid verdienen.

    € 169

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Annex Clear Super Stretchy Erection Enhancer Transparent

    Creëer meer gevoeligheid en hardheid met een erectieversterker die zich rond uw schacht en scrotum uitstrekt om uw ballen van elkaar te scheiden. Omdat de bloedtoevoer naar uw penis en elk van uw ballen wordt beperkt, zal elke sensatie worden versterkt. Of u nu masturbeert, voorspel doet of zelfs seks heeft, u zult een kloppende erectie kunnen waarderen.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 34,90

    € 20,90

    +

    -

    Voorradig

  • Frisky Chrome Hearts 3-Piece Butt Plug Set

    Klaar voor meer anaal genot? Deze set van drie metalen pluggen is perfect voor achterdeurverkenning! Deze prachtige buttplugs zijn ontworpen om anaal spelen comfortabel, opwindend en stimulerend te maken. De pluggen zijn qua grootte gegradueerd en beginnen heel klein en worden met een comfortabel interval groter. De taps toelopende punt en het gladde, naadloze materiaal zorgen voor een gemakkelijk inbrengen.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Booty Sparks Rainbow Prism Heart Anal Plug Silver Medium

    Versier je nu met deze hartvormige Rainbow Prism buttplug! Het hartvormige regenboogjuweel combineert oogverblindende wellustige energie teen aan je kont, terwijl het kleine formaat en inclusiefe gewicht deze briljante buttplug kwalificeert als het hoofdevenement of een warming-up voor degenen met meer anale ervaring.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Stung Silicone Whip Black

    Straf je geliefde met een Silicone Tawse of gespleten band die hem bij elke klap op zijn achterwerk een stekende beet geeft! Gemaakt van premium siliconen, het is iets zwaarder dan een band van schuim of kunstleer en veel gemakkelijker schoon te maken! Met deze gespleten eindriem kun je gierige klappen uitdelen die een spoor achter kunnen laten, tenzij je voorzichtig bent!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Booty Sparks Red Heart Glass Anal Plug with Gem Large

    Versier je derrière met een sprankelend rood hart! Toon je liefde tussen je wangen met deze doorzichtige glazen buttplugs - de stevige massa en het blije oppervlak vullen je achterdeur met een volledig hard gevoel! Perfect om op te warmen of als speciaal anaal genotsspeeltje.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Strap U G-Tastic 17,8cm Metallic Silicone Dildo Purple

    Deze metallic siliconen dildo heeft een prachtige, glinsterende eikel en prachtige kleur. Het is een geweldige aanvulling op je speelgoeddoos! Het kan worden gecombineerd met een harnas voor strapon-spel of solo worden gebruikt met de krachtige zuignapbasis voor handsfree plezier! De stevige en flexibele schacht is perfect om diep van binnen te masseren en om die moeilijk bereikbare gevoelige zones te bereiken!

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Booty Sparks Red Heart Glass Anal Plug with Gem Set

    Versier je derrière met een sprankelend rood hart! Kies uit 3 verschillende maten om je liefde tussen je wangen te tonen met deze doorzichtige glazen buttplugs - de massieve massa en het gladde oppervlak vullen je achterdeur met een bevredigend hard gevoel! Perfect om op te warmen of als speciaal anaal genotsspeeltje.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Annex Erection Enhancer Black

    Verdeel en heers met dit slinkse stuk. Steek de penis door het hoofdcompartiment en plaats de testikels door de scheider: deze T-vormige verdeler houdt alles goed op zijn plaats. Deze erectieverbeteraar is gemaakt van flexibel TPR en strekt zich uit om over de gebruiker heen te passen en hem net voldoende ingetogen te houden om de dingen interessant te houden.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tailz Extra Long Mink Tail Metal Anal Plug

    Word het perfecte huisdier voor je partner! Laat het wilde dier naar buiten met een lange, luxueuze staartplug. Geniet van het gevoel van koel, hard metaal in je terwijl het gewicht van de staart een heerlijke, zware volheid creëert. De kleine plug is glad en gemakkelijk in te brengen, waardoor hij zelfs voor beginners perfect is om anaal te spelen.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Booty Sparks Red Heart Glass Anal Plug with Gem Small

    Versier je derrière met een sprankelend rood hart! Toon je liefde tussen je wangen met deze doorzichtige glazen buttplugs - de stevige massa en het gladde oppervlak vullen je achterdeur met een bevredigend hard gevoel! Perfect om op te warmen of als speciaal anaal genotsspeeltje.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Ass Goblet Silicone Hollow Anal Plug Small

    Doof je anale verlangens met de Ass Goblet! Deze kleinere versie van de plug is hol, maar schuin geplaatst zodat hij gemakkelijk ingebracht kan worden, zodat hij zich onderscheidt van soortgelijke anale accessoires. De comfortabele, afgeronde opening vergemakkelijkt de penetratie, waardoor de brede bol in je kan knijpen.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Booty Sparks Light Up Anal Plug Medium

    Schud met je groove-ding en verlicht de nacht! Deze groovy booty plug beschikte over 3 LED-lichtpatronen om een langzame, medium van snelle flitsen van kleuren te ervaren. Het slanke, gladde metaal bestaat uit een kraan die gemakkelijk te gebruiken is op alle ervaringsniveaus.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Booty Sparks Silicone Light-Up Anal Plug Small Black

    Verlicht de nacht met deze oplichtende anaalplug! Beleef plezier met je buitspel en geef je partner tegelijkertijd een lichtshow. Deze siliconen anaalplug heeft een LED-lampje dat rood, groen en blauw schijnt en schakelt tussen 3 verschillende lichtpatronen! Vind je partner in het donker of speel wat muziek die past bij de pulserende beat van de LED-lichtshow!

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Booty Sparks 28X Silicone Vibrating Red Heart Anal Plug with Remote Small

    Versier je billen met deze Red Heart Gem Anale Plug! Pronk met je prachtige achterdeur en voel het intense plezier van 4 snelheden en 7 patronen van rommelende trillingen die je P-spot wakker maken en tintelingen naar je A-spot sturen!

    € 129

    € 80,90

    +

    -

    Voorradig

  • Booty Sparks Rainbow Prism Heart Anal Plug Silver Large

    Versier je nu met deze hartvormige Rainbow Prism buttplug! Het hartvormige regenboogjuweel gecombineerd oogverblindende wellustige energie teen aan je kont, terwijl het kleine formaat en inclusiefe gewicht deze briljante buttplug kwalificeert als het hoofdevenement of een warming-up voor degenen met meer anale ervaring.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tom of Finland P-Spot Vibe

    Melk je prostaat met een vibrerend genotsinstrument dat de juiste plekken raakt!

    € 53,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Hellbound Anal Plug with Devil's Tail

    Maak je klaar voor een helse leuke tijd met deze sexy duivelsstaart! Haal je innerlijke duivel naar boven en geniet tegelijkertijd van anaal plezier - De Hellbound Devil Tail is gemaakt van duurzaam gevlochten PU-leren banden voor een unieke textuur en uitstraling, waardoor deze staart een genot is om vast te houden en te dragen! Uitstekend geschikt voor koppels die houden van een esthetiek in de onderwereld en van licht anaal spel.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Booty Sparks Gemstones Amethyst Heart Anal Plug Medium

    Breng je kont in balans met de ontspannende energie van de echte hartvormige amethist-edelsteen ingebed in deze buttplug - breng je humeur in evenwicht en zuiver negatieve gedachten terwijl je behoefte aan achterdeurvulling slordig is! De gladde en zware textuur zorgt voor een diep beperkte hardheid waar je kunt knippen, perfect om alleen te gebruiken of als opwarmspeeltje voor nog meer anaal plezier met een geliefde.

    € 61,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Bang! Remote Control 28X Silicone Plush Egg Purple

    Dit krachtige pluche ei is klaar om te bevredigen en te bevredigen - gebruik dit ei zowel binnen als buiten en geniet van de fluweelzachte buitenkant, het knijpbare lichaam en de krachtige vibratiefuncties. Perfect voor sologebruik of partnerspel! In het verlengde snoer zit de aan/uit-knop, waarmee je door de functies kunt schakelen terwijl de kogel is ingebracht, zodat je de trillingen kunt regelen terwijl deze is ingebracht.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Power Pins Magnetic Nipple Clamp Set Black

    Omring je meest gevoelige delen met magnetische druk! De Power Pins kunnen worden aangebracht op tepels, schaamlippen, scrotum en meer. Gebruik ze tijdens solo- of partnerspel om een onvergetelijke esthetiek en een pijnlijk snufje plezier te creëren. De ultrakrachtige magneten worden aan weerszijden van je delicate vlees naar elkaar toe getrokken en fungeren als een paar klemmen die net zo goed aanvoelen als ze eruit zien.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Trinity Vibes Power Taint 7X Silicone Cock and Ball Ring with Remote

    De zijdezachte en zachte siliconen zijn lichaamsveilig en het voorkeursmateriaal voor de beste seksspeeltjes. Geniet van de dubbele verbetering van de cockring en de geurstimulator. Terwijl u uw erectie behoudt en verbetert, kunt u ook genieten van de krachtige trillingen die afkomstig zijn van de vibrator die tegen uw perineum is geplaatst. Kies tussen 3 snelheden en 4 trillingspatronen.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Booty Sparks Black Heart Gem Anal Plug Large

    Versier je derriere met deze Dark Heart Anale Plug! Het grote formaat maakt deze plug een perfecte tussenspeler voor anale experts als een harde, gladde en vervullende massa metaal om je kont te bevredigen voor een serieuze vulling.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Chrome Blast 7X Rechargeable Butt Plug with Remote Small

    Deze gladde, metalen buttplug is gemakkelijk in gebruik en heerlijk om te ervaren! Gemakkelijk inbrengen dankzij het taps toelopende uiteinde. Geniet van het niet-poreuze, nikkelvrije metaal terwijl het naar binnen glijdt. Het zware, verzwaarde metaal is compatibel met alle soorten smeermiddelen en is IP7X waterdicht. Geniet van het koele metaal of verwarm het in warm water voordat je het inbrengt.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 97 tot 128 van 162 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.