×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Seksspeeltjes 10 - 14,9 cm

Artikelen 97 tot 128 van 922 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Svakom Pulse Lite Neo Mint

    Ontspan en geniet van de rustgevende golven van zalige tevredenheid. Pulse Lite Neo biedt een verbeterde ervaring in de wereld van zuigkracht, waarbij Pulse Technology™ wordt gecombineerd met de innovatieve interactieve technologie van SVAKOM; er wacht een wereld van mogelijkheden.

    € 68,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Red Violet & Silver

    Getaway Plus 2 heeft een buigbare schacht die zich comfortabel aan elke speelpositie aanpast. De gebogen en afgeplatte punt richt zich nauwkeurig en perfect op uw G-spot, waardoor uw plezier tijdens G-spot-stimulatie, penetratie en verkenning van uw intieme zones wordt gemaximaliseerd. Het wordt geleverd met een zeer glad oppervlak van bijzonder zachte siliconen. Getaway Plus 2 is voorzien van de kenmerkende aanraakschuifregelaar van Nomi Tang om de krachtige trillingen te regelen. Hij is oplaadbaar, werkt ultrastil en is waterdicht tot 1 meter.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Svakom Pulse Lite Neo Purple

    Ontspan en geniet van de rustgevende golven van zalige tevredenheid. Pulse Lite Neo biedt een verbeterde ervaring in de wereld van zuigkracht, waarbij Pulse Technology™ wordt gecombineerd met de innovatieve interactieve technologie van SVAKOM; er wacht een wereld van mogelijkheden.

    € 68,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Svakom Pulse Pure Pale Pink

    De nieuwste gepatenteerde technologie van SVAKOM laat u graag zien wat het allemaal kan. Ervaar het diepste genot dat je ooit hebt gevoeld met gerichte zuigkracht die zeker het diepste gekreun zal opwekken

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Anal Adventures Matrix Swirling Bling Plug Sapphire

    Voor iedereen die alleen of met een partner nieuwe anale sensaties wil ontdekken! Anal Adventures Matrix is klaar om te genieten! De Swirling Bling Plug heeft een taps toelopende kop voor gemakkelijk inbrengen en zachte wervelingen van textuur langs de zijkant van de plug die samenwerken met je lichaam voor extra sensaties tijdens het gebruik.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sweet Smile RC Bullet Purple

    Vibro-bullet RC Bullet van Sweet Smile met rekbare ophaalband. De stille maar krachtige vibraties (7 standen) zijn eenvoudig te bedienen met de knoppen op het speeltje of met de draadloze afstandsbediening – ook door een partner want deze heeft een bereik tot wel 10 meter.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • ROMP Amp Anal Beads Violet

    ROMP Amp is een klein en flexibel siliconen anaalkralenspeeltje dat is ontworpen om tijdens het spelen te worden gedragen – of op het juiste moment eruit te worden getrokken om het orgasme te vergroten. ROMP Amp is een geweldige introductie tot anale speeltjes, of een perfecte aanvulling op je genotstoolkit. Het geleidelijke formaat maakt het inbrengen moeiteloos en het verwijderen een genot – vooral op het hoogtepunt van het orgasme.

    € 34,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Vega Rotating & Vibrating Egg Purple

    Lijkt uw erotische leven de laatste tijd zijn vonk te verliezen? Nodig het vibrerende en roterende ei Vega van Pretty Love uit in de slaapkamer. Hij heeft een handige roterende kop en vergeet je niet te plagen met trillingen. Het zal een geweldige metgezel zijn tijdens momenten van zelfliefde en tijdens het voorspel, en biedt je 12 vibratie- en rotatiemodi, een bedrade afstandsbediening en een zijdezacht siliconenoppervlak. Laat je betoveren door de kracht van dit handige speeltje!

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson in a Bag Mouth Stroker Transparent

    Deze unieke matte stroker heeft een levensechte mondopening die zo is geschaald dat hij in de palm van je hand past. Deze stroker is gemaakt van Doc Johnson's eigen ULTRASKYN, voor het ultieme gevoel, en heeft een strakke, gestructureerde binnenkant voor maximale stimulatie.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Stroker Super Soft Masturbator & Vibrating Bullet

    De Super Soft Masturbator & Vibration van Stroker bestaat uit een penismassagehoes met een testikelring. De meegeleverde vibrokogel kan in de hoes worden gestoken voor een ritmische en intense handjob met veilige grip en een opwindende ruk aan de testikels.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • XouXou Rotating Pearl Rabbit Vibrator Purple

    Het bevredigt tegelijkertijd de vagina, G-spot en clitoris!

    € 99,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Panty Vibrator Shaking Function with Remote

    De exclusieve Panty-vibrator van 40 Years heeft een uitpuilende, trillende schacht in penisvorm en een vibrerende clitorisstimulerend met delicate, stimulerende stippen.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Hueman Space Force Thumping Anal Plug

    Ervaar unieke en opwindende stimulatie met deze vibrerende anaalplug. De plug is gemaakt van zachte siliconen en beschikt over 4 verschillende standen. De buttplug heeft een klassiek ontwerp met een taps toelopende punt voor eenvoudig inbrengen. Hij is volledig waterdicht, dus je kunt hem ook onder de douche of in bad gebruiken. Maak de buttplug na gebruik grondig schoon met toycleaner en water.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Je Joue Amour Bullet Emerald Green

    Maak kennis met Amour, een hartvormige tipkogel die speelse, fladderende sensaties geeft. De fladderende punt van Amour geeft een sensueel kietelend gevoel dat perfect is voor het verkennen van alle erogene zones. Gebruik Amour om alle genotspunten te plagen, zoals de clitoris, tepels, testikels en vulva. Dankzij de zijdezachte, lichaamsveilige siliconen van medische kwaliteit voelt Amour heerlijk aan. Laat onze beroemde rommelmotoren dieper in uw lichaam doordringen, waardoor u een rijkere, diepere sensatie krijgt.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anos Metal Anchor Butt Plug with Vibration Medium

    Naadloze, gepolijste medium metalen anker buttplug met vibratie van ANOS in een klassiek plug-ontwerp.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • LateToBed Jibbys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    Jibbys is een vibrerende bullet met een siliconen hoes waarmee je twee keer van je nachten zult genieten. De vorm is ontworpen om je erogene zones naar wens te stimuleren, maar vooral de G-spot.

    € 18,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush M For Men Elite Platinum Hekx Black

    De M for Men Hekx zit boordevol plezier! De interne ribben zijn perfect voor het ervaren van verschillende sensaties tijdens het aaien en de gestructureerde buitenkant zorgt ervoor dat Hekx gemakkelijk vast te houden is tijdens het spelen. Superzacht en flexibel, Hekx past op alle schachtmaten en maakt zelfknijpen en uitoefenen van druk tijdens het spelen mogelijk. Hekx is gemaakt van lichaamsveilige Purio™ Platinum-Cured Silicone en is vrij van ftalaten, geurstoffen, paraffines en latex. Gript wordt ook geleverd met een pluisvrij opbergzakje om hem veilig en discreet te houden!

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Royal Gem Jewel Rechargeable ABS Bullet Purple

    U hoeft geen royalty te zijn om van deze elegante lijn te genieten. De strakke metalen afwerking maakt deze vibrator tot het kroonjuweel van elke collectie. De gebogen punt van de JEWEL is perfect voor intern of extern genot.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Pink

    De oplaadbare Pocket Rocket Elite heeft alle functies die de originele Pocket Rocket van Doc Johnson tot een bekroonde steunpilaar hebben gemaakt, en meer. Het is een discrete mini-vibe gemaakt van siliconen van gezondheidskwaliteit. Deze Pocket Rocket Elite is oplaadbaar en wordt geleverd met een gestructureerde siliconen hoes voor extra sensaties.

    € 91,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Dream Toys Radiant Soft Silicone Glow in the Dark Plug Small Green

    Glow-in-the-dark anaalplug van Dream Toys' label Radiant, gemaakt van zacht en semi-transparant siliconen met een sterke zuignap voor handsfree gebruik.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Malesation Vibro Cock & Ball Ring Black

    Penis-/testikelsring ontworpen om u te helpen een langduriger en sterkere erectie te bereiken. 10 krachtige vibratiefuncties zorgen voor uitzonderlijke stimulatie van de clitoris of testikels, eenvoudige bediening met één vinger via de aan/uitknop. Er wordt een satijnen tas meegeleverd voor opslag.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • All Red Classic Plug XS Red

    Ontworpen om u de beste voldoening en gevoel te geven.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Svakom Pulse Pure Dark Blue

    De nieuwste gepatenteerde technologie van SVAKOM laat u graag zien wat het allemaal kan. Ervaar het diepste geno dat je ooit een gevoeld met gerichte zuigkracht hebt, die zeker het diepste gekreun zal opwekken

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Sparkling Inflatable Remote Vibrator Isabella Red

    De kans is groot dat je ervaring hebt met anale seks en dat je al weet hoeveel plezier dit kan opleveren. Om je een extra feature te bieden bovenop de vibraties van een standaard anaalvibrator, heeft Dream Toys Isabella in het leven geroepen. Deze vibrerende plug wordt geleverd met een draadloze afstandsbediening en een opblaasfunctie.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Glamour Glass Chunky Ring Plug

    Glamour Glass is een serie glazen speelgoed van Dream Toys met betoverende zeepbelkleuren. Het assortiment omvat onder meer dildo's, toverstokjes en pluggen en deze prachtige dildo.

    € 41,90

    € 24,90

    +

    -

    Voorradig

  • FUN FACTORY Jam Pastel Lilac

    Het perfecte cadeau, eerste speeltje of reisvibe: de JAM is de gouden standaard voor siliconen vibrators in zakformaat.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Ride Remote Control Prostate Dual Motor Vibrator

    Twee sterke rommelmotoren, één in de schacht en één in de basis, voor dubbele prostaat- en perineumstimulatie. Wordt geleverd met afstandsbedieningstechnologie tot 8 meter.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Stardust Posh White

    Ervaar de kosmische energie van Stardust. Door de combinatie van gekleurde kristallen, borosilicaatglas en krachtige trillingen is Stardust het ultieme in elegantie en eindeloze extase. Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Platina siliconen, oplaadbaar en geschikt voor alle glijmiddelen. Wens een ster en maak je dromen werkelijkheid.

    € 76,90

    € 27,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Tenga Original Vacuum Cup Short Size & Direct Top Custom Regular

    De TENGA CUPs zijn allemaal voorzien van het Smooth Pad-inbrengmechanisme! Dit mechanisme biedt niet alleen extra hechting, luchtdichtheid en minder lekkage van smeermiddel, maar brengt automatisch smeermiddel aan op uw as terwijl u deze inbrengt!

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Luxe Aura Pink

    De Luxe Aura-stimulator zorgt voor krachtige G-spot-vibraties en stimuleert de clitoris met zuigkracht onder druk. Aura is sexy en verleidelijk, flexibel, reisvriendelijk en gemaakt van luxe platina-siliconen. Oplaadbaar.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rebel RC Two Spot Prostate & Perineum Massager Black

    De zeer flexibele anaalvibrator RC Two Spot Massager van Rebel heeft een uitpuilende P-spot tip met groeven en een brede anatomische basis voor extra perineumstimulatie. Het is bedekt met siliconen met een fluweelzachte Soft Touch-textuur voor eenvoudig inbrengen. De siliconen zorgen er ook voor dat het comfortabel is om te dragen en ook gedurende een langere periode gedragen kan worden.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 97 tot 128 van 922 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.