×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g

Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g

De Mangaro-plantage ligt in het Ambohimarina-gebied, in de Sambirano-riviervallei in het noordwesten van Madagaskar. Het dankt zijn naam aan de naam van de jungle die de cacaobomen met zijn schaduw omringt - Mangamaro "Land waar de mangobomen groeien". De grond, die de mangobomen al eeuwenlang voeden, geeft de cacaobonen een unieke exotische smaak. Hier worden cacaobonen van de zeer aromatische en zeldzame Criollo-variëteit verbouwd.

Merk:

Michel Cluizel

€ 7,90

€ 5,90

Voorradig

OF

Gegevens

Hoog percentage - 50% - melkplantagechocolade uit Madagaskar. Zachte, romige, gladde chocolade. Het wordt gewaardeerd om zijn honing-karamelaanzet, die zich ontwikkelt tot aroma's van tropisch fruit en rozijnen, gevolgd door een afdronk met tonen van lichte honing en peperkoek. Deze compositie geeft een vreugdevol, verhelderend gevoel.

De Mangaro-plantage ligt in het Ambohimarina-gebied, in de Sambirano-riviervallei in het noordwesten van Madagaskar. Het dankt zijn naam aan de naam van de jungle die de cacaobomen met zijn schaduw omringt - Mangamaro "Land waar de mangobomen groeien". De grond, die de mangobomen al eeuwenlang voeden, geeft de cacaobonen een unieke exotische smaak. Hier worden cacaobonen van de zeer aromatische en zeldzame Criollo-variëteit verbouwd.

Michel Cluizel komt in 2021 met een nieuwe editie waarin hij de smaak van zijn plantagechocolades verbetert door het gehalte aan cacaobonen te verhogen tot minimaal 70% voor pure chocolade en 47% voor melkchocolade. Bij het maken van chocolaatjes besteedt hij aandacht aan elke stap van het maken van chocolade. Op de verpakking vind je nu tekens die typerend zijn voor het land van herkomst van de cacaobonen. Naast de naam van de plantage leer je ook de naam van het gebied en de basisproefnotities.

Onderscheidingen ontvangen van internationale competities:

bronzen medaille, Academy of Chocolate, Londen, 2009, categorie "Best Milk Chocolate Bar"
eerste plaats, Salon du Chocolat, Parijs, 2009
finalist, International Chocolate Awards, 2014, categorie "Repen - Melkrepen/originele repen"
Ingrediënten: volle melkpoeder, cacaobonen, cacaoboter, suiker, echte Bourbon vanille. Kan sporen van noten en gluten bevatten.

Uitzonderlijke kwaliteit van de ingrediënten: als het om ingrediënten gaat, geeft Michel Cluizel er echt om. Hij patenteerde zelfs het handelsmerk "Nobles Ingredients", wat in de praktijk betekent dat hij in zijn producten gebruikt:

alleen pure cacaoboter, zonder enige toevoegingen van plantaardige vetten,
natuurlijke Bourbon-vanille in plaats van vanilline,
gebruikt geen sojalecithine of kunstmatige smaakstoffen,
en alle producten zijn 100% zonder de aanwezigheid van genetisch gemodificeerde organismen.


Gewicht en afmeting: 70 g, 161×79×7 mm

De chocoladefabriek van de familie Michel Cluizel produceert sinds 1948 uitzonderlijke chocolade. Het is gelegen in Normandië, in het noorden van Frankrijk.

De "Great Taste Award" is in de foodiewereld het equivalent van de film Oscars. De Britse vereniging "Guild of Fine Food" reikt deze jaarlijks uit aan de beste kwaliteit en lekkerste voedingsproducten in de betreffende categorie.

De Academy of Chocolate werd in 2005 in Londen opgericht. Naast het evalueren van de kwaliteit van chocolade, gevolgd door jaarlijkse prijzen, is het belangrijkste doel chocoladeproducenten te motiveren om deel te nemen aan duurzame eerlijke handel.

De Salon du Chocolate is een internationale chocoladeshow die elk najaar in Parijs wordt gehouden.

Extra informatie

Merk Michel Cluizel
Categorieën Melkchocolade, Michel Cluizel

Schrijf uw eigen review

Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.