×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Anale kralen

Artikelen 33 tot 64 van 118 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Hidden Desire Extreme Heavy Anal Balls XLarge Black

    Extreme van Hidden Desire biedt een unieke collectie anale uitrusting, speciaal gemaakt voor degenen die de grenzen van plezier durven te verleggen. De Heavy Anal Balls zijn ontworpen om soepel naar binnen te glijden.

    € 41,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Anal Drops

    Druppel voor druppel een ongelooflijke geneugten! Flexibele, gladde plug in rimpelontwerp met gevoelige punt en ringgreep voor veilige stootactie.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Diamond Star Beads Large Silver

    De Diamond Star Beads is een kwalitatieve buttplug met een zilveren juweel in de basis, waardoor je achterdeur helder straalt! Deze slanke anaalplug biedt geweldige stimulatie met 3 - in maat groter wordende - anaalkralen en uitlopende basis, aangevuld met een juweel.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Cheeky Love Remote Graduating Beads

    De Anale kralenplug is zeer flexibel en gemaakt van siliconen van medische kwaliteit. Deze anaalkralen zorgen voor extra stimulatie tijdens het voorspel of tijdens het hoogtepunt. Ze kunnen zowel voor vaginaal als anaal spel worden gebruikt. Daarom zijn ze geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Silicone Anal Balls 4.05 Inch Black

    Pretty Love is een nieuwe collectie luxe seksspeeltjes. Dat is het nieuwste geavanceerde en vernieuwde ontwerp dat is gemaakt van siliconen.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Intensified Anal Beads

    Gladde, siliconen anale kralen om een van je meest gevoelige plekjes te stimuleren voor intens plezierige resultaten.

    € 26,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Love To Love Twinny Bud Vibrating Plug Black

    Twinny Bud is de anaalplug die je sensaties geeft als nooit tevoren. De anaalplug heeft twee parels met 10 vibraties en is op te laden met een USB-kabel. De 2 ballen zijn perfect voor dubbele anale stimulatie, een ergonomisch ontwerp zorgt voor een ideale anale inbreng en Twinny Bud voelt extra zacht aan dankzij de vloeibare siliconen.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • OhMama Anal Beads 10cm Black

    O, mama! Dat is precies wat je zegt zodra je krijgt met deze fantastische siliconen anaalplug. De hypoallergene medische siliconen zijn superzacht en het ontwerp en de ergonomie maken het gemakkelijk inbrengen dankzij de conische punt en stop waardoor hij niet meer beweegt dan gewenst en je hem veilig kunt verwijderen. Breng een royale hoeveelheid smeermiddel aan (Ohmama raadt het gebruik ervan aan met Waterfeel-smeermiddelen voor langdurige, krachtige smering) en geniet van alles wat het u kan geven!

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Bendz Bendable Vibrator Anal Probe Edition Black

    Echt veelzijdig! Dit speelgoed heeft een gegolfde, buigbare, vibrerende schacht met dubbele dichtheid. Kan vaginaal of anaal, inwendig of uitwendig worden gebruikt. Het handvat maakt bediening eenvoudig, of u nu alleen of met een partner gebruikt. 6 vibratiestanden om uit te kiezen.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Ass Snake Beaded Dildo Black 50cm

    Diep, dieper en diepst! Ja, en deze dildo neemt je mee naar een plek waar je nog nooit eerder bent geweest. Het is een echte anale superster! Koop er ook een glijmiddel van goede kwaliteit voor, want als je de sterke kammen door je heen laat gaan voor extra stimulatie, komt dat goed van pas!

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Black Velvets Heavy Beads

    145 gram voor de achterdeur!

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Hueman Outer Space Vibrating Anal Plug

    Ervaar heerlijke anale stimulatie met deze stijlvolle vibrerende buttplug uit de Hueman collectie. De plug is gemaakt van zachte siliconen en beschikt over 10 verschillende vibratiestanden (4 snelheden en 6 patronen). De schacht van de buttplug is gebogen voor prostaatstimulatie en bestaat uit drie kralen met verschillende afmetingen voor stimulatie tijdens het inbrengen en verwijderen. Maak de buttplug na gebruik grondig schoon met toycleaner en water.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Lolli Plug 1 Plug Vibrator Berry

    2 motoren voorzien de Lolli-Plug 1 van intense trillingen. De ruitvormige textuur van de plug zorgt voor extra stimulatie. Een brede basis en zachte siliconen zorgen ervoor dat je comfortabel en veilig kunt genieten.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • FUN FACTORY B BALLS White-Purple

    De B BALLS – een buttplug die reageert op jouw bewegingen! Twee ballen van verschillende grootte worden hartstochtelijk anaal ingebracht, segment voor segment, als anale kralen.

    € 41,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Love To Love Bing Bang Anal Beads Purple Size S

    De Bing Bang anaalkralen hebben een hartvormig handvat en 7 stimulatiekralen. Het speeltje is zacht en flexibel, wat het inbrengen makkelijker maakt. Maat S is perfect voor mensen die net anaal genot ontdekken.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Icicles No. 67

    Een prachtige genotspecialist en een levenslange minnaar!

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • InToYou Mouve Waving Vibrating Anal Plug with Remote Control 2 Motors Black

    Mouve is een anaalplug met een langwerpig lichaam en een heel bijzondere vorm. Het beschikt over 2 motoren die 10 krachtige vibratiefuncties bieden, variërend van zachte tintelingen tot intense golven van genot. Hierdoor kun je op elk moment genieten van elke sensatie die je nodig hebt.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Glams Ripple Rainbow Gem Black

    Glams Ripple is pure opwinding, plezier en een visuele voorstelling. Afstudeerballen en regenboogedelstenen zullen uw diepste fantasieën verdrukken en verleiden.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Anal Adventures Platinum Silicone Anal Beads Large Black

    Deze kralen zullen opwinden en stimuleren terwijl ze in en uit worden bewogen, tot een extra lange lengte! De Ultrasilk™ Silicone voelt zijdezacht aan en verwarmt prachtig met uw lichaamswarmte. De gemakkelijk in te brengen en te verwijderen kralen worden steeds groter, waardoor ze perfect zijn voor het toevoegen van nieuwe sensaties tijdens anaal spelen.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Luxe BEME 3 Silicone Anal Beads Black

    De slanke vorm van Be Me 3 is ontworpen voor ultiem anaal genot! De unieke vorm van Be Me 3 is flexibel en contouren voor een superieure genotservaring. Gemaakt van pure premium siliconen en 100% lichaamsveilig. Gebruik Be Me 3 waar je maar wilt! Het EZ-handvat maakt anaal spelen gemakkelijk en comfortabel. EZ-handgreep is zacht, flexibel en past zich aan uw grip aan!

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • LateToBed BDSM Line Glass Anal Beads XL

    Een lijn ontworpen voor liefhebbers van de meest intense en duistere genoegens, betreed de Latetobed Bdsm Line en geniet van je seksualiteit als nooit tevoren.

    € 14,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Lolli Plug 2 Plug Vibrator Green

    De 2 motoren en krachtige vibraties maken de Lolli-Plug 2 tot een absolute eyecatcher. De balstructuur is gemaakt van zachte siliconen en is afgesloten van de brede basis voor veilig gebruik.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Me You Us Onyx Silicone Anal Beads

    Onyx siliconen anaalkralen bieden flexibel plezier als het gaat om anaal genot.

    € 18,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Icicles No. 66

    Warm of koud genot!

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Excite Large Anal Beads

    Deze grote anaalkralen zijn gemaakt van zijdezachte siliconen. Plaats ze erin en trek ze eruit op het hoogtepunt voor geweldige sensaties waar je dol op zult zijn! De ring aan de basis maakt het uittrekken eenvoudig en zorgt ervoor dat uw speeltijd maximaal wordt verlengd. Niet gebruiken met siliconenglijmiddel.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Silicone Love Probe Black

    Ga aan de slag met de Silicone Love Probe™, een soepele plug met schaalverdeling en een hartvormige vingerlus, met liefde gemaakt voor intense achterdeurstimulatie. De siliconen anale sonde levert opwindend anaal genot vanaf de taps toelopende bovenkant tot aan de flexibele, gelaagde schacht.

    € 22,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Deep Secret M Black

    Tril als één en deel ultradiepe sensaties met Deep Secret. Alleen voor de durfals is deze zachte siliconen vibrerende anaalketting voorzien van een afstandsbediening die de partner kan activeren vanaf een afstand tot 10 meter... Een must-have voor wie de grenzen van de lust durft te verleggen.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Tornado Rotating Beaded Probe Black

    Nexus Tornado is een beginnersvriendelijke roterende en vibrerende anale sonde gecombineerd met een afstandsbediening voor meer manieren om te spelen.

    € 129

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Playboy Jewels Beads Iridescent

    Maak kennis met de Jewels-collectie, voorbestemd om een favoriet te worden in je lade voor seksspeeltjes. Versier je lichaam met plezier en de Jewels Beads. Deze kleine schacht met kralen is voorzien van vier ronde bollen die in grootte oplopen van de kleinste aan de punt tot de grootste aan de onderkant, gevolgd door een uitlopende veiligheidsbasis met het konijnenkopontwerp.

    € 37,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • LateToBed G.Flex Bendable Thai Anal Beads Black

    De Thaise ballen van Late te Bed zijn perfect voor alle liefhebbers van anale seks, of je nu een professionele neiging of denkt deze gepassioneerde wereld van plezier te optreden.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Evolved Sweet Treat Purple

    Ontgrendel de sleutel tot achterdeurplezier met deze hartvormige siliconen kralen die qua grootte variëren, zodat je de singel kunt vinden die voor jou werkt!

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Firefly Pleasure Beads Pink

    Van klein tot groot, de opwinding is eindeloos. Firefly Glow-in-the-Dark-kralen zijn gemaakt voor plezier en avontuur. Deze kralen zijn flexibel en comfortabel en zullen zowel beginners als experts tevreden stellen. Gemaakt van lichaamsveilig TPE en geschikt voor alle smeermiddelen. Zet de opwinding aan, zet de gloed aan.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 33 tot 64 van 118 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.