×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Seksspeeltjes 5 - 9,9 cm

Artikelen 161 tot 192 van 749 in totaal

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Deze krachtige G-spot stimulator heeft 2 motoren, een draadloze afstandsbediening met een bereik van 10 meter en een clitorisstimulator. Het is gemaakt van lichaamsveilige siliconen. Zowel de stimulator als de afstandsbediening zijn oplaadbaar. De krachtige motor biedt 9 verschillende trillingspatronen.

    € 76,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • AfterDark Blackgem Metalic Butt Plug with Black Jewel Size L

    Afterdark is het merk dat je nodig hebt om veilig en prettig te genieten van de meest waardevolle geneugten.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Easytoys Metal Butt Plug 126PNK Anal Jewelry Silver/Pink

    Deze prachtige gepolijste aluminium anaalplug is voorzien van een prachtig groot kristal. Gevormd met een taps toelopende punt, blij bolvormig lichaam en slanke nek, waardoor het gemakkelijk inbrengen en dragen van je speeltje is. Het aluminium is temperatuurgevoelig, wat betekent dat het koud, maar gemakkelijk opwarmt tot de perfecte temperatuur. Verwarm of koel in warm water of de koelkast voor extra sensaties!

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Black

    One Speed X-basic Mini Bullet

    € 7,90

    € 4,59

    +

    -

    Voorradig

  • Bswish Bnaughty Classic Vibrating Egg Purple

    Met zijn compacte ovale vorm, zijdezachte aanrakingen en pitter-patter-vibraties is Bnaughty Classic ontworpen om aan al je wensen te voldoen.

    € 30,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots Toys 10 Speed Remote Vibrating Egg Big Purple

    Dit grote draadloze vibrerende ei heeft 10 verschillende, zeer spannende instellingen, allemaal instelbaar met de draadloze afstandsbediening. Van een comfortabele, zachte houding tot een extreem sterke trilpositie; je bedient hem met je draadloze afstandsbediening tot op 20 meter afstand.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy You Crack Me Up Remote Egg Pink

    Klaar voor eicellent genot? De You Crack Me Up zal je erogene zones verrukken met zijn krachtige vibratie en roterende liefdeskralen. Dit hoogwaardige liefdesei beschikt over 7 stimulatie- en pulsatiemodi, met eenvoudige bediening met één druk op de knop. Deze schoonheid is gemaakt van lichaamsveilige, zacht aanvoelende siliconen en wordt geleverd met een afstandsbediening voor handsfree plezier. Verwen uzelf met de eierachtige tevredenheid van dit premium ontwerp!

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Elegante, tijdloze stijl ontmoet ultracomfortabel ergonomisch ontwerp met de Aya Wearable Vibrator uit de Legend Series. Met een slanke, ronde en compacte vorm die goed aansluit op het lichaam, is Aya uniek aanpasbaar voor verschillende soorten spellen. Geniet van externe vulvastimulatie van Aya's voorgevormde lichaam, maar ook van diepe, interne stimulatie van het verwijderbare siliconen opzetstuk dat gebogen is en een bolvormige punt heeft om op de G-spot te gericht.

    € 169

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Alive Black and White Fox Tail Anal Pleasure M

    Gladde en aantrekkelijke metalen anaalplug met vossenstaart.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Njoy Small Pure Plug

    Njoy's Pure Plugs zijn net zo leuk voor spelen in de hete slaapkamer of om de hele dag te dragen voor een ondeugende geheime stimulatie, en stralen echt waar de zon niet schijnt!

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Mojis Plug #ILY Black

    Druk jezelf uit met Moji's. Slanke, taps toelopende minipluggen van zijdezacht, lichaamsveilige siliconen. Schattig en speels, kontspel is nog nooit zo geanimeerd geweest! Verzamel ze allemaal! Verkrijgbaar in roze en zwart.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Tiani 3 Purple

    Tiani™ 2 Design Edition is de verbeterde versie van het met Red Dot bekroonde massageapparaat voor koppels, ontworpen voor vrouwen om te dragen tijdens het vrijen.

    € 179

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Boners Large Cock Ring Set

    Geniet van een intense seksuele ervaring met deze 3-delige cockringset! De ringen zijn gemaakt van zacht en flexibel siliconen voor een goede en comfortabele pasvorm. Plaats de ring rond de basis van de penis als de penis slap is. Tijdens een erectie beperkt de ring de bloedstroom, waardoor een hardere en langdurige erectie ontstaat. Hierdoor voelen orgasmes ook intenser aan.

    € 26,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Easytoys Metal Butt Plug ET128PNK Gold-Pink

    Deze prachtige gepolijste aluminium anaalplug is voorzien van een prachtig hartkristal. Gevormd met een taps toelopende punt, blij bolvormig lichaam en slanke nek, waardoor het gemakkelijk inbrengen en dragen van je speeltje is. Het aluminium is temperatuurgevoelig, wat betekent dat het koud, maar gemakkelijk opwarmt tot de perfecte temperatuur. Verwarm of koel in warm water of de koelkast voor extra sensaties!

    € 30,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Alive Black and White Fox Tail Anal Pleasure L

    Gladde en aantrekkelijke metalen anaalplug met vossenstaart.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Booty Sparks Pink Gem Glass Anal Plug Small

    Versier je derrière met een oogverblindend juweeltje! Deze glazige Booty Sparks anale pluggen zijn kristalhelder en superglad en bieden een stevige textuur, speciaal voor je achterdeur. Perfect om je gaatje op te warmen voor nog meer plezier, of als zelfstandig anaal speeltje - het stijve lichaam en het supergladde oppervlak drukken stevig tegen je muren voor een ongelooflijk bevredigende knijpbeurt!

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Gaia Eco Bullet Coral

    De Gaia Eco Bullet is 's werelds eerste biologisch afbreekbare en recyclebare vibrator! Deze kleine, ambachtelijke sfeer is gemaakt van Biofeel, een op zetmeel bioplastic. Geniet van stille, krachtige trillingen met één snelheid, bediend met een eenvoudige drukknop.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anal Fantasy Insta-Gaper

    Vul je neukgat tot de rand en rek het maximaal uit met de ongelooflijke Insta-Gaper! Zodra je de punten samenknijpt en deze slechte jongen diep in je kont duwt, springt de plug onmiddellijk open en rekt je holte uit tot gapende breedten waarvan je nooit dacht dat ze mogelijk waren.

    € 53,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Alive Mini Metal Butt Plug Anal Pleasure Blue S

    Met Metal Butt Plug kun je genieten van nieuwe sensaties terwijl je begint in de wondere anale wereld.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Black Label 4-Way Urethral Stretcher

    Dit roestvrijstalen apparaat met 4-weg verstelbare urethrale stretcher biedt een unieke kijk op urethrale spelen. Dit urethrale speelapparaat zet meteen de toon. Met vier sterke verstelbare armen kunt u de urethra van uw sub zo ver strekken als u wilt.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba Pisa Butt Plug with LED Lights Silver

    Pisa is een buttplug die door zijn ronde vorm gemakkelijk in te brengen is. Het materiaal van de buttplug reageert op temperatuur, waardoor het perfect is voor gebruikers om te experimenteren met temperatuurspel. Deze Pisa-stekker is voorzien van LED-verlichting (blauw, groen en rood) en heeft 3 verschillende standen. Hij werkt op een batterij (2x LR932) die vervangbaar is. Druk op de onderkant om van lichtmodus te wisselen.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Silicone Anchor Anal Plug Set Black

    Deze prachtige siliconen anaalplugset wordt geleverd met 4 geweldige anale pluggen die geweldig en zacht aanvoelen. Ideaal voor beginners die moeten toewerken naar een grotere anale ervaring. De pluggen zijn volledig gemaakt van zachte en flexibele siliconen die hygiënisch en comfortabel in gebruik zijn. De pluggen hebben allemaal een vlakke onderkant waardoor ze perfect op hun plek blijven zitten. breng hem in met een fijn anaal glijmiddel op waterbasis en speel de spannendste spelletjes.

    € 76,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Magic Motion Fugu Red

    Houd controle waar u ook bent met onze Magic Motion-app. Een handige vibrator op zakformaat voor clitorale en vaginale stimulatie die eenvoudig te bedienen is met een enkele drukknop. Deze minivibrator is oplaadbaar via USB en geeft je krachtige vibraties over een bereik van 7 patronen.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Easytoys Black Buttplugs with Pull Ring Set

    Stevig en toch flexibel, deze pluggen zijn ideaal voor liefhebbers van anale seksspeeltjes. Door de gladde en zachte siliconen zijn ze een waar genot om te dragen. Ze hebben een elegant ontwerp met een slank lichaam en een puntige punt voor gemakkelijk inbrengen. Experimenteer met de drie verschillende maten en word snel een expert in anaal spelen!

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bswish Bnaughty Classic Vibrating Egg Pink

    Met zijn compacte ovale vorm, zijdezachte aanrakingen en pitter-patter-vibraties is Bnaughty Classic ontworpen om aan al je wensen te voldoen.

    € 30,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Taboom Bondage in Luxury Butt Plug with Diamond Jewel Gold-Red M

    Breng wat bling mee in de slaapkamer met de TABOOM PLUG MET DIAMANT JUWEEL. ontworpen voor stijlvol, sexy achterdeurplezier en gemaakt van lichaamsveilig goudkleurig aluminium en rood acrylglas. Je buit zag er nog nooit zo glamoureus uit, glanst helder als een luxe diamant!

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • CB-X CB6000S Chastity Cage Solid Pink

    Niets vervult jouw behoefte om gefeminiseerd te zijn als een prinsessenroze lul. De CB-6000S in roze finish is het perfecte instrument om je Dominant te helpen je te transformeren van man naar mietje.

    € 279

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Fantasy for Her Remote Kegel Excite-her Purple

    Sinds haar beste vriendin haar had verteld hoe ongelooflijk (en zoooo veel sterker) haar orgasmes waren sinds ze Kegel-oefeningen begon te doen, wist ze dat ze ze moest proberen. Verhoogde sensaties tijdens seksspel? Gewoon door een schattige kleine kegel te gebruiken die haar opwindt? Natuurlijk moest ze een kegel op afstand hebben om haar voor zichzelf op te winden!

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Fantasstic Anal Training Kit Red Stone

    Deze kit bevat 3 anale pluggen in 3 maten. Elke plug is gemaakt van siliconen die zacht aanvoelt en heeft een glanzende witte edelsteen in de basis. Een set met verschillende maten is perfect voor degenen die de maten van de pluggen die ze gebruiken willen variëren en voor degenen die van klein naar groot willen trainen. Geniet van anaal genot met een verleidelijke look!

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Glams Mini Rainbow Gem

    Leuk, schattig en cartoon: Glams-edelstenen pluggen brengen een beetje bling in de slaapkamer. Glams zijn gemaakt van lichaamsveilige en zijdezachte siliconen en hebben een taps toelopende buttplug met een krachtig, krachtig krachtig. verkrijgbaar in diverse opvallende kleuren en geschikt voor alle glijmiddelen. Glams zijn perfect voor die kostbare momenten met een partner van jezelf glamoureus te laten voelen!

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Sona Pink

    SONA stimuleert de hele clitoris - zelfs de delen die je niet ziet - met zachte geluidsgolven in plaats van conventionele trillingen. Deze fluisterstille sonische stimulator biedt een geheel nieuw orgasme, een langdurige climax na een sensuele opbouw. Het gladde, urine ontwerp is gemaakt uit één stuk premium siliconen, waardoor SONA gemakkelijk schoon te maken is en zacht aanvoelt. En omdat het niet direct in contact komt met de clitoris, kan het worden gebruikt om keer op keer meerdere orgasmes te genereren zonder enig ongemak.

    € 229

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 161 tot 192 van 749 in totaal

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.