Aanmeldformulier
Registratie
Profielinformatie
Aanmeldgegevens
of aanmelden
Gegevens
Zachte chocolade met een evenwichtige ronde smaak valt op door een vol cacaoaroma met een vleugje houtachtige tonen met een druppeltje zoethout. Deze 72% chocolade is gemaakt van een zorgvuldig geselecteerde combinatie van verschillende soorten cacaobonen uit Midden-Amerika, Afrika en Java genaamd Kayambe.
Onderscheidingen ontvangen van internationale competities:
voor zijn voorganger tot 2020: zilveren medaille, Academy of Chocolate, 2016, categorie "Best Dark Bean to Bar Under 80%"
Ingrediënten: cacaobonen, suiker, cacaoboter, echte Bourbon vanille. Kan sporen van noten, melk en gluten bevatten.
Uitzonderlijke kwaliteit: Michel Cluizel werkt nauw samen met boeren en ondersteunt hen om de traditionele methoden van het verbouwen en fermenteren van cacaobonen te behouden. Het zorgt voor eerlijke omstandigheden voor de landbouw en het leven. Om specifieke smaken te behouden, gebruikt Michel Cluizel langdurig roosteren op lage temperaturen. Om de ongeëvenaarde smaken van zijn chocolaatjes te bereiken, testte Cluizel vaak meer dan 20 combinaties van fermentatie- en roostmethoden. Het daadwerkelijke branden, malen en mixen van de cacaobonen gebeurt al in Frankrijk in Voiron.
Als het om ingrediënten gaat, geeft Michel Cluizel er echt om. Hij patenteerde zelfs het handelsmerk "Nobles Ingredients", wat in de praktijk betekent dat hij in zijn producten gebruikt:
alleen pure cacaoboter, zonder enige toevoegingen van plantaardige vetten,
natuurlijke Bourbon-vanille in plaats van vanilline,
gebruikt geen sojalecithine of kunstmatige smaakstoffen.
Het bedrijf garandeert ook dat er geen grondstoffen het proces van bestraling of ionisatie hebben doorlopen.
Gewicht en afmeting: 70 g, 161×79×7 mm
Extra informatie
Merk | Michel Cluizel |
---|---|
Categorieën | Pure chocolade, Michel Cluizel |